Super service, meget vidende og god kvalitet. Jeg fik flere tilbud hvor JKS lå i midten, men de var de første til at ringe med opfølgende spørgsmål og ting jeg (eller konkurrenterne) ikke havde tag... Leggi di più
Håndværk ned til den mindste detalje. Levering før tid og konkurrence dygtig pris. Montøren var meget omhyggelig og ekstremt detaljeorienteret, hvilket betød meget for os. Fik leveret en... Leggi di più
Hurra for Jan, Sebastian & co.! :) På trods af en stram tidsplan for vores køkkenrenovering formåede Jan & co. på tjeppeste og mest professionelle vis at rykke ud at opmåle og levere vores f... Leggi di più
Vi bestilte to Dupont Corian bordplade til vores nye køkken. Vi bestilte med all risk så vi fik målt op og leveret, det fungerede rigtig fint, alle aftaler og tidspunkter blev overholdt. Bordpladen... Leggi di più
JKS Bordplade forhandler, producerer og bearbejder de bedste køkkenbordplader - både af Corian, stål og kompaktlaminat. Ring til os på 70 444 111 i dag.
Aa. Louis Hansens Alle 10, 3060, Espergærde, Danimarca
- info@jksbordplade.dk
- jksbordplade.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Egentlig var servicen god...
Egentlig var servicen god, men vasken var skæv og kunne ikke monteres, da bordpladen endelig blev leveret. Efterfølgende viste det sig i øvrigt at der nemt kommer ridser i en mørk/farvet corian-bordplade. Det havde været RIGTIG rart at vide på forhånd! Vi gav alligevel et par tusind ekstra for en mørk fremfor en hvid, og det havde været rart lige at blive oplyst om fordele og ulemper

Risposta di JKS Bordplade
Helt igennem en rigtig god oplevelse
Helt igennem en rigtig god oplevelse.
Venlige fleksibel service, rimelig hurtig levering, god pris, flot produkt og ingen fejl.
Så kan jeg vist ikke ønske mig mere :)
De har mine varmeste anbefalinger.

Risposta di JKS Bordplade
Super professionelt igennem hele…
Super professionelt igennem hele processen, fra bestilling til levering og bordpladerne sad lige som de skulle.. tak

Risposta di JKS Bordplade
Vi kan absolut anbefale JKS bordplade
Vi kan absolut anbefale JKS bordplade. Hurtig ekspedering af vores ordre, som lever fuldstændig op til vores ønsker og forventninger.

Over al forventning
Har købt ca 4 meter lang stålbordplade til mit køkken hos JKS og er yderst tilfreds med det hele! God faglig og venlig vejledning ifm bestillingen, bordpladen er rigtig fin og tilpasset helt perfekt til dørkarm mv., levering længe før aftalt - og super hurtigt, og ikke mindst en yderst rimelig pris ift alle andre tilbud, jeg havde indhentet. Kan absolut anbefale dette firma!

Risposta di JKS Bordplade
Fantastisk service og den smukkeste…
Fantastisk service og den smukkeste bordplade jeg nogensinde har set!

Risposta di JKS Bordplade
Kan kun varmt anbefale JKS Bordplade.
Kan kun varmt anbefale JKS Bordplade.
De har været super professionelle fra start til slut.
Resultatet af det er blevet et super dejligt køkken med den flotteste bordplade.
Johnni

Risposta di JKS Bordplade
Jeg har fået en rigtig flot stål…
Jeg har fået en rigtig flot stål Bordplade med vask. Super godt håndværk fra opmåling til opsætning. Alle aftaler overholdt.
Johanne

Risposta di JKS Bordplade
Flot håndværk og alt som aftalt
Flot håndværk og aftale om levering og pris overholdt til punkt og prikke.

Kvalitetsprodukt og godt håndværk
Vi har fået leveret Corian bordplade til vores nye køkken og badeelementer samt vinduesplader inkl opmåling og montering. Kommunikationen og vejledningen har været super og de har overholdt deres aftaler hvad angår kvalitet, håndværk og tidsplan. Så stor ros herfra til JKS Bordplade og Sebastian som vi havde som kontaktperson.

Risposta di JKS Bordplade
Fantastisk arbejde & service.
Vi har fået lavet en massiv bordplade i rustfristål. Kan kun anbefale JKS, lige fra løsningsforslag til opmåling til det færdige arbejde. Alle aftaler blev overholdt.

Fantastisk service!
Fantastisk service!! - og kvalitet på den bordplade med håndvask vi fik leveret i stål til vores køkken.

Risposta di JKS Bordplade
Skarpe priser og super service.
Jeg undersøgte markedet en del før vi skulle bestille bordplade, og fik de skarpeste priser og rådgivning fra Jan ved JKS bordplade.
De var super fleksible, da mine håndværkere ikke var klar som aftalt, og selvom den første løsning fra JKS var lidt skæv, så kom de ud og rettede det op, så det blev 100%.
Kan varmt anbefale dem!

Corian bordplade
Har fået lavet en corian bordplade med All risk (opmåling, levering og montering) i Sønderborg. Hele vejen igennem har det været en positiv oplevelse. Alle aftaler overholdt og arbejdet er yderst professionelt. Vi er super glade for resultatet og kan kun give de bedste anbefalinger!

Risposta di JKS Bordplade
Helt fantastisk service og kvalitet.
Helt fantastisk service og kvalitet på den bordplade med håndvaske vi fik leveret i corian til vores badeværelse. Kommunikation og levering har bare været perfekt. Har jeg haft spørgsmål har jeg bare ringet og så har jeg fået svar.
Vil kraftigt anbefale andre at handle her.

Risposta di JKS Bordplade
JKS Bordplade service og kvalitet upåklageligt
JKS Bordplade har leveret massive stålbordplader samt corianbordplader begge inkl. vaske til nybygget hus i Kgs. Lyngby. Servicenen, det faglige niveau og personalets sans for kvalitet samt grundighed er upåklageligt.

Høj kvalitet fra JKS Bordplade
Høj kvalitet fra JKS Bordplade
Vi fik leveret vores nye bordplader fra JKS Bordplade i går ! Tilfredsheden har været høj i hele processen, fra opmålingen i starten af december indtil montering.
Hurtig ekspedition, stor præcision og flinkt personale.
Jeg vil klart anbefale JKS Bordplade.

Risposta di JKS Bordplade
Super fint arbejde og god og venlig…
Super fint arbejde og god og venlig betjening.

God service og dialog
God service og dialog, fornuftigt udvalg og hurtig levering.

Virkelig tilfreds
Virkelig tilfreds med rådgivning, opmåling, levering og montering. Alt klappede efter bedste forventning, og produktet er super flot. Kan klart anbefales.