Super service, meget vidende og god kvalitet. Jeg fik flere tilbud hvor JKS lå i midten, men de var de første til at ringe med opfølgende spørgsmål og ting jeg (eller konkurrenterne) ikke havde tag... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Håndværk ned til den mindste detalje. Levering før tid og konkurrence dygtig pris. Montøren var meget omhyggelig og ekstremt detaljeorienteret, hvilket betød meget for os. Fik leveret en... Leggi di più
Hurra for Jan, Sebastian & co.! :) På trods af en stram tidsplan for vores køkkenrenovering formåede Jan & co. på tjeppeste og mest professionelle vis at rykke ud at opmåle og levere vores f... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi bestilte to Dupont Corian bordplade til vores nye køkken. Vi bestilte med all risk så vi fik målt op og leveret, det fungerede rigtig fint, alle aftaler og tidspunkter blev overholdt. Bordpladen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
JKS Bordplade forhandler, producerer og bearbejder de bedste køkkenbordplader - både af Corian, stål og kompaktlaminat. Ring til os på 70 444 111 i dag.
Informazioni di contatto
Aa. Louis Hansens Alle 10, 3060, Espergærde, Danimarca
- info@jksbordplade.dk
- jksbordplade.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Alt i alt en super positiv oplevelse
Alt i alt en super positiv oplevelse. 3 stk. køkkenbordplader, alle sammen i underlige og skæve mål - op-målt, leveret og monteret perfekt, vel at mærke på rekordtid og til en pris der er super fair og gennemskuelig.
Virkelig god service og rådgivning, dygtige og flinke håndværkere.

Professionel
Professionel - dygtige håndværker - høflige - overholder tidplan.
Kan kun varmt anbefale JKS Bordplade.

Super professionelle
Super professionelle. Kom i tid som aftalt (!). Leverede og installerede som aftalt - og igen i tid. Smuk, smuk stål bordplade nu på plads. TAK.

Bordpladerne blev som ventet
Bordpladerne blev som ventet. Alt spillede fra levering til montering. Flinke og kompetente medarbejdere.

Helt igennem genial oplevelse
Vi har fået leveret den smukkeste bordplade i stål, alt spiller og svejsningerne er lige i øjet.
På trods af skæve vægge og last minute ændringer (vores fejl - ups), fik Jan & co. leveret drømme bordpladen - og endda helt op på 5. sal, så stor tak til de tre gutter som klarede dén!
Kæmpe anbefaling her fra

Risposta di JKS Bordplade
Flot produkt og helt igennem en god oplevelse!
Flot produkt og helt igennem en god oplevelse.
Blev vejledt undervejs med vask og mål m.m..
Bordpladen er overordentlig flot - vi har fået mange positive kommentarer.
VH Jens

Stor anbefaling
Vi har brugt JKS til at lave vores Corian-bordplader i både køkken og bryggers. De har lavet et meget præcist arbejde og var meget flexible ifht vores behov. Super hurtige fra opmåling til levering og montering. Og så er det bare rigtig pænt lavet. Vi er så glade for at vi købte bordplade gennem JKS.

Risposta di JKS Bordplade
Jeg kom tilfældigt via nettet i kontakt…
Jeg kom tilfældigt via nettet i kontakt i JKS, der med det samme fangede mit behov og min økonomiske ramme og lavede en løsning til mig med kompaktlaminat og underlimede vaske, der bare er ufatteligt smukke! Jeg er SÅ tilfreds og kan vamt anbefale både produkt og kundeservice - som jeg er tror er kernen i JKS forretning. Kvalitet og service!

Risposta di JKS Bordplade
Hurra for Jan Sebastian og co.! :)
Hurra for Jan, Sebastian & co.! :)
På trods af en stram tidsplan for vores køkkenrenovering formåede Jan & co. på tjeppeste og mest professionelle vis at rykke ud at opmåle og levere vores fine, nye corian-bordplade før forventet!
Vi har fra start haft en positiv og imødekommende dialog med Jan, og vi har fået kyndig vejledning mht. bordpladevalg, valg af vask armatur mv.
Endelig var prisen, inkl. opmåling, udskæringer, levering og montering, absolut rimelig.
Vi vil til enhver tid anbefale jKS Bordplade til alle :D
Malou & Per, Fredensborg

Risposta di JKS Bordplade
Lad JKS levere din næste bordplade
Hvis dit nye køkken fortjener en kvalitetsbordplade, så synes jeg absolut, at du skal give Jan ved JKS et kald.
I min søgen efter ny bordplade overvejede jeg mange materialer undervejs. Jeg blev vejledt af flere leverandører, men først efter mit besøg hos Jan var jeg ikke længere i tvivl. Jan er ærlig omkring sin forretning og de materialer, han sælger - både fordele og ulemper herved.
Jeg har erfaret, efter flere tilbudsberegninger, at du hos Jan kan få Corian til samme pris som andre sælger væsentlig billigere materialer. Derudover er Jans pris på all-risk (opmåling, levering og monteret) blandt de billigste på markedet.
Min nye Corian plade med underlimet vask blev leveret og monteret af yderst kompetente medarbejdere ca. 1,5 uge efter bestilling! Dette er ca. 2 måneder siden, og jeg nyder stadig synet bordpladen hver morgen.
Tak til Jan, montører og naturligvis opmåler/tegner, Sebastian! :-)

Kan varmt anbefales
Fantastisk service :-)
Jeg kan varmt anbefale JKS bordplade – perfekt opmåling og montering – og ydermere en dag før tiden selvom de havde travlt.

Risposta di JKS Bordplade
Vi har fået en stålbordplade fra JKS, som vi er meget tilfredse med.
Kendetegnet ved en god service virksomhed er hurtig ageren på problemer, og det gør JKS.
Dagen før de skulle have været med bordpladen fandt de ud af, at de havde svejst den forkerte vask i. De nåede om aftenen at skære en ny bordplade og svejse den rigtige vask i - og blev kun en time forsinket i forhold til den aftale, som vi havde.

Anbefaling af JKS bordplade
Vi har netop fået monteret ny corian bordplade i vores køkken samt cisterneinddækninger og badrumsmøbler på to badeværelser, også i corian. Det er blevet så flot og vi er meget glade for resultatet. Rådgivning såvel som eksekvering har været alletiders, og vi kan på det varmeste anbefale JKS.

Kan klart anbefales
Kan klart anbefales! Professionel opmåling og hurtig levering. Ville vælge JKS til lign. opgaver i fremtiden.

Imponerende arbejde!
Massiv stålbordplade i et køkken med meget svære omstændigheder. Bordpladen står knivskarpt og er præcis som håbet. Meget omhyggelige og super service. Kan kraftigt anbefales!

Absolut anbefalelsesværdigt firma
Vi har fået lavet en bordplade og er super glade og vildt imponerede over arbejdet. Kanon service undervejs og et knivskarpt slutresultat! Tak.
Fabelagtigt
De kører som en drøm! Jeg vil vædde med at deres bordplader er mindst lige så veludførte som deres højresvingsmanøvre!

Risposta di JKS Bordplade
Jeg har læst Chris's 1 stjernede…
Jeg har læst Chris's 1 stjernede anmeldelse og syntes simpelthen at den er så urimelig, at jeg ville anmelde den som "ikke reel oplevelse", men det ville blot føre til en negativ anmeldelse af jeres profil (sådan er trustpilot).
Men ret skal til:
Jeg så en af jeres biler køre på vejen den anden dag og for dælen der blev kørt helt perfekt, så derfor må I også lave perfekte bordplader! 5 stjerner herfra.

Fremragende oplevelse!
Fremragende oplevelse med udbedring af vores Corianbord!
Har fået udbedret mit Corianbord én gang før af en virksomhed som desværre ikke havde styr på deres arbejde. Der gik ikke mange måneder, før at den dårligt udbedret flænge, var gået op igen. Utrolig ringe arbejde! Havde så besøg i går af JKS, hvor det er tydelig at se at selve udbedringen er på et andet niveau end første gang. JKF ved hvordan man arbejder med Corianbord. Dejligt at få ordnet tingene ordenligt og i øvrigt en fornuftig pris.

Risposta di JKS Bordplade
Meget flot bordplade - info kan blive bedre omkring støj
Vi har fået leveret en 5mm ståbordplade den er super flot, vasken er meget fint i svejset, der er en fin tilpasning til væggen og utroligt at de kan svejse den sammen på stedet uden at det kan ses. 5 stjerner.
Bedre information:
Vi har tidligere haft en 1-2 mm tyk stålplade med 30mm træ nedenunder, som vi har været meget glade for. Nu stod vi i valget om vi skulle have en 5 mm stålbordplade eller en som den gamle.
Hvad vi meget gerne ville have vidst før vi valgte, er at den tykke stålplade larmer en del mere end den tynde.
Der er også meget lidt viden om hvordan man kan få bordpladen og vasken til at larme mindre, når den bruges.
Vasken kan dæmpes betydeligt ved at montere flere lyddæmpningsplader under den og på siden (købes hos Bilteam).
Bordpladen ville formentlig larme mindre hvis den havde været monteret med en træplade nedenunder og det hele var fæstet grundigt til hinanden inklusiv til elementerne.
Det ville også have været godt hvis det på tilbuddet tydeligt fremgik at fugning mellem væg og bordplade ikke var dækket.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.