Banner for Jambo Safari Club

Jambo Safari Club Recensioni 803

TrustScore 5 su 5

4,9

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben in maart een prachtige reis door Zuid-Afrika gemaakt. Sandy heeft ons van begin tot het eind geweldig geholpen. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en een mooie rondreis voor ons same... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Advies, boeking en afwerking via Jambo Safari Club heel prettig/goed. Ter plaatse uitgevoerd door Leopard Tours. Geweldige gids/chauffeur Charles. Fijne accomodaties en iedere dag op avontuur in d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben onze reis geheel door onze reisadviseur (Antje van der Wal) laten samenstellen. Verras ons maar. Dat is zeker gelukt. Een hele mooie vakantie gehad in Botswana, Zimbabwe met een afsluit... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De hele reis, (10 dagen Botswana) was prima geregeld. Iedereen stond overal op tijd voor ons klaar en problemen, zoals wateroverlast door de regen, werden heel goed opgelost door een helikopter in... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator
  2. Agenzia viaggi

Informazioni su Jambo Safari Club

Scritti dall'azienda

Jambo Safari Club, dé Afrika expert!

Al sinds 1979 organiseren wij met veel passie en motivatie reizen naar Afrika. Wij bezoeken onze bestemmingen zeer regelmatig, waardoor onze kennis van de bestemmingen, accommodaties en mogelijkheden ter plaatse altijd up-to-date is.

Onze reizen zijn zorgvuldig samengesteld aan de hand van onze jarenlange expertise en onze talloze persoonlijke reiservaringen. U kunt één van onze uitgekiende reizen kiezen, maar uw reis ook helemaal naar uw eigen wensen op maat laten samenstellen. Wij bieden uitsluitend reizen naar Oost- en Zuidelijk Afrika aan waardoor wij al onze focus op slechts een aantal landen kunnen leggen. Wij bieden een breed en kwalitatief aanbod binnen Afrika waardoor wij u altijd de reis kunnen voorstellen die het beste bij u past. Wilt u een onbezorgde reis die tot in de puntjes goed is uitgewerkt dan kunnen wij dit voor u regelen. U wordt volledig ontzorgd, voor maar ook tijdens de reis. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Vanzelfsprekend zijn wij lid van ANVR, SGR, en Calamiteitenfonds, zodat u kunt genieten van een zorgeloze vakantie.

Al vele jaren werken wij samen met zeer betrouwbare partners, die zich ruimschoots bewezen hebben op het gebied van expertise, service en kwaliteit. Onze lokale partners hechten net zo veel waarde aan service en kwaliteit als wij. Het zijn partijen die professionele en deskundige gidsen in dienst hebben, over keurig onderhouden auto’s beschikken en snel en adequaat handelen als de reis anders loopt dan verwacht. Uw reis is bij Jambo Safari Club en partners in betrouwbare handen.

Wij hanteren de hoogste kwaliteitsnormen voor zowel voorbereiding als uitvoering van onze reizen. Uiteraard tegen zeer concurrerende prijzen.

Waarom Jambo Safari Club?

Scritti dall'azienda

Volledig maatwerk, geen standaardreizen
Reizen worden samengesteld op basis van persoonlijke wensen, reisgezelschap en budget. Routes, accommodaties en activiteiten worden in overleg afgestemd en waar nodig aangepast, zodat de invulling volledig aansluit op de specifieke situatie en voorkeuren.
Diepgaande Afrika-expertise sinds 1979
De reisorganisatie richt zich uitsluitend op Afrika safari-bestemmingen en strandbestemmingen zoals Mauritius, de Seychellen en Zanzibar en is actief sinds 1979. Bestemmingskennis wordt onderhouden door frequente bezoeken en landenspecialistaties.
Persoonlijk contact met een echte specialist
Er is doorgaans één vast aanspreekpunt vanaf het eerste contact tot en met de voorbereiding van de reis. De specialist heeft diepgaande kennis van de bestemming en verzorgt het advies, de afstemming en de uitwerking van de reis.
Beleving, gemak en ontzorging
Het samenstellen en organiseren van de reis wordt grotendeels uit handen genomen. Dit omvat onder andere advies, boekingen en praktische afstemming vooraf. Tijdens de reis is ondersteuning beschikbaar indien nodig, wat bijdraagt aan een overzichtelijk en goed geregelde reis.
Persoonlijke service tijdens de reis (24/7 bereikbaar)
Tijdens de reis is ondersteuning beschikbaar via een 24/7 bereikbaar aanspreekpunt. Dit biedt de mogelijkheid om bij vragen of onvoorziene situaties direct contact op te nemen.
Hoge klanttevredenheid en betrouwbaarheid
Klantbeoordelingen geven een consistent beeld van de ervaringen met Jambo Safari Club en de uitvoering van de reizen. Daarnaast is sprake van aansluiting bij brancheorganisaties zoals de ANVR en SGR, wat bijdraagt aan transparantie, vertrouwen en financiële zekerheid.
Bestemmingen van Jambo Safari Club
Het aanbod richt zich op een select aantal landen binnen Afrika, waaronder Kenia, Tanzania, Oeganda, Rwanda, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zambia, Zimbabwe en Madagaskar. Daarnaast worden strandbestemmingen aangeboden zoals Mozambique, Mauritius, de Seychellen en Zanzibar. Deze focus maakt het mogelijk om kennis per bestemming actueel te houden en gericht advies te geven.
Reismogelijkheden, onbeperkt!
Het aanbod bestaat uit verschillende reistypes, waaronder privé-safari’s, selfdrive-reizen, fly-in safari’s en combinaties met strandverblijf. De invulling wordt afgestemd op de bestemming, reisduur en persoonlijke voorkeuren. Geheel privé en afgestemd op de reiziger.
Beleving: uw accommodatie!
Er wordt gewerkt met een zorgvuldig samengestelde selectie van accommodaties, variërend van kleinschalige lodges tot luxere tented camps en hotels. Ook voor het meest uiterst exclusieve segment is Jambo Safari Club dé expert. Het aanbod en niveau worden afgestemd op het beschikbare budget en de gewenste reisstijl. Accommodaties worden frequent en tijdens bezoeken beoordeeld op onder andere ligging, service en algehele kwaliteit.
Vluchten en ticketing
Vluchten maken integraal deel uit van de reis en worden afgestemd op route, reistijd en persoonlijke voorkeuren. Als lid van de IATA mag Jambo Safari Club zelf vliegtickets uitgeven en aanpassen. Dit maakt het mogelijk om flexibel om te gaan met wijzigingen en zorgt voor een directe maar bovenal snelle en klantgerichte verwerking bij vragen of onvoorziene situaties.

Zekerheid en garantie

Erkende brancheorganisaties voor extra zekerheid.

Aangesloten bij de SGR, het Calamiteitenfonds, IATA en de ANVR. Dit biedt financiële zekerheid, ondersteuning bij calamiteiten en duidelijke voorwaarden bij het boeken van een reis.

Promotion box for Jambo Safari Club

Jambo Safari Club

Privé safari’s, fly in safari's, self drive reizen en strandvakanties.

4,9

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Wauw, wat een aanrader!

Echt een enorm fijn bedrijf dat zelfs op locatie blijft helpen als er dingen veranderen. Ze zijn erg betrokken bij de reis die je maakt en kijken mee naar persoonlijke voorkeuren! De volgende reis wordt ook zeker weer geboekt bij Jambo!

27 gennaio 2026

Beste Anne,

Enorm bedankt voor uw beoordeling en fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en betrokkenheid. Tot binnenkort.

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige reis met unieke momenten

Onze reis naar Oeganda ( basis intens Oeganda ) in januari was een fantastische ervaring. Ook voor ons als relatief ervaren safari-gangers. Oeganda wordt de parel van Afrika genoemd en dat is goed te begrijpen : prachtige en zeer afwisselende landschappen. Van regenwoud , vulkaanmeren en hooggebergte in het zuiden tot savannelandschap in het noorden. We hebben op de vele gamedrives en bootsafari tochten een keur aan wildleven gezien (en niet te vergeten de vele exotische vogelsoorten ). De reis is goed samengesteld ( na zeer goed advies van Jambo ) en de lodges zijn goed en allemaal werkelijk prachtig gelegen ( wij hadden één categorie hoger ). De chauffeur en prive landcruiser bevielen zeer goed temeer omdat je daar ook alle gamedrives mee doet. Geheel onontdekt is Oeganda misschien niet maar tijdens de gamedrives kom je vrijwel niemand tegen. Dat maakt de ervaring heel speciaal. De mensen in Oeganda zijn doorgaans zeer vriendelijk. Uniek en werkelijk adembenemend waren uiteraard de gorilla en chimpansee trackings ! Behoudens de zeer jeugdigen is een verzorgde fysieke conditie voor de gorilla tracking wel een vereiste. Je loopt toch al snel 2,5 uur van de 5 uur steil naar boven op gladde klei, in de warmte met minder zuurstof in de lucht. Neem zeker gaiters mee. Huur ook de dragers in. Als u het niet doet bent u een flinkerdje maar waarschijnlijk wel één met spijt. De slotdagen die we in Jinja in de Lemala wildwaterlodge doorbrachten waren ook een geweldige ervaring.

29 gennaio 2026

Beste meneer en mevrouw Majenburg,

Hartelijk dank voor uw mooie en inhoudelijke review. Fijn om te lezen dat Oeganda u ook als ervaren safari reizigers zo heeft verrast. Dank voor het vertrouwen in Jambo Safari Club en heel graag tot de volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

Jambo tours was voor ons prima ervaring, top reis!

Jambo tours was goed bereikbaar voor vragen. Goed geholpen en wekt vertrouwen!
Verbonden met Kazinga Tours in Oeganda. Geweldige gids Heidy! Kun je gerust vragen❤️

20 gennaio 2026

Beste Marie-José,

Bedankt voor uw review en fijn u gesproken te hebben over deze mooie reis. Wij geven de complimenten door aan onze lokale collega's.

Heel vriendelijk onthaal

Heel vriendelijk onthaal,er wordt goed geluisterd naar je wensen wat beyreft keuze van hotels en programma dat je wil volgen
Correcte prijs/kwaliteit

23 gennaio 2026

Risposta di Jambo Safari Club

Beste meneer en mevrouw van Gool,

Fijn om uw positieve ervaring te lezen. Goed om te zien dat zowel de reis als de accommodaties naar wens waren.

Loïs van Jambo Safari Club

Super ervaring

25 ottobre 2025

Risposta di Jambo Safari Club

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Dat waarderen wij zeer en graag tot de volgende keer.

Loïs van Jambo Safari Club

Perfect maatwerk door Jambo ri Zuid-Afrika

Jambo draagt zorg voor perfecte communicatie, locaties en transfers m.b.t. onze vakanties in Zuid-Afrika.
Zoals Zuid-Afrika ons hart veroverd heeft, zo blijven wij ook terugkomen bij Jambo voor hun perfect organiseren van onze maatwerk reis.

30 gennaio 2026

Beste Herman,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat onze communicatie, locaties en transfers zo goed zijn bevallen en dat u Zuid-Afrika samen met Jambo Safari Club opnieuw heeft weten te waarderen. Wij helpen u graag weer bij een volgende maatwerkreis.

Edo van Jambo Safari Club

Valutata 5 stelle su 5

Super organisatie van onze reis naar de Seychellen

De vakantie was heel goed georganiseerd. We werden steeds op tijd opgehaald of geïnformeerd. Goede hotels, mooie locaties

29 ottobre 2025

Beste José,

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Fijn dat u genoten heeft van de reis. Tot de volgende keer.

Sandy van Jambo Safari Club

Safari Zuid Afrika en Kaapstad

We zijn eind 2025 voor de derde keer (!!!) met Jambo Safari Club naar Afrika geweest. Deze keer ging de reis, na goede informatie en tips van Edo, naar Zuid Afrika. De reis was top ( natuur parken, accommodaties, locale vertegenwoordigers en Kaapstad) en alles was wederom van begin tot einde perfect geregeld. Grote complimenten voor Edo en het Jambo Team.

29 gennaio 2026

Beste Marie-Jose en Jos,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en vooral voor het vertrouwen dat u ons opnieuw heeft gegeven. Dat u inmiddels al voor de derde keer met ons naar Afrika bent gereisd, waarderen wij enorm. Fijn om te lezen dat Zuid Afrika en Kaapstad zo goed zijn bevallen en dat de voorbereiding, begeleiding en uitvoering opnieuw naar wens zijn verlopen. Wij helpen u in de toekomst graag weer bij het samenstellen van een volgende reis naar Afrika.

Edo van Jambo Safari Club

Valutata 5 stelle su 5

Volledig naar onze wens een reis…

Volledig naar onze wens een reis samengesteld. Zeer variëren ervaring. Top locaties. Een echte belevenis!

3 ottobre 2025

Beste mevrouw Bos,

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Fijn dat de reis naar wens is verlopen. Graag tot de volgende keer.

Perfect

Alles was tot in de puntjes perfect geregeld.

26 gennaio 2026

Risposta di Jambo Safari Club

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en complimenten.

Ruchama van Jambo Safari Club

happy ending

Alles was tot in de puntjes geregeld; met goede accommodaties en prima gidsen;
vooral omdat toen onze vlucht 14 uur tevoren werd geannuleerd er direct actie werd ondernomen en kwamen we toch op onze bestemming en konden we met onze trip beginnen

6 gennaio 2026

Beste Peter en Inge,

Fijn om te horen dat de reis goed is bevallen en dat onze ondersteuning bij het oplossen van de vluchtproblemen wordt gewaardeerd. Graag tot een volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

Zes maanden voor onze reis kwamen we in…

Zes maanden voor onze reis kwamen we in contact met Katja van Jambo. Onze wens was een mooie reis te maken naar Botswana met onze dochter. Samen met Katja hebben we een hele mooie reis in elkaar gezet met veel variatie en ervaringen. Het was een geweldige reis waarbij Katja uit eigen ervaring ons op voorhand kon vertellen wat we konden verwachten en wat we zeker moesten doen en zien. Alles was heel goed geregeld en ging precies zoals dit door Jambo was gepland. Veel dank hiervoor, het was een reis om nooit meer te vergeten!!

25 dicembre 2025
Non scritta su invito

Beste meneer Maxwell,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en het vertrouwen dat u ons heeft gegeven bij het samenstellen van deze reis. Fijn om te lezen dat de voorbereiding, de keuzes onderweg en de uitvoering zo goed hebben uitgepakt.

Dank voor uw waardering en het prettige contact. Ik kijk met veel plezier terug op dit traject en hoop u in de toekomst opnieuw te mogen inspireren voor een reis door Afrika.

Katja van Jambo Safari Club

Valutata 4 stelle su 5

Mooie reiservaring!

Prima georganiseerd met als resultaat een mooie reis ervaring

22 gennaio 2026

Dank voor uw review.

Loïs van Jambo Jambo Safari Club

Top reis door Tanzania en Zanzibar tot in de puntjes geregeld door Jambo

Onze 13-daagse reis door Tanzania en Zanzibar was in één woord geweldig. Jambo had goed geluisterd naar onze wensen en een mooi programma voorbereid. De informatie die we vooraf van Jambo hebben gekregen was meer dan uitgebreid. Alles was tot in de puntjes geregeld. Met onze gids trokken we van lodge naar lodge en hebben we 2 keer de volledige Big Five gezien. De accomodaties waren lekker divers en heel goed verzorgd en ook op Zanzibar stonden mensen van Jambo klaar om ons te begeleiden. We hebben alle vier genoten!

7 gennaio 2026

Beste Annejet,

Nogmaals enorm bedankt voor uw positieve terugkoppeling op de reis. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot de volgende keer.

Combireis Zuid-Afrika- Mauritius

Combireis Zuid-Afrika- Mauritius. Goed georganiseerd en meedenkend met de klant. Goed overleg en contact. Uitstekende documentatie en informatie over de reis en routebeschrijvingen ter plaatse. Aanpassingsmogelijkheden in overleg is geen probleem. Accommodaties prachtig met fijn personeel en goede keuken.
Prachtige reis.

8 novembre 2025

Beste mevrouw Van de Brug,

We zijn blij om te horen dat u zo te spreken bent over de organisatie van uw reis naar Zuid-Afrika en Mauritius. Graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Oeganda met Jambo is een topervaring

Onze reis naar Oeganda was zoals we gewend zijn van Jambo tot in de puntjes geregeld. Fijn dat dit reisbureau zo goed meedenkt.
De lodges waren precies onze smaak en de begeleiding de hele reis geweldig.

8 novembre 2025

Beste mevrouw Gruyter,

Leuk dat deze reis opnieuw een succes is geweest! Wanneer het weer begint te kriebelen staan we uiteraard graag voor u klaar.

Valutata 4 stelle su 5

Mooie safari

Alles was perfect geregeld, zoals vooraf was afgesproken.

19 dicembre 2025

Risposta di Jambo Safari Club

Hartelijk dank voor uw review!

Naar Tanzania met Jambo - altijd doen

De reis naar Tanzania die we met Jambo hadden geboekt was onvergetelijk. Maar niet alleen de reis ook de interactie met Jambo. Persoonlijke aandacht en echt luisteren naar waar we naar op zoek waren. Ze werken in Tanzania samen met Leopard Tours, die ook uitstekend waren. Alles bij elkaar een top ervaring.

1 ottobre 2025
Non scritta su invito

Beste heer Van Konijnenburg,

Wat leuk dat het contact vooraf heeft bijgedragen aan zo'n goede reiservaring! Wanneer jullie weer interesse hebben in een reis naar Afrika staan we graag voor jullie klaar.

José van Jambo Safari Club

Valutata 5 stelle su 5

een geweldige ervaring, een van de mooiste reizen van mijn leven

Het hele proces, van boeking tot de reiservaring was fantastisch. We waren geheel ontzorgd. Mijn aanspreekpunt José van Raaij is een professional en ter zake heel kundig. ook lokaal is alles 100 punten verlopen!

22 luglio 2025

Risposta di Jambo Safari Club

Nogmaals hartelijk dank voor uw enthousiaste terugkoppeling en complimenten. Fijn dat ik u heb mogen helpen en dat dit één van uw mooiste reiservaringen is geworden. Graag tot de volgende keer!

José van Jambo Safari Club

Jambo Safari heeft goed voorbereid

De medewerker van Jambo Safari was behulpzaam en bewoog mee met onze wensen. Hij nam de tijd en paste voorstellen aan naar wens. We hebben een volledig verzorgende en ontzorgde reis ervaren. Bij de Safari hadden we een goede jeep. Onze vaste reisleider en tevens chauffeur was geweldig. De accommodatie s waren ook heel goed, eerder wat te luxe wat ons betreft. Van alle gemakken en luxe voorzien. Het enige nadeel daarbij was dat consumpties en extra bestellingen daardoor ook erg hoog geprijsd waren.
Onze Safari in Tanzania en strand vakantie op Zanzibar waren geweldig.

30 ottobre 2025

Beste mevrouw Ermens,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en het vertrouwen in Jambo Safari Club. Het was prettig om na thuiskomst samen telefonisch de reis rustig door te nemen. Heel graag tot de volgende keer.

Thomas van Jambo Safari Club

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più