Købte en t-shirt hvor rygmærket røg af efter en enkelt vask, har prøvet at skrive til dem op til flere gange Men de svare ikke tilbage på mine beskeder eller mails

Jeg er helt blown away af min oplevelse med Iglo som tøjmærke! For det første kom leveringen utrolig hurtigt – jeg modtog mine varer allerede efter få dage, hvilket er imponerende i disse tider. Det... Leggi di più

Jeg købte en hoddie og en tee fra iglo. Men kvaliteten var virkeligt dårlig så jeg valgte at returnere produkterne. Af hjemmesiden, fremgår det at der går 10 dage før pengene går ind på ens konto. Der... Leggi di più

Fedt tøj… men leveringstiden var længere end forventet. Jeg havde bestilt 2 t-shirts, hvor den ene så ankommer i den forkerte farve og de er begge to halvsmå fordi deres størrelsesguide på hjemmesiden... Leggi di più

2,6

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

2,6

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Decideret scam og intet svar

Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Iglo. Efter at have købt 2 items fra restlager og ventet i nu 17 dage, har jeg stadig ikke modtaget min bestilling, og ejeren er stoppet med at svare på mine beskeder. Det virker, som om de ignorerer henvendelser fra deres kunder, hvilket giver indtryk af en manglende professionalisme og ligegyldighed over for kunderne.

Jeg kan desværre ikke anbefale Iglo til andre, hvis dette er den måde, de behandler deres kunder på.

Håber de forbedrer deres kundeservice og kommunikation, men indtil da, vil jeg anbefale at handle et andet sted.

8 novembre 2024

Mega uprofessionelt

Mega uprofessionelt.

Ekstrem dårlig kunde service.

Jeg brugte et gave kort jeg havde på 1000,-

Jeg har aldrig fået en odrer bekræftelse eller nogen svar på min mail jeg sendte til dem. Har skrevet flere gange på sociale medier, med aldrif ingen svar.

Gavekortet står der at jeg har opbrugt alle pengene, selv om jeg intet har modtaget.

11 luglio 2024

Jeg bestilte den hvide fodboldtrøje på…

Jeg bestilte den hvide fodboldtrøje på forudbetaling og har nu ventet 2 uger mere end de lovede 4-6 ugers levering. Jeg har forsøgt at kontakte jer på mail og igennem både iglos egen Instagram og Mads private. Jeg går så langt ud at jeg bliver nød til at skrive på Trendsales for at få svar, hvor at jeg får svar én gang og resten af mine beskeder bliver fuldstændigt ignoreret. Dårlig stil.

1 agosto 2024

Ekstrem dårlig kundeservice

Har sendt en trøje retur, og har ikke modtaget mine penge, selv efter flere uger. Har skrevet utallige mails til dem, og også kontaktet dem gennem Instagram, men uden svar.

22 luglio 2024

Scam

Bestilte en trøje med 3-5 ugers lervering som allerede er lang tid og nu er der gået 8 uger har skrevet flere mails og kun fået svar på en og det stog bare undskyld for forsinkelsen og de svarede mig først efter 2 uger

23 giugno 2024

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice, tænk jer om før i bestiller herfra… Man kan kun skrive til dem, ikke ringe. Forvent ikke, at i får svar indenfor 24 timer, som de skriver på deres hjemmeside, for de svarer slet ikke!
Mine drenge bestilte 2 CAP, men der var kun pakket 1 i kassen og kassen var ikke brudt, da de åbnede den. Og der er selvfølgelig trukket penge for 2 stk.
Har prøver at komme i kontakt med deres kundeservice på flere forskellige måder, i over 14 dage, men uden held.

12 giugno 2024

Fantastisk service

Der var sket en lagerfejl i forbindelse med deres drop. Jeg kommer dog hurtigt i kontakt med kundeservice, som får sendt en ny trøje afsted, sammen med en kasket som et lille plaster på såret :-)

Tak for god service!

6 giugno 2024