Efter et godt foredrag med Ditte Lundtoft, valgte vi at få lavet Testamente, fremtidsfuldmagt og generalfuldmagt. Vi er blevet godt guidet igennem og Ditte er god til at forklare betydningen af de f... Leggi di più
Kan varmt anbefale Jura Danmark. Vi var til foredrag med Ditte Lundtoft og fik svar på alle de spørgsmål, vi kom med. Da vi kørte derfra, var vi ikke i tvivl om, at Ditte skulle hjælpe med udfærdigels... Leggi di più
Havde en rigtig god oplevelse på Gyrstinge Skovkro, med Stefan fra Jura Danmark. Var mødt ind med lidt skepsis, da vi troede at vi ville blive presset, til at indgå en aftale, men nej ingen pres, o... Leggi di più
Efter et godt foredrag med Ditte Lundtoft i Støvring havde vi efterfølgende et telefon møde hvor der blev aftalt hvad vi havde behov for. Hurtigt derefter blev dokumenterne tilsendt og alt til fuld ti... Leggi di più
Jura danmark specialiserer sig i at levere simpel og forståelig juridisk rådgivning og dokumenter. Vi har etableret et enkelt medlemskab, der giver dig ubegrænset juridisk rådgivning, når du har brug for det, uanset om det handler om familie eller erhverv.
Åstrupvej 10, 9800, Hjørring, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
vi fik en god og fyldestgørende oplevelse af Ditte Lundtoft, havde god tid til at forklare hvis vi havde spørgsmål samt at have god til snak om løst og fast
alt i alt en rigtig god oplevelse og vi fik lavet nøjagtig
hvad vi kommet for.

Risposta di Jura danmark
Dejligt arrangement på Møllehuset i Frederikshavn- informativt - spændende og så blev det fortalt på en måde som alle kunne forstå…
Ditte Lundtoft er så nærværende og interesseret i kundens liv og behov
Kun de allerbedste anbefalinger herfra

Risposta di Jura danmark
Det var en god behandle. Er meget tilfreds.

Risposta di Jura danmark
Hurtig, venlig og præcis behandling af fremtidsfuldmagt og general fuldmagt.

Risposta di Jura danmark
Virkeligt sagligt, informativt og oplysende møde på Holmberggård for nylig. Stefan gjorde lovstof og jura let forståeligt, bragte sig selv i spil og i det hele taget blev vi opmærksomme på vigtigheden af at have styr på fremtidsfuldmagter og testamenter. Det hele blev meget mere forståeligt og overskueligt. Tak “for sparket” Stefan, så vi fik taget os sammen!

Risposta di Jura danmark
De er så dygtige og meget indlevende i den situation de er i.

Risposta di Jura danmark
Vi har fået lavet fremtidsfuldmagter.
Med super god hjælp og vejledning fra Ditte Lundtoft. Hun er meget ligetil og imødekommende. Tager det svære til et plan hvor man kan være med.
Kan helt klart anbefale Ditte.

Risposta di Jura danmark
Vi har fået udarbejdet en fremtidsfuldmagt og general fuldmagt hos Jura danmark. Alt fra først til sidst blev utrolig veludført af Ditte Lundtoft. Vi har fået en meget fin behandling og ser frem til at fortsætte samarbejdet med Ditte.

Risposta di Jura danmark
Fik lavet fremtidsfuldmagt/generalfuldmagt. og tror ikke at det på nogen måde kunne gøres bedre. Så en stor tak til Ditte Lundtoft og jura danmark

Risposta di Jura danmark
Der er bare helt tjek på de for mig komplicerede ting, der skal ordnes i forbindelse med min fremtidsfuldmagt. Tak Ditte :-D

Risposta di Jura danmark
Ditte Lundtoft informerede grundigt og forståeligt om fremtidsfuldmagten, og var venlig og imødekommende under hele processen

Risposta di Jura danmark
Vi har fået alt den hjælp vi kunne ønske os.
Ditte har været god til at give en forklaring så det hele var lettere at forstå.

Risposta di Jura danmark
Vi føler os rigtig godt vejledt af Stefan Rindum, alt blev som forventet og vi har kun ros til forløbet

Risposta di Jura danmark
Kan anbefale Ditte Lundtoft af hele mit hjerte. Ditte kunne hjælpe og svare på alle spørgsmål og hun bragte også ting frem, som jeg overhovedet ikke havde tænkt over og samtidig var hun så sød at komme hjem til mig, da jeg ikke havde mulighed for at komme til Hjørring- TUSIND TAK FOR DIN STORE HJÆLP
Randi Offersøy Jacobsen

Risposta di Jura danmark
Vi deltog i et meget informativt informationsmøde med Stefan Rindom. Vi har efterfølgende fået udarbejdet fremtidsfuldmagter og testamente, og Stefan har været god til at aflæse vores behov og justere dokumenterne herefter.
Og hvorfor så ikke 5 stjerner, når jeg nu også har anbefalet Stefan til venner? Udkastet til testamente indeholdt et afsnit, hvor "vi" ønskede at forpligte vores arvinger til, at den juridiske behandling af testamentet skulle varetages af Jura Danmark. Det oplevede vi som utidig mersalg.

Risposta di Jura danmark
Kan helt klart anbefale jurist Stefan Rindum, vi fik lavet fremtidsfuldmagter samt testamente, og følte os velinformerede og trygge fra start til slut.

Risposta di Jura danmark
Vi var til et foredrag med Stefan Rindom på Hotel Skovridergården og det var en god oplevelse med nyttig information både fremtidsfuldmagt og testamente. Der var dog lidt fejl i dokumenterne til gennemlæsning men blev rettet. Måtte dog rykke og det var ikke klart hvor langt vi var nået hvem der skulle gøre hvad.

Risposta di Jura danmark
Vi kan kun anbefale Stefan rindom, helt igennem en god oplevelse..

Risposta di Jura danmark
Vi har holdt møde med Stefan Rindom og han var rigtig god til at forklare fordelene ved fremtidsfuldmagter og testamenter. Alt blev lavet på bedste vis, så ham kan vi varmt anbefale.

Risposta di Jura danmark
Informativt foredrag, aktiv opfølgning og god samarbejdsproces, hvor Stefan Rindom viste vilje og evne til at støtte os frem mod en god løsning.