Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Rigtig dårlig kvalitet i…

Rigtig dårlig kvalitet i vinduespolering. På 2 af ruderne sidder spindelvæv midt i ruden stadig. Mange steder sidder snavset stadig der, hvor det var. Hvis ikke det var en seddel i postkassen om at vinduespudser var der, det er ikke til at se på vinduerne.

7 luglio 2020
Non scritta su invito
Logo di Jfpolering

Risposta di Jfpolering

Vi er kedaf arbejdet ikke er udført tilfredstillende. Vinduespudseren som har været hos dig Igår køre tilbage og retter op på fejlen idag.

Det kunne have været rart, at du havde givet os muligheden for at rette op på fejlen inden du lavede en anmeldelse herinde. Vi har pudset dine vinduer før uden utilfredshed og det ønsker vi at kunne fortsætte med.
Vi reagerer altid seriøst på de, meget få klager vi får og går altid i dialog med vores kunder så alle er tilfredse med den service vi levere.

J.F. Polering
Jesper Farsø

Valutata 1 stelle su 5

Uprofessionel opførsel og respektløs

Aftaler med firma, at der skal gives besked inden ansat kommer på adressen, da vi har haft indbrud og derfor er min kone og børn utrygge og meget opmærksomme på folk rundt om huset. Men lige pludselig ankommer ansat uden nogen form for påmindelse eller besked, og derved skrammer min kone og børn. Derudover finder jeg snavs på nogle af vinduerne og meddeler dette videre til ansvarshavende. Han vil sende en medarbejder ud igen for at tjekke problemet, men medarbejderen kommer aldrig? Jeg fjerner derfor selv snavs, men bliver alligevel opkrævet det fulde beløb uden undskyldning eller anden kompensation.
Yderest uprofessionelt og mangel på respekt.

8 dicembre 2019
Non scritta su invito
Logo di Jfpolering

Risposta di Jfpolering

Hej Rasmus
Jeg ser desværre først din anmeldelse herinde idag. Jeg husker godt episoden og anerkendte overfor dog der var sket en fejl ift til i ikke var adviseret pr sms dagen før. Jeg var ude at se vinduerne dagen efter, og kunne ikke se andet end det der må forventes på ruder som er blevet vasket en gang. Der står i vores betingelser der må forventes at der går et par gange før det forventede resultat kan ses .

J.F. Polering
Jesper Farsø

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più