La espaldera es muy bonita colores diferentes y llamativos x eso me decidí a comprarla a pesar de k me parecía un poco cara pero me merecía la pena ya k era para la habitación de mi pequeño, pero mi s... Leggi di più
Goed: Van stevig materiaal gemaakt. Redelijke prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke, persoonlijke service. De kinderen zijn er blij mee... Niet goed: Instructies waren niet altijd held... Leggi di più
Leuk toestel. Transformer is een fijne plaatsbesparing. De schroeven dewelke los gemaakt moeten worden om te transformeren zijn wel wat minder handig. Een anders systeem zou het misschien makkelij... Leggi di più
Uitstekend spelcomplex. De vervoerder heeft de schuif tijdens de bezorging kapot gemaakt. Donderdag ontvangen. Ik was dit weekend aanwezig bij de montage en ontdekte dat de glijbaan erdoorheen was ged... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Negozio di articoli sportivi
- Negozio di giocattoli per l'infanzia
- Servizio per il fitness e l'alimentazione
- Palestra
- Club di ginnastica
- Negozio di forniture mediche
Scritti dall'azienda
Juliard.Club is een Belgische online winkel gespecialiseerd in sport- en speeltoestellen. Ons assortiment omvat onder meer klimrekken, klimwanden, klimnetten, speelhoeken, speeltoestellen en bijpassende accessoires. De uitvoering, afmetingen, meegeleverde onderdelen en toepassingsmogelijkheden verschillen per product. Raadpleeg daarom altijd de productpagina voor de actuele specificaties. Heeft u hulp nodig bij het kiezen of samenstellen van een model, set of module? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Welkom in onze webshop: https://juliard.club
Krakeelboomgaard 1, 8340, Damme, Belgio
- +32492343751
- juliard.club@gmail.com
- juliard.club
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
De bestelling was duidelijk en de…
De bestelling was duidelijk en de bezorging ook. Er was wat extra levertijd maar dat deerde niet. Persoonlijke uitleg over installatie en een prima instructie op papier.
Fantastisch klimrek en goede bezorging
In november een op maat bestelling geplaatst en heel snel geleverd (december). Prachtig klimrek en geleverd door een hele vriendelijke meneer die mondeling heel duidelijk instructie gaf over de bevestiging. Ik raad deze website/klimrekken zeker aan!
Heel mooi materiaal
Heel mooi materiaal door de koerier net voor Kerstmis aan het afgeleverd. Er zat 1 foutje in de bestelling maar hopelijk komt dit nog in orde.
Het bedrijf kwam de bestelling…
Het bedrijf kwam de bestelling persoonlijk bezorgen. Erg bijzonder. Zeer nette en duidelijke uitleg aan de deur over hoe het te gebruiken.
Klimrek is van erg goede kwaliteit. De kinderen keken de ogen uit toen het klaar was.
jamer dat soow lang moest wagten en…
jamer dat soow lang moest wagten en jamer dat die witeplank en pootjes niet bij zitten dus de uit buaw fan
À recommander sans hésitation
Service et livraison à domicile très rapide. Commande passée le 11/11/2022 et reçue le 15. Produit correspondant parfaitement à la description. Très bon contact avec le vendeur. Je recommande fortement. Prix attractifs et large choix de produits pour améliorer la motricité de nos petits enfants de 3 ans.
Bereid mee te denken bij problemen en…
Bereid mee te denken bij problemen en zoekt naar passende oplossing. Mooie kwaliteit producten
Super tevreden
Wij zijn super tevreden over de Juliard Club.
Het speeltoestel wat we hebben besteld is boven verwachting.
De heren hebben het meteen voor ons in elkaar gezet. Ze werken nauwkeurig, netjes en zijn super beleefd.
Het toestel is op één van de kinderkamers geplaatst, schoenen werden netjes uit gedaan en voor de boorwerkzaamheden kwamen ze netjes de stofzuiger halen.
We hebben al veel mensen over de vloer gehad, dus kunnen uit ervaring vertellen dat dit niet altijd van zelfsprekend is.

Pirámide de buena calidad
Pirámide de buena calidad. Ajustable a diferentes niveles.
Instrucciones de montaje demasiado simples.
Zeker een aanrader
Vriendelijke en persoonlijke levering.
Ze bieden ook montage tegen betaling aan.
Goede kwaliteit van hout en ook alle benodigde schroeven, pluggen, stopjes erbij.
Ik heb de montage zelf gedaan en was toch niet zo gemakkelijk.
Na een ietwat moeizame start
Na een ietwat moeizame start, leverings probleem, is het klim/glijspeeltoestel in Finland bij mijn kleinkinderen afgeleverd!!
Klasse om het zo op te lossen.
Perfecte service
Bij Juliard club een klimrek gekocht voor onze kleinzoon maar bij aflevering bij onze dochter via Dpd is de verpakking dusdanig beschadigd dat het gekochte klimrek beschadigd was, dit is waarschijnlijk gekomen door het transport van Dpd.
Dit probleem direct gemeld bij Juliard club en zij hebben dit voor ons op een correcte en gepaste manier opgelost.

Een mooi turnraam!
Een erg mooi turnraam en vriendelijke verkopers, een echte aanrader!
Klimrek met touwenset gekocht
Klimrek met touwenset gekocht. Vlotte installatie door vriendelijke installateur. Het klimrek is een succes bij de kinderen! Ze zwieren heen en weer aan het touw, klimmen vlot naar omhoog via de trapladder en maken honderden salto's aan de ringen.
Kwalitatief hout, mooi passend in een kinderkamer. Prijs kwaliteit een hele goede koop!
Helemaal wat ik wilde!
Het is niet de eerste klimdriehoek die ik bestelde, maar wel de enige die qua bouw en kwaliteit exact is wat gezegd werd op de website. Ze ziet er heel goed en veilig uit.
Het toestel werd minder dan een week na de bestelling geleverd.
Ik ben erg tevreden!
Mooie producten
Mooie producten, goed advies en snel geleverd. Wij hebben inmiddels 2 klimrekken en 2 kleine top fans.
Le colis est arrivé rapidement mais le…
Le colis est arrivé rapidement mais le bois était piqueté de noir par humidité dans le sachet d'emballage. Juliard a procédé au nouvel envoi des 3 barreaux de l'espalier avec une rapidité incroyable. Je suis absolument ravie de ce service et de ce matériel. JE RECOMMANDE +++