Købte en t-shirt hvor rygmærket røg af efter en enkelt vask, har prøvet at skrive til dem op til flere gange Men de svare ikke tilbage på mine beskeder eller mails

Jeg købte en hoddie og en tee fra iglo. Men kvaliteten var virkeligt dårlig så jeg valgte at returnere produkterne. Af hjemmesiden, fremgår det at der går 10 dage før pengene går ind på ens konto. Der... Leggi di più

Fedt tøj… men leveringstiden var længere end forventet. Jeg havde bestilt 2 t-shirts, hvor den ene så ankommer i den forkerte farve og de er begge to halvsmå fordi deres størrelsesguide på hjemmesiden... Leggi di più

2,6

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

2,6

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Køb aldrig noget her!

Køb aldrig noget her!! Har sendt en bluse retur til dem d. 16.marts, men endnu ikke set skyggen af mine penge og de svarer ikke på mails. Under al kritik.

16 marzo 2025

SVINDEL

SVINDEL. Tøjet kommer hurtigt, men når det er sendt retur slutter den gode service. De svarer ikke på flere henvendelser. DÅRLIG STIL. Anbefaler dem på ingen måde.

3 aprile 2025

Seriøst dårlig kundeservice eller mangel på samme!!

Virkelig virkelig virkelig dårlig service, eller mangel på samme!!!!!
Jeg købte et par bukser til min søn i julegave. For det første skal man sidde oppe sent om aftenen/natten fordi man skal vente på at de “dropper” tøjet.
🙄 Latterligt.
For det andet havde jeg kigget forkert i et par af sønnens andre bukser og fået bestilt forkert str. (min fejl), men da jeg så skrev til dem om de havde den rigtige str. fik jeg hurtigt svar at det mente han/hun og ville undersøge det og vende tilbage. Jeg hørte bare aldrig noget og har efterfølgende skrevet 8-10 mails til dem, men de svarer slet ikke, og så blev det jo for sent i forhold til deres returpolitik.
Sindssygt dårligt. De vil jo gerne have ens penge. 😡 Og man kan ikke ringe til dem. Tænker de er nogle små vanvittig konfliktsky drenge eller piger der ikke kan finde ud af at drive et firma ordentligt!! Håber de snart lukker!!
Lad være at støt dem!!!

23 gennaio 2025

😡😡😡😡

Har bestilt noget hos dem den 3/2 stadig ikke leveret men har trukket pengene. Intet svar når man henvender sig i deres kundeservice
Totalt latterlig service og kæmpe snyd

20 febbraio 2025

Jeg er helt blown away af min oplevelse…

Jeg er helt blown away af min oplevelse med Iglo som tøjmærke! For det første kom leveringen utrolig hurtigt – jeg modtog mine varer allerede efter få dage, hvilket er imponerende i disse tider. Det viser virkelig, at de prioriterer deres kunder.

Kvaliteten af tøjet er simpelthen i en klasse for sig. Stoffet er blødt, og holdbart og føles virkelig luksuriøst. Det er tydeligt, at Iglo sætter en ære i at levere tøj, der ikke kun ser godt ud, men også holder i lang tid. Jeg har både købt basics og mere statement-pieces, og alt er lige perfekt.

5 febbraio 2025

W brand

W brand, W management og W kvalitet. Sindssyg god service og kvaliteten er over alt forventning. Kan kun anbefale!

5 febbraio 2025

IGLO!

Et fantastisk tøjmærke med høj kvalitet, stilfuldt design og god komfort. Materialerne er lækre og holdbare, og kundeservicen er i top. Kan varmt anbefales!

3 febbraio 2025

W Iglo

W Iglo!

Super glad for mine t-shirts og hoodie!
Eazyyyyy 🥇
Super kval, tak!

1 febbraio 2025

hej jeg har vandt en giveawey i sommers…

hej jeg har vandt en giveawey i sommers på et sæt tøj der går 4 månder og der sker ingen ting så skriver jeg til ham og han svare ikke og da der er gået en uge skriver min mor på instagram og så svare han efter 2 sekunder med at min mor skrev det er dårlig stil og det er 2 gang min mor skriver og anden gang at hun har kontaktet politiet så siger han jeg får to houdies og et gavekort på 1000 og han siger det er fordi der er fejl med dem der producere tøjet og alt muligt og så sender han så de to houdies og jeg modtager dem og jeg har ville bruge mit gavekort 4 gange og han laver dem så de kun virker i 2 timer så jeg ikke kan bruge det og så siger han jeg kan få en hue og og en zip up houdie men han har ikke svaret i en god uge nu.

14 gennaio 2025

Har bestilt 2 t-shirts den 16 december

Har bestilt 2 t-shirts den 16 december. Har kun fået en ordrebekræftelse efter en uge blev jeg lidt skeptisk og skrev til ham. Han svarede på 2 timer at det var sket en fejl og at jeg kunne få en anden tshirt. Hvor jeg så skriver ja. Efter den ene mail han sendte har han ikke svaret på nogen af de andre mails har skrevet på hans insta både private og iglo profilen uden svar. Virkelig dårlig kundeservice.

16 dicembre 2024

Største scam!!

Skrev til Mads’ om at købe en trøje. Jeg sendte pengene afsted og har ikke modtaget trøjen. Nu svare han heller ik på dm’s og det er snart 1 måned siden jeg bestilte trøjen.

23 ottobre 2024