Begynder at tro hjemmesiden er direkte fusk. Der gik 10 dage før de bekræftigede min ordre. Derefter fik jeg e-mail om at nu var status ændret til afsendt. Men har stadig ikke modtaget noget og når ma... Leggi di più
Jeg bestilte mine iphoneskins om mandagen og dagen efter var de der! Jeg har aldrig oplevet bedre service eller produkter. Skins til telefoner er svære at købe, fordi de sjældent passer, men de her pa... Leggi di più
iBoom er det helt rigtige sted at købe covers og andre lækre ting online. Jeg har bestilt pakken, hvor den dagen efter lå i min postkasse. Tingene er pakket forsvarligt ind, og pakkerne er af høje... Leggi di più
Har bestilt 2 cover, som skulle bruges som gave, nu snart 1 uge efter intet modtaget! De respondere på 2 henvendelser og nu svarer de ik mere, 400,- har de taget fra mig - kan kun betragtes som svinde... Leggi di più
Holbækvej 16, 4400, Kalundborg
- business@iboom.dk
- iboom.dk
Le persone hanno visualizzato anche
100 % tilfredshed
Hurtig levering og et produkt der 100% lever op til forventningerne
Hurtigt fragt!
Jeg var meget tilfreds med iBoom.dk
God hjemmeside og hurtigt fragt! 👍👍
Lang leveringstid.
Kæmpe udbud af covers. fandt også hurtigt et som skulle bruges til gave. De lovede jo hurtig levering. Desværre glemte de at skrive hus nr. på, så det tog 1 uge inden pakken var hos os. øv, der var festen jo overstået.

Risposta di Iboom
Pakken kom hurtigt, levede op til forventningerne og vigtigst af alt var der fri fragt :)
Jeg købte et billigt mobil cover, og selvom det kun kostede 60 kr så var der fri fragt. Det var rart da man ellers hurtigt ville have kommet til at betale det dobbelte. Pakken ankom efter 2 dage, hvilket var fuldt ud tilfredsstillende.
Dårlig
Mit cover var i stykker, og i svarer ikke på mine mails.. Kontakt mig venligst.
Melanieliami@live.dk

Risposta di Iboom
Perfekt!
Overskuelig hjemmeside, hurtig levering og gode produkter! Jeg har intet negativt at sige :)
Hurtig levring
Iboom har en fint udvalg og deres covers er lidt anderledes end mange andre.
Hurtig levering, god kvalitet og sød indpakning
Iboom har flotte og specielle covers og andet mobil tilbehør til en god pris og af god kvalitet. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der :)
Nam og overskuelige hjemmeside, med hurtig levering af produkter i høj kvalitet
De sødeste covers finder man på Iboom.dk. Der er meget forskelligt at vælge imellem til billige penge. en lille uge gik der og så havde jeg mit cover i hånden, godt beskyttet af plastik. Jeg vil anbefalde Iboom.dk til alle.
Hmmmmmmmmmmm
Fin leveringstid. Men jeg bestilte skin sticker til hele telefonen, og det er da godt jeg er ligeglad med at have det i siderne, da det slet ikke vil sidde fast overhovedet. Men ellers fint front og bag. Meget flot :)
Utrolig hurtig levering
Fra jeg bestilte, gik der 2 dage så lå min pakke i postkassen. Helt perfekt, det kan jeg kun anbefale andre.
Perfekt
Købte et virkelig flot cover til en god pris og med super hurtig levering. Min niece var MEGET tilfreds 😊
Iboom er skidegodt!
Det er skidegodt! Det er ikke dyrt og de sender varen rigtig hurtigt! Dejligt! Kan andbefales! :-)
nemt hurtigt :)
Købte et cover, kom dagen efter,m4 stjerner da jeg ikke har prøvet at sende retur eller ombytte ;)
Nem og hurtig levering!
Jeg bestilte nogle covers hjem til min iPhone og fik dem allerede to dage efter. De var i rigtig fin stand og jeg er rigtig glad for dem. Jeg kan kun anbefale iboom.dk.
Nem bestilling , hurtig levering og første klasses produkter 😊😉👍
Hos Iboom fandt jeg lige det cover som jeg har ledt efter, de har de fedeste covers 😉👍
Perfekt
Vandt en konkurrence på Instagram hos iboom, og jeg er så glad for mit cover :)
Top klasse !
iBoom er det helt rigtige sted at købe covers og andre lækre ting online.
Jeg har bestilt pakken, hvor den dagen efter lå i min postkasse. Tingene er pakket forsvarligt ind, og pakkerne er af højeste kvalitet.
Noget af det bedste er den gratis fragt ;-) desuden er selve pakken super sød.
Kan varmt anbefales.
Hurtig service
Mange tak for hurtig service, nem hjemmeside og flotte covers til min mobil :-)