Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Jeg kan desværre kun sige, lad være med at lave aftaler med jlc Haveservice, det starter fint, men ender med meget høj timepris (ca 1000 kr) snyd med antal besøg og ubehøvlet opførsel fra ejerens si... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

890 for en time må være danmarksrekord. Det var heller ikke aftalen. Lars virkede ellers flink og pålidelig. Han lovede at komme dagen efter, han havde udført en times arbejde for at klippe nogle k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har i dag haft Jlc Haveservice ude at klippe vores mareridt af en hæk på 2,60! Det har været kompetent og fagligt godt udført arbejde, hvor vi både har fået klippet og rettet den store hæk ud... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Det bliver ikke til en anbefaling herfra. Min mor på 78 hyrede JLC Haveservice til at holde have denne sommer. MEN vi oplevede at aftaler ikke blev overholdt, og at det efterfølgende har været en ud... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Giardiniere paesaggista
  2. Consegna fiori
  3. Vivaio e articoli per il giardino
  4. Giardiniere
  5. Servizio di pulizia di edifici
  6. Vivaio

Scritti dall'azienda

Jeg tilbyder mine kunder haveservice , viceværtsservice , Byens bedste haveservice. Jeg yder den service, som kunden har behov for og det er meget individuelt. Der kan laves et sæson abbonement lige efter ønske.. Se mere på vores website..

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Jeg kan desværre kun sige

Jeg kan desværre kun sige, lad være med at lave aftaler med jlc Haveservice, det starter fint, men ender med meget høj timepris (ca 1000 kr) snyd med antal besøg og ubehøvlet opførsel fra ejerens side.
Jeg bad om at få fjernet mit navn fra deres hjemmeside da jeg ikke længere kunne stå inde for min udtalelse, men det er endnu ikke lykkedes. Når jeg minder dem om det får jeg besked på "at lukke" og "ikke mere p.. fra dig"

31 ottobre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Manglende overholdelse af aftale om snerydning

Indgik aftale om fast snerydning i vintersæson 2022-2023. han varetog opgaven helt fint lige indtil... Der kom sne. Første gang var "hans bil i stykker", som han selv sagde det og kom først op af formiddagen. og herefter kom han ganske lidt.
Han erkendte fejlen og pr mail forstod vores frustration, men kold som manden er oplyste han blot at firmaet var lukket og der ikke var mere at gøre.

Og ja, han er så flink som dagen er lang når aftalen skal indgås.

1 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

Kom ikke som aftalt, ubehøvlet

Kom ikke til tiden, og da det endelig lykkedes at få fat på ham, sagde han at han kommer nogle timer senere, og at kunderne altid brokker sig over, at han ikke kommer til tiden, men det kan han ikke tage sig af. Jeg svarede, at det er almindelig høflighed at give besked, hvis man bliver forsinket, hvorefter han sagde at så kunne vi finde en anden og lagde på.

30 agosto 2023
Valutata 1 stelle su 5

Modtager trusler pga dårlig anmeldelse

890 for en time må være danmarksrekord. Det var heller ikke aftalen.
Lars virkede ellers flink og pålidelig. Han lovede at komme dagen efter, han havde udført en times arbejde for at klippe nogle kanter, men han kom aldrig, tog ikke telefonen og svarede ikke på sms. Men da min anmeldelse blev offentliggjort, kimede hans kone mig ned og kaldte mig alt muligt.
Lars og hans kone har nu truet mig med at komme på min adresse, selv om jeg har frabedt mig besøg af dem.
Min søn, der bestilte det frygtelige firma, har ligeledes modtaget trusler.

18 luglio 2023

Risposta di Jlchaveservice

Anmeldelsen er lavet for at presse prisen ned, se anmelders profil. Det er udelukkende dårlige anmeldelser denne person giver ud af.
Sms er modtaget med forhandling om prisen, til firmaet, for at slette denne dårlige og løgnagtige anmeldelse.

Vi har frugter igen

Jlchaveservice har været forbi I vores have for at beskære vores efterhånden meget gamle frugttræer. Træerne blev beskåret i 2021 og sikke da en høst vi har fået gavn af i år. Det er mange år siden vi har set så mange frugter på vores tre gamle træer, tak for det. Vi vender med sikkerhed tilbage når vi har brug for hjælp til vores have igen.
//Frede

11 febbraio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Det bliver ikke til en anbefaling…

Det bliver ikke til en anbefaling herfra.
Min mor på 78 hyrede JLC Haveservice til at holde have denne sommer. MEN vi oplevede at aftaler ikke blev overholdt, og at det efterfølgende har været en udfordring at få en god dialog med JLC Haveservece. Sagt på anden vis - vi bliver ignoreret. Vi har betalt 17.000 kr for omkring 8-10 timers arbejde hen over sommeren 2022. Det stemmer langt fra overens med det aftalte.

21 novembre 2022

Risposta di Jlchaveservice

Kære modtager. Vi har aldrig haft dig som kunde, så denne anmeldelse må du meget gerne slette igen. Ellers får vi selvfølgelig support teamet til det.

JEG UNDERSTREGER IGEN, DU HAR IKKE VÆRET KUNDE HOS MIG. OG SÅ SYNTES JEG DU SKAL STOPPE DEN HER.

Valutata 5 stelle su 5

Min hæk væltede sidste år under…

Min hæk væltede sidste år under snestormen. Jeg har først nu fået gjort noget ved det. Min hæk blev halveret, med et rigtig flot resultat, til en kraftig beskæring som det blev til. Det var en meget venlig mand, der kom fra JLC Haveservice. Jeg kan varmt anbefale dette firma.
Grethe GUG

19 settembre 2022

PAS PÅ!

Vi er flinke folk, skriver JLChaveservice – det gælder dog kun, indtil man holder dem op på de aftaler, der er indgået – så bliver beskederne endog meget ubehagelige.
I foråret 2021 kontaktede jeg JLChaveservice for hjælp til at slå græs og klippe hæk i min mors have. Min mor var allerede på det tidspunkt syg, næsten blind og meget dårligt til at høre, så kommunikationen gik gennem mig.
Aftalen blev græsslåning ca. hver 14. dag og hækklipning x 1 med bortskaffelse af affald. Start uge 17 og slut uge 39.
På det tidspunkt aftalte vi også, at min mor ikke behøvede være hjemme, når JLChaveservice kom forbi, idet vi jo havde aftalt, hvad der skulle laves.
Det startede ikke så godt, men naturligvis må man have forståelse for at vejret kan drille.
Efterfølgende lavede vi en aftale om vínterservice. Der kom meget sne den 1. december, og den 2. fik jeg så en besked om, at der ville blive ryddet sne inden middag. Den besked blev fulgt op med en ny besked den 3. om at der var sket en ulykke i familien og det var derfor, de ikke var kommet, men at de ville komme senere på dagen. Det skete så heller ikke. Den 5. december måtte min mand så rydde sne og salte, da vi ikke længere kunne blive ved med at vente på JLChaveservice, da min mor skulle til behandling på sygehuset og hjemmesygeplejersken skulle have adgang til hendes hus. Jeg skrev en besked om det til JLChaveservice, som ikke blev besvaret. Derudover fik hun saltet én gang – der var så meget salt på trappen, at vi måtte skovle det væk. Da der senere på vinteren var isslag, glimrede JLChaveservice igen ved sit fravær.
Da havesæsonen 2022 skulle til at begynde var min mor blevet kritisk syg og vi gik med den nemme løsning og engagerede JLChaveservice igen, til samme som 2021. Her var forskellen bare at starttidspunktet skulle være omkring uge 16. Slut uge 18 er græsset stadig ikke slået – og det er ikke pga vejret. Jeg spørger til det, og får svaret, at der var kommet noget i vejen, men at græsset ville blive slået onsdag i uge 19. Græsset bliver så klippet 2-3 gange og det næste jeg hører er i uge 26, hvor beskeden lyder, at hækken bliver klippet i uge 28/29. Slut uge 29. får jeg så en besked om at Lars har slået sin fod, så det er derfor, de ikke er kommet. Derefter bliver jeg lovet, at de vil komme senest tirsdag i uge 30/alternativt sende en stedfortræder, hvis Lars ikke er klar. I uge 30 sker der så heller ikke noget, og jeg får en forklaring om en vikar, der er udeblevet – men i uge 31 vil de helt sikkert komme.
På det tidspunkt finder JLChaverservice så ud af at min mor er død – hvilket vi jo ikke tænker gør nogen forskel, idet de er forudbetalt, vi stadig har ansvaret for huset og som tidligere nævnt, det er ikke nødvendigt, at der er nogen hjemme, for at JLChaveservice kan udføre deres arbejde.
Torsdag i uge 31 kan jeg så igen konstatere at hækken stadig ikke er blevet klippet og græsset ikke slået. Det er nu meget langt.
Da jeg rykker, får jeg at vide at deres ”politik” (som jeg aldrig er blevet præsenteret for) er, at abonnement ophører ved dødsfald, da man ikke kan opretholde en kontakt med vedkommende. Men kontakten er jo gået gennem mig, og der er ikke ændret i forholdet og de er betalt for resten af sæsonen, så ikke nogen risiko for manglende betaling heller. Efter jeg har påpeget dette, lover de at komme – men mener ikke, det kan haste, eftersom der ikke bor nogen i huset. Vi er af en anden mening, idet vi har huset til salg. Konklusion: JLChaveservice lover at komme i næste uge (uge 32), efterfulgt af, at vi også kan opsige kontrakten, og få de penge vi har tilgode.
Mit svar er, at vi foretrækker de fortætter sæsonen ud. Intet svar, så jeg troede det var en aftale. Men i uge 34 er der stadig ikke sket noget – JLChaveservice har nu blokkeret mig på Messenger.
Så nu over til mail – JLChaveservice har ikke tænkt sig at klippe hækken og der følger en længere korrespondance, i en meget ubehagelig tone fra JLChaveservice – man skulle ikke tro, det var en servicevirksomhed.
De går så med til at slå græsset en sidste gang, men fastholder, at de ikke vil klippe hækken. De vil nu heller ikke betale penge tilbage – det bortfalder, fordi min mor er død – hvilket er direkte ulovligt.
Så vi har reelt fået klippet græs 3-4 gange på en sæson - for 8000 kr. Det er simpelthen uanstændigt og de burde betale et betragteligt beløb tilbage til boet. Det virker nærmest som om målet er at lave så lidt som muligt men få fuldt honorar.
Jeg kommer ALDRIG til at bruge JLChaveservice igen og kan heller IKKE ANBEFALE dem til andre.

16 settembre 2022

Risposta di Jlchaveservice

Tak for din anmeldelse, kan vi desværre ikke sige….

Først må vi understrege, at du får dette svar på en andens vegne, og derfor heller ikke et tak for denne, da det ikke er dig der har været kunde. Endda er den lavet for din mor, som er afgået ved døden, inden hendes abonnement var tilendebragt, og du mener nu disse penge der er tilbage for denne sæson, skal tilbagebetales til dig, eller ”boet” som du formulerer det. Vi forstår godt, at de efterladte, ønsker alt, der efterlades, men dette er et abonnement, der har været bindende i din mor´s navn. Vi er ikke i stand til, at kunne tilbagebetale til de efterladtes familier.

Vi burde nok ikke besvare, en anmeldelse som denne, men vi hverken vil eller kan, ikke lade en sådan anmeldelse stå hen, da anmeldelsen du har lavet er på en andens vegne. Det lyder som om vi skulle have inkasseret 8000 kr, og vi skulle ifølge dig, kun have været på adressen 3-4 gange, i løbet af denne sæson.

Når du nu laver et sådan sådan et gæt, må jeg fortælle dig, og andre kunder der måtte læse dette, at det er i den grad usandt. Man kan ikke bare sidde og gætte, og slynge et ca tal ud, du bor ikke engang på adressen abonnementet drejer sig om, så denne påstand er i vores regi, overhovedet ikke fair.

Vi starter for 2 sæsoner siden hos din mor.
Der opstår nu, pludseligt, efter din mors død, en hel masse ting, der nu igennem 2 år, pludselig er et problem for dig!

Disse beskyldninger du nu får lov at lave en anmeldelse på en andens vegne på, må vi naturligvis forsvare, og i den grad tage stærkt afstand fra, du tillader dig.

Vi forstår ikke grunden til den manglende oplysning om din mors bortgåen, det kan vi kun gisne om, hvorfor du undlader at oplyse herom, for JLC Haveservice peger det i retningen af, du har været bekendt med, at arbejder ophører ved dødsfald, hvorfor ellers undlade denne oplysning. Vi ved med sikkerhed, det er en fuld bevidst handling fra din side, da du direkte i en korrespondance, bliver bedt videregive din mor en besked, efter hun øjensynligt er afgået ved døden. Du nævner intet om hendes død, men svarer blot på beskeden, som intet er hændt.

Omkring uge 31 sender vi din mor en buket blomster, for et undskyld for JLC Haveservice er bagud på opgaver, grundet sygdom.(Læs vedtægterne, disse giver ikke ret til erstatningsbesøg, ved sygdom i firmaet). Vi sender derfor denne buket, som et undskyld for forsinkelsen. Buketten kan af gode grunde ikke afleveres til din mor, og sættes derfor udefor døren. En beboer i nærområdet ligger mærke til denne buket har stået hele dagen, og er vidende om din mor ikke er længere, og ringer i den forbindelse til JLC Haveservice. Vi bliver nu først gjort opmærksomme på din mor ikke lever længere, og har ikke gjort det i ca 3 mdr, da blomsterne bestilles.
Vi kontakter nu dig med en kondolence, og for at høre hvor din mor ligger begravet, sådan vi i det mindste kan stille blomsterne på hendes gravsted. Det bliver oplyst, og vi leverer selv blomsterne, med en sidste respekt.

Angående sidste sæson som nu bringes til overfladen, da der nu efter din mening skal udbetales penge til dig eller boet om man vil, opstår der noget om isslag og manglende saltning. Denne sag har vi selvfølgelig undersøgt. Der er ikke varslet nogen form for isslag, hvor din mor bor, ej hellere noget vi erfarede sidste år. Der er saltet efter behov på adressen, og regelmæssigt.
Rigtig nok opstår en snestorm, det kommer vist bag på flere end os selv, og her må vi erkende vi ikke levede op til det aftalte, vi stod med flere abonnenter og 2 boligforeninger, hvem vi også måtte skuffe, desværre. Vi kunne simpelthen ikke komme igennem med de maskiner vi sidste år havde til rådighed.
Som den gode familie vi fornemmer i er, springer I til og giver os en stor hjælpende hånd, TAK for det! Desværre tog vi munden for fuld, og det var første sæson med snetjeneste, ikke at det skal være nogen dårlig undskyldning, men det var sådan tingene var, det beklager vi selvfølgelig dybt.

Valutata 1 stelle su 5

Lad være med at betale forud

Vi er en ejerforening på 24 boliger, der desværre lavede en kontrakt med dette firma.
De overholder ikke aftaler og svarer på en grov og uforskammet måde, når man gør opmærksom på det. De har ikke forstået, hvad det vil sige at have en servicevirksomhed eller hvordan man kan tillade sig at kommunikere med kunder.
Når de endelig kommer, laver de et pænt arbejde, men de har ingen skrupler med at levere under halvdelen af det aftalte. I perioden 15/3 til 15/5 nåede de f.eks. kun at slå græs 1 gang, og de udeblev fra konkrete aftaler 3-4 gange uden at melde afbud.
De fremstiller sig selv som forfulgte uskyldigheder, der nærmest har arbejdet gratis, men de har ifølge deres egne timeopgørelser tjent lidt over 600,- kr. i timen, inden vi blev nødt til at stoppe “samarbejdet”.

11 giugno 2022

Hej Jan.
Efter lange overvejelser har vi besluttet, at du selvfølgelig skal have et meget kort modsvar. I var kunder i en måned, hvor vi nåede at bruge hele 46 mandskabstimer i jeres afdeling. DET ER MANGE TIMER JAN. Du har fra start været meget ilter overfor os i dine beskeder. Du skriver vi er udeblevet 3-4 gange, sikke et gæt. Husk nu at fortæl vi alle gode gange 3 er kommet dagen efter. Vi ligger ikke og skriver til en forening når vi er bagud, det kan vi være eks grundet vejret. Som du selv skriver er I 24 beboeren, og hver og en af dem vi har mødt, har rost vores arbejde, den korte tid vi var der. Du var slet ikke berettiget til at vide hvilke ugedage, men da du pressede på, gav vi dig desværre ugedage, som vi var nød til at rykke 1 dag, Jan. For os har det været en meget ubehagelig oplevelser, med tanke på de beskeder du har skrevet til os, indtil resten af bestyrelsen pludselig var inden over beskederne, der fik tonen først en anden lyd.
Til sidst må vi gøre opmærksom på du har brudt din tavshedspligt ifht kontrakten, og du er selv formand!!med syn for den måde du har behandlet os på, inden alle fra bestyrelsen kom ind over, overvejer vi nu at gå videre med sagen. Der er ingen der har fået 600 kr i timen. Husk nu på vi kommer 2-3 mand hvert besøg, og jeg må igen henvise dig til den kontrakt du selv har underskrevet.
Ydermere har du selv fortalt at I har haft flere haveselskaber men uden held til et samarbejde, det forstår vi egentligt godt.

Valutata 2 stelle su 5

Kvaliteten af arbejdet er rimelig

Kvaliteten af arbejdet er rimelig, men aftaler glemmes, og henvendelser herom besvares i en ret ubehagelig tone f.eks. "med hensyn til resterende arbejde bedes du llade os passe vores arbejde"

4 aprile 2022

Risposta di Jlchaveservice

Hej Jan. Tak for din anmeldelse, jeg er lidt uforstående overfor at kvaliteten af arbejdet kun er rimeligt, da samtlige af dine bede var groet til og de stod alle skarpe efter hvert besøg. Jeg har før og efter billeder af haven, hvis du ønsker at se dem, så lad mig høre fra dig. Med hensyn til mit toneleje som er kommunikeret på mail, hvor der bare bliver skrevet at du skal lade os passe vores arbejde. Grunden til denne kommentar, er at du får skrevet en hel liste med punkter du syntes skal laves. Forudgående er der aftalt via et tilbud, hvilken ting der skal laves i din have, så derfor opstår denne kommentar, tonelejet, kan du af gode grunde ikke høre, men jeg ser ikke noget forkert i netop denne kommentar. Men vi ser selvfølgelig forskelligt på tingene, og det skal der også være plads til. Og tak for sæsonen i din have.

Valutata 4 stelle su 5

Effektive folk, pænt resultat

Vi har haft en enkelt sæson med JLC Haveservice, men har desværre ikke længere økonomi til at forsætte samarbejdet. Haven stod skarpere end nogensinde før, sidste sommer, så det er virkeligt et godt og ordentligt stykke arbejde der bliver gjort.
Sidste år, var selvfølgelig påvirket af corona, og desværre også kritisk sygdom i firmaets familie, midt/sidst på sæsonen, der betød overskridelse af et par deadlines og manglende kommunikation - Men som man jo har forståelse for, som menneske, når man får forklaringen herom.
Alle opgaver som blev aftalt, er blevet løst og vil gerne anbefale JLC Haveservice til andre, der har brug for en hjælpende hånd i haven.
Vi har som sagt desværre ikke råd til at have folk på vores have i år, men hvis vi engang får penge til det igen, vil vi benytte os af JLC Haveservice igen.

30 marzo 2022

Risposta di Jlchaveservice

Tak fordi i valgte os til at passe jeres have, det har været en fornøjelse. Pas på jer selv og tak for et godt samarbejde.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har hos Andelsboligforeningen…

Vi har hos Andelsboligforeningen Klokkebo valgt, at overlade pasning af vores grønne områder til JLC Haveservice.
Dette samarbejde fungere til vores fulde tilfredshed JLC udføre det aftalte arbejde selvstændigt og til de aftalte tider.

24 novembre 2021

Risposta di Jlchaveservice

Tak for den gode anmeldelse, vi er rigtig glade for jeres dejlige område ude hos jer, og dejligt vi tit får ros af jeres beboere for vores arbejde. Så tak for det:)

Misbrugt tillid.

Efter at min mor på 92 år i 2020 havde benyttet sig af Lars’s haveservice og været meget glad for det, indgik min mor igen i år en aftale med Lars for sæsonen 2021 og betalte på forhånd for en hel sæson.
Desværre har Lars på ingen måde levet op til min mors tillid, idet hun ikke har fået udført det arbejde, som hun på forhånd har betalt for. Lars har lovet at komme - men er flere gange udeblevet.
Jeg har forsøgt at få Lars i tale om dette og er endt med, at min mor har fået refunderet 2 mandetimer, samt en besked om, at jeg er smålig og bare kan smide kontrakten væk, da den aldrig er blevet underskrevet af begge partner.

22 novembre 2021

Risposta di Jlchaveservice

Hej Hanne.Tak for anmeldelsen. Jeg ved vi har været udfordret i 2021som jeg også har skrevet til dig flere gange på mail.Men det er heldigvis ikke skidt det hele, det kan man jo se fra din anmeldelse fra 2020. Jeg ved da firmaet stadig er nyt at der er meget at lære endnu, men det er en proces, som tages over tid.
Beklager vi ikke har fået udført opgaven som lovet.
Hilsen Lars

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Flot stykke arbejde

13 novembre 2021

Risposta di Jlchaveservice

Hej Hanne.Tak for de rosende ord, det er skønt at komme på arbejde i en andelsforening hvor folk er så tilfredse, så tak for det:)

Hækkeklipning

JLC haveservice har lige afleveret et smukt hækkeklipnings arbejde så derfor får de min varmeste anbefaling . Lars Christensen er behagelig at snakke med og overholder det der er blevet aftalt .
Mie Toustrup, Frejlev

12 agosto 2021

Risposta di Jlchaveservice

Tak for den fine anmeldelse Mie, det glæder mig i er tilfredse:)

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più