@ImmoZillaBot - Telegram бот для пошуку житла в Гамбурзі Recensioni 9

4,3

Dettagli dell'azienda

1. Consulente immobiliare

Scritti dall'azienda

Цей бот містить усе необхідне для пошуку житла в різних кооперативах у Гамбурзі. Від бази знань, де детально описано, як заповнювати профілі, які документи підготувати та як оптимально реагувати на оголошення, до повністю автоматизованого рішення, де від вас потрібно лише налаштувати фільтр, а далі — чекати на запрошення на перегляд.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Ich bin sehr zufrieden mit der…immozillabot

Ich bin sehr zufrieden mit der Unterstützung bei der Wohnungssuche. Die Rückmeldung war schnell und die Beratung professionell. Ich habe 5 Sterne vergeben und kann den Service gerne weiterempfehlen.

7 giugno 2026

Risposta di @ImmoZillaBot - Telegram бот для пошуку житла в Гамбурзі

Vielen Dank für Ihre Bewertung!

Благодарность.

Хочу выразить благодарность Боту для поиска жилья в Гамбурге. Сервис оказался очень удобным, быстрым и эффективным. Благодаря боту я смог оперативно получать актуальные предложения по аренде жилья, что значительно сэкономило время и упростило поиск.

Особенно понравилось, что информация обновляется регулярно. Бот помогает не пропустить интересные варианты и быстро реагировать на новые объявления.

Рекомендую этот сервис всем, кто ищет жильё в Гамбурге. Отличный инструмент, который действительно помогает найти подходящий вариант быстрее и удобнее.

3 giugno 2026

Отримання соціальної квартири на 4 персони

Це було не просте випробування, ми прожили в готелі 4 роки і не могли знайти житло, але спробували цей бот і після 4 місяців очікування ми все ж таки отримали квартиру на 4 особи ще й в тому районі де проживаємо в готелі. Нажаль пошук соціальної квартири у Гамбурзі це дуже не простий і складний процес, але перевага автоматичного бота який сам надсилав заявки та сам бронював терміни трішки полегшило в загальному. Тому дякую розробникам, це справді корисний застосунок. Виправдав себе на всі 100%

20 febbraio 2026

Valutata 5 stelle su 5

Хочу выразить огромную благодарность за…

Хочу выразить огромную благодарность за вашу работу. Честно говоря, словами сложно передать все эмоции и то, насколько вы помогли нашей семье.
Мы уже почти потеряли надежду найти квартиру в Гамбурге. Обращались к маклерам, платили деньги, но ничего не получалось. Мама уже смирилась с мыслью, что нам придётся и дальше жить в лагере для беженцев.
Но благодаря вам всё изменилось. Следуя всем вашим указаниям, мы начали получать много приглашений на просмотры и в итоге спустя 4 месяца добились успеха — нашли прекрасную социальную квартиру.
И очень важно, что вы помогаете людям на всём пути: с документами, оформлением и даже с социальными выплатами на квартиру. Для многих это действительно сложно, и без такой поддержки справиться почти невозможно.
Сегодня мы получили контракт, а в среду уже получим ключи. И наконец-то мои младшие сестрёнки будут спать каждая в своей комнате.
Спасибо вам огромное за вашу помощь и за то, что дарите людям надежду.

20 maggio 2026

Знайшли!

У нас сім'я з 3 осіб. Ми рік шукали житло самостійно, приділяли цьому багато часу, що відривало від навчання. Але все марно. Було 2 огляди, і то один від приватника, а хотілося, звичайно ж, знайти житло від кооперативу. За допомогою автоматичного бота ми нещодавно заїхали в нову квартиру! Відразу скажу, що чудес чекати теж не варто. У нас було десь 10 термінів, і на п'ятому місяці пошуку нам, нарешті, схвалили проживання! Хочеться висловити величезну подяку. Підтримка завжди на зв'язку, допомагали і вболівали за нас, давали рекомендації. Слава Богу, цей період пошуку закінчився, і ми можемо спокійно видихнути. Буду рекомендувати вас усім, кого знаю.

5 aprile 2026

Супер!!!!

Наша родина майже рік шукала квартиру в Гамбурзі і все марно. Щодня хтось із нас мав сидіти за комп’ютером і без кінця оновлювати оголошення від орендодавців, щоб якомога швидше відгукнутися. Звісно, це виходило не завжди: треба було ходити на курси, а потім ще й на роботу. Тому запрошень на перегляди майже не було.
Ми вже почали втрачати надію, навіть думали відкладати гроші на рієлтора. Але якось я дізналася, що знайомі знайшли квартиру завдяки @immozillabot. Ми вирішили теж спробувати, тим більше, що це значно дешевше, ніж послуги рієлтора.
Я оформила підписку на 3 місяці на тариф ультра, де бот фактично все робить за тебе. Для нас це було ідеально: більше не потрібно було відриватися від роботи чи жертвувати часом із родиною, постійно оновлюючи сторінки з оголошеннями.
І нарешті ми почали регулярно ходити на перегляди і при цьому зовсім не витрачали свій час! Звісно, щастя прийшло не одразу, було багато відмов, але за тиждень до завершення підписки ми отримали той самий омріяний лист із підтвердженням!
Нашій радості не було меж. Я щиро вдячна людям, які створили цього бота - завдяки їм ми нарешті живемо у своїй затишній квартирі ❤️

3 marzo 2026

Результативный

Быстрый, удобный, результативный бот.
Важно, что постоянно совершенствуется и развивается!
Пять из пяти!

15 aprile 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più