Jeg betalte over 2.000 kr. for en graveret ring og ventede 8 uger på levering – kun for at modtage et produkt, der ser billigt og beskadiget ud. Indgraveringen er hvid, som om ringen er falsk og er... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Fik desværre tilsendt det forkerte smykke, da der var sket en fejl på deres lager, fik jeg senere oplyst. Fik derefter af vide jeg blot skulle returnere det gennem deres returportal, hvilket så heller... Leggi di più
Fantastisk service, hjælpsom, lækkert kvalitet, fantastisk kommission mellem sælger og køber selvom det kun var via e-mails, kun max ros her fra, og fra ringns ejer🤩🤩🤩🤩 jeg fik lavet en spical di... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Smykkerne i sig selv er skønne. Yderligere var betjeningen formidabel. Jeg havde målt mine fingre forkert og bestilt ringe i forkert størrelse, men jeg kunne bare komme forbi studiet for at prøve og b... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
IX STUDIOS betyder dansk håndværk med en massiv attitude. Vi er inspireret af X, en ikoniske gengivelse af krydsfeltet mellem moderne kultur, traditionelt håndværk og klassiske designs. Vi laver kun holdbare, personlige smykker, der kan bruges igen og igen. Kvalitets smykker med attitude. Det er vores New Way of Danish. Bottomline vil vi bare opmuntre dig til at være DIG. Det er det.
Informazioni di contatto
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Hurtig og effektiv levering
Hurtig og effektiv levering. Og købet var lige hvad han havde forestillet sig👍🏼

Intet mindre end fantastisk
For det første var leveringen superhurtig! Selv om den ikke havde været det, så havde de stadig fået 5 stjerner!! Det er nogle af de mest fantastisk smykker, jeg nogensinde har købt - jeg købte to halskæder og to ringe, og de er den perfekte kombination af min mormors elegance og sådan en lidt mere fremme i skoene hipster sømand - det lyder måske mærkeligt, men det er det slet slet ikke, det fungerer bare!

Dårlig kvalitet
Jeg købte en flot sølvring - oval signet ring. Men efter to ugers brug ligner den noget, jeg har trukket i en legetøjsautomat. Rhodineringen ser ud som om den er ved at skalle af, og ringen er fuldstændig ridset. Den er ikke særlig flot mere, og jeg har ikke lyst til at gå med den. Jeg havde forventet en højere kvalitet - den kostede trods alt 1.399 kr. Jeg kunne have fået en ring af langt højere kvalitet hos Georg Jensen til samme pris. Jeg er dybt skuffet over kvaliteten.

fine ringe, dårlig returnering
Rigtig fine ringe, men må desværre kritisere deres retur system... troede kun det ville være så bøvlede hvis man havde købt noget fra en indisk hjemmeside!
Muligvis fordi man er så vant til Zalando og deres høje standarter i forhold til returnering

Risposta di Ixstudioscph
Super service! Bestilt et gavekort til min svigerdatter - men der var nogle udfordring (fejl 40!) Jeg derfor var nød til at kontakte Frederik IX Studios. Problemet var løst med det samme. Super behagelig service.

Flot design - velfungerende shop
Fan! Smukke smykker, velfungerende webshop - vender helt sikkert tilbage!

Hurtig og nem betjening
Hurtig og nem betjening, og produktet mere end levede op til forventningen! Virkelig smukt forgyldt herrearmbånd. Det er IKKE sidste gang, jeg handler hos jer!

Super flotte smykker
Super flotte smykker. Min kæreste blev glad for hans nye halskæde ☺️

Købte et flot armbånd
Købte et flot armbånd, super tilfreds, fedt produkt, alt gik hurtigt og nemt

Meget tilfreds ..
Meget tilfreds ... Hurtig og nem bytning da ringen jeg havde fået var for lille..

Fed sølvring…
Jeg har netop modtaget den bestilte sølvring. Den er super flot, kraftig og buet som beskrevet. Perfekt og lige som jeg forestillede mig.
Meget tilfreds ❣️

Smukke smykker
Smukke smykker. Hurtig levering og kanon god kundeservice, som hurtigt hjalp da størrelserne ikke passede og hurtigt fandtnogle nye.

Super hurtig ekspedition!
Super hurtig ekspedition!
Jeg modtog de smukke øreringe i en fin indpakning incl en sød hilsen med tak for ordren. 2 dage fra bestilling til levering, hurtigere kan det ikke gøres. Er meget tilfreds med mit køb hos Frederik IX, det er ikke sidste gang jeg handler smykker her.

Risposta di Ixstudioscph
Super flot design til meget rimelige…
Super flot design til meget rimelige priser. Godt gået.

Risposta di Ixstudioscph
Fine øreringe og hurtig levering
Jeg bestilte et par øreringe torsdag aften på hjemmesiden. Lørdag kunne jeg hente min pakke som indeholdt de fineste guldøreringe. Sammen med æsken med øreringene kom et sødt lille kort med mit navn på. Jeg er meget tilfreds med både ekspedition og øreringe.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.