Isolatiespecialist.nl Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Na bezoek van een medewerker een offerte uitgebracht, deze viel heel erg mee qua vergelijking met andere bedrijven. Voordat iedereen begi t te denken graag zo goedkoop mogelijk, nee er zat een kleine... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Komen aanbellen terwijl er een sticker op de deur zit dat we geen colportage willen. Ze beginnen dan ook direct te zeggen dat ze niets willen verkopen maar gaan vervolgens zeer agressief te werk. "We... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Isolatiespecialist.nl heeft bij mij bio-based vloerisolatie aangebracht en het hele proces verliep perfect. Heel fijn ook dat er eerst iemand langs komt om je wensen te bespreken. Er wordt netjes en s... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte ervaring. Afspraak gemaakt alles bevestigd. Speciaal vrij genomen om ze thuis te ontvangen (tussen 10 en 12 uur). Vervolgens gewoon niet komen opdagen en rond 14 uur bellen dat ze zij... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Ditta specializzata in coibentazione
  2. Ambiente e risorse naturali rinnovabili
  3. Negozio di materiali isolanti
  4. Fornitore di isolanti

Scritti dall'azienda

Wij zijn een landelijk opererend familiebedrijf met een passie voor het helpen van mensen. Dit doen wij door middel van onze isolatieservice. Wij kunnen u helpen door uw spouwmuur, kruipruimte, vloer of dak te isoleren. Dagelijks zijn we met zo'n 100 collega's in de weer om Nederland te verduurzamen. Bent u toevallig in de buurt van onze hoofdvestiging in Moerkapelle en wilt u isolatieadvies of wilt u even kennismaken? Kom eens langs voor een heerlijk kopje koffie! Op woensdag krijgt u er zelfs een pannenkoekje bij.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

150 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Bezint eer ge begint deel 2...

In antwoord op het antwoord van de Isolatiespecialist (zie hier onder) waar ik niet meer op kon reageren/bewerken:
Ik ben niet zozeer boos maar wil mensen waarschuwen zodat ze niet voor dezelfde kosten komen te staan als ik na het isoleren van mijn spouw, vandaar dat ik deze review jaarlijks hoop te verversen. Voor wat betreft uw antwoord:
1.Het probleem wordt wel veroorzaakt door de spouwmuurisolatie (uitvoerig hier onder beschreven)
2 SKG IKOB kan ik moeilijk over oordelen, maar schijn van onafhankelijkheid hebben ze wat mij betreft tegen. Alleen het idee om ventilatiekokers te plaatsen was al absurd. De man die de kokers kwam plaatsen zei zelf al dat dit niet ging werken, want de kruipruimte waar u het over heeft is er niet, en nooit geweest dus die ventilatiekokers hebben geen enkele zin. Maar was van jullie kant natuurlijk wel een goedkope manier om tot een oplossing te komen..
3. Er is een steen uit de muur gehaald, en als u het op orde noemt als het schuim zeiknat is....

DUS IK BLIJF ERBIJ: BEZINT EER GE BEGINT!

7 aprile 2023

Vriendelijk en vrolijk

Afspraken gingen aantal keren niet door, maar dat lag aan het weerKundige en zeer vriendelijke en vrolijke monteurs. Bij elke stap zeer heldere uitleg waarom en met welk doel e.e.a. gebeurde. Top!

23 marzo 2023
Valutata 4 stelle su 5

Alles conform afspraak en vriendelijke mensen

Ze belden vorige week op ze een week eerder konden komen, prima toch,.... spouwmuurisolatie conform afspraak in 3 uurtjes gedaan ondanks behoorlijke regen, ruimden alles netjes op. Vriendelijke gasten.
Gaven aan een rooster minder te hebben gebruikt en dat in mindering te brengen

20 marzo 2023

Tevreden

Goede afspraak gemaakt, prima vaklui die graag vertellen over hun product en hun werk. Alles liep volgens plan.

2 marzo 2023
Valutata 4 stelle su 5

Goede service, vriendelijke mensen. Denken mee en lichten toe wat ze doen. Enige verbeterpunt: als je meer dan 30min na het afgesproken tijdsvenster aankomt, informeer de klant even. Los van de aankomsttijd heel tevreden.

27 febbraio 2023

Incompetent "professionals"

Horrible service and incompetent "professionals"!!!! They came, advised, took super long to come for the service, only to come up with "there's stuff down in the crawling space and we can't install the insulation". How come the advisor never saw this??? Isn't he supposed to "advise"?????? I waited so long and then got no insulation for sheer lack of competence!!! Then I never got a follow up from them and when I called the "customer service representative" said they don't have any records of this in the system and that I was "too angry". It's laughable!!! I do not recommend them at all. Horrible, disorganised and incompetent company!

16 febbraio 2023

Beste mevrouw Borges,

Oh, oh… Wat een telefoongesprek vanmiddag. De details laten we achterwege. Onze medewerker die u probeerde te helpen, kon er qua woorden en volume niet tussen komen.

We begrijpen uw teleurstelling. In een gedeelte van de kruipruimte kwamen de monteurs veel rommel tegen. Tijdens de inspectie heeft de adviseur dit niet goed gezien. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend, vooral voor u. Maar laten we wel netjes blijven communiceren, zodat we samen kunnen kijken hoe we dit kunnen oplossen.

Jammer dat u aangeeft, erg lang op ons te moeten wachten. Wij denken dat we – in deze drukke tijden – onze uiterste best doen iedereen snel te helpen. Ook u. Binnen 14 dagen na uw offertevraag ontving u aan huis een gratis isolatieadvies op maat. Na het accepteren van uw offerte hebben wij de werkzaamheden binnen 2 maanden ingepland. Dat is ons inzien op dit moment een nette levertijd.

Inmiddels hebben we met elkaar weer mailcontact. Dat gaat beter.

Voor nu wensen wij u toch een fijn weekend.

Hartelijke groet,
Het team van Isolatiespecialist.nl

Valutata 1 stelle su 5

komt afspraak niet na. Ook geen excuses.

in eerste instantie mail bevestiging ontvangen dat medewerker op 14 februari tussen 8 en 10 uur komt kijken voor een vrijblijvende offerte. 4 dagen van te voren een telefoontje en mail dat dit tussen 9 en 11 uur plaats gaat vinden. Echter geen medewerker gezien en ook geen mail ontvangen. Voor niks thuis gebleven. bedankt, maar hier kom je er niet meer in.

13 febbraio 2023

Beste dhr. Buijing, beste Gerard,

Wat is dit ontzettend vervelend. Onze adviseur – die jaarlijks met vakpassie(!) 1600 woningeigenaren een isolatieadvies geeft – heeft per ongeluk uw afspraak in zijn agenda over het hoofd gezien. U heeft hierdoor voor niets thuis op hem gewacht. Onze excuses hiervoor.

Eerlijk gezegd: wat jammer, die harde reactie: ‘hier kom je er niet meer in’. Deze meneer – ook gewoon een mens – heeft dit niet expres gedaan. U had gerust even een belletje mogen geven, dan hadden we het euvel gelijk kunnen oplossen. Toch?

De adviseur heeft u gisteren, nadat hij zijn vergissing ontdekte - tijdens het maken van zijn offertes – u telefonisch gesproken en zijn excuses aangeboden.

Nogmaals onze excuses (3 keer is scheepsrecht!) en toch een fijn weekend!

Hartelijke groet,
Het team van Isolatiespecialist.nl

Slechte ervaring

Wij hebben slechte ervaring met dit bedrijf. In eerste instantie leek alles goed te zijn. De adviseur was vriendelijk en leek een echte specialist.

De eerste afspraak werd op de dag zelf afgezegd ivm weersomstandigheden. Balen want het kost je een vrije dag en het is hier een gedoe om alles auto's weg te krijgen. De tweede afspraak werd weer kort van tevoren afgezegd. Kost je weer een dag en het hele tafereel met het vrijhouden van de parkeerplaatsen.

De derde afspraak ging wel door maar het bleek dat besproken luchtgaten niet geplaatst konden worden. Hoewel de situatie van tevoren duidelijk was bleek het nu een probleem. Ze wilden het alsnog wel doen maar de kans was groot dat het mis zou gaan. De schade zou voor eigen rekening zijn. "Als het mijn huis was zou ik het niet doen" zei de medewerker nog.

Het bleek dat de adviseur dit onderdeel bewust niet met ons had besproken en dat hij bekend stond als een verkoper met snelle deals en niet echt begaan was met de klant. Fout van de adviseur bleek.

Uiteindelijk was het voorstel om de spouwmuren te isoleren en de luchtgaten maar te laten. Na elders navraag te hebben gedaan bleek dat je dit nooit moet doen. Daar krijg je namelijk schimmel van. Na dit advies hebben we de zogenaamde isolatiespecialisten weggestuurd. Na contact met de mensen op het kantoor kon er nog geen sorry of excuses vanaf. "Dit gaat altijd zo" zei de jongen aan de telefoon.

Tenenkrommend hoe dit is gegaan. Na maanden wachten, fout advies en afgezegde afspraken is er niet gebeurd. Er zou nog gebeld worden door een specialist in kruipruimtes. Deze afspraak is ook niet nagekomen. Geen oplossing, alternatief, excuus en geen geïsoleerde muren. Het zal de schaarste zijn dat dit bedrijf nog bestaat.

5 febbraio 2023

Beste dhr. Sluiter, beste Bram,

Oei, een 1. Daar balen we altijd van!

U bent ontzettend teleurgesteld. Op alle mogelijke kanalen geeft u ons een 1.

En we kunnen u ook wel – gedeeltelijk - begrijpen. Door (té) koud weer en een zieke monteur moest uw afspraak tot 2 keer toe worden afgezegd. Ontzettend vervelend! Gelukkig stonden wij – na de tweede afzegging – binnen een paar dagen bij u op bezoek.

Echter, u verbaast ons ook. U bent boos omdat wij u van te voren niet hebben gewaarschuwd voor het risico bij het boren van ventilatieroosters. Dit risico is bij u wat groter omdat de kruipruimte onder uw woning niet bereikbaar is. Het lokaliseren van leidingen is namelijk lastiger. Onze adviseur heeft u hierop expliciet in de offerte gewezen. Dit mocht geen verrassing voor u zijn. Wij wijzen de consument hierop zodat er een overwogen keuze gemaakt kan worden en daarmee achteraf onduidelijkheden en teleurstellingen voorkomen worden. Ook in de bepalingen – in dezelfde offerte – hebben wij u hierover nogmaals helder geïnformeerd. Wij vinden het dan ook onbegrijpelijk dat u hiervan niet op de hoogte was. U heeft tenslotte zelf uw offerte geaccepteerd. Wij vinden het ontzettend jammer te lezen dat u vindt dat wij u bewust informatie achterhouden.

Wij hebben uw huis dan ook niet geïsoleerd. Bij spouwmuurisolatie hoort een goede ventilatie van de kruipruimte. Zowel de monteurs als onze medewerkers van de binnendienst (telefonisch) hebben u hierop gewezen. En wanneer u het boorwerk niet aandurft (en wij daardoor geen ventilatieroosters kunnen boren), is het niet verstandig te isoleren. Het zou vervelend zijn om later schimmelproblemen of een doorgerotte vloer te hebben.

Ontzettend jammer dat alle moeite (door u, maar ook door ons!) hierdoor voor niets is geweest.

Team isolatiespecialist.nl

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più