Jernbanecafeen Recensioni 37

TrustScore 2.5 su 5

2,5

Ubehagelig betjening af tjenerene. De var sure og snakkede ned til en. Kom ned og tog fat i min veninde, ruskede i hende fordi hun sad og slappede af med lukkede øjne. " Her kan du kun sove med åbne ø... Leggi di più

Racist Place! Do not Come Here Det her sted skal du komme hvis du vil modtage en nazi service og blive råbt og behandlet dårligt. Du må ikke sætte dig ned før du har købt en øl og du må heller ikke b... Leggi di più

Jeg elsker Jernbanecafén. Det er absolut bland de bedste steder man kan hygge sig med noget godt til ganen, med sit kæmpe udvalg af øl typer, vin, kaffe og spiritus. Hvor bartendere arbejder hård... Leggi di più

2,5

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Dårlig service

Jeg havde knap nok trådt ind af døren inden jeg blev spurgt, hvad jeg skulle have at drikke med, men undertonen af jeg ikke var velkommen til at sætte mig, før jeg havde købt noget.
Ham bartenderen virkede iøvrigt også rimelig sur, og sagde det ikke på en særlig imødekommen måde.

2 af mine venner kom ca. 10 minutter efter og var på vej hen til os for at sige hej, og inden de havde nået at sætte sig sagde bartenderen til dem, “hvis i skal side her, så skal i også købe noget at drikke”. Det gjorde mine venner selvfølglig, og det havde de også planer om.

Vi valgte at gå tidligere end planlagt, og købe betydeligt mindre en vi enlig havde lyst til, på baggrund af den behandling vi fik fra starten.

Priserne er iøvrigt også rimelig høje i forhold til andre tilsvarene steder i København.

Jeg kan virkelig ikke anbefale dette sted.

25 giugno 2024

Kære Hieu Stefansen!

Tak for din anmeldelse, selvom det er en trist overskrift.

Vi beklager, at du ikke har opfattet tjenerens henvendelse, som hensigten har været: at yde service straks gæsterne kommer ind. Selvfølgelig skal man have tid til at overveje hvad man ønsker at drikke.

Håber du har mod på at gæste os en anden gang, din falder forbi os.

Xenia Norre Rasmussen, JERNBANECAFEEN,
ejer i 4. generation

Bagom den hyggelige facade

En tirsdag eftermiddag havde jeg aftalt at møde en af mine venner på caféen. Jeg fik mig et glas af caféen’s fadøl - det smagte ok, men var helt flad. Sådan er det bare, nogle gange. Men, 70kr for 40cl, og en flad fornemmelse.
Senere henne, min ven, som er nu 78, dårlig gående og som har brug for smertestillende piller, gik hen og spurgte bartenderen efter et glas vand. Det fik han ikke lov til, men fik at vide han kunne købe en flaske vand i stedet for! Mærkelig politik, denne café har, tænkte jeg, at personalet gør hvad de kan for at skramme kunderne væk. Efter at jeg har læst om andre kunder’s lignende oplevelser, er vores dog ikke ualmindelig.
Jerbanecafeen har en hyggelig facade, men bagom facaden ligger en gemen og grisk virkelighed…

23 aprile 2024

Kære Paul Edward!

Tak for din anmeldelse.

Trist at du føler, at du har fået en forkert behandlig - og tilmed omtaler caféens fadøl som værende en flad øl eller i al fald en flad fornemmelse. Dejligt at du roser smagen.

Det er ikke så underligt, idet caféens fadøl - uanset om det var Pilsner eller Classic, du havde valgt - er vores mest populære øl. Det betyder, at vi har stort flow i salget og ofte skifter fustagerne. Så dit glas burde ikke være fladt.

Det fremgår ikke hvilken øl eller anden drik, som din ven havde bestilt. Dvs. at tjeneren nok havde forstået, at din ven ønskede en vand. Først efter at en person har købt en genstand, anser vi vedkommende som gæst hos os. Det er et simpelt forretningsprincip, som må forstås af alle dem, som ønsker at gæste os.

Naturligvis kan en gæst få et glas postevand, så vedkommende kan få indtaget piller. Vi byder sågar på en hovedpinepille, skulle det vise sig tiltrængt. Håber du nu har forståelse for, at vores hyggelige facade også dækker over hjertelighed og omsorg for vores gæster.

Mvh
Agnete Bjørlig, Xenia's medhjælpende mor og tidligere ejer i 3. generation 1997 - 2022

Racist Place

Racist Place! Do not Come Here
Det her sted skal du komme hvis du vil modtage en nazi service og blive råbt og behandlet dårligt. Du må ikke sætte dig ned før du har købt en øl og du må heller ikke blive på bodegaen medmindre du køber øl hele tiden. Medarbejderene drikker selv alkohol og er meget ubehøvlede. Det er et ulækkert sted - nok Danmarks dårligste bodega, samt priserne er usmagelige!

9 marzo 2024

Kære Rapper News!

Først beklager jeg det sene svar og dernæst din opfattelse af vores betjening. Det er stærke ord du benytter, uden at anføre tidspunkt eller navn på tjeneren / tjenerne.

Der er situationer - fx. lørdag og søndag morgener - hvor tjenerne må være meget præcise i deres væremåde, idet flere benytter cafeen til at feste videre ...

Dette er vi naturligvis stolte af, sålænge gæsterne opfører sig i henhold til vores Husorden. Her er der bl.a. anført, at gæster bedes sætte sig ned og nyde deres drikke.

Vores personale må naturligvis IKKE drikke alkohol i arbejdstiden, så det ber' jeg ikke kan have sin rigtighed.

Hvis du på nogen måde, vover dig forbi JERNBANECAFEEN en anden gang, skal du vide, at vi altid starter på en frisk, hver gang i åbner til en ny dag.

Xenia Norre Rasmussen, JERNBANECAFEENs ejer i 4. generation

44,- for en flaskeøl er jo helt hen i…

44,- for en flaskeøl er jo helt hen i vejret. Ud over det fik jeg også stjålet min jakke derinde, samt en anden kunde fik stjålet sin telefon. De sidste 2 ting kan stedet selvfølgelig ikke gøre meget ved, det er nok bare lokaliteten der gør det. Men priserne. Ja begge dele gør at jeg aldrig kommer der igen!

16 dicembre 2023

Kære Peter Jensen!

Tak for din anmeldelse - og din kedelige historien om dit besøg hos os ... formentlig lige før julen 2023.

Som du skriver kan vi naturligvis ikke være ansvarlige for gæsternes overtøj og telefoner, men ...

Vores policy er, at så snart gæsten anmeldt et tyveri hos os - og kommer retur med anmeldelsen og hjælper os med at finde episoden under deres besøg hos os, så fremsender vi billeder af tyven til politiet.

Vi noter os også episoden ... og forsøger at holde tyve væk fra vores sted.

Sådant tager tid ... tid koster penge - og i bund og grund en del af årsagen til kr 44 for en flaskeøl.

Ualmindelig svinsk betjening

Ualmindelig svinsk betjening. Fik en fadøl der var 100 % doven. Da jeg kommenterede dette over for bartenderen var beskeden at sådan skulle den være, og hvis der var yderligere kommentarer fra mig kunne jeg bare skride eller skrive til Carlsberg.Desværre havde jeg allerede betalt. Så jeg måtte gå og efterlade en udrikkelig øl til 90 Kr.
Jeg kan se i anmeldelsessporet at der er et gennemgående problem med betjeningen på stedet.
Det er en meget skidt, afstumpet og uprofessionel attitude der ligges for dagen over for kunderne. Så find et andet sted og drikke dine øl. Det er hyggeligere, øllet er velskænket og du undgår at blive råbt ad af et dumt, usoigneret og halvstivt svin.
Fy for den lede!
Er selv bartender og ølentusiast så i al beskedenhed ved jeg hvad jeg taler om.

13 settembre 2023

Ualmindeligt ubehøvlet bartender

Ualmindeligt ubehøvlet bartender der skældte ud på stort set samtlige kunder. Ad mig råbte han "SÆT DIG NED ELLER SKRID!!!" i en så formynderisk tone, at jeg et øjeblik var i tvivl om, om jeg mon befandt mig i en tidligere østtysk fangelejr. Jeg og andre i det selskab, jeg befandt mig i, opførte sig alle ordentligt. Andre gæster blev også beordret til straks at sætte sig, hvis de ville gøre sig forhåbninger om at få lov at blive. Selv valgte jeg at skride - var rystet over at man på en beværtning tilsyneladende hader gæster så meget, at der ikke lægges skjul på det.

13 maggio 2023

Kære Anette Nielsen!

Der er situationer - eller der HAR været situationer - fx. lørdag og søndag morgener - hvor tjenerne må være meget præcise i deres væremåde, idet flere benytter Jernbanecafeen til at feste videre ...

Når jeg anfører HAR været ... er det fordi vi er blevet endnu mere OBS på, hvem vi får som gæster. Det har gjort at vi nu undgår utrygge situationer, der kan resultere i råb. Denne adfærd er netop fordi vi ELSKER glade og trygge gæster, der kommer på cafeen for at HYGGE sig.

Så hvis du på nogen måde, vover dig forbi JERNBANECAFEEN en anden gang, skal du vide, at vi altid starter på en frisk, hver gang i åbner til en ny dag.

Xenia Norre Rasmussen, JERNBANECAFEENs ejer i 4. generation

Et generelt hyggeligt sted at komme.

6 marzo 2023

Kære Michael Christensen!

KÆMPE TAK for de 3 stjerner og de pæne ord!

De kommer på et tørt sted. Her på Trustpilot synes der at være langt imellem sådanne ... i forhold til gæsternes anmeldelser på Google Business.

Hvis ikke, så venter der dig nye oplevelser.
Altid GRATIS entre.

Husk også, at vi holder åbent hver dag fra 7 morgen til 2 nat!

Mvh
Agnete Bjørlig, tidligere ejer og mor til
Xenia Norre Rasmussen, JERNBANECAFEENs ejer i 4. generation

forfærdelig service af kvindelig tjener

Hold da op et sted! Man låner toilettet i 2 min og så løber tjeneren ud og skælder ud fordi man intet har købt, og først brugte toilettet. Følte mig næsten helt pinlig berørt da stedet var fyldt med gæster og hun ligefrem havde kunder ved baren, men i stedet bruger sin tid på at løbe efter os. Kommer aldrig her igen det er da helt sikkert. Anbefaler heller ikke andre at bruge deres toilet, da man bliver jagtet ud igen.

23 gennaio 2023

Kære Emilie Olsen!

Selvom det er længe siden du har skrevet din anmeldelse, skal du vide, at vi fortsat værner om vores toiletter:

Jernbanecafeens toiletter er forbeholdt cafeens GÆSTER og ikke tilfældige forbipasserende.

Derfor er det kun godt, at du anbefaler andre i IKKE at bruge vores toilet.

Vores gæster værdsætter rene toiletter.

Renlighed koster penge.

Derfor må der købes en genstand for at få adgang til brug af vores toiletter.

Hvis du forstår dette og vover dig forbi JERNBANECAFEEN en anden gang, skal du vide, at vi altid starter på en frisk, når vi åbner til en ny dag.

Xenia Norre Rasmussen, JERNBANECAFEENs ejer i 4. generation

Døren skal åbenbart stå åben selvom det…

Døren skal åbenbart stå åben selvom det er frostgrader, tjeneren voldsom ubehøvlet da vi spøger til om hvorfor vi kan lukke døren, vi kan jo bare gå hvis vi er utilfredse

16 dicembre 2022

Kære Jens Ossian Jensen!

Beklager det sene svar og den besked, som du citerer tjeneren for. Det er klart ikke i orden. Som udgangspunkt er det jo altid gæsten, der har ret.

Håber du efterfølgende har haft gode stunder på cafeen.

Tænker, at du godt ved om det med LIVE MUSIK kl 19-22 hver søndag, mandag, tirsdag og onsdag. Hvis ikke, så venter der dig nye oplevelser.

Altid Gratis entre.

Xenia Norre Rasmussen, JERNBANECAFEENs ejer i 4. generation

Vi har altid holdt meget af at komme på…

Vi har altid holdt meget af at komme på Jernbanecafeen - vi er nogle af de sidste rygere - og altid har vi nydt et sted uden forpligtelser. Sådan er det ikke mere - så nu har det desværre ikke den store interesse - lidt ærgerligt - men dejligt sted 🤷‍♀️🥳

18 ottobre 2021

Kære Lotte Albèr!

Tak for din anmeldelse fra oktober 2021, som jeg dagen i dag får fulgt op på. Snart 3 år senere ...

Og ja, 9. juni 2020 tog jeg beslutningen om at gøre JERNBANECAFEEN til et "RYG ude - IKKE inde" værtshus.

Årsagen var bl.a. den megen fokus på lungerne dengang i Corona'ens svøbe OG det faktum, at jeg selv fik konstateret nedsat lunge kapacitet. De to faktorer fik mig til at træffe beslutningen om ændringen.

Siden har mange "nye" gæster forklaret, at de nu endelig kan komme på JERNBANECAFEEN. Endvidere har flere stor-rygere betroet mig, at de nyder den røg-frie luft.

Måske du og dine ... forhåbentlig også er kommet til denne konklusion. Måske i en grad at I igen har lyst til at gæste os.

Altid Gratis entre.

Fuldstændig elendig betjening

Fuldstændig elendig betjening, nægtede at servere min ven et glas vand, selvom han var ved at dehydrer, tjeneren sagde jeg skulle betale 46 kr. for en kildevand. Dårlig betjening.

17 settembre 2021

Kære Nicholai Bøggild!

Tak for din anmeldelse, som jeg nu endelig får besvaret, næsten 3 år senere.

Xenia og jeg er helt enige i din vurdering, at en gæst godt kan få et glas vand, HVIS vedkommende forinden HAR købt en flaske vin - eller en øl - eller hvis vedkommende er syg.

Beklager, at du ikke umiddelbart fik den hjælp da du havde brug for det.

Håber du siden da har haft flere gode oplevelser på JERNBANECAFEEN

Xenia Norre Rasmussen, JERNBANECAFEENs ejer i 4. generation

Hold da op en sørgelig oplevelse i…

Hold da op en sørgelig oplevelse i dag..😢væk er al hygge..øllet koster 38 kr og du må ikke ryge..jeg har kommet der i 18 år..væk er alle hyggelige gæster..og dejligstemning..stifteren af cafe’en må rotere i graven..grr..den blev oprettet til almindelige mennesker der havde lidt mønter til rådighed og ikke til kapitalister og nul hygge 😫sidste gang jeg har sat mine ben der..ærgelig ærgelig..betjeningen var også lig nul..hun blev godt nok sur og vanskelig, fordi jeg kritiserede dem..😢

21 novembre 2020

Kære Kirsten von Fymse!

Forstår slet, slet ikke logikken i din anmeldelse - ud over, at vi pr. 9. juni 2020 introducerede "ryg ude - ikke inde værtshus". Denne ændring for netop at gøre det hyggeligt for alle!

Som restauratør på 23. år har jeg ydet mit yderste for at sikre hyggeligste omgivelser og dygtig betjening. Beklager naturligvis hvis tjeneren ikke var i hopla til at modtage din kritik. Vi kan jo alle have en dårlig dag!

Får du mod på at prøve et genbesøg, så håber jeg du vil møde levende musik, ligesom vi havde det før Corona ændrede så meget. Om din udtalelse var møntet på den slags hygge, så har du helt ret. Levende musik til levende mennesker er topmålet af hygge.

Med venlig hilsen Agnete Bjørlig, ejer i 3. generation

Hmmm....

Hvis man betaler kontant kan man ikke få en regning? Kender jeg ikke noget til; var svaret da forespurgt!

7 settembre 2018

Kære Johnny Povlsen!

Beklager, at jeg først i dag - næsten på årsdagen - flere år efter din anmeldelse får svaret dig.

Jeg har stor forståelse for din overskrift "Hmmm ..."

Og stor forundring og megen flovhed overfor dit citat mht svaret.

Selv inden vi fik kasseapparat i 2018 var tjenerne instrueret i at skrive regning, hvis gæsten ønskede det.

Idag skal de blot trykke på en knap - og regningen skrives ud.

Håber at du efterfølgende har haft lutter gode oplevelser hos os.

Xenia Norre Rasmussen, JERNBANECAFEENs ejer i 4. generation

Det absolut bedste værtshus i hele byen

Jeg elsker, elsker jernbanecafeen af adskillige grunde. Der er så mange tiltag og påfund, der gør dette sted helt genialt, at det er næsten umuligt at nævne dem alle.

Stemningen er helt unik. Ofte kan folk i København godt være lidt reserverede, når de går på værtshus, men på jernbanecafeen kommer folk meget ofte hinanden ved - og der er en meget åben og afslappet stemning, selv om de folk der kommer på stedet er lige så forskellige, som de findes - og måske netop derfor.

Leif spiller søndag og onsdag aften. Det er ejerens far. Han er helt fantastisk. Han er en mand et godt stykke oppe i årene, og jeg synes personligt, at han er den mest charmerende mand, man kan møde. Nogle gange kan en moden mand altså bare noget, som vi yngre ikke formår. Når det så er sagt, så kommer her også mange flere helt, helt fantastiske mennesker.

Toilettet er en oplevelse. Der er også stemning. Det er ikke bare et toilet.

Indretningen er et tog-tema, der af navnet. Det er unikt og fængende. Der er meget at se på.

Tjenerne? Det er oftest mennesker med en del erfaring og en egen personlighed, som er i stand til at rumme alle de mange forskellige mennesker, der dukker op i løbet af dagen.

Der er så mange andre ting, jeg kunne skrive. Det er ikke et billigt sted, men i denne sammenhæng er det lidt lige meget - fordi det bare er numero uno. TAK!

Palle

17 giugno 2016

Hej Palle!

Tusinde tak for de mange flotte ord om Jernbanecafeen. Jeg bliver helt varm om hjertet - og vil glæde mig til at vise det til min far! Herligt med et positivt, omsorgsfuldt og overskudsagtigt mennesker som dig!

Jeg er ikke 100% sikker på, at jeg ved hvem du er, så vær flink at give dig til kende, næste gang vi måtte rende på hinanden på Jernbanecafeen. Glæder mig til at hilse på dig!

Tak endnu engang for den flotte anmeldelse!

Agnete Bjørlig, ejer i 3. generation, Jernbanecafeen