Første gang jeg skal prøve at sælge skins, alt gik godt og vi blev enig om en pris. Det kunne ikke have været bedre, super hurtig til at svarer og hjælpe med alle de spørgersmål man har undervejs.... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Svarer hurtigere end en thai massør der mangler penge! Super hurtigt tilbud og en deal er aftalt inden der er gået 3-5min, men synes tilbuddene kan være lidt lavere end man regner ved "high end" ski... Leggi di più
Kontakede Iversen Invest med henblik på at sælge mine skins. Fik svar inden for 2 minutter og modtog et tilbud som jeg syntes var fair. Handlen gennemført på 5 minutter med betaling for skins me... Leggi di più
De gør en kæmpe forskel på det danske marked. Svarer hurtigt. Pålidelig og rigtig fine priser. Stor anbefaling herfra🙌🏻
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vi er stolte af at være en førende virksomhed inden for det danske CS2 (Counter-Strike2) og rust fællesskab med en imponerende historik på mere end 10.000 vellykkede handler. Siden vores start i 2019 har vi dedikeret os til at gøre handel med skins nemt og sikkert for alle vores kunder. Vores mission er klar - at sætte vores kunder i første prioritet. Vi tror på, at hver enkelt person skal have mulighed for at sælge deres skins uden besvær. Vores dedikerede team arbejder hårdt for at sikre, at vores fællesskab er 100% scamfrit. Vi forstår vigtigheden af tillid i onlinehandel, og derfor stræber vi efter at skabe et miljø, hvor vores brugere kan føle sig trygge og sikre ved hver transaktion. Uanset om du er en erfaren trader eller nybegynder, er du velkommen hos Iversen Invest. Tak fordi du er en del af Iversen Invest! Har du lyst til at sælge dine skins? Kontakt følgende: Markus Iversen - https://www.facebook.com/markusiver Theis Buhl - https://www.facebook.com/TBuhl
Informazioni di contatto
Korsgade 35 2th, 35 2th, 9000, Aalborg, Danimarca
- iverseninvestaps@gmail.com
- iverseninvest.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Nemmeste og god handel
Nemmeste og hurtigste handel nogensinde, god man. som var lynhurtig og nem at handle med. 10/10
God og hurtig service
God og hurtig service! Bedste sted at købe skins, med super skarpe medarbejdere.
Super hurtig!
Ghosting og Udsmidelse
Pas på dem her (og når jeg siger dem, så mener jeg ALLE dem som sælger for Iversen Invest via CS2 Danmark.)
Jeg henvender mig, og køber 3 skins her igennem. Det er helt fint, og alt er godt.
Men oplevelsen vender på en tallerken, når jeg så vil sælge min awp igen. Og jeg så henvender mig og får en pris på 180 kr instant eller 190 om 8 dage (ender med ikke at sælge den. Da det er ca 10% under salgspotentialet).
Jeg finder så ud af, at der er kommet utilfredsheder i mafiaen over 190 kroner. For det viser sig, at de smider mig ud af CS2 Danmark uden grund? Eller det vil så sige, på baggrund af, at jeg ikke lige vil sælge til dem.
Og når jeg siger mafia så mener jeg det. For det er udelukkende mafialignende tilstande de handler ud fra. Sælger du ikke på deres præmisser, så ryger du altså ud af communitiet. Ghostingen foregår ved, at jeg har henvendt mig til 2 af deres admins i CS2 Danmark. PLUS jeg har skrevet til Markus Iversen på Discord. Jeg er overbevist om at alt er blevet ''set''. Men børnehaven holder sansynligvis lukket overfor folk som gerne vil have en forklaring :).
Så derfor fraråder jeg 100% at kontakte dem om salg af dine skins. hvis du er i grupperne og kan lide at handle med folk (for det kunne jeg til tider godt). Men det kan jeg ikke uden at bruge en fake profil nu. da jeg er komplet blokeret :) !
Pas på de her tosser. For 180 kroner kan ødelægge deres verden :) !
Jeg har dokumentation på alt ovenstående.
Tilføjselse
Så vil jeg på ingen måde benytte mig af en fake profil eller lignende. Da det ikke er min stil.
Jeg vil også meget gerne have dokumentation pr PB for at jeg har handlet med kontanter?? For det er slet ikke tilfældet. Lav en tråd og spørg om folk har betalt mig kontant. Svaret er IGEN kommentarer :). Jeg har ALTID taget MP eller kort. Og jeg har faktisk slet ikke handlet med skins sådan rigtigt i over 1 års tid.
Så jeres facts skal i nok have styr på inden i bare udelukker folk. Det er hvert fald en administration der sovser lidt rundt.

Risposta di Iversen Invest ApS
en god mand og skriv med <3
Utrolig nemt tog ikke mere end 10 min
altid klasse at handle med
Nem enkelt og hurtig
Nem enkelt og hurtig. Her kan du trygt handle, der er god service, hvad mere skal man bede om..
Sikkert og nemt :)
Det er bare nemt og hurtigt og ikke midst sikkert :)
¨god og hurtig trade
Vanvittig responstid
Vanvittig responstid, hurtig overførsel, fine priser. Der er sgu ikke rigtig noget at komme efter, bare en klasse oplevese over hele linjen!
Hurtigt, billigt og nemt
Min første besked blev svaret indenfor 3 minutter og det er specielt overraskende, med de lave priser i forhold til mange andre hjemmesider. Utroligt nemt og hurtigt at betale og modtage sine skins.
Han var sgu nem at handle med
Han var sgu nem at handle med - ingen svinger i valsen!
Theis Købte af mig med Straks betaling
Theis Købte af mig med Straks betaling selvom man bare kan Reverse Trade, fik pengene inden for kort tid, til Fair pris Super god service man kan rolig føle sig tryg i deres hænder
Super flink og sød fyr
Super flink og sød fyr. Jeg ved ikke så meget om CS og jeg skulle bare af med mine skins. Iversen hjalp mig med det hele og tilbød at sende først:)
Jeg fik derudover en rigtigt fin pris, som var en del bedre, end diverse tradingsites
Fornøjelse at handle med
Fornøjelse at handle med, hurtig eksekvering.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.