Desværre en dårlig oplevelse. Min mand og jeg ville gerne vise vores datter lillesøster i maven. Jeg havde derfor booket en tryghedsscanning, da jeg ikke kunne vælge andet. Vi gav udtryk for at vi bar... Leggi di più

Er så glad for at vi valgte at blive scannet hos Jordemoderhuset igen med baby nr.2. også denne gang føler vi os så varmt og kærligt, og tålmodigt, taget imod trods vores egen forsinkelse. Bliver varm... Leggi di più

Mit første besøg i Jordemoderhuset var en virkelig dejlig oplevelse. Vibeke var så omsorgsfuld, rolig og nærværende, at jeg straks følte mig tryg. Hun tog sig god tid, lyttede og besvarede alle mine... Leggi di più

Jeg er 43 år gammel, blev “spontant gravid” efter 6 måneder og har lige født en vidunderlig, perfekt lille søn. Da min alder er relativt høj for en 2.gangs fødende, valgte vi jævnligt at blive skannet... Leggi di più

1. Ospedale privato
  2. Corsi di preparazione al parto
  3. Ostetrica
  4. Clinica sanitaria femminile
  5. Centro per la gravidanza
  6. Clinica specializzata

Moderne graviditetsklinik med alle tilbud til gravide i København. Kvalitetsscanning af gravide Privat Jordemoder Fødselsforberedelse Ammehjælp Akupunktur Zoneterapi Kropsterapi Gravidmassage Jordemoderkonsultation

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Skuffende oplevelse.

Skuffende oplevelse..
betaler for en kønsscanning, nogen før os blev forsinket så vi kom ind før tid. Og dette kunne man tydeligt mærke. Det hele foregik meget hurtigt, fik hurigt køn at vide også var det ud af døren igen. Slet ikke en rar og hyggelig oplevelse som man forbinder med en scanning..
Jeg spørger ind til om jeg kan få nogle billeder med hjem, får at vide jeg får et link som jeg kan gå ind og se dem på. Da jeg kommer hjem ligger det to korte videoer på 10sek og det var det.. virkelig skuffende!

17 gennaio 2022

Risposta di JORDEMODERHUSET

Kære Rikke, der er ingen kunder der på nogen måde skal have den oplevelse som du har haft. Da vi ikke ved hvornår du har været i vores klinik, må du meget gerne kontakte os på 3333 7111 / mail@jordemoderhuset.com, så vil vi naturligvis finde en løsning så du kan gå her fra langt mere tilfreds.
Mvh Rikke Farnum

Fantastisk og jordnært sted

Fantastisk og jordnært sted. Er kommet i jordemoderhuset i 2 år ca, og er hver gang blevet taget godt imod og haft en følelse af ro og tryghed når jeg er blevet scannet.
Har lige afsluttet mit sidste besøg der med en fantastisk 3D scanning af sidste skud på stammen, men vil klart anbefale alle at besøge huset hvis man overvejer private scanninger.

15 gennaio 2022

1000 tak for fine ord. Meget værdsat. Mvh Lea, Jordemoderhuset

En meget behagelig oplevelse!

En meget behagelig oplevelse i en tryg atmosfære. Som førstegangs, uden den store viden om noget som helst følte jeg mig godt taget imod allerede i receptionen! Vi skal helt sikkert scannes her næste gang også!

11 gennaio 2022

mange tak for den dejlige anmeldelse. Mvh os fra Jordemoderhuset

Virkelig god fødselsforberedelse…

Har lige været til fødselsforberedelse hos jordmoderhuset i dag. Virkelig dygtige og kompetente undervisere, føler virkelig jeg er gået derfra med en forståelse og tryghed for fødslen, som jeg ikke havde før. Selvom det koster lidt, så synes jeg det var alle pengene værd!

9 gennaio 2022

Risposta di JORDEMODERHUSET

fedt! Vi er glade for at I synes det var "value for money"....det sætter vi stor pris på. Mvh Lea, Jordemoderhuset

Hurtig fødsel efter akupunktur og hindeløsning

Med min første graviditet måtte jeg sættes i gang 12 dage over tid. Da jeg var gået tre dage over tid denne gang, bookede jeg derfor tid til fødselsmodnende akupunktur og en hindeløsning hos Jordemoderhuset. Efter en times afslappende akupunktur i hyggelige omgivelser og en grundig hindeløsning gik fødslen i gang og syv timer senere var babyen født. Om det var behandlingen der gjorde udslaget står hen i det uvisse, men veludført var det, og det er min klare fornemmelse, at det hjalp tingene på vej 😊

15 dicembre 2021

Tak for fine ord. Mvh Lea, Jordemoderhuset

Omsorgsfuldt, trygt og til professionel

Store roser herfra. Du møder først Ida, jordemoderstuderende/receptionist med en varm og omsorgsfuld velkomst, dernæst har jeg fået forskellige behandlinger. Jordemoderhuset er top professionelle i alle de professioner og behandlinger de tilbyder. Du kan trygt ligge din (kommende) gravide krop i hænderne på dem.

11 dicembre 2021

Risposta di JORDEMODERHUSET

sikke en dejlig anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Mvh Lea, Jordemoderhuset

Verdens bedste efterfødselsmassage

Verdens bedste efterfødselsmassage!

Fik den bedste massage jeg nogensinde har fået hos Jordmoderhuset. Det var det perfekte afbræk fra hverdagen med baby. Jeg havde en time med ren forkælelse, hvor man virkelig er i fokus og bare kan få slappet af og nyde roen. Jeg var som et nyt menneske, da jeg forlod jordmoderhuset og jeg kan kun på det varmeste anbefale efterfødselsmassage hos dem :-)

9 dicembre 2021

dejligt at høre. Tak for de fine ord. Mvh Lea, Jordemoderhuset

Fantastisk hands-on ammehjælp

Min kæreste havde store problemer med amningen i ugerne efter fødslen, og det endte i en brystbetændelse, og alt hvad der dertil hører. Vi ringede en fredag eftermiddag, og havde telefonsamtaler med Lea i løbet af eftermiddag, aften indtil vi fik besøg næste dag. Hun var der i 3 timer, fik amningen på plads og fulgte op i dagene efter via telefon. Det var en lifesaver! Vi fik rigtig god direkte og brugbar information, og hands-on metoder, der kunne hjælpe os.

9 dicembre 2021

En taknemlig kommende mor

Jeg startede til fertilitets akupunktur hos Illanit hos jordmoderhuset efter 3 tidligere mislykkede graviditeter. Hun hjalp mig med at give slip på en masse frygt og tanker samtidigt med at hun fik min krop til at slappe af. Efter kun 2 behandlinger var jeg gravid igen! Nu kommer der en lille dreng til verden til Maj. Vi har desuden benyttet jordmoderhuset til mange tidlige scanninger og til kønsskanningen. Hos Jordmoderhuset møder du de mest kompetente, omsorgsfulde jordmødre og behandlere som giver dig alt den ro som du har brug for. De varmeste anbefalinger herfra!

8 dicembre 2021

Risposta di JORDEMODERHUSET

Kære Michelle. 1000 tak for dine fine fine ord! Det bliver vi rigtig glade for at høre!

Fødselsforberedelse

Jeg har været utrolig glad for mit fødselsforberedelse forløb med Yoga og mindfulness hos Jordmoderhuset. Det kan VARMT anbefales! :-)

3 dicembre 2021

1000 tak :)

Recommend

I have been going to akupunktur for the last 5months. Ilanit has been amazing! She has helped with period cramps, less PMS, bloating, and a big for me helped with stress. Would recommend her if you are intrested in trying something new that would help with all above, please try and give it time to work. Helps also for headaches, jaw cleachers etc. Love all the ladies there ❤️

30 novembre 2021

Thanks a million :)

Tryghed, professionalisme og venlighed

Jeg har gennem hele min graviditet haft et privat jordemoderforløb hos Lea. Det har bl.a. inkluderet scanninger, samtaler efter behov, massage, modningsakupunktur og en hel del tryghed. Ved samtlige besøg er jeg blevet mødt at professionelt og varmt personale. Jeg vil anbefale Jordemoderhuset til alle og vil også benytte mig af deres service, når barn nummer to kommer til verden.

1000 tak for de fine ord. Mvh Jordemoderhuset

Tak for jer!

Jeg havde et rigtig godt forløb hos Jordemoderhuset med privat jordemoder gennem hele min graviditet. Jeg har bl.a. fået konsultationer, scanninger og modningsakupunktur, og jeg oplevede stor lydhørhed og omsorg hele vejen igennem og fik fantastisk vejledning fra Lea, som gjorde mig helt tryg op til fødslen af mit andet barn ovenpå en voldsom første fødsel.

Risposta di JORDEMODERHUSET

Tak for fin anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Mvh Jordemoderhuset

Fantastisk oplevelse

Min kone og jeg havde, igen, den bedste oplevelse med jordemorhuset. De har hjulpet os igennem hele forløbet. De har altid været gode til at rådgive og berolige omkring graviditeten, og hele vejen frem til fødslen.
De varmeste anbefalinger herfra!

taaaak :)

Varmeste anbefaling fra vores lille fam🙏🏻

Min kone og jeg har både brugt jordmoderhuset til fødselsforberedelse samt 3D scanning - Kontra det vi blev tilbudt af kommune og vi har set andre steder, har vi aldrig oplevet større nærvær samt tid og tilstedeværelse fra personalet.
Vi sender vores varmeste anbefalinger og kommer bestemt igen hvis der skulle dukke et nyt vidunder op👶🏼
Tak for alt.

1000 tak for fin anmeldelse. Mvh Jordemoderhuset

Da vi skulle have en efternøler,- 16 år…

Da vi skulle have en efternøler,- 16 år efter den sidste, var det dejligt og trygt at have Rikke med på sidelinien. Jordemoderhuset gik virkeligt op i at følge os og stille sig til rådighed til et hver spørgsmål vi måtte have samt tilbyde konsultationer og undersøgelser i det omfang vil havde brug for.
Jordemoderhuset er trygt, omsorgsfuldt og professionelt.
Hami & Søren

1000 tak for fine ord. Mvh Jordemoderhuset

En meget kaotisk oplevelse

Var til scanning som desværre viste sig at skulle følges op på efterfølgende på fødegangen. Blev undersøgt indvendig omend man ikke anbefaler det ved evt for tidlig fødsel og jeg kom med bekymring om for tidlig fødsel, blev efterladt med to forskellige råd om viderebehanling og blev talt personligt og kritisk til da jeg udtrykte min bekymring med stedet. Har været til mange private scanninger andre steder og haft gode oplevelser men tror ikke at jeg til de mere seriøse undersøgelser vil anbefale jordemoderhuset

Risposta di JORDEMODERHUSET

Kære Iben. Vi har haft korrespondance om din oplevelse på mail. Vi ønsker dig al mulig held og lykke med resten af graviditeten. Mvh Jordemoderhuset

Super skønne behandlinger hos Lea

Jeg har været til modningsakupunktur hos Lea af flere omgange og fik også foretaget en hindeløsning, da vi ramte termin.
Lea tager sig god tid - også hvis der har været ventetid. Ingen stress og super behagelig stemning.
Ydermere så synes jeg at det er helt fantastisk når man har en behandler som er nok tilstede, til at kunne huske en næste gang man kommer. Det føles virkelig rart og trygt. Tak for det Lea.

26 novembre 2021

mange tak for de fine ord. Mvh Jordemoderhuset

En anbefaling

Jeg har fået kønsscanning, akupunktur gennem graviditeten og hindeløsning hos Jordemoderhuset. Alle er så søde og dygtige og man bliver altid mødt med den største omsorg og respekt. Jeg vil klart anbefale Jordemoderhuset til alle gravide jeg kender.

25 novembre 2021

taaaaak :)

Var til en times ammekonsultation i…

Var til en times ammekonsultation i jordemoderhuset lige en uge efter fødsel fordi jeg havde problemer med amningen, men følte at det var penge lige ud af vinduet, og med 1000kr for 1 1/2 times konsultation fik jeg ikke rigtig noget nyt med hjem.
Er husets ydelser og profil måske blevet lidt mere med henblik på at tjene en masse penge på hver klient? Og ikke så meget den gode profesionelle rådgivning?

24 novembre 2021