Jeg vil gerne vide en masse omkring det men... lige for tiden har jeg ikke tiden eller overskuddet til at sætte mig ind i det. Dette respektere og forstår Anders 100% så vi tog en hurtig gennemgang så... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Anders virker pålidelig med god viden inden for markedet God til at informere om markedet via mails Har været tilgængelig når der opstår behov for hjælp og spørgsmål
L'azienda ha risposto
Fantastisk god til at sætte sig ind i hvor bred min viden er, finde mine behov og komme til sagen. Kunne simpelt belyse forskellen mellem aktiesparekonto og lagerbeskatningsregler og hjælpe med de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
For 3 år siden gjorde Anders mig opmærksom på hvor let og overskueligt, det er selv at investere sine penge og pensioner og derved spare en del gebyrer... Med hans viden og ekspertise tog jeg spring... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Investermedpædagogen hjælper helt almindelige mennesker med at komme i gang med investering – på en måde der er forståelig, tryg og uden unødvendige gebyrer. Virksomheden er skabt ud fra ønsket om at gøre investering tilgængeligt for alle, uanset alder, baggrund eller erfaring. Gennem pædagogisk vejledning og personlig støtte bliver investeringsverdenen gjort overskuelig og til at handle på. Hos Investermedpædagogen får man ikke kompliceret finanssprog og smarte aktietips – men derimod enkle forklaringer, konkrete trin og en klar retning. Virksomheden tilbyder blandt andet hjælp til opsætning af aktiesparekonto, aldersopsparing og månedsopsparing via lavprisplatforme som fx Nordnet. Det hele foregår til en fast, lav pris – og uden bindinger. Der lægges vægt på ærlighed, gennemsigtighed og tillid. Man modtager ikke investeringsrådgivning i traditionel forstand, men en støtte til at forstå mulighederne og tage beslutninger på et informeret grundlag. Investermedpædagogen tror på, at investering ikke behøver være svært – og at det sagtens kan forklares i øjenhøjde. Målet er at give kunderne ro i maven og troen på, at de også kan være med.
5000 , Odense C, Danimarca
Kan varmt anbefale Anders – invester med pædagogen!
Jeg har været i forløb hos Anders og fået hjælp til både investering og opsætning af pension. Jeg havde længe haft et ønske om at komme i gang, men manglede både lysten, motivationen og ikke mindst viden til at starte selv. Jeg blev anbefalet Anders – og det må jeg sige, var en rigtig god beslutning.
Fra starten spurgte Anders ind til, hvor meget jeg selv ønskede at involvere mig: om jeg ville have et detaljeret indblik, eller om jeg hellere ville have en mere automatisk løsning, hvor jeg ikke skulle forholde mig til for mange detaljer. Jeg valgte det sidste, da interessen ikke er så stor – men jeg ved, at investering på sigt kan betale sig langt bedre end renter i banken.
Med Anders’ hjælp slap jeg for at bruge tid på alt det tekniske og kom hurtigt i gang. Nu har jeg en portefølje, der kører automatisk, jeg investerer fast hver måned – og afkastet taler allerede for sig selv.
Forløbet var nemt, hurtigt og helt ukompliceret. Jeg kunne selv bestemme detaljeniveauet, og Anders’ pædagogiske tilgang gjorde, at det aldrig blev mere komplekst, end jeg ønskede.
Så hvis du gerne vil i gang med at investere, men ikke ved, hvor du skal starte – så kan jeg kun varmt anbefale at tage fat i Anders.

Risposta di Investermedpaedagogen
Anders har ikke bare hjulpet os i gang med at investere, han har også formået at forklare os, hvordan man gør, så vi rent faktisk forstår det. Han er en dygtig formidler, og var virkelig god til at holde os i hånden i opstarten. Han lytter til, hvor vi er i livet, og lader det være udgangspunktet i dialogen. Han får vores varmeste anbefalinger.

Risposta di Investermedpaedagogen
Anders er rigtigt god til at gøre det at investere nemt og overskueligt. Han er rigtigt god til at forklare forskellen og fordelene ved de forskellige måder at investere på. Han hjælper med at sætte det hele op og giver forslag til hvad man kan investere i. Så jeg bare kan sætte mig tilbage og se min investering vokse. Også hjælper han til en virkelig god pris
En klar anbefaling her fra.

Risposta di Investermedpaedagogen
Anders er en guttermand hele vejen igennem og møder dig præcis dér, hvor du er.
Han kommer hele vejen rundt, så alt der er relevant for dig bliver gennemgået — på en måde, der faktisk giver mening.
Tøv ikke med at tage fat i ham – det er virkelig det hele værd. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di Investermedpaedagogen
Jeg har været hos Investermedpaedagogen, for at få en start på det at investere.
jeg kom som helt grøn og vidste ikke meget om det at investere, men Investermedpaedagogen gjorde det både let forståeligt og sjovt, samtidig med han var god til at formidle og forklare.
Jeg kan varmt anbefale Investermedpaedagogen, hvis du selv går med tanker om at investere.
Investermedpaedagogen har dig hele vejen og står altid klar til at svare på spørgsmål.

Risposta di Investermedpaedagogen
Anders har hjulpet mig med investeringsrådgivning og oprettelse af forskellige konti, så der er styr på fremtiden. Han tager sig god tid, formidler tydeligt og har en stor faglig viden. Med hans rolige tilgang føler man sig i trygge hænder som kunde.

Risposta di Investermedpaedagogen
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Anders, der med tålmodighed og forståelse har hjulpet mig i gang med at investere. Jeg har følt mig tryg og jeg er blevet taget alvorligt (trods min skepsis) hele vejen igennem 😃 Anders svarer troligt på mine mange spørgsmål, og forklarer alt, jeg har behov for at vide, uden brug af svære og uforståelige ord. Mine varmeste anbefalinger.

Risposta di Investermedpaedagogen
Kunne simpelt belyse forskellen mellem aktiesparekonto og lagerbeskatningsregler og hjælpe med de rette investeringsfonde der passer til hver. Kæmpe hjælp til at oplyse om børnenes muligheder for opsparing og brug af f.eks. frikort, hvilket han hjalp med at aktivere på skat.dk.
Kanon god oplevelse, en service vi fortsætter med!

Risposta di Investermedpaedagogen
Super behagelig at snakke med og god forklaring på hvordan det hele hænger sammen. han følger op på tingene og det gør man føler sig tryk i hans hænder.

Risposta di Investermedpaedagogen
Jeg og min familie har netop været igennem et forløb omkring investering med Anders fra Investermedpædagogen. Jeg kontaktede Anders for at få hjælp til at strømline min portefølje, og jeg må sige, at jeg blev positivt overrasket over, hvor meget viden, mange gode råd og praktiske ”knep” Anders kunne byde ind med.
Hans viden er ikke unik i sig selv, og muligheden for at tilegne sig den findes ’derude’, hvis man bruger tiden på det – men som det er med så meget andet, er tid penge og penge tid. Derfor vil jeg gerne understrege, at den tid jeg har brugt med Anders, og den viden han har formidlet, har været det unikke ved dette forløb – og det har været money well invested!
Fra starten havde jeg en reel sparringspartner, der kunne hjælpe mig og min familie på flere parametre. Anders gennemgik min portefølje og kom med konkrete forslag til, hvordan jeg kunne optimere den – både i forhold til skatteregler, aktieforslag, gebyrer og relevante investeringsfonde. Anders hjalp mig desuden både med at oprette pensionskonto og med at kontakte mit eget pensionsselskab for at sikre overensstemmelse med loft og indbetalinger – tekniske elementer, jeg ikke selv havde 100 % styr på. Han gjorde mig også opmærksom på lovpligtige forhold, som kan koste dyrt, hvis de ikke overholdes. Igen havde jeg en klar følelse af at være i trygge rammer hos Anders.
Ud over min egen investeringsportefølje fik jeg sat en konto op til min datter, hvor Anders rådgav om at bruge hendes fradrag på hendes frikort for at sikre skattefrit afkast – det fik vi også oprettet. Alt, hvad angår mig selv og min datter, er nu sat i system og automatiseret – hvilket giver en klar tryghed og ro i maven. ”Nu er tiden din bedste ven,” som Anders fortalte.
Jeg var oprindeligt lidt i tvivl om, hvor meget Anders egentlig kunne hjælpe mig og give mig af ny viden, da jeg jo ’allerede var i gang’ – men jeg må sige, at den tvivl blev gjort til skamme. Jeg står nu langt bedre rustet til at investere på en struktureret og effektiv måde, samtidig med at opsætningen kører automatisk, og min portefølje er strømlinet og har den risiko og langsigtede plan, som jeg ønskede.
Udover det tekniske og de investeringsmæssige elementer Anders formidler, var han gennem hele forløbet både tilgængelig, hurtig til at svare, fleksibel i forhold til aftaler og kunne hjælpe både visuelt via sine egne skabeloner og over telefonen ved tvivl eller usikkerheder.
Alt i alt kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger – og 5 stjerner – til Anders og hans virksomhed. Det er en rigtig god hjælp til alle, der er nye i investeringsverdenen og gerne vil i gang på en tryg og overskuelig måde.

Risposta di Investermedpaedagogen
Supergod introduktion indenfor et nyt område som vi ikke vidste ret meget om, men gjorde os trygge i forhold til investering.

Risposta di Investermedpaedagogen
Anders gør et kompleks område lettere at forstå, og er god til "at læse" hvad der er brug for at uddybe - eller springe over. Kæmpe anbefaling her fra

Risposta di Investermedpaedagogen
Anders er virkelig rar og en fantastisk formidler, som formår at gøre noget så komplekst som investering både forståeligt og interessant. Jeg har tidligere investeret, men mistede modet undervejs, fordi det hele blev for uoverskueligt og for teknisk for mig. Det gjorde, at jeg i en periode helt opgav at beskæftige mig med investering.
Efter et besøg af Anders er jeg nu klar til at komme i gang igen. Han tog sig tid til at lytte til mine udfordringer og spørgsmål, og han hjalp mig med at sætte alt op på en måde, der føles overskuelig og tilpasset min situation. Det gør en stor forskel, at han også deler åbent om sine egne erfaringer – både succeserne og de fejl, han selv har begået – så man kan lære af dem og undgå at falde i de samme fælder.
Jeg føler mig både motiveret og tryg ved at investere igen, og jeg kan varmt anbefale Anders til alle, der har lyst til at komme i gang eller bare ønsker et klart overblik over deres muligheder.

Risposta di Investermedpaedagogen
Jeg troede aldrig, at investering var noget for mig. Jeg har altid tænkt, at det var svært og lidt skræmmende. Jeg er helt ny på området og har aldrig været god til matematik, så det har altid virket uoverskueligt.
Men efter et møde med Anders fra Investering med Pædagogen blev det hele meget mere trygt at gå til. Han forklarede tingene stille og roligt, uden at bruge svære ord, og han var virkelig god til at skabe en tryg atmosfære, hvor jeg kunne stille alle mine spørgsmål – også dem, jeg ellers ville have holdt for mig selv.
Det gør en kæmpe forskel at have nogen, der kan forklare det på en måde, man forstår. Det har givet mig mod til at gå i gang, og nu føler jeg mig langt mere sikker på, at jeg også kan finde ud af det.
Hvis du sidder og tænker, at det måske ikke er for dig, så kan jeg kun sige: Giv det en chance – det kan virkelig gøre en forskel.

Risposta di Investermedpaedagogen
Kanon godt oplæg af Anders og forklare virkelig hele processen til at gøre det nemt og forståeligt for folk uden erfaring.
Det kan kun gå for langsomt at få en snak med ham 🙏

Risposta di Investermedpaedagogen
Anders var god til at forklare de kringlede ord, så jeg forstod det. Super god vejledning og rådgivning ud fra min private situation.

Risposta di Investermedpaedagogen
Fantastisk hjælp og tryg opstart!
Investermedpædagogen.dk gør det virkelig nemt at komme i gang med investering. Han er både tålmodig, venlig og imødekommende, og han formår at forklare tingene på en måde, der er både forståelig og overskuelig – også for os uden erfaring. (Eller uden interesse for tal og det med småt)
Han hjælper med alt, lige fra opsætning til skat og andre ting, man slet ikke vidste kunne være en udfordring. Det hele sker i et tempo, hvor man føler sig tryg og godt klædt på,også på de mest distræte dage.
Hold kæft en service han har, de bedste anbefalinger herfra.

Risposta di Investermedpaedagogen
Jeg kan klart anbefale at opstarte investeringsrejsen, med Anders ved din side. Han sætter dig ind i det på en nem og forståelig måde, også for dem der er helt nye! 🌟
“ Du skal bare gøre som Sarah” 👏🏼

Risposta di Investermedpaedagogen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.