Super kundeservice - fin hjemmeside - hurtigt levering. Ringede og fik en snak med Peter inden jeg lavede en bestilling på reparation af mit el cykelbatteri. Havde efterfølgende nogle spørgsmål som... Leggi di più

Fantastisk service og kvalitet i topklasse! ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har haft en utrolig god oplevelse med Iontek i forbindelse med en reparation af mit elcykelbatteri. Da der opstod problemer med batteriet,... Leggi di più

Service som er langt over hvad der kan forventes. Vi bliver ringet op, batteriet vi har sendt er repareret ulovligt og er i så dårlig stand at den er farlig. De tilbyder at finde et andet brugt batter... Leggi di più

Renoveringen af mit batteri virker fint. Jeg har dog ikke prøvet at cykle det antal km den skulle kunne klare 😆 men batteriet virker meget bedre det er helt sikkert. Der stod at displayet på batter... Leggi di più

1. Produttore di batterie
  2. Negozio di batterie

Hos Iontek producere vi lithium batterier til elcykler og kabinescooter. Vi bruger kun de bedste celler på markedet, og giver derfor 2 års garanti på vores renovering af elcykel batterier og 4 års garanti på vores batterier til kabinescootere.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,9

Tutte le recensioni

41 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg fik professionel hjælp til nyt…

Jeg fik professionel hjælp til nyt batteri til min massagepistol som jeg bruger på mit arbejde som selvstændig massør.
Det er egentlig en meget lille opgave som en del andre batterioperatører afviste at hjælpe mig med. Iontek sagde med det samme ja og løste opgaven til en lige så billig penge som jeg kunne have købt et kopibatteri til i Kina. Det er så ikke helt rigtigt for jeg valgte til et tilbud om at bruge 130kr. på at opgradere min batteripakke så jeg får lidt længere levetid. Derudover er det også batterier er en helt anden kvalitet end jeg ville have fået fra Kina.
Jeg kunne have valgt at købe en helt ny massagepistol, men det vil igen være en massagepistol med en lavkvalits-batteripakke fra Kina. Jeg holder på at vi skal reparere de produkter vi har i stedet for at købe nyt. Min massagepistol er nu af bedre kvalitet end den var fra ny. jeg er meget tilfreds.
Atle Hedvard / Kropsterapeut / ManuVision/ Roskilde

22 gennaio 2025

Vores varmeste anbefaling

Vi fik super vejledning over telefonen. Vores aftale er blevet udført meget tilfredsstillende. Vi kunne hele tiden følge med i hvor og hvor langt batteriet var i processen, ligeledes da batteriet skulle retur. Vi følte os i gode professionelle hænder hele vejen. Giver vores varmeste anbefalinger.

15 gennaio 2025

Hurtig renovering af batteri til…

Hurtig renovering af batteri til ladcykel, afsendte det gamle batteri torsdag og havde det retur igen onsdag, og til en meget fornuftig pris ift. nyt batteri. Og det virker upåklageligt. Kan kun varmt anbefale Iontek

28 ottobre 2024

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition
Kontaktede dem, total venlig og hjælpsom, da vi var ved at bestille.
Kontaktede dem igen, da vi fik batteriet - der var noget vi ikke var sikker på kunne holde til at være ude. Igen fantastisk venlig og hjælpsom.
De største anbefalinger herfra

4 ottobre 2024