Kan enkel maar positief zijn over de site. Na indiening van zoekertje snel een telefoontje voor alles nog eens te overlopen en te vragen wat je verlangt en/of hoopt te verkrijgen. Kreeg na ff te wacht... Leggi di più

L'azienda ha risposto
We verkochten de auto van mijn vader die rijverbod had gekregen. De auto had veel schade waarvan ik duidelijke foto's had geupload. In het telefoongesprek werd hier langs beide kanten open over gec... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Beste, alles ging vlot (komen tot een akkoord) en correct (afhandeling & betaling) .. verzoeken zoals deze blijven - nadat naar onze tevredenheid reeds meermaals (telefonisch) werd gepolst - evenwel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na het online invoeren van de details i.v.m. mijn auto, volgde zeer snel telefonisch contact gevold door hun verkoopovereenkomst. Zelfde dag nog een gesprek met de koper + afspraak, enkele dagen lat... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda
Kolonel Begaultlaan 1A/51, 3012, Leuven, Belgio
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Snel en zeer professioneel !!! Ik raad het ten zeerste aan!!!

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be
beetje teleur gesteld dat koper lagere prijs heeft bedongen 2.250 ipv 2.750, omdat hij vond dat de door de bemiddelaar verstrekte informatie niet volledig was.

Alles verliep Perfect.
Goede prijs en vlotte regeling met de koper.

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be
Waardeloos, slechte ervaring en zuiver tijdverlies.
Na ingeven gegevens oldtimer op hun website krijg ik telefoon, neem op, geen antwoord maar ontvang tijdens dit gesprek (?) een sms om contact op te nemen, de lijn lag nog niet dicht.
Ontvang ook mail dat men een koper heeft maar aan mindere dan mijn vraagprijs met refertenummer (hier ingegeven).
Ik bel dus, jawel oldtimer Ford Orion volgens ons dossier, maar mijn collega beheert dit, is in gesprek en zal u onmiddellijk terugbellen.
Na twee dagen zit ik nog te wachten .....
Ik betwijfel de ernst van ikwilvanmijnautoaf (be) .Gebaseerd op een slechte ervaring deze week en ik wil deze (sl)echte ervaring dan ook posten en delen met lezers.
Update : uw reactie op mijn negatieve review is als een engeltje.
Ik ontving dus terug telefoon van jullie : 2 x, jawel 2 x laten bellen en direct dichtleggen : niemand is zo vlug. Is dit klantvriendelijkheid???

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be
Eerste contact niet goed ! Geven minder dan de concurrentie! Niet aan te bevelen.

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be
Hoe deze handelaar aan zoveel positieve revieuws komt is me een raadsel. Zij boden ons 4075€ voor een jonge tweedehands dacia sandero eco g (benzine/lpg), amper twee jaar oud, perfect in orde, zelfs nog onder garantie, met 50.000km op de teller. Pech voor hen dat wij een redelijk idee hebben over de werkelijk waarde van het voertuig. Dit is geen laag bod meer, dit is gewoon een poging tot oplichting.

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be
We hebben het gevoel dat we eerlijk behandeld zijn bij de verkoop van onze oude wagen. De man die de auto kwam ophalen, gaf een goede uitleg.

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be
Goede en snelle service, op het begin iets minder maar zeker verder goed opgepakt door een collega.

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be
In eerste instantie prima service en ook een koper gevonden. Ging snel en netjes echter de koper heeft na herhaaldelijk verzoek bellen, mailen etc. nooit contact opgenomen en dus is er ook nooit een koop tot stand gekomen, Dit herhaaldelijk gemeld aan klantenservice echter nooit meer wat vernomen. Ja ze zouden de koper vragen contact op te nemen, tja deze deed niets he? Bij 1e factuur sturen zou dit vernietigd worden echter nu weer een herinnering. Onnodig weken langer gezeten met een auto.

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be
Er werd door 'ikwilvanmijnautoaf' beweerd dat de opkoper akkoord ging met onze vraagprijs van 3000 euro voor onze Renault Clio, alvorens ik de kans had om foto's van de auto te uploaden. Toen de opkoper ter plaatse kwam, bleek hij verschillende opmerkingen te hebben over de staat van de auto, waardoor hij uiteindelijk slechts maximaal 2300 euro wilde neerleggen (aanvankelijk slechts 2000 euro). Hij gaf aan dat, indien hij van tevoren foto's van de auto ter beschikking had gehad, hij niet akkoord gegaan zou zijn met de vraagprijs van 3000 euro. Dit is mede de verantwoordelijkheid van 'ikwilvanmijautoaf', er mag wat mij betreft zorgvuldiger omgesprongen worden met het sluiten van een overeenkomst tegen een bepaalde vraagprijs als men nog geen foto's van de wagen ter beschikking heeft.

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be
Van ik wil van mijn auto af was ik zeer tevreden, direct werd ik goed geholpen, maar als de verkopers dan komen een ramp, ze keuren direct de wagen en schatten deze voor een mindere prijs en blijven u overtuigen om deze te laten voor hun voorgestelde prijs.