Jay heeft de afspraak de avond tevoren geannuleerd en is daarna nooit meer komen opdagen. Zijn website geeft 4,9 van de 5 sterren, maar deze reviews verschijnen nergens. Hoop dat deze echte reviews me... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heeft mij hele huis van behang voorzien en geschilderd en netjes afgeleverd komt afspraken na en behang zat geen bobbel in en strak op de muur. Verder hele vriendelijke medewerker. Zou hem iedereen... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Ga niet met dit bedrijf in zee!!
Het eerste contact verliep goed. Hij gaf aan te kunnen starten in de gewenst periode en we namen onze wensen door.
Vanaf het moment dat ze daadwerkelijk zouden starten ging echt alles mis. De startdatum zou 3 november zijn.
- 3 november: de collega die zou starten zou ziek zijn liet hij ‘‘s ochtends weten. Dit vonden we jammer, maar we hadden er begrip voor. Er werd ons gevraagd wanneer het echt af moest zijn zodat ze daar rekening mee konden houden. Ik ga aan dat het de week erna af moest zijn aan het eind van de week. Dit was geen probleem en er werd een nieuwe afspraak gemaakt voor de week erna op 10 november. Er werd mij verzekerd dat er geen wijzigen meer zouden plaatsvinden in de afspraak (zijn letterlijke woorden).
- 10 november: er werd ‘s ochtends opnieuw afgezegd. Ditmaal omdat er een andere klus niet af was. Hij zou de volgende dag komen.
- 11 november: er werd opnieuw afgezegd. Ditmaal omdat ze er ‘s ochtends bij de groothandel achterkwamen dat de benodigde spullen niet geleverd waren. Ik vond dit een heel gek verhaal, omdat ze dit werk hele dagen doen dus het was gek dat ze geen spullen zouden hebben. Daarnaast zou er allang gestart moeten zijn dus bijzonder dat ‘‘s ochtends de spullen nog gehaald moesten worden. Alle afzeggingen waren steeds via de app. Ik verzocht hem mij te bellen. Dit deed hij. Ik gaf aan dat ik er geen vertrouwen meer in had. Opnieuw kwam de belofte dat hij de volgende dag zou starten. Ik vroeg of ze niet alvast de muren konden voor behandelen. Dit wilde hij niet omdat ze een groot schuurmachine zouden hebben en daar in een uur mee klaar zouden zijn.
- 12 november: de dag kwam dat er eindelijk iemand kwam. Wel pas om 10:30 uur terwijl we om 9:00 uur hadden afgesproken. Ik moest mezelf in allerlei bochten wringen op mijn werk. Hij kwam uiteindelijk zelf. Er kwam verder geen excuus voor hoe het tot nu toe allemaal was verlopen. Om 15;00 uur kreeg ik een appje dat hij weg was en morgen terug kwam. Hij zou de muur in de primer hebben gezet. Geen idee of dit daadwerkelijk gebeurt is. Het schuren waar hij het eerder die week over had in elk geval niet.
- 13 november: er werd afgezegd ivm privé omstandigheden. De volgende dag zou het hervat worden. Wij waren er al zo klaar mee, maar moesten ook bijna verhuizen en zouden niet gelijk iemand anders hebben om te starten.
- 14 november: ik stuur zelf een bericht of er die dag iemand komt. Ik kring vervolgens dat er de volgende dag pas iemand komt, want de primer moest ineens nog langer inwerken, omdat onze muren zo grof zijn. Heeel gek, want daar werd die andere dagen nooit iets over gezegd. Bijzonder dat je er die ochtend dan ineens mee komt. Maar zoals je al verwacht: de dag erna zou er sowieso iemand komen.
- 15 november; de collega’s die zouden komen hadden zonder geldige reden afgezegd. Hij zou zelf daarom de volgende dag komen en alles in 2 dagen afronden. Wij waren er helemaal klaar mee en hebben gezegd dat hij niet meer hoeft te komen. Al het vertrouwen was weg. Ik gaf aan klaar te zijn met alle smoesjes. Hij gaf aan dat het geen smoesjes waren en gaf ons vervolgens zelf de schuld over de vertraging ivm de primer, omdat de muren te grof waren. Ik gaf aan dat het zijn verantwoordelijkheid was om dit vooraf te checken wanneer dit invloed zou kunnen hebben op de werkzaamheden. Hierop kreeg ik terug: ‘ik ga echt niet bij iedere klant navragen welke muren ze hebben’. Nou bijzondere opmerking vind ik dat zachts gezegd. Hoort denk ik gewoon bij je werk?
Die week zou hij zijn spullen komen halen (een paar behangrollen), maar ook dit gebeurt dag na dag niet. Volgens gaat hij tegen mij lopen zeuren dat hij zeker wil weten dat ze nog op dezelfde plek liggen omdat er die dag iemand om zou komen. Nou je raad het al; er kwam niemand.
Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt en ik vraag me oprecht af hoe je op deze manier een bedrijf kan runnen. In de reviews lees ik dat het vaker voorkomt.
Wij hebben ondertussen iemand anders gevonden, maar kunnen wel pas een maand later dan gepland in ons nieuwe huis gaan wonen. Heel vervelend wanneer je je oude huis uit moet en je 2 hele jonge kindjes hebt.
DENK GOED NA VOORDAT JE MET DIT BEDRIJF…
DENK GOED NA VOORDAT JE MET DIT BEDRIJF IN ZEE GAAT!!
Vanaf feb. 2025, in de aanloop naar de klus in mijn op te leveren nieuwbouwwoning , verliep het contact vlot. Alles via whatsapp. 1 x gebeld op mijn verzoek. De woning bekijken op een kijkdag was niet nodig. De bouwtekening was genoeg. Offerte werd opgemaakt en vlot aangepast toen dat nodig bleek. In september de definitieve startdatum 10 okt. vastgelegd. De planning vloer en keuken hierop afgestemd. Gelukkig ruim.
Vanaf 7 okt. ging het mis. De communicatie verliep snel steeds slechter.
9 okt. Afspraak voor 10 okt afgezegd wegens ziekte en verplaatst naar 11 okt
10 okt afspraak voor 11 okt afgezegd en verplaatst naar maandagmiddag 13 okt.Die dag voor niks gewacht in mijn nwe woning.
13 okt einde middag afgezegd en nu voor de 4e keer laatste verplaatst naar 15 okt in de ochtend.
14 okt hele dag geen reactie op mijn vraag of 15 okt nu wel doorgaat omdat ik hier speciaal voor naar mijn nieuwe woning moest.
15 okt begin ochtend, dus vlak voordat ze zouden komen, afspraak afgezegd en verplaatst naar zaterdag 18 okt.
Dit was de druppel. Vertrouwen en alle geloofwaardigheid weg!!
App gestuurd en nu wel snel een reactie. Geen excuus!! Wel begrip vreemd genoeg.
DENK GOED NA VOORDAT JE MET DIT BEDRIJF IN ZEE GAAT!
Via zijn website contact gezocht via…
Via zijn website contact gezocht via zijn whatsapp. Er staat dat er binnen 24 uur een antwoord terug zal krijgen. Na 2 weken volgens nog geen antwoord. Vervolgens weer een bericht gestuurd. Excuses ik kom bin je terug na m'n vakantie over 2 dagen. Vervolgens weer niks te horen gekregen anderhalve week later. Ik stuur nogmaals een bericht en krijg niks meer terug te horen. Ik vraag me überhaupt af waar je mee bezig ben. Dikke afrader en een tijdverspilling. Gewaarschuwd bij deze.
Ik ben ontzettend tevreden over de…
Ik ben ontzettend tevreden over de service van Jays Behangservice. Mijn woning is tot in de puntjes netjes behangen en het resultaat is echt prachtig geworden. Wat ik vooral waardeerde was de duidelijke en vlotte communicatie: afspraken werden nagekomen en alles verliep volgens planning.
Jay en zijn collega’s werkten professioneel, zorgvuldig en met zichtbaar vakmanschap. Ze dachten goed mee, werkten netjes en lieten de ruimte opgeruimd achter. Je merkt aan alles dat ze ervaring en passie voor hun werk hebben.
Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid!
Goeie communicatie
Goeie communicatie, goed werk geleverd en netjes te werk gegaan
Blij met het eindresultaat!
Heeft mij hele huis van behang voorzien…
Verder hele vriendelijke medewerker.
Zou hem iedereen aanraden.
Top bedrijf!
Wij zijn ontzettend tevreden over Jays Behangservice. We hebben renovliesbehang laten aanbrengen en de woning laten sausen. Het team werkt zeer professioneel en nauwkeurig, met oog voor detail. De communicatie was helder en duidelijk gedurende het hele proces. Er werd actief meegedacht en deskundig advies gegeven. Het eindresultaat heeft onze verwachtingen overtroffen – werkelijk prachtig. We zijn dan ook erg blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen en raden Jays Behangservice van harte aan!
Top bedrijf!
Mannen hebben de boel keurig afgewerkt.
Geen gekke verassingen en goed overleg.
Al met al een super goeie ervaring gehad met de mannen van Jaysbehangservice.
Snel en efficient
Geweldige service! De vakmensen werkten snel en precies, met strak en naadloos behang als resultaat. Ze waren professioneel, netjes en dachten mee over de beste keuzes. Ook de communicatie verliep soepel en de klus was snel geklaard. Zeker een aanrader voor wie een perfect afgewerkte muur wil!
3 weken geleden jayzbehangservice bij…
3 weken geleden jayzbehangservice bij mij aan het werk gehad. Hij heeft mijn complete woning in de renovlies geplakt. Erg professioneel en flexibel, zeker een aanrader
Kwam zijn afspraken naar en het was top…
Kwam zijn afspraken naar en het was top resultaat!
Proffesioneel en goed werk geleverd
Een Frisse
Een Frisse, Nieuwe Uitstraling dankzij Jays Behangservice!
Ons kantoor had dringend een opfrisbeurt nodig, en dankzij Jays Behangservice ziet het er nu weer professioneel en strak uit! Vanaf het eerste contact verliep alles vlot: duidelijke communicatie, goed advies over kleuren en materialen, en een perfecte uitvoering.
Het team werkte snel en nauwkeurig, met oog voor detail. De combinatie van strak schilderwerk en prachtig behang geeft onze werkruimte een frisse, moderne uitstraling. Alles werd bovendien netjes achtergelaten, wat we enorm waarderen.
Wij zijn ontzettend tevreden en raden Jays Behangservice zeker aan voor wie op zoek is naar kwaliteit en vakmanschap!
Bedankt, Jay en team!
Jaybehangservice is the best!
Wij zijn ontzettend blij met het werk dat is geleverd! Het behang is perfect aangebracht, zonder luchtbellen of zichtbare naden. De behangers van Jaybehangservice werkten professioneel, snel en netjes, en lieten de ruimte schoon achter. Het resultaat is prachtig en precies zoals we hadden gehoopt. De communicatie vooraf was duidelijk en vriendelijk, en afspraken werden stipt nagekomen. Dit vakmanschap heeft onze kamer echt een nieuwe uitstraling gegeven. Absoluut een aanrader voor iedereen die vakkundig en stressvrij behang wil laten zetten!
Niet met Jay's behangservice in zee…
Niet met Jay's behangservice in zee gaan. Hij meld zich af door omstandigheden en komt zijn afspraken niet na. Legt de schuld bij jou als klant en is onfatsoenlijk in zijn communicatie.

Zeer tevreden
Laatst contact gehad en een afspraak gemaakt.
Goede communicatie en reageert vlot.
Komt zijn afspraken na.
Ben tevreden met het werk dat hij heeft opgeleverd het is profesioneel en netjes.

Risposta di Jaysbehangservice
Jay heeft snel en net werk geleverd
Jay heeft snel en net werk geleverd. De wanden zijn binnen een dag behangen en de schilders zijn nauwkeurig te werk gegaan. Alles verliep volgens planning, en het resultaat is prachtig. Ik raad iedereen het zeker aan!

Risposta di Jaysbehangservice
Aardig personeel waarbij ik goed ben…
Aardig personeel waarbij ik goed ben geholpen.
Het behang is ook mooi en kwalitatief.
De jongens van dit bedrijf werken heel netjes en erg precies.
Ik raad dit bedrijf zeker aan

Uitstekend
Uitstekende service van Jay Behangservice!
Wij zijn ontzettend tevreden met het werk van Jay Behangservice. Ons hele huis is vakkundig geverfd en behangen, en het resultaat is prachtig! Alles is tot in de puntjes netjes afgewerkt, precies zoals we het wilden. Daarnaast verliep de communicatie soepel en werd alles op tijd en volgens afspraak uitgevoerd.
Echte professionals die kwaliteit en precisie leveren. Wij raden Jay Behangservice zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en vakkundige service!

Risposta di Jaysbehangservice
Perfect en netjes werk geleverd
Perfect werk geleverd. Heel netjes en professioneel gewerkt. Communicatie met Jay’s behangservice was goed.
Ik ben heel tevreden. Bedank

Risposta di Jaysbehangservice
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.