Iversenbus Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Vi er netop hjemkommet efter en skøn tur til Normandiet. Morten er en fantastisk chauffør. Vi var meget trygge ved hans kørsel og han klarede trafikale forhindringer på bedste vis. Bussen var i per... Leggi di più

Jeg har lige været på Blomsterkysten i Italien med Riis rejser, og deres måske bedste chauffør Morten. Han leverede sikker og sublim kørsel hele vejen, havde et godt humør, var meget kompetent og hol... Leggi di più

Busselskab med begge hænder på rattet. Iversenbus.dk ejes af Kim Iversen og drives sammen med hans søn, Niclas Iversen. De har begge hænder på rattet og deler opgaverne godt imellem sig, for at sikre at kunder og passagerer får en god oplevelse.​ Det handler slet ikke om os, men om dig, og hvordan vi kan gøre det nemt og sikkert.​ Uanset om du er alene, eller I er mange, der skal køres sikkert ud og hjem, kan du få os til at køre overalt i Danmark og Europa. Vi kender næsten alle veje. Både de hyggelige omveje og den hurtige lige vej.​ Vi kører for firmaer, skoler, foreninger, institutioner, klubber, organisationer, familier, venner og for alle der gerne vil have en god tur ud og hjem.​ Glæd dig til en god tur.​

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Netop hjemvendt fra en fantastisk tur…

Netop hjemvendt fra en fantastisk tur til Normandiet med Riis rejser. Med Morten bag rattet blev ferie bare lige en tand bedre. Total dygtig chauffør med en skøøøøn humor. Bussen var hver dag pæn og ren. Håber at komme på flere ture med Morten bag rattet

8 agosto 2026

En tur til Normandiet

En tur til Normandiet, med Morten som Chauffør. En sand fornøjelse.

2 agosto 2026
Logo di Iversenbus

Risposta di Iversenbus

Hej S. Andersen.

Det var dejligt I havde en god tur. Er du måske kommet til at taske forkert med stjernerne? 🙂
Ellers hører vi gerne fra dig.

Rigtig god dag

Vh Niclas Iversen
Iversenbus

Med Morten på tur

Med Morten ved rattet blev vores 9 dages tur til Blomsterkysten i Italien en ekstra god oplevelse. På hele turen blev der kørt godt og sikkert. Bussen var altid ren og pæn. Morten har en god humor og er utrolig venlig og er samtidig i besiddelse af et STORT servicegen. Vi kører meget gerne med Morten igen. TAK 🙏for en god tur.

Super chauffør

Han leverede sikker og sublim kørsel hele vejen, havde et godt humør, var meget kompetent og holdt hele vejen bussen i rengjort stand.

5 luglio 2026

Netop hjemvendt efter 9 dage i Italien…

Netop hjemvendt efter 9 dage i Italien - ikke tidligere har vi oplevet mere kompetent chauffør og mere behagelig og sikker kørsel. Der var ellers udfordringer nok på vejene - imponerende at alle tider blev holdt og at der konstant - tidligt og sent var godt humør fra vores super dygtige chauffør Morten. Tak for en skøn tur!

Fantastisk god kørsel i den gule Bus med Morten 🤩

Vi havde en Fantastisk hyggelig tur til Holland med Morten Haa han eminent til at kører den gule bus og er fantastisk hyggelig positiv sjæl Vi var heldige med sådan et par ildsjæle som Morten og Eirik de er et godt Team Vi vil gerne rejse med Morten og Eirik en anden gang i den gule bus ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ruth og Kirsten🌷

17 aprile 2026

👍til Morten fra Iversen bus

👍til Morten fra Iversen bus, som kørte til Holland på blomstertur. Morten kørte meget behagelig og sikker hele vejen. Han er meget hjælpsom og hele tiden klar til at give en hånd. Og så har han en skøn humor.

17 aprile 2026

8.000 km med Morten ved rattet.

Har oplevet Morten som chauffør på tur til Sicilien.
Morten kører meget ansvarsbevidst og hensynsfuldt, og ikke et øjeblik var vi nervøse under kørslen.
Samtidig har Morten et meget vindende væsen, har humor og er meget hjælpsom. Og så behandler han bussen, som var det hans egen.
Har kun stor ros til Morten.

1 marzo 2026

Med Morten på Sicilien

Vi har lige været med Morten på Sicilien i 25 dage. Han er en lun og hjælpsom fyr og altid i et godt humør. Som chauffør kan det ikke gøres bedre og vi var meget trygge med hans kørsel. Vi kører gerne en ny tur med ham. 😃

1 marzo 2026

Bustur til Sicilien i 3 uger

God chauffør som var med til også at skabe god stemning i bussen. Perfekt kørsel var med til at give en god oplevelse.
Karin og Niels Østergaard

25 marzo 2026
Logo di Iversenbus

Risposta di Iversenbus

Hej Karin og Niels..

Mange tak for jeres andmeldelse, det sætter vi stor pris på

- Hav en dejlig dag