Banner for Ikwilvanmijnautoaf.be

Ikwilvanmijnautoaf.be Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

We verkochten de auto van mijn vader die rijverbod had gekregen. De auto had veel schade waarvan ik duidelijke foto's had geupload. In het telefoongesprek werd hier langs beide kanten open over gec... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Beste, alles ging vlot (komen tot een akkoord) en correct (afhandeling & betaling) .. verzoeken zoals deze blijven - nadat naar onze tevredenheid reeds meermaals (telefonisch) werd gepolst - evenwel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na het online invoeren van de details i.v.m. mijn auto, volgde zeer snel telefonisch contact gevold door hun verkoopovereenkomst. Zelfde dag nog een gesprek met de koper + afspraak, enkele dagen lat... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Intermediario per la vendita d'auto
  2. Mercato delle auto
  3. Rivenditore di auto
  4. Rivenditore di rimorchi
  5. Rivenditore di auto usate

Informazioni su Ikwilvanmijnautoaf.be

Scritti dall'azienda

Uw auto verkopen kan onnodig lang duren en veel zorgen opleveren. Ikwilvanmijnautoaf helpt je bij de verkoop zodat u uw kostbare tijd kunt gebruiken voor leuke dingen zoals uw favoriete hobby, een welverdiende vakantie, vrienden of familie. Een gemakkelijke en betrouwbare verkoop van uw auto waar u tevreden op terugkijkt. Dat is onze missie.

Ons aanmeldproces is kort, enkele vragen rondom de staat van uw auto, een paar foto’s bijvoegen en klaar!

Wij nemen vervolgens contact met u op, zoeken binnen no-time een geschikt autobedrijf die uw auto wil kopen en informeren u over de mogelijke verkoopprijs.

Tevreden met de verkoopprijs? Dan is uw auto verkocht. Wij helpen u met een veilige levering.

ikwilvanmijnautoaf.be

Scritti dall'azienda

VEILIG
Uw auto verkopen op een dag, is dat wel veilig? Ja hoor! Wij werken enkel samen met erkende, professionele autobedrijven. De aangesloten autobedrijven worden door onze medewerkers opgevolgd, zodat we u een betrouwbare dienstverlening kunnen garanderen.
GOED BEREIKBAAR
Onze automakelaars zijn zes dagen per week (van maandag tot en met zaterdag en op feestdagen) van 8 u. tot 22 u. telefonisch bereikbaar om in uw plaats te onderhandelen met de 8.200 aangesloten autohandelaars.
SNEL
We plaatsen elke dag voertuigen in de online autoveiling. Daardoor kunnen we u binnen de 24 uur al een hoog, gegarandeerd bod toesturen. Bent u het eens met dat bod? Dan kunt u uw auto al binnen de dag verkopen.
KOSTELOOS
We hebben onze autoveiling zo ontwikkeld dat die kosteloos is voor de verkopende partij. Bij ons betalen uitsluitend de aangesloten autohandelaars een vergoeding om voertuigen te mogen aankopen.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

601 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

85 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Heel correct en fijn afgehandeld

Heel correct en fijn afgehandeld , zeker een aanrader
bedankt iedereen

11 agosto 2026

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be

Wat fijn om te lezen, Franky! Je complimenten voor de correcte en fijne afhandeling geven we graag door. Bedankt voor het vertrouwen!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vlotte afhandeling en goede prijs…

Zeer vlotte afhandeling en goede prijs gekregen.

11 agosto 2026

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be

Leuk om te horen dat je tevreden bent over zowel de snelheid als de prijs, JB. Dat is precies wat we willen bereiken. Veel plezier met wat er na de verkoop op je pad komt!

professioneel

Professioneel, snel en vriendelijk.

10 agosto 2026

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be

Daar worden wij ook blij van, Rita. Professioneel, snel en vriendelijk. Dat is wat we iedere klant willen geven. Dank je wel!

Zeer goede service

Ze bellen je fijn op.
Goed geregeld

5 agosto 2026

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be

Super, bedankt voor het delen, Pamela! Dat persoonlijke contact via het telefoontje maakt het verschil. We helpen je in de toekomst graag weer.

Valutata 4 stelle su 5

De koper heeft niet de afgesproken…

De koper heeft niet de afgesproken prijs betaald.

21 luglio 2026

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be

Dat is niet de bedoeling, Steven. Als er bij het ophalen wordt afgeweken van de afgesproken prijs, moet dat altijd netjes en transparant gaan. We gaan dit onderzoeken bij de betreffende koper. Mogen we contact met je opnemen om ook jouw kant van het verhaal te horen?

Valutata 1 stelle su 5

heel drama op de oprit voor 100 euro

Prijs afgesproken , foto's gemaakt , hele proces doorlopen. Komt er toch weer gigantische druk om van de prijs af te doen, deze keer op de oprit ( 2 andere opkopers gaven evenveel). voet bij stuk gehouden , heel theater op de oprit , bleek opkoper 48.000 euro op zijn rekening te hebben staan en de discussie ging over 100 euro. beetje sneu allemaal... leuk zo tegen drie mannen die steeds slechter nl kunnen naargelang je voet bij stuk houdt.

1 luglio 2026
Non scritta su invito

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be

Vervelend om te lezen, en dit is niet hoe het hoort te gaan. Onze excuus hiervoor. We hebben je een bericht gestuurd via Trustpilot om dit verder te onderzoeken bij de betreffende koper.

Valutata 1 stelle su 5

Prijs niet eerlijk

Prijs niet eerlijk

17 giugno 2026

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be

Jammer om te horen dat het voorstel niet naar je verwachting was, Ekrem. Voorstellen zijn gebaseerd op de actuele marktwaarde en de staat van het voertuig, maar we begrijpen dat het resultaat soms tegenvalt. Wil je hierover in gesprek?

correct afspraken nageleefd

correct afspraken nageleefd, correcte prijs zonder afdingen

8 giugno 2026

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be

Bedankt Jo! Precies wat we nastreven, afspraken nakomen en een eerlijke prijs, zonder gedoe. Dank voor je vertrouwen.

Snelle, veilige, geruststellende service

Snelle opvolging, snelle terugkoppeling, snelle verkoop en afhandeling. Gaven vanaf het eerste contact een veilig en geruststellend gevoel.

25 maggio 2026

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be

Daar worden wij ook blij van! Snel schakelen én een veilig gevoel geven vanaf het eerste contact, dat is precies waar we voor gaan. Bedankt voor je vertrouwen.

Doen veel moeite

Doen veel moeite
Al liggen de prijzen in de lijn wat elke opkoper er voor willen betalen
Maar netjes afgehandeld
En door een betrouwbare koper
Geen buitenlandse koper die de regels wil omzeilen
Dus zeer betrouwbare service

20 maggio 2026

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be

Bedankt voor je review, Jim. Fijn dat je je goed begeleid voelde en dat de afhandeling netjes en betrouwbaar verliep via onze koper. Daar doen we ons best voor!

Valutata 5 stelle su 5

Kan enkel maar positief zijn over de…

Kan enkel maar positief zijn over de site. Na indiening van zoekertje snel een telefoontje voor alles nog eens te overlopen en te vragen wat je verlangt en/of hoopt te verkrijgen. Kreeg na ff te wachten direct antwoord van geïnteresseerde kopers en via mail de contact gegevens!!! Goede service, geen addertjes onder het gras alles is duidelijk!!

11 maggio 2026

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be

Leuk om te horen dat je zo'n positieve ervaring had, Stig. Goed contact, duidelijke afspraken en snel kopers in beeld: precies hoe het hoort. Bedankt voor je uitgebreide review en het vertrouwen!

Very quick service and call back,

Very quick service and call back,
The team arranged a
Everything very efficiently

8 maggio 2026

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be

Great to hear, Giles. Quick turnaround and efficient handling is what we're here for. Thanks for the trust and the review.

Valutata 4 stelle su 5

Verkoop van de wagen vlot verlopen

Verkoop van de wagen vlot verlopen. Met een bang hartje aan het verkoopsavontuur van onze wagen gestart ( you never know these days on the internet) maar met deze partij is alles goed en correct verlopen.

6 maggio 2026
Non scritta su invito

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be

Fijm om te lezen dat alles goed en correct is verlopen, Petra. Bedankt voor het vertrouwen en de review.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijke en professionele…

Zeer vriendelijke en professionele service, auto was binnen 48h verkocht en alles werd zeer mooi opgevolgd.

20 aprile 2026

Risposta di Ikwilvanmijnautoaf.be

Wat fijn om te lezen, Eddy! Binnen 48 uur verkocht en alles netjes opgevolgd. Daar doen we het voor. Bedankt voor je vertrouwen in ikwilvanmijnautoaf.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più