Valutata 5 stelle su 5

Het moment dat ik binnen kwam voelde ik me al zo welkom. Het personeel is zo vriendelijk en behulpzaam. Ik ben geholpen door Yvette en Penney. Geweldige ervaring, 10/10.

Valutata 1 stelle su 5

Oude meuk naast elkaar gezet je zit hutthe muttje terwijl er ruimte zat is. Oud vloerbedekking ruziënde personeel. kapotte kasten geen nieuwe kasten munten die er niet uit kwamen. Onvriendelijk perso... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Online wel ongeveer het slechtste uitbetaling percentage wat er is, speel bij diverse zoals Unibet en Holland Casino waar ik ook leuk prijzen win, maar werkelijk bij Jacks online 0,0 te winnen. Ko... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Net als hun zogenaamde fysieke casino's wat gewoon ordinaire stinkende gokhallen zijn waar je ook nooit wat wint, win je online ook helemaal niks. Alleen maar mensen lokken en leegtrekken. En ze zijn... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Casinò
  2. Centro divertimenti
  3. Fornitore di servizi di giochi al computer

Scritti dall'azienda

Bij Jack's Casino altijd gratis entree en gratis hapjes & drankjes. Geniet van spel en entertainment in onze casino's.

2,2

1 stella

Ha risposto al 53% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Eerste keer casino

Eerste keer casino. We wisten niet dat er machines soms worden vastgehouden. En zat heel lang niemand op dus we gingen erop. Was niet de bedoeling. Excuses aangeboden, hadden echt geen idee. Manager had gezeik met die persoon, snap ik, maar was de eerste keer. En de laatste keer, we mochten vetrekken. Jammer van deze ervaring, we hadden geen kwaad in zin.

22 dicembre 2024

Risposta di Jack's Casino

Bedankt voor je reactie. Wat jammer dat je bezoek aan ons casino niet aan de verwachting voldeed. Onze slogan is ‘You’re Welcome’. Dat betekent dat we er altijd naar streven om het onze gasten naar de zin te maken. Graag wil ik je vragen om je bericht te sturen naar klantenservice@jvh.nl, dan pakken we dit verder op.

Valutata 1 stelle su 5

Ik vind Jack’s casino Dordrecht niet…

Ik vind Jack’s casino Dordrecht niet meer leuk personeel zijn nier leuk en niet vriendelijk. Wij hebben paar keer door gegeven aan directeur .

17 dicembre 2024

Risposta di Jack's Casino

Bedankt voor je reactie. Wat jammer dat je bezoek aan ons casino niet aan de verwachting voldeed. Onze slogan is ‘You’re Welcome’. Dat betekent dat we er altijd naar streven om het onze gasten naar de zin te maken. We gaan dit intern oppakken.

Hahahhahahahahaha

Hahahhahahahahaha
Mijn review rapoteren hij was niet schadelijk nog rasistich
Jullie zij gewoon vieze kk oplichters waar niemand nooit niemand wat wint alleeen maar verliest kijk maar naar 83% van de reviews vieze oplichters bah bah........ Als je daar naartoe gaat is niks anders verliezen verliezen en nog een x verliezen oplicht casino!!!!!!!!!

3 dicembre 2024

Slechte online casino

Slechte online casino
Verspeelt duizenden euro's wint amper een paar honderd van de 10x spelen win je de 11e keer misschien wat. Want ja dan blijf je toch spelen want je wint een keertje wat. Pure oplichting. Nog nooit een jackpot of iets dergelijks gewonnen. Enkel een paar honderd als je mazzel hebt. Heel erg jammer. Nu online laad ie bij geen enkele game het spel. Doorgegeven aan helpdesk niemand reageerd gewoon. Mijn geld maar terug gestort.

22 novembre 2024

Risposta di Jack's Casino

Het spijt ons te horen dat je een mindere ervaring hebt gehad. Het lijkt er echter op dat je momenteel een recensie plaatst voor JACKS.NL (het online casino). We willen je vriendelijk vragen om je recensie te verwijderen en deze op de juiste pagina te plaatsen. Alvast bedankt!

400 SPINS GEDAAN

400 SPINS GEDAAN, EN NIET ÉÉN KEER DE FREE SPINS GEPAKT, RTP IS VER ONDER DE GRENS, ROND DE 0,01% IPV 94%. Voor kansen kun je beter naar andere sites gaan, daar pak je ze binnen de 50 spins..........

22 novembre 2024

Valutata 1 stelle su 5

Mmest belachelijke online casino ooit.l

Mmest belachelijke online casino ooit.
Je kan hier gewoon 300 x 1 euro draaien en geen free spins krijgen jij big bas bonanza.

15 novembre 2024

Beste Erhan,

Valutata 1 stelle su 5

Mijn ervaring met Jacks Casino was…

Mijn ervaring met Jacks Casino was teleurstellend. De klantenservice lijkt weinig betrokken te zijn en de antwoorden op mijn vragen waren vaak standaard en niet erg behulpzaam. Dit geeft de indruk dat er niet echt aandacht is voor de zorgen van de speler.

Daarnaast mis ik bij Jacks Casino een duidelijke aanpak rondom verantwoord spelen en ondersteuning voor spelers die mogelijk risicovol gedrag vertonen. Dit zou toch een belangrijke prioriteit moeten zijn in een betrouwbare en veilige speelomgeving.

Al met al laat de service bij Jacks Casino te wensen over. Het zou veel schelen als ze meer transparantie bieden en meer ondersteuning op maat geven aan hun spelers.

7 novembre 2024

Risposta di Jack's Casino

Bedankt voor je eerlijke feedback. We betreuren het dat je ervaringen met onze casino's tot nu toe teleurstellend zijn geweest. Je opmerkingen over onze klantenservice en aanpak rondom verantwoord spelen nemen we zeer serieus. We streven naar verbetering en zullen je punten intern bespreken om onze dienstverlening te optimaliseren.

We waarderen je suggesties voor meer transparantie en ondersteuning op maat. Je input helpt ons te groeien.

Valutata 1 stelle su 5

Cant make a deposit for unclear reason…

Cant make a deposit for unclear reason and going to the chat is taking long time and when it’s your turn they tjust close the chat. Very misleading and looks like fraud

25 ottobre 2024

Risposta di Jack's Casino

We are sorry to hear that you had a poor experience with our casino. However, it appears that you are currently posting a review for JACKS.NL (the online casino) on the page for our physical casino's. We would kindly ask you to delete your review and place it on the correct page. Thank you in advance!

Slecht

Speel niet op NL casino´s dat werd weer pijnlijk duidelijk 600 in 1 ruk naar beneden, het zelfde als altijd 150 euro weg 12 euro krijgen bij freespins, zelfs na 300 weg 2,86 krijgen mijn hemel zeg, 1 grote manipulatie, ik ben helemaal klaar met nl casino´s Jacks leek een uitzondering te zijn maar sinds een paar maanden hebben ook zij het graaien gevonden. Naar mijn idee wordt er een soort killswitch geactiveerd waardoor je simpelweg niet meer kan winnen, je kan mij niet wijs maken dat 8 verschillende kasten allemaal niets doen en zeer lage freespin bonussen geven, dit wordt door zeer veel klanten aangekaart en het is gewoon waar, jammer speel bij geen nl casino meer, jullie helpen mensen de goot in wees gewoon eerlijk pak een bepaald percentage winst ipv 99% winst pakken, bah uitzuigers ajuus, dit was mijn laatste review bij het laatste NL casino dat ik geprobeerd heb, allemaal dezelfde uitkomst, niets maar dan ook niets winnen. Willen ook nog website van het jaar worden laat mij niet lachen 1 ster van mij en dat is nog teveel.

PS: ook het sluiten van je account zou gewoon via de website moeten kunnen zonder meteen te zeggen dat je een verslaving hebt, of dichtzetten voor een langere tijd dan 1 maand, maar ze willen natuurlijk niet dat je zolang wegblijft

14 ottobre 2024

Valutata 4 stelle su 5

scammed for 1.50 corrupt dealer

scammed for 1.50 corrupt dealer
but she was hot tho.

5 ottobre 2024

Risposta di Jack's Casino

We are sorry to hear that you had a poor experience. However, it appears that you are currently posting a review for JACKS.NL (the online casino). We would like to ask you to delete your review and place it on the correct page. Thank you in advance!

Online 2 maanden iedere week 20 euro

Online 2 maanden iedere week 20 euro ! Allen maar 10 euro terug gewonnen slaaaaaat echt nergens op !!!! 🤬🤬🤬

1 ottobre 2024

Prima Casino

29 settembre 2024

Risposta di Jack's Casino

Heel fijn om te horen en bedankt voor je review! We verwelkomen je graag weer in ons casino. You’re Welcome!

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte winst elke keer

21 agosto 2024

Risposta di Jack's Casino

Bedankt voor je reactie. Erg vervelend om te lezen dat je jouw bezoek als onprettig hebt ervaren. Onze slogan is ‘You’re Welcome’. Dat betekent dat we er altijd voor willen zorgen dat onze gasten met een tevreden gevoel naar huis gaan en hier hoort winnen natuurlijk ook bij. We gebruiken deze informatie graag om onze service te verbeteren.

VERBIEDEN!!! Exact wat Theo hieronder ook zegt

Exact wat Theo hieronder ook zegt: je wordt als speler net zo lang bezig gehouden dat Jacks hun wettelijke minimale uitkeringspercentage halen en vervolgens lopen ze met 100% van je geld weg. En ze zijn er nog trots op ook, pure diefstal. Je bent kansloos en ze wringen je uit. Online volledig kansloos, ook in hun gokhallen die ze zelf casino's noemen wat een grap. Zou per direct verboden moeten worden, maar ja dan verdient de overheid er ook niet meer aan. Ook medeplichtig dus.

13 agosto 2024

Risposta di Jack's Casino

Bedankt voor je reactie. Erg vervelend om te lezen dat je jouw bezoek als meer dan onprettig hebt ervaren. Onze slogan is ‘You’re Welcome’. Dat betekent dat we er altijd voor willen zorgen dat onze gasten met een tevreden gevoel naar huis gaan. We doen er alles aan om het bezoek van onze gasten zo verantwoord en prettig mogelijk te maken.

Jack

Ok jack on line

6 agosto 2024

Bende…

U schrijft een gezellige tent .et zithoek zelfs als je niet speelt,nou vergeet het maar,asociaal personeel, je word weggestuurd vd bank om.dat dat voor vermoeide gokkers is om uit te rusten.terwijl je partner speelt mag je daar niet zitten.drinken en hapjes? Sorry personeel is echt te lui,vieze wc s,thee of koffie, na 1 uur machine uit,personeel hangt maar wat en zeer onvriendelijk

1 agosto 2024

Risposta di Jack's Casino

Bedankt voor je review. Vervelend dat je bezoek aan een van onze casino’s teleurstellend was. Onze Slogan is ‘You’re Welcome’. Dat betekent dat we willen dat al onze gasten positief op hun bezoek terugkijken. We gebruiken deze informatie graag om onze service te verbeteren.

Valutata 1 stelle su 5

Alleen betalen winst is alleen voor hun…

Alleen betalen winst is alleen voor hun !!! Alle online casino,s zijn slecht nooit meer spelen OPLICHTERS

23 luglio 2024

Valutata 5 stelle su 5

Voor voetbal wedstrijden goede website…

Voor voetbal wedstrijden goede website om op in te zetten

2 luglio 2024

Risposta di Jack's Casino

Goed om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad bij ons casino. Het lijkt er echter op dat je momenteel een recensie plaatst voor JACKS.NL (het online casino). We willen je vriendelijk vragen om je recensie te verwijderen en deze op de juiste pagina te plaatsen. Alvast bedankt!

Valutata 1 stelle su 5

Na 12 dagen op rij 500 euro te storten…

Na 12 dagen op rij 500 euro te storten eindelijk eens een bonus gekregen van juist iets boven de 100euro.Hoe in vredesnaam kan dit gewoon.6000euro verloren en 1bonus boven de 100euro.Steeds 3scatter bonus want best of bonus,4scatter bonus of 5scatter bonus bestaat gewoon niet.Meestal win je dan 10-40x.Dit mag op het lijstje komen van slechtste Nederlandse casino’s.Op dawn of kings Al over de 50duuzend spins en nog steeds wacht ik op een 4scatter bonus.Beter op een casino spelen waar je deze bonus kan kopen voor 200x.jacks casino is gewoon een scamcasino waar je alleen kan storten en winnen niet bestaat.Raadpleeg je de livechat.Meneer ,anders even een pauze inlassen en daarna verder proberen 🙄🙄🙄.

21 giugno 2024

Risposta di Jack's Casino

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più