Bra information men bokat av mäklaren som missade att informera om att det skulle kosta 3000kr för 20min genomgång av besiktningsprotokollet. De hade tydligen nämnt det i ett mail som gick till min... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Vi blev rekommenderade Inspekt Group och är otroligt nöjda med hela upplevelsen. Från första kontakten till slutförd leverans var kommunikationen snabb, tydlig och professionell. Teknikern Fre... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag upplevde att besiktningen genomfördes mycket professionellt. Den inleddes med en tydlig genomgång av vad som ingick i besiktningen samt vilka åtgärder som tidigare har utförts på huset. Därefter... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastisk på-plats genomgång av besiktningsprotokoll. Kan med varm hand verkligen rekommendera Peter, han gjorde ett helt fantastiskt jobb, och var otroligt pedagogisk, tydlig och professionell. Be... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Inspect Group – professionell partner för husbesiktning, lägenhetsbesiktning och energideklaration i Sverige.
Inspect Group är ett ledande besiktningsföretag som hjälper privatpersoner och företag fatta trygga beslut vid bostadsaffärer. Vi erbjuder professionella tjänster inom överlåtelsebesiktning, lägenhetsbesiktning och energideklaration – oavsett om du ska köpa eller sälja din bostad.
Våra certifierade besiktningstekniker är erfarna, noggranna och levererar alltid tydliga, lättförståeliga och transparenta besiktningsutlåtanden. Vi strävar efter att ge dig full insyn i bostadens skick så att du kan fatta välgrundade beslut utan överraskningar.
Inspect Group grundades 2017 under namnet Besiktningsföretaget och har sedan dess utvecklats till en stark aktör inom byggteknisk besiktning i Sverige. Idag är vi verksamma i storstadsregionerna och har genomfört tusentals bostadsbesiktningar med fokus på kvalitet, trygghet och kundnöjdhet.
Vi är stolta över vårt rykte som en pålitlig besiktningspartner och lägger stor vikt vid personlig service, professionalism och rak kommunikation. Vårt mål är att göra varje steg i besiktningsprocessen så smidigt och tydligt som möjligt.
📧 Kontakt: info@inspectgroup.se
📞 Telefon: 010-18 20 250
🌐 Hemsida: www.inspectgroup.se
Inspect Group – vi besiktigar Sveriges bostäder med kvalitet och omtanke.
Johannefredsgatan 4, 431 53, Mölndal, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane

Risposta di Inspect Group
Faktura utan avstämning. Utskickad utan att stämma av med beställande mäklare

Risposta di Inspect Group
Besiktningsmannen var kunnig om allt i huset och gav sig tid till att förklara och svara på frågor

Risposta di Inspect Group
Både det praktiska och administrativa bemötandet har varit både professionellt och trevligt.

Risposta di Inspect Group
En trevlig och kunnig besiktningsman som tog god tid på sig att genomföra en omfattande, och som jag upplevde, korrekt besiktning av mitt radhus. Han gav ett ambitiöst intryck och tog relevanta fakta och synpunkter från mig. Det kändes som om besiktningen utfördes precis på det sätt som den ska och köparen av mitt radhus har nu fått en korrekt uppfattning av skicket för radhuset.

Risposta di Inspect Group
Er besiktningsman/kvinna var lite nonchalant och hade dålig koll/slarvig med inspektionen samt anmärkte på en kemisk lukt i huset som varken vi/närstånde eller mäklare samt spekulanter upplevt i huset.
Tråkigt då den ”påstådda” lukten påverkade försäljningen negativt och oroade spekulanterna i onödan även om dom själva inte kunde känna någon lukt vid visningstillfället.

Risposta di Inspect Group
Not recommended , A week before booked and confirmed a date for inspection, inspection day nobody arrived or no information about cancellation, Totally wasted our time and the property owners time, very unprofessional 0️⃣

Risposta di Inspect Group
Överlåtelsebesiktningen som jag fick utförd var noggrant genomförd, och gav mig inblick i fastighetens brister. Adam Nilsson som besiktigade var tydlig, professionell och hade ett trevligt bemötande. Jag är mycket nöjd!