Fik super vejledning omkring køb af vaskemaskine. Ingen slinger i valsen, og en sælger der faktisk vidste, hvad han talte om. Fin leveringsservice med en installatør, der faktisk vidste, hvad han lav... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Ringede den 5. maj for råd og vejledning, hvor Anders var en fantastisk hjælp. Bestilte herefter en induktionskogeplade. Dagen efter, kl. 8.00 om morgenen, var den ankommet til vores adresse. Det er v... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Købte et Smeg induktionskomfur som viste sig at være et rigtig dårligt køb. Komfuret brændte sammen, men blev hurtigt repareret. Komfuret larmede og alle plader "stødkogte". Ak ja et elendigt komf... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mit gram køleskab havde en fabriksfejl . Da reparatøren meldte det ikke kunne ordnes, blev jeg ringet op dagen efter at de havde et nyt til mig. Der kom to gutter med det nye. De bar det op, byttede d... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di elettrodomestici
- Assistenza clienti per elettrodomestici
- Negozio di caminetti
- Negozio di articoli per l'illuminazione
- Negozio di aspirapolveri
- Negozio di lavatrici e asciugatrici
Scritti dall'azienda
Hvidevareland har mere end 30 års erfaring med salg af hvidevarer. Vores vision er simpel: At tilbyde de bedste varer til de bedste priser!
Informazioni di contatto
Ibæk Strandvej 10, 7100, Vejle, Danimarca
- 75 88 55 44
- salg@hvidevareland.dk
- hvidevareland.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Der var nogen tekniske fejl på min smeg…
Der var nogen tekniske fejl på min smeg kaffemaskine, og da det var under 2 år siden at jeg havde købt den, kontaktede jeg dem. De fik hurtigt sendt mig en ny, og servicen kunne ikke have været bedre. Kan klart anbefale dem!

Risposta di Hvidevareland
Virkelig en fornøjelse at handle hos…
Virkelig en fornøjelse at handle hos Hvidevareland/Vejle Alle aftaler overholdt, til tiden, og med en venlig betjening
tak for det... og god jul
Inge-Merete

Risposta di Hvidevareland
Alt fungerede til vores tilfredshed
Alt fungerede til vores tilfredshed. Tak.

Super hurtig levering
Super hurtig levering , bestilte en fryser torsdag eftermiddag og fragtmanden kom med den kl 8 fredag morgen.

Risposta di Hvidevareland
Hurtig håndtering af mangler ved produkt
Jeg havde problemer med en blender, jeg havde købt. Det håndterede hvidevareland super og sendte mig hurtigt en ny.

Risposta di Hvidevareland
Kundeservicen var helt i top
Kundeservicen var helt i top, både på vejledning af produkter, samt levering og kontakt under hele forløbet.

Risposta di Hvidevareland
Ringede og fik super god betjening og…
Ringede og fik super god betjening og opnåede prismatch

Er så glad for min lampe,
Er så glad for min lampe,
Super service og levering.

Risposta di Hvidevareland
God bestillingsservice og fin levering
Meget fin service i bestillingen og levering af komfuret.

Alt i alt super godt
Fin information og nem og hurtig levering. Stort udvalg af modeller og farver. Dog er returproceduren meget kringlet!

Imponerende
En af de mest anbefalelsesværdige webshops og super effektiv kundeservice.

Risposta di Hvidevareland
Rigtig god oplevelse af kundeservice og leverings logistik.
Super nemt tilgængelig og personlig kundeservice. Hurtig levering og god pris. Meget meget tilfreds

Lidt lang leveringstid
Som udgangspunkt er jeg faktisk rigtig tilfreds - og jeres kundeservicemedarbejder, er enormt sød og hjælpsom! Jeg er også glad for det enormt gode tilbud, som jeg fik. Jeg sparede over 500kr. på normalprisen af en lampe.
Til gengæld synes jeg, at leveringstiden er lidt lang.
Jeg bestilte søndag d. 06-08/23, og havde nok egentlig forventet, at min ordre ville blive afsendt i løbet af et par hverdage. Jeg kan se på GLS app'en, at pakkenummeret først er blevet oprettet i dag.
Det er lidt ærgerligt, når I klarer alt andet super godt. :-)

Risposta di Hvidevareland
Hurtig svar og levering iht
Hurtig svar og levering iht. det aftale.
Chaufføren ringet som lovet og stillet mine vare som aftalt.

Risposta di Hvidevareland
Super betjening og hurtig levering af…
Super betjening og hurtig levering af fryser

Risposta di Hvidevareland
Hurtig levering, fik varen allerede dagen efter bestilling. Fantastisk tilbud på Nilfisk støvsuger - som oveni købet er bedste støvsuger vi har haft 👌

Super hurtig levering
Super hurtig levering. Jeg bestilt Siemens opvaskemaskine torsdag formiddag. Vognmanden kom med den fredag lige inden middag.

Rigtig god service
Rigtig god service. Vi fik nogle lampe der var skræmmer og kontakt hvidevareland. De fik hurtigt bytte dem til nye lamper

Risposta di Hvidevareland
Super god butik og service
Jag købte en støvsuger en Nilfisk til en ca 800dkk. Efter en uges tid går den i stykker og jag skriver dette til hvidevareland, der jag får svar direkt og nu bare en uge efter jag skrev og fortalte at den var i stykker er det allerede en helt ny på vej til mig som ankommer i dag eller på mandag. Så top god side top god service virkelig proffesionelt og jag blev bare så godt behandlet. Nilfisk er også et fantastisk mærke og den bedste støvsuger i mine øjne. Så at det var noget galt på denne var bare meget uheldigt. Før har altid brugt Nilfisk som støvsuger, då de ikke slipper ud noget støv når den støvsuger kun 0,1% . Men jag kan virkelig sige at du trygt kan handle her for går noget galt får du hjælp til det. Og vejledning hele vejen til pakken er sendt afsted.

Hurtig levering og montering
Hurtig levering og montering. Vi havde et problem med opvaskemaskinen, som Hvidevareland løste omgående. Handler gerne der igen.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.