Na bezoek van een medewerker een offerte uitgebracht, deze viel heel erg mee qua vergelijking met andere bedrijven. Voordat iedereen begi t te denken graag zo goedkoop mogelijk, nee er zat een kleine... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Komen aanbellen terwijl er een sticker op de deur zit dat we geen colportage willen. Ze beginnen dan ook direct te zeggen dat ze niets willen verkopen maar gaan vervolgens zeer agressief te werk. "We... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Isolatiespecialist.nl heeft bij mij bio-based vloerisolatie aangebracht en het hele proces verliep perfect. Heel fijn ook dat er eerst iemand langs komt om je wensen te bespreken. Er wordt netjes en s... Leggi di più
Zeer slechte ervaring. Afspraak gemaakt alles bevestigd. Speciaal vrij genomen om ze thuis te ontvangen (tussen 10 en 12 uur). Vervolgens gewoon niet komen opdagen en rond 14 uur bellen dat ze zij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn een landelijk opererend familiebedrijf met een passie voor het helpen van mensen. Dit doen wij door middel van onze isolatieservice. Wij kunnen u helpen door uw spouwmuur, kruipruimte, vloer of dak te isoleren. Dagelijks zijn we met zo'n 100 collega's in de weer om Nederland te verduurzamen. Bent u toevallig in de buurt van onze hoofdvestiging in Moerkapelle en wilt u isolatieadvies of wilt u even kennismaken? Kom eens langs voor een heerlijk kopje koffie! Op woensdag krijgt u er zelfs een pannenkoekje bij.
Nijverheidstraat 5, 2751 GR, Moerkapelle, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Eén van de twee werklui had toen hij aanbelde een sigaret in zijn mond en stond ook te roken op mijn balkon terwijl zijn maat het meeste werk deed. Het was een onaangenaam, lomp persoon.
Na de isolatie van de spouwmuren bleken er steeds isolatiebolletjes los te komen, die wij vonden op ons balkon en voor- en achtertuin. Ik heb echt héél veel moeite moeten doen voor ze langskwamen, waarbij het ook nog een aantal keer fout liep, door hun toedoen.
Ondanks dat de boel nu hersteld zou moeten zijn vinden wij nog steeds isolatiebolletjes. Deze microplastics waaien overal naar toe en komen in het milieu terecht.
Onvriendelijk personeel, slecht werk én vervuiling van het milieu!
En dan nog iets: op klantenvertellen.nl wordt mijn review niet geplaatst.

Risposta di Isolatiespecialist.nl
De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd maar wanneer er iets niet loopt zoals het zou moeten lopen is de service zeer slecht. 1 van de 2 werkzaamheden kon niet uitgevoerd worden in het najaar van 2020 vanwege ziekte van de monteurs. Hierdoor liep ik de verhoogde subsidie en goedkopere energielabel mis a 500 euro. Hierover een nette brief opgesteld maar een korte standaard reactie terug. Er werd niet meegedacht in enige vorm van compensatie als een korting. Slechte service

Risposta di Isolatiespecialist.nl
Zeer tevreden over de afhandeling, van aanvraag tot en met uitvoering. Na akkoord werd ik netjes benaderd voor het inplannen voor de klus, en volgens planning stonden de mannen voor de deur. Bij uitvoering werd alles netjes achtergelaten, zelfs de stoep werd geveegd! Al met al een betrouwbare partij!
Specialist in wat precies?
Door isolatiespecialist zijn wij 900 euro subsidie misgelopen door hun slechte planning. En de wel uitgevoerde werkzaamheden zijn ook nog onvolledig!
Eind september na een verhuizing in de zomer, onder andere isolatie'specialist' over de vloer gehad voor een offerte. Zowel dak als spouw van een 2 onder 1 kap.
Voor het communicatie gemak besloten wij om beide taken bij een enkel bedrijf neer te leggen. Ik gaf duidelijk aan dat alles in 2020 moest gebeuren door de hogere subsidietarieven. Wij kozen voor isolatiespecialist door een meedenkende houding ten aanzien van de dakisolatie: schuim spuiten gaf ons geen goed gevoel ivm vochthuishouding en de aanwezige dampdichte laag aan de buitenkant van het dak. Als wij het timmerwerk deden, kwamen zij alleen de isolatie plaatsen.
De dakisolatie was eind november aangebracht. De uitvoerder in kwestie gaf aan een 'klein stukje niet te kunnen bereiken', maar had dit niet aangewezen. Toegegeven: ik had moeten kijken voor ik de betaling deed. Na vertrek bleek er namelijk bijna een vierkante meter van de in totaal 50 niet gedaan, dit was niet van afstand te zien, omdat die onderaan tegen de vloer was. Een strook van 20cm x 4 meter ontbrak! Van de drie slecht bereikbare plekken op onze zolder was deze nog wel de makkelijkste.
Zij weigeren na verzoek dit te herstellen. Isolatiespecialist gaf aan 'de resterende isolatiemateriaal in de vloer te hebben geplaatst ter compensatie'. 1m2 van de zoldervloer isoleren is natuurlijk een druppel op een gloeiende plaat, een specialist moet dat weten!
De spouwmuurisolatie begin december moest worden uitgesteld wegens te koud weer. Hiervoor alle begrip. Echter, de nieuwe datum werd februari! Zodoende 900 euro subsidie misgelopen omdat de aanvraag niet in 2020 plaats kon vinden, dus ook voor de dakisolatie!
Als reden voor het lange uitstel werd gegeven: druk, materiaal uitval en corona. De eerste twee mogen zeker geen reden naar de klant zijn. De derde is valide, maar ondertussen kan men er wel rekening mee houden.
De oorzaak blijkt uit de data zelf: zowel tussen offerte en initiele uitvoerdatum, als moment van annulering en de nieuwe datum zit beide keren 2 maanden. Gewoon achteraan de rij geplaatst!
De logische conclusie is dat isolatiespecialist een stel amateurs in planning zijn. Het is uit te zoeken hoeveel dagen er per maand gemiddeld 'te koud' zijn. Je plant dan expres evenveel dagen, gespreid, vrij. Deze stromen vanzelf vol naarmate eerder geplande afspraken uitvallen, en die kunnen dan snel alsnog uitgevoerd worden. Redelijkerwijs had de spouwmuurisolatie dezelfde maand uitgevoerd kunnen worden. Zeker gezien de uitzonderlijk warme laatste dagen van december!
Als trap na werd er telefonisch een tegemoetkoming in de prijs beloofd, toen dit eenmaal op schrift moest komen was het niet meer mogelijk!
Kortom: dit bedrijf is uw klandizie niet waard! Mijn spouwmuurklus bij hun heb ik dan ook geannuleerd. Liever 100 euro meer betalen aan een eerlijk bedrijf dan dat zij nog een cent van mij krijgen.
Waarom geen 1 ster review? Mensen die serieus reviews lezen, slaan de 1 en 5 sterren meestal over!

Risposta di Isolatiespecialist.nl
Door geluidsoverlast van bovenburen (loopgeluiden) besloten om mijn plafond te laten isoleren. De adviseur komt langs om te bespreken en op te nemen. Easy Cell is in eerste instantie niet voor geluidsoverlast maar het ging zeker wat schelen. Ik vraag of het in ieder geval 50% kan schelen, waarop bevestigend werd geantwoord. Door zijn bevestiging heb ik de opdracht gegeven tot isoleren. Nadat op de afgesproken dag de woonkamer gedaan is, blijkt bij het luisteren dat het weinig tot niets scheelt. En dan bedoel ik ook weinig tot niets, terwijl de adviseur anders heeft gezegd. De teleurstelling is enorm. Als de werklui midden op de dag opvallend lang buiten blijven, blijkt dat er een nieuwe machine moest komen, want de huidige was kapot gegaan. Eén van de eigenaren komt zelf mee en hoort mijn beklag. Hij zegt dat het onmogelijk is dat zij gezegd zouden hebben dat het 50% kan schelen, maar om mij tegemoet te komen haalt hij zomaar 950 euro van het totaal bedrag af. Eind van de dag gaan de werklui weg en het blijkt dat ze een deel van het plafond zijn vergeten, dus wederom gedoe met het bezet houden van parkeerplek wanneer ze weer terugkomen. Als ik eindelijk aan de schoonmaak kan beginnen, blijkt de hele ketelkast vol te zitten met Easy Cell en zeker 3 vuilniszakken vol met papiervlokken valt de keuken in! Dat had de adviseur even over het hoofd gezien bij het bekijken en opmeten van mijn huis. Ik bel op om mijn beklag te doen en er wordt gevraagd om een mail te sturen. Ik schrijf een uiteenzetting van mijn teleurstelling: duizenden euro’s heeft het mij gekost en het heeft weinig tot niets geholpen terwijl de adviseur mij wel degelijk heeft gezegd dat het aanzienlijk zou schelen. Ik stel ze de vragen hoe ze met deze misleiding omgaan, hoeveel zakken Easy Cell er precies in zijn gegaan, een duidelijkere specificatie van de arbeidskosten en of ze de rekening van de ketelman gaan betalen. We zijn nu weken verder en ik heb nog steeds geen antwoord gekregen op al mijn vragen, maar alleen een antwoord dat ze het gaan bespreken. Ik wil ze geen sterren geven, maar geef er toch 1 die puur en alleen voor de werklui is: uiterst beleefd, meelevend en harde werkers.
Afspraak gemaakt met het bedrijf om naar de situatie bij ons thuis te komen kijken en een offerte te maken..
De man die hiervoor is aangesteld belde mij met de mededeling dat hij het niet zou redden en dat hij iets later kwam.
Ik vroeg hem hoeveel later zodat ik dat aan mijn vrouw kan doorgeven die mede voor deze afspraak een dag vrij had genomen en die dag meerdere afspraken gepland had.
,, Ik ben een half uurtje later zegt hij ‘’
Na een uur wachten is mijn vrouw de deur uitgegaan want hij kwam niet en ook hebben we niets meer vernomen.
Ik besloot om deze man te bellen om te zien wat de reden was dat hij besloot om helemaal niet te komen zonder af te zeggen,..helaas..hij nam de telefoon niet meer op.
In het e-mailbericht ter bevestiging van de afspraak staat geschreven dat bij niet thuis zijn op de afgesproken datum om te bezichtigen er geld in rekening kan worden gebracht, .. , gedurfd als je zelf moeite hebt je afspraak na te komen.
Na mijn beklacht per mail gedaan te hebben ben ik door een dame gebeld die haar excuses aan bood en mij vertelde zich te schamen voor de manier van handelen door haar collega.
Dit telefoontje zorgt er voor dat ik niet 1 maar 2 sterren geef.
Mijn gevoel bij de vertegenwoordiger was dat hij de avond er voor iets te diep in het glaasje gekeken had en moeite had om zijn bed uit te komen,..zo klonk zijn stem namelijk.,maar dit is mijn aanname en niet bewezen.
Wij kiezen er voor een ander bedrijf te laten komen om onze kelder te laten isoleren.
John van der Starre
Bericht 2:
Telefonisch is er contact met mij opgenomen, hierin werd de situatie uitleg en excuses aangeboden, door dit pro actief toch te willen oplossen geef ik ipv van 1 toch 3 sterren tegen mij wil in heb ik toch een offerte aangevraagd ben benieuwd hoe hier op gereageerd word mocht het toch zijn dat ik het bedrijf zou adviseren zal ik hier later op terug komen.
Bericht 1:
Advies: Zeker, belde vandaag op(zondag) met de vraag meerderen diensten advies in te krijgen en een afspraak te maken.
Werd mooi opgenomen of ik niet helemaal lekker bij me kop was om op een zondag te bellen?!
Advies mocht je niet mee willen met de 24/7 economie geen enkel probleem!
Zorg alleen wel dat je een zakelijke telefoon heb die niet opgenomen word en verteld maandag ben u de eerste.
Mocht je dan toch opnemen leg dan uit dat het niet uit komt en ga niet vanuit dat ik geen fatsoen zou hebben en daarna gewoon de hoorn erop te gooien.
Dus zeker geen interesse vanuit mij kant naar jullie al mochten jullie de goedkoopste met de (beste service hebben),
Hartelijk dank.
PS service is het nieuwe verkopen, Mocht u hierin advies willen bied ik dit graag aan voor niets zo moeilijk is de basis niet.
Vriendelijke groet,
Een klant die jullie niet meer zullen bedienen.