Har inte fått varan som jag har…
Har inte fått varan som jag har beställt och betalat för, värdelöst företag
Handla INTE!!
Har inte fått varan som jag har beställt och betalat för, värdelöst företag
Handla INTE!!
Pakket besteld, 2 keer mislukte bezorging en werd toen teruggestuurd naar de verzender. 2 x een mail gestuurd en geen antwoord. Ik wil mijn geld terug!!!
Ik waarschuw iedereen met klem om NIET bij Jeju Skincar te bestellen. Ze verkopen namaak Chinese troep die absoluut niet overeenkomt met de originele producten. De ingrediënten zijn van twijfelachtige kwaliteit en kunnen ernstige schade aan je huid aanrichten.
Ik ben inmiddels in contact met het officiële merk ANUA. Zij hebben de producten laten analyseren en bevestigd dat het hier gaat om goedkope namaak. ANUA doet er momenteel alles aan om dit bedrijf te laten sluiten en consumenten te beschermen tegen deze oplichterij.
Ik hoop dat er snel actie wordt ondernomen om dit bedrijf een halt toe te roepen. Trap er niet in – gezondheid gaat voor alles.
Waarschuwing!
De producten van Jeju Skincare zijn nep.
Vermijd aankoop!
Ik ben zeer teleurgesteld in deze webshop. Mijn pakket kwam volledig kapot aan, en na contact werd mij beloofd dat ik 50% terug zou krijgen. Helaas heb ik nooit iets ontvangen en reageren ze nauwelijks op berichten. Erg onprofessioneel – niet kopen bij hun!
Ik had hoge verwachtingen van Jeju Skincare, maar helaas was mijn ervaring allesbehalve positief. Het product dat ik ontving was defect en arriveerde ook nog eens veel later dan beloofd. Bovendien was het totaal niet wat ik had verwacht.
Wat het nog erger maakte, was de klantenservice. Ik probeerde contact op te nemen om een oplossing te vinden, maar ik kreeg nauwelijks reactie. Toen ze eindelijk reageerden, waren ze onbehulpzaam en onvriendelijk. Geen excuses, geen duidelijke oplossing – alleen frustratie.
Ik raad Jeju Skincare absoluut niet aan. Slechte producten en nog slechtere service. Echt teleurstellend!
De pakket toch gekomen nadat wij bijna 2 weken hebben gewacht.
The products arrived so late but there are all fake don’t buy from here , I cannot have my money back anymore.
Mijn vrouw heeft wat besteld op deze website, ze kreeg een track en trace code van de post maar deze bleek onbekend, we dachten dat het oplichters waren maar het bleek uit china te komen met een lange levertijd, we hebben de spullen gekregen en zijn tevreden!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.