2,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

3,5 keer zoveel betalen voor dezelfde wijziging als 3 jaar geleden

Helaas door gewijzigde familieomstandigheden zijn we genoodzaakt om de bewindvoerder en voogd aan te passen.

Dit hebben we in 2022 door omstandigheden dit ook al eens moeten doen. Ondanks dat we precies wisten wat we wilden. Moesten we eerst verplicht een adviesgesprek afnemen wat indien we de offerte voor de wijzigen aannamen verrekend zou worden. Dus prima dachten we. Echter vraagt men nu voor dezelfde handeling ipv ruim 355 euro een bedrag va 1200 euro… hier valt niks aan te doen aldus deze notaris en men noemt zichzelf transparant. Geïnformeerd bij collega’s daar betalen we 500 euro voor 2 nieuwe testamenten. Ik zou zeggen fijne wedstrijd met deze notaris.

3 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Wat een waardeloze notaris…

Wat een waardeloze notaris koopovereenkomst oplaten stellen voor 1700 euro en is een regel fout en dan bellen over de overeenkomst en word er gezegd schrijf zelf maar een koop overeenkomst. Raad iedereen deze achterbakse organisatie af

1 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Goede dienstverlening, kundig advies

Door de jaren heen meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van HJ Notariaat, voor het leveren van onroerend goed, het opstellen van testamenten en het oprichten van BV's. Goede en snelle dienstverlening, met oog voor je specifieke situatie. Ik kom zeker terug en beveel dit kantoor warm aan. Philip Vos

14 novembre 2024

Waardeloze notaris

Mijn ouders hebben jarenlang hun zaken laten regelen door dit notariskantoor. Ze bleken echter mijn ouders incompleet geïnformeerd te hebben. Belastingtechnisch bleken ze onjuist geïnformeerd. Verder probeerde ik na het overlijden van mijn vader wat informatie te krijgen, omdat niet alle aktes ingeschreven waren in het testamentregister (wel gefactureerd natuurlijk), maar ondanks telefoon en mail was het na 3 weken nog niet gelukt iemand te spreken. Uiteindelijk kreeg ik wel een reactie en nadat de aktes (met terugwerkende kracht) ingeschreven waren stuurde hij mij dit bewijs. Beetje sneu, want ik had een bewijs dat ze niet ingeschreven waren. Niets meer van gehoord. Verder konden ze mij geen enkele info verschaffen voor de erfbelasting en inkomstenbelasting. Totaal nutteloos deze adviseur. Alle argumenten om een notaris in te schakelen hebben zij teniet gedaan. Maar facturen schrijven, dat kunnen ze!

10 dicembre 2023
Valutata 2 stelle su 5

Een paar dagen geleden bel ik H&J…

Een paar dagen geleden bel ik H&J Notarissen in Castricum op met een vraag voor mijn dochter. Deze notaris is ook mijn notaris dus logisch dat ik naar een bekende en vertrouwde plek ga. Ik help mijn dochter omdat zij minder juridisch onderlegd is en daarnaast een erg druk leven heeft. De persoon die mij te woord moest staan was even niet beschikbaar en men maakte voor mij een terugbelverzoek wat prima is. Ik werd niet terug gebeld dus na een dag of drie bel ik op dat ik nog steeds niet ben teruggebeld. Een dame begon me toch een pot moeilijk te doen terwijl ik alleen maar de persoon wilde spreken die mij had moeten terugbellen. Zij luisterde niet of slecht naar wat ik te zeggen had en zat steeds te praten voordat ik was uitgesproken. Het type secretaresse van "we hebben geen probleem, laten we er een maken" Ik kreeg geen antwoorden alleen een geïrriteerde dame die op een of andere manier om voor mij onduidelijke reden zat te drammen.
Uiteindelijk ging ze ruggespraak halen en kwam terug met de boodschap dat ik niet geholpen kon worden en dat mijn dochter maar een afspraak moest gaan maken. Mijn dochter moet uit een andere plaats komen en voor haar is dat erg inefficiënt. Met wat informatie vooraf zou ze kunnen voorkomen dat zij mogelijk voor niets naar Castricum zou afreizen.
Kortom, ook als vaste klant bij deze notaris, zijn ze niet in staat geweest mij even op weg te helpen. Dom van mij om mijn notaris bij mijn dochter aan te bevelen.

13 ottobre 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più