Tak for din anmeldelse. Vi vil gerne præcisere, at vi naturligvis følger gældende regler for returnering, og at du har mulighed for at få pengene retur ved fortrydelse af et køb inden for den angivne returfrist, så længe varen returneres i original stand.
Vi beklager, hvis der har været misforståelser, og vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål omkring vores returpolitik. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe dig videre.
Her har du betingelserne om returnering fra vores hjemmeside (https://isagerstrik.dk/betingelser/):
"Ved køb af downloads, refunderes eller ombyttes varen ikke.
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Vi skal modtage besked om din returnering på webshop@isagerstrik.dk. Pakkeseddel skal vedlægges ved ombytning og returnering af varer.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Du kan også returnere varerne i vores fysiske butik på Skolevej 11, Tversted, 9882 Bindslev.
Varens stand, når du sender den retur
Garn skal sendes retur med original banderole og der må ikke være taget af garnet. Bøger, tilbehør, mv. skal indpakkes forsvarligt, så fragtskader forhindres. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi skal have pakken retur senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen og behandlet den, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den."