Banner for Inspect Group

Inspect Group Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Bra information men bokat av mäklaren som missade att informera om att det skulle kosta 3000kr för 20min genomgång av besiktningsprotokollet. De hade tydligen nämnt det i ett mail som gick till min... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi blev rekommenderade Inspekt Group och är otroligt nöjda med hela upplevelsen. Från första kontakten till slutförd leverans var kommunikationen snabb, tydlig och professionell. Teknikern Fre... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag upplevde att besiktningen genomfördes mycket professionellt. Den inleddes med en tydlig genomgång av vad som ingick i besiktningen samt vilka åtgärder som tidigare har utförts på huset. Därefter... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk på-plats genomgång av besiktningsprotokoll. Kan med varm hand verkligen rekommendera Peter, han gjorde ett helt fantastiskt jobb, och var otroligt pedagogisk, tydlig och professionell. Be... Leggi di più

1. Geometra professionista
  2. Ispettore di case

Informazioni su Inspect Group

Scritti dall'azienda

Inspect Group – professionell partner för husbesiktning, lägenhetsbesiktning och energideklaration i Sverige.

Inspect Group är ett ledande besiktningsföretag som hjälper privatpersoner och företag fatta trygga beslut vid bostadsaffärer. Vi erbjuder professionella tjänster inom överlåtelsebesiktning, lägenhetsbesiktning och energideklaration – oavsett om du ska köpa eller sälja din bostad.

Våra certifierade besiktningstekniker är erfarna, noggranna och levererar alltid tydliga, lättförståeliga och transparenta besiktningsutlåtanden. Vi strävar efter att ge dig full insyn i bostadens skick så att du kan fatta välgrundade beslut utan överraskningar.

Inspect Group grundades 2017 under namnet Besiktningsföretaget och har sedan dess utvecklats till en stark aktör inom byggteknisk besiktning i Sverige. Idag är vi verksamma i storstadsregionerna och har genomfört tusentals bostadsbesiktningar med fokus på kvalitet, trygghet och kundnöjdhet.

Vi är stolta över vårt rykte som en pålitlig besiktningspartner och lägger stor vikt vid personlig service, professionalism och rak kommunikation. Vårt mål är att göra varje steg i besiktningsprocessen så smidigt och tydligt som möjligt.

📧 Kontakt: info@inspectgroup.se
📞 Telefon: 010-18 20 250
🌐 Hemsida: www.inspectgroup.se

Boka besiktning Kontakta oss

Inspect Group – vi besiktigar Sveriges bostäder med kvalitet och omtanke.

Promotion box for Inspect Group

Vi besiktigar Sveriges bostäder.

Vi hjälper vi dig att fatta rätt beslut vid din fastighetsaffär.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

286 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

205 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Teknisk, men inte social kompetens

Att inte direkt till kunden kunna säga (negativa) slutsatser om fastighetens kondition, utan bara komma med det i rapporten efteråt, det är dålig stil och helt enkelt ynkligt och fegt. Då räcker det inte med att inspektören uppenbarligen har mycket hög teknisk kompetens.

27 marzo 2026

Hej Anders,

Tack för din återkoppling.

Vi uppskattar att du lyfter detta, då bemötande och tydlighet är minst lika viktigt som den tekniska kvaliteten i våra besiktningar.

Vår arbetsmetod bygger på att samtliga iakttagelser och slutsatser först analyseras noggrant och dokumenteras i besiktningsprotokollet, för att säkerställa att informationen är korrekt, genomtänkt och juridiskt hållbar. Samtidigt förstår vi att det kan upplevas som frustrerande om viktiga slutsatser inte kommuniceras tillräckligt tydligt på plats.

Detta är något vi tar med oss i vårt fortsatta arbete, där vi strävar efter att bli ännu tydligare i dialogen med kund under besiktningens gång.

Tack igen för att du tog dig tid att lämna synpunkter.

Proffsigt utfört!

23 marzo 2026

Hej Heikki,

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med besiktningen. Vi uppskattar verkligen förtroendet att få hjälpa dig.

Valutata 4 stelle su 5

Trevligt bemötande och såg det positiva…

Trevligt bemötande och såg det positiva och inte bara en massa negativt

31 marzo 2026

Proffesionellt och service minded

Proffesionellt och service minded. Engagerad och tydlig med att förklara alla delar som man bör tänka på m

9 marzo 2026

Hej Susanne,

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt noggrann o kunnig.

Väldigt noggrann o kunnig.
Trevlig .

9 marzo 2026

Hej Monika,

Mycket nöjda.

Vi fick uppfattningen att teknikern var mycket noggrann och kompetent.
Vi är mycket nöjda med hans insats.

6 marzo 2026

Hej Karin,

De är kunniga

De är kunniga , utför sitt uppdrag effektivt. Lämnade mkt bra information

12 marzo 2026

Hej Anna-Kristina,

Trevlig inspektör /väldigt saklig

Trevlig inspektör /väldigt saklig

4 marzo 2026

Hej Dennis,

Grym besiktningsman

Har träffat många besiktningsmän genom åren. Men Nisse var verkligen bäst i alla kategorier.
Tydlig, saklig och noggrann
Fick verkligen ett toppen förtroende

4 marzo 2026

Hej Jenny,

Nisse hälsar så gott!

Mycket nöjd över hanteringen

Mycket nöjd över hanteringen. Väldigt professionell

26 febbraio 2026

Hej Betina,

Tack för ditt omdöme!
Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du upplevde hanteringen som professionell.

Valutata 5 stelle su 5

Energideklaration och besiktning gick…

Energideklaration och besiktning gick lugnt tillväga. Funkade perfekt och vi hade tagit fram alla uppgifter som behövdes som förberedelse till besiktningsmannen. Nöjda med besöket och dokumentation efteråt. Inget att klaga på.

23 gennaio 2026

Hej Lena,

Tack för ditt omdöme!
Vi uppskattar verkligen din feedback.

Besiktningsmannen

Besiktningsmannen, Ola Friberg, var ytterst noggrann och kommunikativ.
Både köpare och säljare fick många bra och praktiska råd.

25 febbraio 2026

Hej Sune,

Jag är mycket nöjd med Inspect Group

Jag är mycket nöjd med Inspect Group. Allt fungerade mycket bra!👍

24 febbraio 2026

Hej Ola,

Valutata 4 stelle su 5

Helt ok

Helt ok, inget speciellt.

16 febbraio 2026

Hej Stefan,

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen förtroendet att få hjälpa dig.

Valutata 5 stelle su 5

Bra service ,bra förklaring under…

Bra service ,bra förklaring under besiktningen .

18 febbraio 2026

Hej Frode,

Valutata 5 stelle su 5

Toppen bra och trevligt bemötande.

Toppen bra och trevligt bemötande.

16 febbraio 2026

Hej Anna,

Utföraren var förtroendeingivande.

Utföraren var förtroendeingivande.

18 febbraio 2026

Hej Gunilla,

Varma hälsningar // Inspect Group

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più