Banner for Jambo Safari Club

Jambo Safari Club Recensioni 803

TrustScore 5 su 5

4,9

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben in maart een prachtige reis door Zuid-Afrika gemaakt. Sandy heeft ons van begin tot het eind geweldig geholpen. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en een mooie rondreis voor ons same... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Advies, boeking en afwerking via Jambo Safari Club heel prettig/goed. Ter plaatse uitgevoerd door Leopard Tours. Geweldige gids/chauffeur Charles. Fijne accomodaties en iedere dag op avontuur in d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben onze reis geheel door onze reisadviseur (Antje van der Wal) laten samenstellen. Verras ons maar. Dat is zeker gelukt. Een hele mooie vakantie gehad in Botswana, Zimbabwe met een afsluit... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De hele reis, (10 dagen Botswana) was prima geregeld. Iedereen stond overal op tijd voor ons klaar en problemen, zoals wateroverlast door de regen, werden heel goed opgelost door een helikopter in... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator
  2. Agenzia viaggi

Informazioni su Jambo Safari Club

Scritti dall'azienda

Jambo Safari Club, dé Afrika expert!

Al sinds 1979 organiseren wij met veel passie en motivatie reizen naar Afrika. Wij bezoeken onze bestemmingen zeer regelmatig, waardoor onze kennis van de bestemmingen, accommodaties en mogelijkheden ter plaatse altijd up-to-date is.

Onze reizen zijn zorgvuldig samengesteld aan de hand van onze jarenlange expertise en onze talloze persoonlijke reiservaringen. U kunt één van onze uitgekiende reizen kiezen, maar uw reis ook helemaal naar uw eigen wensen op maat laten samenstellen. Wij bieden uitsluitend reizen naar Oost- en Zuidelijk Afrika aan waardoor wij al onze focus op slechts een aantal landen kunnen leggen. Wij bieden een breed en kwalitatief aanbod binnen Afrika waardoor wij u altijd de reis kunnen voorstellen die het beste bij u past. Wilt u een onbezorgde reis die tot in de puntjes goed is uitgewerkt dan kunnen wij dit voor u regelen. U wordt volledig ontzorgd, voor maar ook tijdens de reis. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Vanzelfsprekend zijn wij lid van ANVR, SGR, en Calamiteitenfonds, zodat u kunt genieten van een zorgeloze vakantie.

Al vele jaren werken wij samen met zeer betrouwbare partners, die zich ruimschoots bewezen hebben op het gebied van expertise, service en kwaliteit. Onze lokale partners hechten net zo veel waarde aan service en kwaliteit als wij. Het zijn partijen die professionele en deskundige gidsen in dienst hebben, over keurig onderhouden auto’s beschikken en snel en adequaat handelen als de reis anders loopt dan verwacht. Uw reis is bij Jambo Safari Club en partners in betrouwbare handen.

Wij hanteren de hoogste kwaliteitsnormen voor zowel voorbereiding als uitvoering van onze reizen. Uiteraard tegen zeer concurrerende prijzen.

Waarom Jambo Safari Club?

Scritti dall'azienda

Volledig maatwerk, geen standaardreizen
Reizen worden samengesteld op basis van persoonlijke wensen, reisgezelschap en budget. Routes, accommodaties en activiteiten worden in overleg afgestemd en waar nodig aangepast, zodat de invulling volledig aansluit op de specifieke situatie en voorkeuren.
Diepgaande Afrika-expertise sinds 1979
De reisorganisatie richt zich uitsluitend op Afrika safari-bestemmingen en strandbestemmingen zoals Mauritius, de Seychellen en Zanzibar en is actief sinds 1979. Bestemmingskennis wordt onderhouden door frequente bezoeken en landenspecialistaties.
Persoonlijk contact met een echte specialist
Er is doorgaans één vast aanspreekpunt vanaf het eerste contact tot en met de voorbereiding van de reis. De specialist heeft diepgaande kennis van de bestemming en verzorgt het advies, de afstemming en de uitwerking van de reis.
Beleving, gemak en ontzorging
Het samenstellen en organiseren van de reis wordt grotendeels uit handen genomen. Dit omvat onder andere advies, boekingen en praktische afstemming vooraf. Tijdens de reis is ondersteuning beschikbaar indien nodig, wat bijdraagt aan een overzichtelijk en goed geregelde reis.
Persoonlijke service tijdens de reis (24/7 bereikbaar)
Tijdens de reis is ondersteuning beschikbaar via een 24/7 bereikbaar aanspreekpunt. Dit biedt de mogelijkheid om bij vragen of onvoorziene situaties direct contact op te nemen.
Hoge klanttevredenheid en betrouwbaarheid
Klantbeoordelingen geven een consistent beeld van de ervaringen met Jambo Safari Club en de uitvoering van de reizen. Daarnaast is sprake van aansluiting bij brancheorganisaties zoals de ANVR en SGR, wat bijdraagt aan transparantie, vertrouwen en financiële zekerheid.
Bestemmingen van Jambo Safari Club
Het aanbod richt zich op een select aantal landen binnen Afrika, waaronder Kenia, Tanzania, Oeganda, Rwanda, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zambia, Zimbabwe en Madagaskar. Daarnaast worden strandbestemmingen aangeboden zoals Mozambique, Mauritius, de Seychellen en Zanzibar. Deze focus maakt het mogelijk om kennis per bestemming actueel te houden en gericht advies te geven.
Reismogelijkheden, onbeperkt!
Het aanbod bestaat uit verschillende reistypes, waaronder privé-safari’s, selfdrive-reizen, fly-in safari’s en combinaties met strandverblijf. De invulling wordt afgestemd op de bestemming, reisduur en persoonlijke voorkeuren. Geheel privé en afgestemd op de reiziger.
Beleving: uw accommodatie!
Er wordt gewerkt met een zorgvuldig samengestelde selectie van accommodaties, variërend van kleinschalige lodges tot luxere tented camps en hotels. Ook voor het meest uiterst exclusieve segment is Jambo Safari Club dé expert. Het aanbod en niveau worden afgestemd op het beschikbare budget en de gewenste reisstijl. Accommodaties worden frequent en tijdens bezoeken beoordeeld op onder andere ligging, service en algehele kwaliteit.
Vluchten en ticketing
Vluchten maken integraal deel uit van de reis en worden afgestemd op route, reistijd en persoonlijke voorkeuren. Als lid van de IATA mag Jambo Safari Club zelf vliegtickets uitgeven en aanpassen. Dit maakt het mogelijk om flexibel om te gaan met wijzigingen en zorgt voor een directe maar bovenal snelle en klantgerichte verwerking bij vragen of onvoorziene situaties.

Zekerheid en garantie

Erkende brancheorganisaties voor extra zekerheid.

Aangesloten bij de SGR, het Calamiteitenfonds, IATA en de ANVR. Dit biedt financiële zekerheid, ondersteuning bij calamiteiten en duidelijke voorwaarden bij het boeken van een reis.

Promotion box for Jambo Safari Club

Jambo Safari Club

Privé safari’s, fly in safari's, self drive reizen en strandvakanties.

4,9

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Alles was perfect geregeld

Alles was perfect geregeld. Ook de lokale reisorganisatie in Tanzania: Leopard Tours was super, vriendelijk, actief regelen als bijvoorbeeld een vlucht later ging van verwacht. Geweldige driver/guides. Hadden tijdens onze vakantie last vanwege avondklok in Tanzania (verkiezingsprotesten/rellen). Maar Jambo had actief voor ons een andere vlucht naar Nairobi geregeld, hoytel daar en dag er op vlucht naar tanzania. Kortom niet alleen goed de reis regelen, maar ook zeer actief als er een hik kwam.

28 novembre 2025

Beste meneer Groen,

Hartelijk dank voor uw waardering. Fijn om te horen dat u zich goed ondersteund voelde, zowel door onze lokale collega's ter plaatse als door ons team toen de situatie in Tanzania onverwacht veranderde. Graag tot de volgende keer.

Berry van Jambo Safari Club

Valutata 1 stelle su 5

een safari geboekt met Jambo tours ter aanleiding 50 jaar huwelijk

een safari geboekt met Jambo tours naar Tanzania en strandvakantie Zanzibar naar aanleiding van 50 jaar huwelijk.Nergens geen spoor dat Jambo dit evenement heeft doorgegeven aan de plaatselijke operator Leopard Tours.Niets: geen kaartje, geen drankje -niets .Zeer teleurgesteld in Jambo tours , van de plaatselijke organisator Leopard tours niets anders dan lof.Ik moet 1 ster toekennnen maar feitelijk voor mij - 10 sterren. Ik zal Jambo tours zeker en vast niet aanraden aan vrienden en familie.

Beste,

Uw reactie verbaast mij des te meer, omdat u volledig voorbijgaat aan het essentiële punt van mijn beoordeling.

Mijn teleurstelling gaat niet over het wel of niet krijgen van een kaartje.
Mijn teleurstelling gaat over het feit dat Jambo Tours zelf nooit enige vorm van aandacht, erkenning of initiatief heeft genomen bij een reis die duidelijk was geboekt ter gelegenheid van ons 50-jarig huwelijk.

Wat er op Zanzibar is gebeurd – een diner en een fles bubbels – is volledig geregeld door Leopard Tours, niet door Jambo. Dat is ons ter plaatse ook zo meegedeeld. Als Jambo stelt dat dit van hén komt, dan is dat op zijn minst misleidend.

Verder vind ik het bijzonder ongepast dat u suggereert dat wij iets zouden “vergeten te vermelden”. Wij weten perfect wat we hebben ontvangen en van wie. Het feit blijft: Jambo heeft zelf niets gedaan, niets gecommuniceerd en niets opgevolgd, ondanks de duidelijke gelegenheid waarvoor wij geboekt hadden.

Dat ik via een reisagent boek, verandert niets aan de verantwoordelijkheid van Jambo om professioneel te communiceren met de lokale operator en een minimum aan klantenzorg te tonen. Dat is precies wat ontbrak.

Dat u dit minimaliseert, bevestigt voor mij enkel dat mijn 1-sterrenbeoordeling terecht is.

E. De Medts

14 novembre 2025

Beste heer De Medts en mevrouw Huybrechts,

Als eerst heel fijn om te lezen dat u over onze collega’s in Tanzania en uw safari niets dan lof heeft. Uw 1 sterren review en toelichting verbaast ons. U heeft ter plaatse op Zanzibar van ons en onze lokale partijen een bijzonder diner in een exclusieve accommodatie en een fles bubbels gekregen ter ere van uw 50-jarig huwelijk. U heeft ook aan ons bevestigd hiervan genoten te hebben. Wij vinden het wat vreemd dat u dit niet in uw reactie vermeld. Het klopt inderdaad dat u geen kaartje heeft gekregen. U heeft de reis niet rechtstreeks bij ons maar via een reisagent geboekt. Het is aan uw reisagent om eventueel een persoonlijk kaartje achter te laten, dit ligt niet in de lijn van onze service. Wij hebben ter plaatse nadat bekend was dat het uw 50 jarige huwelijkreis betrof gezorgd voor alle aandacht en zorg en vinden het vanzelfsprekend enorm vervelend dat u door het ontbreken van een kaartje zo teleurgesteld bent. Wij zijn blij dat u verder op een geslaagde reis kunt terugkijken.

Carlo de Wolf

Valutata 4 stelle su 5

Top advies

Jambo heeft perfect onze wensen aangevoeld en hier een programma op samengesteld.

20 novembre 2025

Beste Bas,

Bedankt voor uw review!

Sandy van Jambo Safari Club

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een fantastische vakantie…

Wij hebben een fantastische vakantie gehad naar zuid Afrika, mede dankzij Jambo.
Ze hebben goed met ons meegedacht en uiteindelijk was alles goed geregeld op reis.

14 novembre 2025

Beste mevrouw Stuart,

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Fijn om te horen dat uw reis zo geslaagd was. Ik wens u veel plezier met het nagenieten en help u graag weer bij een volgende reis.

Leuke kennismaking met Zuid-Afrika

Om mijn man zijn 70st verjaardag te vieren boekten we een reis naar het voor ons nog onbekende Zuid-Afrika. Ondertussen zijn we terug thuis en zijn we heel gelukkig met hoe het allemaal gelopen is!
De voorbereiding van de reis op zich was al heel leuk; we kregen goed gedocumenteerde voorstellen en ruim de gelegenheid om deze te bespreken zodat deze speciale reis helemaal naar onze wens zou zijn. Alles werd vooraf in detail geregeld. We konden zorgeloos vertrekken!
En zo is onze reis ook verlopen! Wij zijn erg enthousiast over het land zelf qua natuurschoon, lodges, vriendelijkheid van de bevolking,.. maar ook van de organisatie en de manier waarop we dit hebben mogen beleven! De ontvangst op de luchthaven, de gidsen, de lodges met veel persoonlijke aandacht... echt alles was top! Haast elke lodge had een kleine of grote verrassing voor de jarige, dus gevierd hebben we!

14 ottobre 2025

Beste mevrouw Nysten,

Hartelijk dank voor uw waardering. Fijn om te horen dat uw reis zo goed is verlopen en dat de viering van deze bijzondere gelegenheid op zoveel momenten werd meegevierd. Het doet ons goed dat u zich zorgeloos en goed begeleid voelde. Graag help ik u in de toekomst opnieuw met een mooie reis.

Sandy van Jambo Safari Club

Valutata 5 stelle su 5

Onze reis naar Tanzania was heerlijk

Onze reis naar Tanzania was heerlijk. Jambo dacht goed met ons mee bij het boeken. Al onze wensen hadden ze snel vertaald naar een mooie en degelijke privé safari. Naast de big 5 erg goed en mooi te hebben gezien hebben wij ook 300 vogelsoorten gezien. Iets waar ook onze chauffeur erg veel plezier in had.
De communicatie was erg goed. Wij zijn erg tevreden over onze ervaring.

Beste Jeroen,

Wat goed om te horen dat u zo’n fijne reis heeft gehad. Mooi dat u naast de Big Five ook zoveel vogelsoorten heeft gezien. Bedankt dat u dit met ons deelt. Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Joyce van Jambo Safari Club

geweldige reis naar Zuid-Afrika

Wij zijn alweer even terug uit het mooie Zuid-Afrika, maar we denken er nog bijna dagelijks met heel veel plezier aan terug.
Jambo heeft voor ons in vrij korte tijd een prachtige reis in elkaar gezet.
Veel verschillende landschappen gezien en afgesloten met indrukwekkende safari's.

Top vakantie en we zullen een evt volgende keer weer bij Jambo terugkomen.

10 agosto 2025

Beste mevrouw Hoogenboom,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Heel fijn om te horen dat u zo heeft genoten van Zuid-Afrika en dat de reis goed is verlopen. Graag tot de volgende keer.

Berry van Jambo Safari Club

Afrika in twee weken!

Afrika in twee weken!
Samen met Jambo hebben we een mooie reis samengesteld voor ons gezin (drie generaties). De voorgestelde overnachting locaties waren allemaal schitterend en zeer gevarieerd.Een onvergetelijke ervaring! De reserveringen zijn allemaal perfect gelopen, en toen we door de mist halverwege een tussenvlucht uitviel heeft Jambo alert gereageerd om een alternatief te regelen.

30 ottobre 2025

Beste heer Hoogervorst,

Leuk dat jullie allen zo hebben genoten van de onbezorgde reis en fijn dat we zo voor jullie van betekenis konden zijn!

Fantastische ervaring in Afrika

Wij hebben een ontzettend fijne ervaring gehad met Jumbo Safari Club. De communicatie was vanaf het begin uitstekend, alles was van A tot Z perfect geregeld. Onze gids tijdens de safari was geweldig: vriendelijk, deskundig en zorgde ervoor dat we de mooiste dieren van dichtbij konden zien. De lodge waar we verbleven was prachtig en tot in de puntjes verzorgd.

Kortom, een onvergetelijke reiservaring in Afrika🌍🐘

3 novembre 2025

Risposta di Jambo Safari Club

Leuk dat jullie zo hebben genoten van jullie reis door Tanzania. We zullen de complimenten over de gids uiteraard aan hem doorgeven. Bedankt voor de mooie woorden!

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige ervaring van begin tot eind

Wij hebben via Jambo een reis naar Zuid-Afrika gemaakt en het was echt top! Vanaf het begin dachten ze goed met ons mee en alles paste perfect bij wat wij graag wilden. Mooie plekken, leuke afwisseling tussen dingen doen en lekker relaxen — precies goed.
De accommodaties waren stuk voor stuk geweldig en alles was gewoon super geregeld. We hoefden nergens stress over te hebben en konden lekker genieten van begin tot eind.
Kort gezegd: een fantastische ervaring en echt een aanrader als je zonder gedoe een droomreis wilt maken!

31 ottobre 2025

Beste Marcella,

Heel leuk om te lezen dat jullie onze service zo waarderen! Nu is het tijd om de foto's uit te zoeken en lekker na te genieten van de reis. Wanneer jullie weer onbezorgd naar Afrika willen staan we uiteraard graag voor jullie klaar.

Valutata 5 stelle su 5

De reis was prima georganiseerd door…

De reis was prima georganiseerd door JAMBO.
De accomodaties/locaties prima geselecteerd en voldeden aan alle europese standaarden met een enkele keer een minpuntje waarover het spreken eigenlijk de moeite niet waard is. De Chauffeur/gids geweldig,no nonsens,voorzien van uitgebreide kennis ter plaatse en de fauna en flora. Supermooie landcruiser 4x4 met drinkwater-electra en wifi uitgerust.Zeer verantwoorde bestuurder met de juiste en ter zake doende attentie voor de omgeving.
Kortom in een woord: GEWELDIG !!!

Beste heer Van de Laak,

Goed om te lezen dat jullie verwachtingen waar zijn gemaakt. Uiteraard geven we jullie complimenten door aan de gids. Graag tot een volgende keer!

Goed georganiseerd

Goed georganiseerd, fijne accommodaties en driver.

Risposta di Jambo Safari Club

Hartelijk dank voor uw positieve recensie!

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf begin tot einde professioneel…

Vanaf begin tot einde professioneel geholpen. Mooi reisvoorstel op maat.
Prachtige accommodaties en goede gids.
Onze Tanzania / Zanzibar reis was er één om nooit te vergeten.

22 ottobre 2025

Beste mevrouw De Bruijn,

Leuk dat jullie zo hebben genoten van de onvergetelijke reis door Tanzania! Bedankt voor jullie waardering!

Een geweldig georganiseerde vakantie in Tanzania en de Seychellen

Jambo Safari Club heeft onze reis naar Tanzania en de Seychellen perfect georganiseerd. Alle hotels waren fantastisch, de vluchten waren geboekt, alle verdere vervoer ook en overal was er iemand aanwezig die ons begeleidde. Wij hebben nergens zorgen over gehad en genoten van deze spectaculaire reis.

2 settembre 2025

Beste heer Liethoff,

Fijn dat de reis zo naar wens is geweest! Nu is het tijd om lekker na te genieten en wanneer het weer begint te kriebelen staan we graag voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

We zijn geholpen door Monique…

We zijn geholpen door Monique Berkenbosch, prachtige reis voor ons gemaakt, en alles erop en eraan. Alles wat we wilden met onze klein kinderen was perfect geregeld, en onze chauffeur Pieter was zeer attent en ons alle dieren laten zien.

2 ottobre 2025

Beste heer Marsman,

Leuk dat wij in samenwerking met Monique zo'n mooie reis voor u mochten verzorgen! Jullie hebben fantastische herinneringen gemaakt voor het leven. We zullen uw complimenten over de chauffeur/gids doorgeven!

Zorgeloos op vakantie met Jambo Safari

Organisatie, follow-up, gids en chauffeur, lodges en tented camps : alles is prima geregeld en verloopt heel vlot. Zo hoort het te zijn , want je bent met vakantie en zou je nergens zorgen over hoeven te maken.

24 ottobre 2025

Beste heer Minnen,

Wat fijn dat u zo heeft genoten van uw onbezorgde reis, bedankt voor uw review!

Valutata 5 stelle su 5

Een reis om nooit meer te vergeten

Via Jambo een Safari en strandverlenging geboekt in Tanzania/Zanzibar. Het contact met Jambo was van in het begin, tijdens en tot op het einde gewoonweg Top!

José heeft ons mee op sleeptouw genomen en voor ons een mooie reis uitgewerkt die beantwoordde aan onze wensen, wat we wilden doen en zien. De voorgestelde accomodaties waren meer dan prima. Hier kan je trouwens kiezen in welke prijs-/comfort klasse je wenst te verblijven. Ze heeft voor ons ook de vluchten geboekt en we kregen te maken met 2 geannuleerde vluchten die netjes omgeboekt werden zodat we overal op tijd waren. Volledig ontzorgd dus !

Jambo bleef en was ook bereikbaar gedurende onze gehele reis wat een zeer prettig gevoel gaf.

Wij hebben alleen maar superlatieven over voor deze organisatie en de mensen die er werken. Zeer professioneel, zeer betrouwbaar met kennis van zaken. We zouden zo weer, met de ogen dicht, boeken bij hen.
We raden Jambo Safari club dan ook zeer aan voor het boeken van een Afrika reis !

22 ottobre 2025

Beste mevrouw Poljanec,

Leuk om jullie enthousiaste ervaring te lezen! Ik heb de reis uiteraard graag voor jullie samengesteld. Fijn dat jullie het zo waarderen dat we er ook staan als het even anders loopt dan gepland. Bedankt voor de complimenten!

Safari Tanzania

Accomodaties en eten (ontbijt, lunch(box) en diner) waren fantastisch. De chauffeur/guide was buitengewoon vriendelijk maar bovenal zeer kundig. Hij speurde tijdens het rijden in de jeep de omgeving af op zoek naar dieren die hij ons kon tonen. Hij reed voorzichtig, toonde zich flexibel en probeerde het ons echt zoveel mogelijk naar het zin te maken. Daarbij: ook al het personeel in de accomodaties was zeer vriendelijk, spontaan en benaderbaar. Kortom: We hebben genoten. Het was een once-in-a-lifetime ervaring.

Voordat we op safari gingen (2 tot en met 7 oktober) had Jambo alles goed geregeld. Vooraf kregen we veel nuttige maar soms ook noodzakelijke informatie over allerlei zaken. Heb veel mailcontact gehad. Kreeg altijd snel en volledig antwoord. Dat schiep vertrouwen; vertrouwen dat niet is beschaamd. Kan een safari via Jambo dus van harte aanbevelen.

Tip: De KLM landt rond 20.00 uur op de luchthaven van Kilimanjaro (Arusha). Dan is het toch al snel 1 to 1 1/2 uur rijden naar de lodge. Wij hebben er voor gekozen om NIET gelijk de volgende dag op safari te gaan maar een volle dag (en dus twee nachten) op de eerste lodge te blijven. Je kan dan acclimatiseren en gaat dan uitgerust op safari.

2 ottobre 2025

Beste Lex,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en het delen van uw ervaring. Heel fijn dat uw safari in Tanzania precies is geworden wat u had gehoopt. Uw complimenten voor onze lokale collega geven we graag door. Het nagenieten mag wat ons betreft net zo bijzonder zijn als de reis zelf. Graag tot de volgende keer.

Op avontuur door Zuid-Afrika

We hebben onlangs een rondreis door Zuid-Afrika gemaakt via Jambo.
Wat een memorabele ervaring!
Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld. De service was boven verwachting goed maar ook de hulp, het contact en de vriendelijkheid van Ruchama was zo fijn en hartelijk dat wij Jambo Safari reizen bij iedereen aanbevelen. Je betaalt wel iets meer maar je krijgt echt waar voor je geld en het is het dubbel en dwars waard.
Deze reis was ones in a lifetime en om nooit meer te vergeten!

9 ottobre 2025

Beste mevrouw Beerthuizen,

Fijn om uw mooie woorden te lezen, hartelijk dank daarvoor. Ik ben blij dat alles zo goed is verlopen en dat u met zoveel plezier terugkijkt op deze reis. Graag tot de volgende keer.

Valutata 4 stelle su 5

Betrouwbaar, prettig, kwaliteit, lodges kunnen goedkoper.

Gevoel van maatwerk, daarom voor Jambo gekozen. Grotendeels goed aangesloten op onze wensen. Reageren snel en effectief bij onvoorziene omstandigheden.
Goede documentatie vooraf, gebaseerd op kennis.Fantastisch autoverhuurbedrijf. Goede kwaliteit campings en lodges. Soms te dure lodges, waardoor de gehele reis onnodig duurder werd. Tip: vooraf zelf checken op booking.

13 ottobre 2025

Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback en het delen van uw ervaring. Het was prettig om u na terugkomst uitgebreid gesproken te hebben over de reis. Fijn om te horen dat u de persoonlijke benadering, snelle service en kwaliteit van de reis zo heeft gewaardeerd.

Bij een volgende reis zullen we nog uitgebreider met u stilstaan bij het budget, zodat we een nog scherpere selectie kunnen maken van accommodaties die perfect passen bij uw verwachtingen én budget.

Daarnaast willen we graag delen dat onze nieuwe website nu per accommodatie richtprijzen vermeldt. Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw helpen bij het samenstellen van een mooie reis naar Afrika.

Diantha van Jambo Safari Club

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più