Efter et godt foredrag med Ditte Lundtoft, valgte vi at få lavet Testamente, fremtidsfuldmagt og generalfuldmagt. Vi er blevet godt guidet igennem og Ditte er god til at forklare betydningen af de f... Leggi di più
Kan varmt anbefale Jura Danmark. Vi var til foredrag med Ditte Lundtoft og fik svar på alle de spørgsmål, vi kom med. Da vi kørte derfra, var vi ikke i tvivl om, at Ditte skulle hjælpe med udfærdigels... Leggi di più
Havde en rigtig god oplevelse på Gyrstinge Skovkro, med Stefan fra Jura Danmark. Var mødt ind med lidt skepsis, da vi troede at vi ville blive presset, til at indgå en aftale, men nej ingen pres, o... Leggi di più
Efter et godt foredrag med Ditte Lundtoft i Støvring havde vi efterfølgende et telefon møde hvor der blev aftalt hvad vi havde behov for. Hurtigt derefter blev dokumenterne tilsendt og alt til fuld ti... Leggi di più
Jura danmark specialiserer sig i at levere simpel og forståelig juridisk rådgivning og dokumenter. Vi har etableret et enkelt medlemskab, der giver dig ubegrænset juridisk rådgivning, når du har brug for det, uanset om det handler om familie eller erhverv.
Åstrupvej 10, 9800, Hjørring, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
God service .forklarer tingene så alle kan forstå det

Risposta di Jura danmark
Venlig og forstående person der vejledte os.

Risposta di Jura danmark
Efter et oplysende og godt møde på Skovridengården omkring fremtidsfuldmagter og testamente, havde vi efterfølgende et telefonisk møde med Stefan Rindom fra Jura Danmark
Meget professionel og venlig betjening. Hurtig oprettelse af dokumenter og grundig vejledning.
Bedste anbefaling herfra.

Risposta di Jura danmark
Efter et hyggeligt møde med Stefan Rindom ang. fremtidsfuldmagter og generalfuldmagt , kan vi kun anbefale ham på det varmeste.Gode,uddybende oplysninger og hurtig sagsbehandling.Stor tak fra os begge. Glædelig jul

Risposta di Jura danmark
Absolut tilfreds med svar, spørgsmål og behandling af udfærdigelsen af fremtidsfuldmagt. Kun ros til Ditte hos Jur Danmark

Risposta di Jura danmark
Vi oplevede en god og professionel behandling hvor der var tid til at få svar på alle spørgsmål

Risposta di Jura danmark
Super godt møde, og på et sprog alle kunne forstå, virkelig godt

Super foredrag - hurtige tilbagemeldinger - god og professionel vejledning

Risposta di Jura danmark
Godt informativt foredrag. Et hurtigt og godt møde. Hurtig sagsbehandling. intet kunne gøres bedre.

Risposta di Jura danmark
Tak til Stefan Rindom for en fin hjælp til at få oprettet fremtidsfuldmagter og generalfuldmagter. God til at give os forklaring

Risposta di Jura danmark
Kompetent og let forståelig information af Ditte. Derefter helt uproblematisk forløb med oprettelse af fremtidsfuldmagter og særejetestamente.

Risposta di Jura danmark
Først et godt og informativt foredrag om arv og testamente, slet ikke tørt og kedelig og dernæst meget kompentent, kyndig og hurtigt hjælp til udarbejdelse af fremtids fuldmagt og testamente. Stor anbefaling herfra

Risposta di Jura danmark
God og grundig oplysning og udfærdigelse af fremtidsfuldmagt af Stefan Rindom

Risposta di Jura danmark
Saglig, engageret og interessant foredrag med Ditte Lundtoft på Læsø. Efterfølgende oprettede jeg et testamente efter telefonsamtale med Ditte. Det var godt at den mulighed fandtes, så jeg ikke var nød til at møde op til en personlig samtale på fastlandet. Uden arrangementet på Læsø havde jeg nok stadig ikke fået det gjort, selvom jeg tænkt tanken.

Risposta di Jura danmark
God oplevelse af foredraget, og efterfølgende var Stefan rigtig god til at forklare os, hvad det forskellige ord og vendinger betød, ligesom han var god til at lytte og besvare spørgsmål. Specielt omkring testamente.

Risposta di Jura danmark
Stefan var god til at forklare og tog God tid til det. Og meget i mødekommende og i fordraget forklaret han meget tydligt om hvad det handlede om. Tak for din hjælp

Risposta di Jura danmark
Under mødet på Madam Bagger blev vi klar over, hvor vigtigt det er, at både fremtidsfuldmagter og testamente er på plads. Opfølgningsmødet foregik privat hos os. Alle de juridiske aspekter forklarede Stefan på en forståelig måde, og vi modtog udkast til dokumenterne, som vi underskrev efter tilretning. Herefter tinglysning. Hele proceduren gik let efter en forståelig opskrift fra Stefan.
Vi er lettede og meget trygge efter vores møde med Stefan.

Risposta di Jura danmark
Virkelig god til at fortælle og vejlede i mødet og senere ved Fremtidsfuldmagt mm. På Dittes kontor .

Risposta di Jura danmark
Ditte Lundtofte gav en grundig og let forståelig måde for, gennemgang af fremtidsfuldmagt og generel fuldmagt. Tusind tak.