Ildfastesten.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

nemt, leveret til døren.. kunne måske have været lidt mere information fra bestilling til der faktisk blev afsendt

Vi havde købt ildfaste sten til vores pejs, samt varmebestandig mørtel. Mørtelen virkede helt forkert, så vi tog kontakt og en uge senere havde vi en ny spand, som nu virker som det skal. Perfekt og h... Leggi di più

En god, venlig og effektiv oplevelse. Kundeservicen er i top og produkterne lever op til forventningerne. Jeg fik brug for kundeservice, hvor jeg blev behandlet ordentligt og følte mig imødekommet.... Leggi di più

Produkterne har alle været i top, og Pompei selvbygger-ovnen, var med rigeligt overskydende materialer, og god instruktion. Alt blev leveret fint efter aftale, og telefonen blev besvaret hver gang... Leggi di più

1. Negozio di barbecue

Vi sælger ildfaste materialer til både private og professionelle. Vores sortiment består bl.a. af byg-selv pizzaovnssæt med vejledninger, pizzaovnstilbehør, keramisk isolering til esser, glasovne og keramikere, ildfaste sten og plader i mange forskellige størrelser.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

65 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

5 Stjernet handel og sten

Jeg har talt med Ildfaste sten, vi har talt sammen, så alt er 5 stjernet betjening og 5 stjernet sten, jeg handler der igen når tiden kommer.

6 agosto 2025
Logo di Ildfastesten.dk

Risposta di Ildfastesten.dk

Hej Jørgen.
Du havde været velkommen til at kontakte mig, så havde jeg sendt en ny sten :-) Du havde bestilt 5 sten, den ene ekstra sten der var knækket var en jeg havde vedlagt da jeg tænkte du måske kunne bruge den selvom et hjørne var knækket af.
Men en anden gang så bare sig til og så sender jeg en ny :-).
Mvh Jørgen. Ildfastesten.dk

Gode produkter til gode priser

Det her er anden gang jeg har handlet ved Ildfastesten
men ikke sidste gang. Der var lidt rod her den sidste gang men det blev ordnet inden for 10 min hvor jeg fik et bedre produkt. Deres varer er helt som beskrevet på deres hjemmeside og rent faktisk til gode priser.

23 luglio 2025

Varerne kom til tiden to dage efter…

Varerne kom til tiden to dage efter bestilt stod der 60 kg og chaufføren har sat det et rigtig godt sted i sommerhuset og alt var helt og fint.
nemt at finde varer på deres hjemmeside. Så jeg kan kun anbefale ildfast sten, til andre som skulle have brug for denne hjemmeside

28 maggio 2025

Lytter til sine kunder

Super god telefonisk kontakt, manden ved alt om opbygning af pizzaovn og deler godt ud af sin viden.Han giver sig tid til at svare på dine spørgsmål. Selvom der normalt sendes tirsdag, gav han sig tid til at sende onsdag så jeg havde det fredag. TAK FOR DET.

11 maggio 2025