Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fik super vejledning omkring køb af vaskemaskine. Ingen slinger i valsen, og en sælger der faktisk vidste, hvad han talte om. Fin leveringsservice med en installatør, der faktisk vidste, hvad han lav... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ringede den 5. maj for råd og vejledning, hvor Anders var en fantastisk hjælp. Bestilte herefter en induktionskogeplade. Dagen efter, kl. 8.00 om morgenen, var den ankommet til vores adresse. Det er v... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Købte et Smeg induktionskomfur som viste sig at være et rigtig dårligt køb. Komfuret brændte sammen, men blev hurtigt repareret. Komfuret larmede og alle plader "stødkogte". Ak ja et elendigt komf... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mit gram køleskab havde en fabriksfejl . Da reparatøren meldte det ikke kunne ordnes, blev jeg ringet op dagen efter at de havde et nyt til mig. Der kom to gutter med det nye. De bar det op, byttede d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettrodomestici
  2. Assistenza clienti per elettrodomestici
  3. Negozio di caminetti
  4. Negozio di articoli per l'illuminazione
  5. Negozio di aspirapolveri
  6. Negozio di lavatrici e asciugatrici

Scritti dall'azienda

Hvidevareland har mere end 30 års erfaring med salg af hvidevarer. Vores vision er simpel: At tilbyde de bedste varer til de bedste priser!

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Jeg stod i tidsnød med at få et…

Jeg stod i tidsnød med at få et køleskab, og både betjening og levering og hurtig indsats var fantastisk.
Mvh Bente Mørch

27 luglio 2023

Hej Bente

Tak for din anmeldelse og de flotte ord.

Team Hvidevareland

Valutata 5 stelle su 5

En meget hurtig levering af varen og…

En meget hurtig levering af varen og Emhætten var let at montere.

11 luglio 2023

Hej Kjeld

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Vi er glade for de 5 stjerner.

Super med hurtig levering, men monteringen skal du nok rose dig dig selv for.

PW

Valutata 5 stelle su 5

Min støvsuger, købt for lidt over 2 år siden, holdte pludselig op med at virke…jeg skrev til dem, og fik fin kontakt til Julie. Som fik tryllet lidt, og hun har nu sendt en ny støvsuger min vej - som jeg glæder mig meget til at modtage.
Meget tilfreds:)

13 luglio 2023

Hej Mette

Jeg er glad for vi sammen kunne finde en god løsning.

Valutata 1 stelle su 5

De lavede en stor fejl.

Bestilte et køleskab, som jeg måtte betale for 2 gange, uden at få en mail om at de havde slettet min første ordre, fordi at der var en kunde med samme navn og ordre, som havde annulleret deres ordre.

Trods de viste mig et billede med sletning af den første ordre, var det ikke mit visa nr der blev vist. De sagde gentagende gange "ved ikke hvilket visa du har brugt", selvom jeg kun har det ene.

Jeg håber at jeg får mine penge tilbage fra den første ordre.

Udover dét, ret skidt oplevelse, som har gjort dagen rigtig dårlig.

6 luglio 2023

Hej Sandie

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Det virker da lidt underligt!

Jeg anbefaler du tager kontakt til vores kundeservice, så du kan få sagen løst.

Bestilte lørdag

Bestilte lørdag, havde pakken tirsdag formiddag 👍👍👍👍👍👍👍

4 luglio 2023

Hej Birthe

Mange tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Valutata 4 stelle su 5

Godt udvalg

Godt udvalg, konkurrencemæssige priser.

28 giugno 2023

Hej Stig

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Håber vi kan modstage 5 stjerner næste gang.

Tak for handlen.

TEAM Hvidevareland.

Fantastisk service

Fantastisk service
Fik den bedste service der findes af Julie. Tusind tak.

26 giugno 2023

Hej Winnie

Tak for de fem stjerne på Trustpilot.

De havde varen

De havde varen, (den kunne de store konkurrenter ikke skaffe), de hentede varen (tog 6 dage) og kom og installerede den 9 dage efter køb. Alt er godt. Ingen lang kø. God service.
... (man kunne overveje at skrive, at varen skulle hentes fra... og det ville ca. tage... men det er en lille ting, som jeg selv ringede og fik svar på).

11 giugno 2023

Hej Frøken Laursen

Tak fordi du har anmeldt os på Trustpilot.

Vi noterer din gode ide.

Tilfreds kunde.

Meget tilfreds. Varen kom 4 dage før leveringen var sat til. Meget konkurrencedygtig ikke mindst på grund af fri fragt.

19 giugno 2023

Hej Preben

Tak fordi du har anmeldt os på Trustpilot med din tilfredshed af købet.

Team Hvidevareland.dk

Fantastisk service.

Jeg har fået fantastisk service fra Hvidevareland. Jeg vil rose Tanja S. Hun har været meget hjælpsom. Tusind tak. Meget anbefalelsesværdig.

16 giugno 2023

Hej Suralya

Tak for din anmeldelse på 5 stjerner.

Tanja

Valutata 5 stelle su 5

Skarp pris og fint produkt

Skarp pris og fint produkt - men den gode kundeservice er prikken over i'et. Jeg ændrede det ønskede leveringstidspunkt et par gange, og det var aldrig noget problem at imødekomme.

12 maggio 2023

Hej Morten

Tak for anmeldelsen.

Vi arbejder hele tiden på at optimere salgsoplevelsen.

Derfor er vi rigtig glade for at vores kundeservice virker som den skal.

Natalie

SMEG brødrister ,,skarp pris

SMEG brødrister ,,skarp pris , hurtig levering ,, gerne igen

12 maggio 2023

Hej Jan

Og for de 5 stjerner.

Mega god service

Mega god service
Bestilte to varer hvor den ene var i restordre , men modtog den ene vare 2 dage efter ! Istedet for at sende samlet 🙏👌👍☺️

6 maggio 2023

Hej Tine

Tak for din anmeldelse på Trustpilot og de 5 stjerner.

Natalie

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte et Liebherr køle fryseskab…

Bestilte et Liebherr køle fryseskab over nettet fredag,til en god pris,skabet var her tirsdag som lovet med en super fragtmand. Der skal der handles igen😁

25 aprile 2023

Hejsa

Mange tak for den fine anmeldelse på Trustpilot.

Vi er frem til at hjælpe dig en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Min vare kom som aftalt til tiden

Min vare kom som aftalt til tiden, meget tilfredsstillende, En af varerne var bestilt ink. montering og montøren.......Uha uha, det var ikke godt, han kom ikke, svarede ikke på tlf. først lang tid efter på sms forsøgte han at lave en aftale. det var dog alt for lang tid inden han kunne, så jeg afbestilte monteringen.
Men Hvidevareland var en god oplevense.

21 aprile 2023

Hej Svend Erik

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Vi har noteret problematikken og arbejder videre på en bedre løsningsmodel.

Hvidevareland.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più