Perfekt passform! Snygg färg (röd). Fick mycket beröm. Att de är mycket stretch betyder inte att de är sladdriga. Rekommenderar att använda skärp så sitter de fint hela dagen. Mycket nöjd!
Fina byxor, precis som jag tänkt mig dem. Vill inte skriva att de är små i stl utan jag tror nog att jag enkelt behöver en storlek större. Försökte "anmäla" returen i returportalen och kom så lång... Leggi di più
Snabb service och en skön & snygg jeanskjol. Det enda som jag inte är nöjd med är hake och hyska som avslutar dragkedjan mitt bak. Den skaver och är obekväm mot stolsrygg plus att de hängde lösa. Jag... Leggi di più
Jag har tittat på den här klänningen länge. Den är populär och i butik har min storlek alltid tagit slut innan jag kommit till skott. Mått och storlek var perfekt och dessutom så fick jag lite "nykund... Leggi di più
Scritti dall'azienda
I SAY är ett danskt modemärke med huvudkontor i Them – en liten stad i Jylland där det finns ljus och luft och utrymme för att tänka stort. Vi drivs av en önskan om att få kvinnor att känna sig vackra och bekväma. Varje dag. Oavsett form, storlek och ålder. Bakom företaget står Britt och Søren Andreassen med mångårig erfarenhet inom klädbranschen. I SAY finns representerat i butiker i Danmark, Sverige, Norge och stora delar av Europa. I SAYs budskap är det enkelt: Vi är alla unika. Och det som gör I SAY unikt är att vi förstår just detta. Alla våra plagg har utformats med bekväm passform samtidigt som de skall framhäva det vackra i varje kvinna. Det gäller oavsett om det handlar om jeans eller en festklänning. Det är ett enkelt och ärligt recept som är lätt att förstå. Detsamma gäller för vår produktion. Vi är ärliga som en öppen bok och alla får vara med och läsa. Vi är stolta över – och vill gärna berätta om vår produktion som bedrivs under ordnade förhållanden – så hållbart som möjligt.
Knudlundvej 3, 8653, Them, Danimarca
- + 45 30 53 42 73
- care@isayshop.se
- isayshop.se
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Perfekt passform
Perfekt passform! Snygg färg (röd).
Mycket nöjd!
Underbart mjuka och följsamma i tyget…
Underbart mjuka och följsamma i tyget och passform.
Toppen betyg!
Toppen betyg!
Snabbt lätt och världens skönaste jeans fick jag hem.
Kommer defenetivt handla mer här/helene
Mycket nöjd.
Snabb leverans. Passade perfekt. Fick råd att ta en storlek mindre än jag brukar. Det blev bra. Alla papper för ev retur var med. Jag var helt nöjd med allt.
Snabbt tappad form
Mjuka och sköna jeans som tyvärr tappade formen efter en dags användning. Köpte en storlek mindre än vanligt och de satt ok vid provning.
Så nöjd
Så nöjd - men gick ned en storlek. Tur jag har tidigare erfarenhet av att sälja byxor fr ert varumärke.
Bästa byxorna och finns en till tillverkare av chinos i er klass.
Super bra chino byxa sitter perfekt…
Super bra chino byxa sitter perfekt stl. 42 färg mullvad.
Plagget var fint
Plagget var fint, precis som förväntat. Enda minus var den relativt långa leveranstiden och brist på info om detta.
Den satt perfekt💗
Bästa byxorna
Bästa byxorna! Sitter snyggt och bra kvalite. Har 4 par i olika färger. Funkar både till vardags och när man ska klä upp sig lite.
Jättesköna byxor och bra information om storlek.
Mycket bra information om byxorna och att man skulle gå ner en storlek.
Missade att detsamma inte gällde busarna, så där fick jag tyvärr byta storlek.
Allt gick väldigt smidigt
Allt gick väldigt smidigt, från order till leverans av den beställda varan
Fina jeans
Fina jeans, tog en mindre strl än normalt, ändå förstora.
Snabb trygg leverans
Bra information om varan o kvalite som…
Bra information om varan o kvalite som stämmer för min förväntning.
Bra leverans o bra att betala med Klarna.
Mvh
Ann-Sofie
Fin modell
Fin modell, dock stämde inte färgen med fotot på hemsidan
Fina varor men alldeles för lång…
Fina varor men alldeles för lång leveranstid!!
Storlek motsvarade måttangivelsen
Storlek motsvarade måttangivelsen. Fina plagg.
Kommer säkert köpa mer från er!
tog lång tid med leveransen och…
tog lång tid med leveransen och produkten motsvarade inte mina förväntningar
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.