Banner for PensionsSelskabet.dk

PensionsSelskabet.dk Recensioni 194

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg følte mig mødt i øjenhøjde og oplevede, at der blev lyttet til mine behov og min situation, også selvom pension kan føles både tungt og uoverskueligt. Alt blev forklaret på en måde, der var let a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Når jeg høre ordet pension, tænker jeg: “Behøver jeg virkelig bekymre mig om det nu, eller tage stilling til noget. Kan det ikke bare køre automatisk” Men jeg skal være helt ærlig at sige at det var... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Pensionsmøde med Casper Ørsted. Casper er verdensklasse formidler og får en til at føle sig tryg samt han sikrer sig at man sidder tilbage med svar på alle ens spørgsmål.

Valutata 5 stelle su 5

Super behagelig oplevelse ☺️ Elisabeth var super sød og man blev hjulpet godt igennem hele processen. Hun kan varmt anbefales

Dettagli dell'azienda

1. Ufficio pensionistico
  2. Servizi di gestione dei cespiti
  3. Assicurazione reddito protetto
  4. Servizio di investimenti

Scritti dall'azienda

Pension behøver ikke være uoverskueligt. Hos PensionsSelskabet.dk hjælper vi dig og din virksomhed med at finde hoved og hale i det hele – uden fagudtryk og uden at du skal føle, at du burde have læst mere op på det. Vi rådgiver om pension og sundhedsforsikring, og samarbejder med anerkendte leverandører som AP Pension, Euro Accident, Dansk Sundhedssikring, Gjensidige og Nordnet Bank mm. Det betyder, at vi kan sammensætte netop den løsning, der passer til din situation – i stedet for at presse dig ned i en standardboks. Vi er forsikringsformidler og modtager vederlag for vores formidling. Vi er underlagt Finanstilsynet og Lov om forsikringsformidling.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Rådgiveren Gert var yderst kompetent

Rådgiveren Gert var yderst kompetent, imødekommende og meget empatisk.

Alt blev gennemgået tilfredsstillende, åbent og ærligt.

Klar anbefaling herfra

20 marzo 2026

Hej Morten

Tak for din flotte anmeldelse! 🌟

Gert bliver glad for at læse dine ord. Den kombination af faglighed, åbenhed og ægte omsorg for den enkelte er noget, vi virkelig værdsætter hos vores rådgivere - og som gør hele forskellen i en god pensionssamtale.

Tak for anbefalingen - vi sætter stor pris på den!

God rådgivning

God rådgivning ! Meget behaglig samtale

10 marzo 2026

Tak for din anmeldelse! 🌟

Det glæder os, at Gert har givet dig en god oplevelse. Han er dygtig til at skabe en afslappet stemning, hvor tingene falder naturligt på plads.

Valutata 5 stelle su 5

Super behagelig oplevelse ☺️ Elisabeth…

Hun kan varmt anbefales

4 marzo 2026

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse! ☺️

Elisabeth bliver helt sikkert glad for at læse din anbefaling. Hun er rigtig dygtig til at skabe tryghed gennem hele forløbet, så man føler sig i gode hænder fra start til slut.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse!

Valutata 4 stelle su 5

Kompetent pensionsrådgivning

Michael Søndergaard er meget kompetent og behageligt at tale med, så det var en virkelig god oplevelse.

5 marzo 2026

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse! 🌟

Det glæder os, at Michael gav dig en god oplevelse, og at I havde god kemi.

Hvis der er noget du føler vi kunne have gjort bedre, eller hvis du har tanker om, hvad der kunne sikre os den sidste stjerne, hører vi meget gerne fra dig.

Vi er altid her, hvis du har brug for hjælp.

Pensionsmøde med Casper Ørsted

Pensionsmøde med Casper Ørsted.

25 febbraio 2026

Hej Martin,

Tak for din fantastiske anmeldelse og anerkendelsen af vores yndlings-Casper! 🌟

"Verdensklasse formidler" - det er en virkelig flot ros, som Casper helt sikkert bliver glad for at læse. At du følte dig tryg og fik svar på alle dine spørgsmål er jo netop det, der gør forskellen mellem et godt og et rigtig godt pensionsmøde.

Igen tak for anerkendelsen og skulle du få brug for os en anden gang, er vi altid klar til at hjælpe.

God vejledning.

16 febbraio 2026

Hej Ina

Tak for din anmeldelse! 🌟

Det glæder os, at Casper har kunnet guide dig godt gennem det hele.

Meget behagelig

Meget behagelig, og yderst hjælpsom rådgiver. Fik klaret tingene, selvom der var et par bump på vejen. Kun tilfredshed herfra.

23 gennaio 2026

Hej Peter,

Tak for din fine anmeldelse! 🌟

Det glæder os, at Gert har kunnet hjælpe dig i mål - også selvom der var et par bump på vejen. Det sker ind imellem, og det vigtige er, at vi finder løsningerne sammen og får tingene på plads.

Vi er glade for at have dig med ombord.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg følte mig mødt i øjenhøjde!

Alt blev forklaret på en måde, der var let at forstå, uden unødigt fagsprog, og jeg gik derfra med en følelse af ro og overblik. Det var tydeligt, at der ikke bare var fokus på tal, men også på mig som menneske og på min fremtid.

22 gennaio 2026

Hej Elisabeth,

Tak for din grundige og flotte anmeldelse! 🌟

Det varmer at høre, at Kurt har givet dig sådan en god oplevelse. Pension kan godt føles tungt og uoverskueligt, og derfor er det vigtigt for os, at du ikke bare får tal og fagsnak, men en løsning der giver mening for dit liv og din fremtid.

At du gik derfra med ro og overblik betyder alt for os. Tak for tilliden!

Valutata 5 stelle su 5

Havde en utrolig behagelig samtale med…

Havde en utrolig behagelig samtale med Gert som var meget hjælpsom og hjælpe mig med at kigge min pensionsordning igennem og vi fandt en rigtig god Løsning mange tak for den gode service

22 dicembre 2025

Hej Kristian,

Tak for din dejlige anmeldelse! 🌟

Det er dejligt at høre, at Gert har givet dig en god oplevelse. Han er rigtig dygtig til at skabe et behageligt rum, hvor I sammen kan finde den løsning, der passer bedst til netop dig.

Vi er glade for at have dig med - og vi er her, hvis du får brug for hjælp fremover.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg følte mig taget godt imod…

Jeg følte mig taget godt imod og informeret løbende gennem processen. Rar og imødekommende betjening.

28 novembre 2025

Tak for din fine anmeldelse! 🌟

Det er dejligt at høre, at Gert har givet dig en god oplevelse. At blive taget godt imod og holdt informeret gennem hele processen er vigtigt for os - pension er en stor beslutning, og du skal føle dig tryg hele vejen.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har benyttet os af senior rådgivning…

Vi har benyttet os af senior rådgivning og har fået professionel og venlig rådgvining. Vi føler os set og anbefaler at alle forud for pensionsalderen får et pensionscheck. Vi har nu en konkret plan for økonomien i vores alderdom.

10 novembre 2025
Non scritta su invito

Hej Peter,

Tak for jeres fine anmeldelse! 🌟

Det er dejligt at høre, at Kim har givet jer en god oplevelse med vores senior rådgivning. At I nu har en konkret plan på plads for alderdommen - og at I føler jer set i processen - er præcis det, vi sigter efter.

Og tak for anbefalingen! At få styr på tingene i god tid gør en kæmpe forskel.

Vi er her, hvis I får brug for hjælp fremover.

Valutata 5 stelle su 5

Præcis rådgivning uden unødvendige…

Præcis rådgivning uden unødvendige fyldord. Resultatet gav mig tryghed i min pensionistfremtid.

15 ottobre 2025

Hej Keld,

Tak for din anmeldelse! 🌟

Det glæder os, at du har fået præcis den rådgivning, du havde brug for - uden om alle omsvøbene. At give dig tryghed om fremtiden er kernen i det, vi gør, så det er dejligt at høre, at vi har ramt plet.

Valutata 5 stelle su 5

Har sikret min famile ved uheld.

Jeg har fået en super professionel og kompetent rådgivning og hjælpe til at få styr på min pension, og mine forsikringer hvor der har været fejl som takket være Jesper nu er rettet op efter en længere kamp, mange tak for det😊

9 ottobre 2025

Hej Jesper,

Tak for din fine anmeldelse! 😊

Det er dejligt at høre, at Jesper har kunnet hjælpe dig med at få styr på tingene - og ikke mindst rette op på de fejl, der var. At sikre sin familie ordentligt er vigtigt, og det kræver ind imellem at kæmpe lidt for at få det rigtigt. Godt I holdt ved!

Du er nu i trygge hænder fremover.

Yderst kompetent rådgivning

Yderst kompetent rådgivning
Fik forelagt helt nye muligheder, som på alle måder forbedrede mine fremtidige økonomiske forhold.
En rådgiver som forstod at kommunikete forståeligt og meget løsningsorienteret
Bedste rådgivning jeg har modtaget
Stor tak til Mads Stevn Bjørklund.

9 ottobre 2025

Hej Camilla,

Tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟

Det er dejligt at høre, at Mads har kunnet åbne nye døre for dig og forbedre dine fremtidsmuligheder. Han er rigtig god til både at tænke kreativt og forklare tingene klart, så du kan træffe de bedste beslutninger for netop din situation.

"Bedste rådgivning jeg har modtaget" - det er en virkelig flot ros, som vi tager til os med stolthed. Tak!

Kæmpe anbefaling

Super behageligt møde jeg havde med Kurt! Kæmpe anbefaling herfra!

8 ottobre 2025

Hej Elisabeth,

Tak for din dejlige anmeldelse! 🌟

Det varmer at høre, at Kurt har givet dig sådan en god oplevelse. Han er rigtig dygtig til at skabe et behageligt rum, hvor du kan få styr på din pension i dit eget tempo.

Rigtig god fornøjelse med det hele - og tak for anbefalingen!

29 settembre 2025

Hej Torsten,

Tak for din anmeldelse! 🌟

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse. God service er kernen i det, vi gør - så det er dejligt at høre, at vi har ramt plet.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis der dukker spørgsmål op.

Valutata 5 stelle su 5

Meget behagelig og venlig pensionsrådgiver

Meget behagelig og venlig pensionsrådgiver. Arbejdede hele tiden ud fra mit udgangspunkt.

2 ottobre 2025

Hej Annika,

Tak for din fine anmeldelse! 🌟

Det er dejligt at høre, at Kurt har givet dig en god oplevelse. At arbejde ud fra dit udgangspunkt er præcis sådan, vi gerne vil have det - din pension skal passe til dit liv, ikke omvendt.

Super kompetent rådgivning

Super kompetent rådgivning i et letforståeligt sprog. Michael guidede kompetent igennem de forskellige behov og valgmuligheder, jeg kunne overveje ud fra min personlige situation, og bidrog til at udvidet forståelse af, hvilke knapper, der kan skrues på, og hvordan de forskellige elementer af pension og forsikring spiller sammen.

2 ottobre 2025

Hej Birthe,

Tak for din grundige og fine anmeldelse! 🌟

Det er dejligt at høre, at Michael har kunnet guide dig gennem mulighederne på en måde, der gav mening. At kunne se, hvordan de forskellige elementer hænger sammen, er jo nøglen til at træffe de rigtige valg for netop dig.

Vi er her, hvis du får brug for hjælp til at justere undervejs.

Valutata 5 stelle su 5

Meget tilfreds med pensions…

Meget tilfreds med pensions gennemgangen med Gert fra Pensionsselskabet. Tak!

1 ottobre 2025

Hej Nina,

Tak for din anmeldelse! 🌟

Vi er glade for at høre, at Gert har givet dig en god gennemgang. Han er dygtig til at skabe overblik over pensionen, så du ved præcis, hvor du står.

Velkommen til, og tak fordi du valgte os!

God og grundig gennemgang

30 settembre 2025

Hej Kasper,

Tak for din anmeldelse! 🌟

Det glæder os, at Michael har givet dig en grundig gennemgang. Han er god til at sikre, at alle detaljer er på plads, så du kan træffe de rigtige beslutninger om din pension.

Hvis der er noget, du går og tænker over, er du altid velkommen til at ringe.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più