Jenny Mode

Valutata 1 stelle su 5

Blazer besteld kleur niet mooi en kwaliteit slecht gelijk gemaild met J M voor retouraanbod zoals op hun site staat beschreven. Nou vergeet het maar mag het op eigen kosten terug naat China sturen dac... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Pure oplichting, twee jurken besteld, geleverd na 3 weken wachten en zijn totaal niet te juiste jurken zoals de afbeeldingen. Geen retourformulier erbij nog erger de site bestaat niet meer. Zelfs h... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Op 22 april 2024 schoenen besteld, maar er werd niet geleverd. Helaas Trustpilot niet eerst bekeken, dom van me. Hun site was opeens verdwenen toen ik de tracking wilde bekijken. Daarna review geschr... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Een maand geleden orthopedische schoenen besteld. Na een paar weken wachten en 10 mailtjes verder bleek dat ze de schoenen niet konden leveren. Weer een paar mailtjes verder mijn geld eindelijk terug.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento

Scritti dall'azienda

Bij Jenny-Mode geloven we in de kracht van stijlvolle kleding om zelfvertrouwen te vergroten en persoonlijke expressie te vieren. Onze webshop is niet zomaar een plek om kleding te kopen; het is een bestemming waar we de nieuwste modetrends combineren met tijdloze klassiekers, allemaal met het oog op de moderne vrouw.

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Jumpsuit besteld maar absoluut niet…

Jumpsuit besteld maar absoluut niet kwalitatief en veel te klein. Maat S dat geen S is. Mail gestuurd om product retour te doen maar is enkel mogelijk naar China met retourkosten die tussen de 20 en 50 euro liggen. Ronduit schandalig en criminele activiteiten. Geld terugkrijgen is niet mogelijk. Hopelijk nog een reactie om geld terug te krijgen want anders genoodzaakt om verdere stappen te ondernemen en onderzoek laten starten want dit is gewoonweg crimineel.
bestelnummer is 7922 dus best terugstorten want instanties zijn al op de hoogte. Hoe kunnen we antwoorden als er niets meer van jullie plots niet meer in gebruik is?

Hallo Elise,

We hebben je e-mail over de retouraanvraag ontvangen en begrijpen je frustratie over de maat- en kwaliteitsproblemen.

We hebben al contact met je opgenomen via e-mail met een oplossing om je zorgen weg te nemen en de situatie recht te zetten. Controleer je inbox, want we hebben gedetailleerde instructies gegeven over hoe we je verder kunnen helpen, inclusief opties voor een terugbetaling of omruiling.

Opgelicht!

Ik heb 2 jasjes besteld in maat S en M.
Na een paar weken eindelijk ontvangen maar totaal niet naar verwachting. Volgens emailadres op de site retour gemeld.
Vage mails ontvangen, maar geen retourprocedure.
Vervolgens zie ik dat Jenny-mode bekend is onder malafide handelspraktijken bij de politie.
Ik kan niet geloven voor zoveel geld te zijn opgelicht!

#Jenny-Mode4859

Hallo Anna-Ruth,

Ik begrijp je bezorgdheid over mogelijk opgelicht worden, vooral als er meldingen zijn van frauduleuze praktijken bij het bedrijf. Dat is zeker niet iets waar iemand mee te maken zou moeten krijgen als hij kleding wil kopen.

Wees gerust, je ontevredenheid en zorgen zijn volledig terecht. Om je zo snel mogelijk te helpen, kun je het beste je inbox checken, want we hebben iemand van ons supportteam gestuurd om je te helpen met je problemen. Zij zullen nauw met je samenwerken om dit probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt met betrekking tot je retourzending en eventuele verdere stappen die nodig zijn.

Valutata 1 stelle su 5

Jurk veel te groot en ziet er ook heel anders uit !

Jurk veel te groot en ziet er ook heel anders uit dan op de foto. Kreeg eerst allerlei andere opties om het niet op te sturen: kado doen aan anderen, korting etc Eindelijk overeen gekomen om het te retourneren en nu werkt de link en de site niet meer
OPLICHTERS dus..bestel er niet.

BESTELNUMMER IS; 6668
jENNY, PLEASE RESPOND AND RETURN MY MONEY

Hello you promissed to return my money. Please keep to your provisies. Gr Marcel

Hoi Marcel,

We willen dit probleem graag zo snel mogelijk voor je oplossen, dus geef ons je bestelnummer zodat we het verder kunnen onderzoeken en je kunnen helpen bij het oplossen van de kwestie. Hartelijk dank voor uw medewerking.

SCAMMERS!!! DONT BUY!!!

I ordered a dress on 10th of April which they later told me they didn’t have and asked me if I would like a other one. I chose a other one and still no dress I told I want my money back they kept telling me I wil get my money back in 14 days but I didn’t and now they blocked all emails. They are scammers!

Edit!! Mijn bestel nummer zit in de mail jullie hebben de site verwijderd en de e-mail adress bestaat niet meer. Bestelnr. #Jenny-Mode7114

10 aprile 2024

Hoi Cola,

Het spijt me te horen over je frustrerende ervaring met de bestelling van je jurk. Het klinkt ongelooflijk teleurstellend dat je zulke problemen hebt ondervonden, vooral door het gebrek aan communicatie en de duidelijke vertraging bij het ontvangen van je terugbetaling.

Geef ons je bestelnummer zodat we het probleem verder kunnen onderzoeken en een oplossing voor je kunnen vinden.

Slecht product

Bestelling veel te laat ontvangen. Product (jumpsuit) komt niet overeen met de jumpsuit op de site. De kleur is heel anders, de stof is dun en erg kreukbaar. De jumpsuit lijkt wel 2 maten te groot. Net een hobbezak!
Ik heb gemaild en gevraagd om mijn geld terug te krijgen..maar ineens krijg ik een foutmelding en kan er niet meer gemaild worden.
Pure oplichterij!!

Nu komt er een reactie via Trustpilot van Jenny-Mode met het verzoek bestelnummer door te geven terwijl hun mailadres/site niet meer bestaat!
Bij deze dus mijn bestelnummer 6441.
Graag ontvang ik zsm mijn geld terug.

Hallo Kirsten,

Het spijt me te horen over uw teleurstellende ervaring met uw recente bestelling. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze klanten producten van hoge kwaliteit ontvangen die aan hun verwachtingen voldoen, en het is ontmoedigend om te horen dat we in jouw geval tekort zijn geschoten. Om je verder te helpen en je problemen snel aan te pakken, kun je ons alsjeblieft je bestelgegevens geven? Zo kunnen we het probleem grondig onderzoeken en de juiste actie ondernemen om het naar uw tevredenheid op te lossen.

Zelfs 1 ster is nog teveel

Zelfs 1 ster is nog teveel. Helaas te laat de recensies gelezen. Ik had eem helderblauwe jumpsuit besteld. Ik kreeg een donkerblauw/paarse die ook nog eens veel te klein was. Na mijn eerste mail met het verzoek om het retouradres kreeg ik de vraag een foto te maken van het artikel voor verder onderzoek. Wat ik al vreemd vond. Ik stuurde een foto. Vervolgens kreeg ik een mail dat ik het artikel mocht houden en 10% van het aankoopbedrag retour zou krijgen. Toen ik nogmaals om jet retouradres vroeg kreeg ik de volgende mail het antwoord dat ik 20% toch zou krijgen als ik het toch besloot te houden. Uiteindelijk het retouradres gekregen. Ergens in China. Ik ga het artikel nort retour sturen, want ga er niet nog meer geld aan spenderen wat ik niet meer terugkrijg. Toen ik nogmaals mailde dat ik het retour wilde sturen op hun kosten aangezien zij het verkeerde artikel hebbem geleverd kreeg ik een mail dat mijn mail niet kan worden afgeleverd. M.a.w ik ben geblokkeerd. Let goed op: ze staan ook op de site van de politie als onbetrouwbare verkooppartner. Megavreemd dat hun site nog actief is. Koop hier niks!

Beste Daphne,

Om verder te onderzoeken en ervoor te zorgen dat we u adequaat kunnen helpen, kunt u ons alstublieft uw bestelnummer verstrekken? Dit zal ons helpen uw aankoopgegevens te vinden en snel het probleem met betrekking tot het verkeerde item dat u heeft ontvangen op te lossen.

Wij begrijpen uw frustratie met betrekking tot het terugkeerproces en het ongemak veroorzaakt door de communicatie-uitdagingen waarmee u geconfronteerd bent. We zijn toegewijd om dit goed voor je te maken.

Hier hetzelfde verhaal

Hier hetzelfde verhaal. Ik heb twee trenchcoats besteld, in het groen en rood. Het bestelnummer is: #Jenny-Mode6752. Model is absurd en kwaliteit bedroevend. Ik heb ze alle twee retour gemeld. Ik kreeg direct het antwoord dat ik 10% terug zou krijgen en de jassen dan cadeau mocht doen aan een vriendin. Geen haar op mijn hoofd om iemand te belasten met deze rommel. Uiteindelijk heb ik ik een adres gekregen van het magazijn in China. Adres:

1st Floor, No. 68 Tongyi Road, Zhuangshi Avenue, Zhenhai District
Ningbo, 315000 Zhejiang China

En ik kreeg een retourformulier in het NL. Heel absurd allemaal. Ook bouncde mijn email terug, maar de site jenny.com en het emailadres dat eindigt op jenny-mode.com is nog wel in de lucht. Ik wil het morgen op de post gaan doen want wil deze rommel niet langer in huis. Er werd mij gevraagd de track en trace te mailen. Ik lees in andere reviews wel dat zij het geld hebben terug gekregen dus daar ga ik nu nog maar even van uit. Maar ik ga wel een klacht indienen. Sterkte allemaal.

Hey Nienke,

Om deze zaak verder te onderzoeken en uw bezorgdheid op de juiste manier aan te pakken, kunt u ons alstublieft uw bestelnummer verstrekken? Dit zal ons helpen uw specifieke bestelgegevens te vinden en het afwikkelingsproces voor u te versnellen.

Valutata 1 stelle su 5

Ook ik ben er helaas ingetrapt

Ook ik ben er helaas ingetrapt. Iets besteld, artikel is niet te volgen via de link die in de mail stond. Link werkt niet. Ik ben benieuwd of er ooit iets binnen komt.

Hallo Irma,

We begrijpen de frustratie over het niet goed kunnen volgen van je bestelling. Kunt u ons uw bestelgegevens geven, zoals het bestelnummer en uw e-mailadres? Zo kunnen we het probleem snel onderzoeken en ervoor zorgen dat je pakket zo snel mogelijk wordt gevonden en bij je wordt afgeleverd.

bezint eer ge begint

na lange levertijd een verkeerd artikel gekregen. contact gehad per mail, telefonisch is de organisatie niet bereikbaar. 3 keer, conform de voorwaarden, het artikel retour gemeld. steeds een negatief antwoord van een computer. bij de 4de mail poging kan het bericht niet afgeleverd worden. Na het plaatsen van mijn ervaring bij trust pilot kreeg ik per omgaande bericht met excusus. inmiddels is mijn aankoopbedrag teruggestort.

Hallo Elisabeth,

Ons team heeft je zaak grondig bekeken en we begrijpen de frustratie die is veroorzaakt door het ontvangen van het verkeerde artikel en de daaropvolgende problemen om ons te bereiken voor assistentie.

Wees gerust, we nemen zaken als deze zeer serieus en we hebben onmiddellijk stappen ondernomen om de situatie recht te zetten. We hebben je een gedetailleerd bericht gestuurd waarin we ingaan op je bezorgdheid, inclusief het probleem om ons telefonisch te bereiken en de problemen die je hebt ondervonden in het communicatieproces.

Valutata 1 stelle su 5

Waarschuwing koop niet bij dit bedrijf

Waarschuwing koop niet bij dit bedrijf! In mijn ogen gaat het hier om oplichting. Schoenen zijn in verkeerde maat geleverd maar maat is doorgekrast zodat dit niet te bewijzen is. Na een week heen en weer mailen heb ik eindelijk reactie hoe ik de spullen moet retourneren, inderdaad op eigen kosten naar China verschepen en als er iets misgaat met de verzending krijg ik mijn geld niet terug.

Hallo Maria,

We begrijpen hoe belangrijk het is voor klanten om de juiste maat en kwaliteit te ontvangen die ze verwachten en we verontschuldigen ons voor het ongemak.

Om je beter te kunnen helpen en je problemen aan te pakken, kun je ons je bestelnummer geven? Met deze informatie kunnen we het probleem verder onderzoeken en werken aan een oplossing die u tevreden stelt. Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat elke klant de service en productkwaliteit krijgt die hij verdient.

Valutata 1 stelle su 5

Waarom zijn jullie al 2 dagen…

Waarom zijn jullie al 2 dagen onbereikbaar via de site een via de mail

Hallo Patricia,

Allereerst willen we u bedanken voor het feit dat u deze kwestie onder onze aandacht heeft gebracht. We begrijpen het belang van snelle communicatie en effectieve klantenservice en het spijt ons oprecht voor het ongemak dat is veroorzaakt door de technische problemen die je hebt ondervonden.

We wilden u informeren dat we het probleem dat u ondervond hebben geïdentificeerd. Op zaterdag 27-04-2024 werden onze domeinnaam, https://www.jenny-mode.nl, en ons e-mailadres, mailto:info@jenny-mode.nl, getroffen door een ernstige technische storing. Dit resulteerde in problemen om toegang te krijgen tot onze website en om contact met ons op te nemen via e-mail.

We hebben echter onmiddellijk actie ondernomen om de situatie te verhelpen. We hebben de technische problemen opgelost en we zijn verheugd te kunnen aankondigen dat u nu onze website kunt bezoeken op https://www.jenny-mode.com/ en ons kunt bereiken via e-mail op mailto:info@jenny-mode.com.

Verder hebben we je ook een e-mail gestuurd waarin we direct ingaan op je problemen. Houd uw Postvak IN in de gaten voor meer informatie en hulp met betrekking tot uw bestelling.

Valutata 1 stelle su 5

Let op dit gaat om dropshipping

Let op dit gaat om dropshipping. De website is inmiddels niet meer bereikbaar, dus hopelijk blijft anderen deze slechte ervaring bespaard. Ik voel me misleid en bedonderd. Op de website is nergens duidelijk dat het om dropshipping gaat. De kwaliteit van de producten is ver beneden de maat. Retourneren is volgens Jenny mode alleen mogelijk naar een Chinees magazijn en de retourkosten zijn volgens hen voor de klant. Ik heb een mail gestuurd, want ben het daar niet mee eens. En aangezien dit ook niet duidelijk is op hun site, er geen specifiek retouradres vermeld is en ook geen specifieke kosten voor retourneren, volgens mij ook juridisch niet juist.
Vermijd dit bedrijf!

P.S. Ik kreeg net een melding dat de mail niet afgeleverd kan worden. Ook telefonisch is dit bedrijf niet bereikbaar. Schandalig!

Jammer dat de reactie van Jenny mode alleen ingaat op de communicatie problemen en niet op mijn initiële klachten. Helaas dus nog steeds geen oplossing geboden door dit bedrijf. Ik heb inmiddels gemaild naar het nieuwe e-mailadres en ben benieuwd.

15 aprile 2024

Beste Esther,

Bedankt voor het onder onze aandacht brengen van deze kwestie. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat is veroorzaakt door onze tijdelijke onbeschikbaarheid. Geef ons alstublieft uw bestelgegevens zodat we u verder kunnen helpen.

Daarnaast willen we van deze gelegenheid gebruik maken om de recente technische problemen die we ondervonden uit te leggen. We begrijpen hoe frustrerend het voor u en onze andere gewaardeerde klanten moet zijn geweest in deze periode. Ons team is onmiddellijk in actie gekomen om het probleem te verhelpen en heeft onvermoeibaar gewerkt om de volledige functionaliteit van onze online platforms te herstellen. We begrijpen hoe frustrerend het voor u en onze andere gewaardeerde klanten moet zijn geweest.

Ons team is onmiddellijk in actie gekomen om het probleem op te lossen en heeft onvermoeibaar gewerkt om de volledige functionaliteit van onze online platforms te herstellen. We zijn blij u te kunnen informeren dat het probleem is opgelost en dat u ons nu kunt bereiken op ons nieuwe domein, https://www.jenny-mode.com/, en e-mailadres, mailto:info@jenny-mode.com.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat u hierdoor heeft ondervonden. We stellen uw geduld en begrip tijdens deze overgangsperiode zeer op prijs. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Valutata 1 stelle su 5

Bestelling niet geleverd, website en emailadres onbereikbaar onbereikbaar

Helaas lees ik de slechte reviews pas na het uitblijven van de levering van mijn bestelling.
Wanneer ik naar de website ga, krijg ik onderstaande melding:

Deze site is niet bereikbaar
Check of jenny-mode een typfout bevat.
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

Ik heb direct gemaild naar Jenny Mode. Daarop ontvang ik onderstaande mail van postmaster:

Uw bericht kan niet worden bezorgd bij de volgende geadresseerden of groepen:

jenny-mode.nl (jenny-mode.nl)
Het bericht is niet afgeleverd. Het DNS (Domain Name System) heeft gemeld dat het domein van de geadresseerde niet bestaat.

Neem op een andere manier (bijvoorbeeld telefonisch) contact op met de geadresseerde en vraag de geadresseerde om de e-mailbeheerder te laten weten dat hun domein niet naar behoren is geregistreerd bij de domeinregistrar. Geef de geadresseerde onderstaande foutdetails. Waarschijnlijk is de e-mailbeheerder van de geadresseerde de enige die dit probleem kan oplossen.

Zie dit artikel: LinkId=389361 voor meer informatie en tips voor het oplossen van dit probleem.

Zowel de website als het emailadres zijn dus niet bereikbaar.

Ik verwacht nog steeds een correcte oplossing van Jenny Mode. Echter op dit moment adviseer ik geen aankopen te doen bij dit malafide bedrijf.

Beste Renate,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We stellen het zeer op prijs omdat het ons helpt onze service te verbeteren en beter aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

We wilden ook van deze gelegenheid gebruik maken om je te laten weten dat we op zaterdag 27-04-2024 een ernstige technische storing hebben gehad die onze domeinnaam, www.jenny-mode.nl, en ons e-mailadres, info@jenny-mode.nl, heeft aangetast. Je hebt dit misschien gemerkt toen je ons probeerde te bezoeken of contact met ons op te nemen.

We zijn meteen aan de slag gegaan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen, zodat we weer contact konden opnemen met onze klanten. We zijn blij te kunnen aankondigen dat je ons nu kunt bezoeken op https://www.jenny-mode.com/ en contact met ons kunt opnemen op info@jenny-mode.com.

Vermeld in uw e-mail uw naam, ordernummer en de reden van uw contact. Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar via info@jenny-mode.com. We willen onze oprechte excuses aanbieden voor deze zeer vervelende situatie, maar gelukkig is het opgelost.

Nogmaals bedankt voor je steun en begrip.

Valutata 1 stelle su 5

Na een mail te hebben gestuurd toch…

Na een mail te hebben gestuurd toch mijn kledingstuk ontvangen in prima staat

Risposta di Jenny Mode

Bedankt voor je vriendelijke woorden, Fennie! We zijn blij om te horen dat je je kledingstuk in uitstekende staat hebt ontvangen 📦. Uw tevredenheid is onze topprioriteit en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan 😊. Als je ooit iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 🌟

Product nooit geleverd

Product nooit geleverd. SLECHT
Op 5 april een galajurk gekocht. Die zou tussen 12-19 april arriveren. Rond 23 april zou het pakket volgend de website zijn bezorgd, echter is het pakket nooit aangekomen. Ik heb twee keer gemaild maar kreeg slecht vertaalde mailtjes terug. Nu blijkt dat het artikel niet eens voorradig was. Ik vroeg om mijn geld terug maar mocht een artikel met hetzelfde bedrag aanvragen, echter nu is de website niet eens live. Ik wil gewoon mijn geld terug.

Hé Jedidja,

We begrijpen hoe belangrijk het is om je bestelling op tijd te ontvangen, vooral voor speciale gelegenheden zoals het schoolbal. Om je verder te helpen en ervoor te zorgen dat we je problemen snel aanpakken, kun je ons alsjeblieft je bestelnummer geven? Met deze informatie kunnen we het probleem grondig onderzoeken en je geld sneller terugbetalen.

Jurk besteld

Jurk besteld, kwam er te laat achter dat verwerkingstijd 1-3 dagen is een levertijd 5-7 dagen. Nog dezelfde dag een mail gezonden om de bestelling te annuleren of op te halen op het adres wat zij op de site hebben staan in Amersfoort.
Als antwoord kreeg ik dat ze geen afhaalmogelijkheid hebben en leveren ze op dit moment geen spoedbestellingen. Spoedbestelling? Daar vroeg ik niet om. Ik vroeg ze nogmaals de bestelling te annuleren omdat deze toch niet verstuurd was. Daarop kreeg ik de reactie pakket is verstuurd restitutie is niet mogelijk.
De volgende dag kreeg ik een automatische mail dat mijn bestelling klaar was voor verzending. Duidelijk dat het niet goed gaat. Gelukkig heb ik deze bestelling met mijn creditcard gedaan en verzekerd.
WEES GEWAARSCHUWD VOOR DIT BEDRIJF!

23 aprile 2024

Hey Patti,

We willen deze zaak graag verder onderzoeken en ervoor zorgen dat we uw problemen snel kunnen oplossen. Kunt u ons alstublieft uw bestelgegevens geven zodat we de situatie in meer detail kunnen bekijken en de juiste actie kunnen ondernemen om de problemen die u hebt ondervonden op te lossen.

We wilden ook van deze gelegenheid gebruik maken om u te laten weten dat we op zaterdag 27-04-2024 een ernstige technische storing hebben ondervonden die van invloed was op onze domeinnaam, www.jenny-mode.nl, en ons e-mailadres, info@jenny-mode.nl. Je hebt dit misschien gemerkt toen je ons probeerde te bezoeken of contact met ons op te nemen.

We zijn meteen aan de slag gegaan en hebben dit probleem zo snel mogelijk opgelost, zodat we weer contact konden opnemen met onze klanten. We zijn blij te kunnen aankondigen dat je ons nu kunt bezoeken op https://www.jenny-mode.com/ en contact met ons kunt opnemen via info@jenny-mode.com.

Geleverd trench uit formaat

Geleverd trench coat is geheeld uit verhouding. Armen zij veel te kort, tot halverwegen onderarmen.
Eens maar nooit meer kopen bij Jenny mode.
Retourzending naar China voor eigen kosten.
Typisch gevalletje China crap.

15 aprile 2024

Hallo Jos,

We begrijpen de frustratie van het ontvangen van een product dat niet aan je eisen voldoet en we doen er alles aan om het goed voor je te maken, dus geef ons je bestelgegevens zodat we het probleem verder kunnen onderzoeken en een passende oplossing voor je kunnen vinden. Ons doel is ervoor te zorgen dat je een goed passende trenchcoat ontvangt die aan je eisen voldoet en je verwachtingen overtreft.

Zodra we je bestelgegevens hebben, zal ons supportteam nauw met je samenwerken om het probleem met de maat op te lossen en indien nodig het retourproces te vergemakkelijken.

Niks bestellen!

Helaas lees ik nu de reviews na een bestelling te hebben gedaan en betaald via ideal.

Ik heb schoenen besteld. In eerste instantie gaf de track en trace aan dat de bestelling is verzonden. Ik heb niks ontvangen, ik heb hun een mail gestuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft. Toen kreeg ik een mail terug met het antwoord dat mijn bestelling niet leverbaar is. Ik heb beantwoord dat ik mijn geld terug wil. Tot op heden heb ik niks meer van hun vernomen en ook nog geen geld terug!

Hallo Jessica,

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden met je recente bestelling. Het spijt ons dat de schoenen die je hebt geselecteerd niet op voorraad waren, ondanks de aanvankelijke indicatie dat ze beschikbaar waren voor verzending. Ons team werkt er momenteel hard aan om deze situatie recht te zetten en te zorgen voor een snelle oplossing voor jou.

We hebben je inderdaad een bericht gestuurd over de onbeschikbaarheid van je bestelling en de beschikbare opties om dit probleem op te lossen.

Niks bestellen

De hele dag geprobeerd om ze te bereiken per telefoon en ook per mail.... telefoonnummer de hele dag in gesprek toon. Niet te bereiken. Weer een oplichter rijker

Geachte klant,

Het spijt ons echt om te horen over uw ervaring en de frustratie die het veroorzaakte. Dit is zeker niet het serviceniveau dat we nastreven. We willen dit graag rechtzetten, maar daarvoor hebben we aanvullende informatie nodig. Kunt u ons uw bestelgegevens geven? Zodra we die informatie hebben, zullen we de zaak grondig onderzoeken en ervoor zorgen dat eventuele problemen snel worden opgelost. Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht en we stellen uw geduld op prijs terwijl we werken aan een oplossing.

Bestel hier niets!!

Bestel hier niets!!! Je wordt belazerd. Krijgt een slecht product en ze sturen je geen retour code…
Jeanien

25 aprile 2024

Risposta di Jenny Mode

Het spijt ons echt te horen over je ervaring, Jeanien. Dit is zeker niet de servicestandaard die we bij ons bedrijf nastreven. We begrijpen je frustratie en willen graag helpen dit probleem snel op te lossen.

Geef ons je bestelgegevens, zoals het bestelnummer of andere relevante informatie, zodat we de zaak grondig kunnen onderzoeken en ervoor kunnen zorgen dat je de resoLutie krijgt die je verdient.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più