Super vriendelijk en professioneel. Via de app fijne communnicatie, helder info over de prijs. Half uur van te voren opgebeld dat ze onderweg waren. Keurige levering en plaatsing van mijn nieuwe ban... Leggi di più
The service seems rather expensive. In particular, I was charged nearly 70 Euros for road cost (55 cents pet kilometer). They told me they are delivering other sofas and that was the reason for late d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vandaag mijn bank van seats and sofa’s geleverd door Joey’s transport. Top service en communicatie. Ze belden een kwartier van tevoren dat ze eraan kwamen. Alles ging heel vlot, alles keurig uitgepak... Leggi di più
Nu twee keer ingezet om aankopen via Marktplaats op korte termijn bij mij af te leveren. De mannen zijn erg vriendelijk en bijzonder behulpzaam. Ook de communicatie vooraf via WhatsApp en tijdens de t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bent u op zoek naar voordelig, veilig & betrouwbaar transport binnen Europa? U hoeft maar te roepen en we zijn er! Of het nou van.. • Amsterdam - Rotterdam • Groningen - Maastricht • Haarlem - Roermond • Opslag naar opslag is wij vervoeren zorgvuldig al uw goederen met onze ervaren chauffeurs en dat in heel Europa! Wij zijn een KVK geregistreerd bedrijf & uw goederen zijn volledig verzekerd tegen schade tijdens de rit. Wij doen ook: • Spoedklussen • Ontruimingen • Verhuisservice • Scooter/Motortransport • Inboedelverhuizing • ETC! U kunt ons 24/7 bereiken op: Tel/WhatsApp: 0627866802 Tel/WhatsApp: 0627866804 E-mail: joeytransportnl@gmail.com Neem vrijblijvend contact op voor de scherpste tarieven die u maar vinden kan! !!! Wij zijn al in te huren vanaf €24,- !!!
Paesi Bassi
- joeys-transport.webflow.io
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Super blij met deze service
Super blij met deze service. Ik heb geen rijbewijs en dit is een fantastische oplossing. De mannen zijn supervriendelijk, betrouwbaar en professioneel.

Risposta di Joey's
Aardige kerels en doen meer dan…
Aardige kerels en doen meer dan gevraagd. Er was een misverstand en ze moesten onze kast omhoog sjouwen. Was geen enkel probleem en hebben ons fantastisch geholpen. Absolute aanrader!

Prima service!
Op korte termijn nog transport kunnen afspreken. De chauffeur was op de dag zelf telefonisch bereikbaar over het tijdstip van bezorging. Alles is goed verlopen, de bezorgers waren gezellig en vriendelijk!

Super fijne service
Super fijne service! Chauffeur heeft me scooter netjes afgeleverd op locatie. Binnen een uur was hij er al! Vriendelijk, netjes, snel betrouwbaar en goedkoop. Voor mij nooit meer een ander transportbedrijf!

Hele goede persoonlijke service
Hele goede persoonlijke service. Aardige lui. Flexibel, betrouwbaar, niet duur, helpen nog even extra, denken mee! Echt een aanrader.

Een aanrader!
De mannen van Joey’s Transport zijn professioneel, ontzettend vriendelijk en dat alles tegen een scherp tarief. Zoek niet verder, dit bedrijf is absoluut een aanrader. Mannen, nogmaals bedankt voor de goede service.👍

Top!
Fijne service met bank ophalen en leveren. Super aardige mensen!

Top transport bedrijf
Top transport bedrijf. Sneller dan verwacht en erg behulpzaam. Relaxed in omgang en doen erg hun best om de klus te klaren. Zeker een aanrader.

Top ervaring
Top ervaring! Vond het toch wel spannend om mijn piano te verhuizen..Er kwamen 2 vriendelijke kerels die veel ervaring hadden. Zonder beschadigingen afgeleverd.
Was een top ervaring en zou zo weer bij ze verhuizen!

Uitstekende transport
Uitstekende transport. Goede service en vriendelijke personeel. Ik raad het iedere aan

Risposta di Joey's
Toppers en goede manier van werken en…
Toppers en goede manier van werken en meedenken. Gaan voorzichtig te werk en je word op de hoogte gehouden van alles. Prijs is veel goedkoper vergeleken met andere!
Volgende keer word het voor ons weer joey’s transport!

Hele goeie transport bedrijf
Hele goeie transport, vriendelijke gasten. Zeker aan te raden voor al uw verhuizingen.

Risposta di Joey's
Zeer zeer goede ervaring met dit…
Zeer zeer goede ervaring met dit transportbedrijf. Staan paraat voor elke klus, en zeer goed bereikbaar! Absoluut een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Risposta di Joey's
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.