Valutata 5 stelle su 5

Vi fick för en tid sedan problem med en duschdörr i vårt Attefallshus från Husverket. Ett kort samtal med Husverket löste problemet och den tidigare duschhörnan ersattes bums med en ny! Bra jobbat... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vänligt bemötande. God process för materialval, och relativt bra uppföljning under projektet. Dock något försenad leverans ut från vad som blev utlovat. Vi gjorde nog de flesta tillval man kunde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snyggt och funktionellt hus 40 kvm komplementbyggnad. Bra kontakt med säljare och montörer på plats. Felfritt hus och leverans i tid. Trevlig attityd från alla. Enda undantaget var killen på produktio... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi valde en totalentreprenad och det fungerade mycket bra. Den inledande fasen, där vi hade kontakt med säljare och projektledare, var väldigt pedagogisk och tydlig. Vi fick bra stöd vid val av hus oc... Leggi di più

1. Costruttore di case su misura

Scritti dall'azienda

Vilket är ert drömhus projekt? Ett fjällhus mitt i skidbacken, ett sommarhus i skärgården, eller varför inte en egendesignad friggebod med bastu och relaxavdelning? Företagare eller markägare med exploateringsplaner, kanske funderar ni på att paketera färdigexploaterade tomter med arkitektritade fritidshus eller permanentbostadshus? Husverket är en helhetsleverantör av hus i alla dess former. Vår vision är att vara det självklara valet som tar husbranschen till nästa nivå! Vi vill kunna inspirera dig och visualisera dina husdrömmar med hjälp av den senaste tekniken. Vår målsättning är att underlätta hela byggprocessen och skapa en trygghet gällande kostnader och ett totalansvar för ert kommande byggprojekt. Du ska själv kunna vara delaktig i skapandet av ditt drömhus. Med oss får du exempelvis möjlighet att testa olika placeringar på din tomt samt att bygga ditt hus i vår tjänst bygg online. En färdig offert med leveransbeskrivning, ritningar och bilder laddar ni sedan enkelt ner direkt från vår hemsida. Vi kan erbjuda våra nyckelfärdiga husmoduler till konkurrenskraftiga priser och ett kvalitetssäkrat helhetskoncept. Detta kan vi göra tack vare vår specialistkompetens inom alla led samt ett eget ägarskap av både fabrik och produktion. Vi tar ansvar för hela processen. Vårt kundsegment sträcker sig från privatpersoner och företag till markägare och exploatörer. När vi väl har skrivit ett köpeavtal erbjuder vi en totalentreprenad där allt från bygglovsansökan till slutkontroll av ditt nya hus ingår. Allt detta kan bli verklighet. Låt Husverket hjälpa dig, vi kommer inte att göra dig besviken!

4,3

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 5 stelle su 5

Otroligt bra service från Husverket.

Otroligt bra service från Husverket.
Trevlig kundtjänst som är tillmötesgående och följer upp att allt är som utlovats och att man är nöjd, vilket man blir.
Duktiga snickare, snabba och noggranna.
Kan varmt rekommendera dem både för att bygga er ett hus, håller i allt så processen går smidigt tills man har nyckeln i handen, till att åtgärda ev fel som kan uppkomma snabbt och tillmötesgående.
Nöjd kund 🙏☀️

14 marzo 2022

Vi valde attefallshus hos Husverket

Vårt första möte förra veckan med Emil på Husverket gav ett mycket proffesionellt och bra intryck. Vi fick direkt svar på de frågor vi hade och Emil är mycket kunnig och tog sig tid för oss. Vi valde ursprungligen mellan Extrahuset och Husverket som leverantör och trots att Extrahuset var billigare har vi nu bestämt oss för ett nyckelfärdigt attefallshus med totalentreprenad från Husverket. Det är främst de fina materialvalen som ingår som standard, men också det stora utbudet av tillval som fick oss att välja Husverket. Att Husverket även har ett visningshuset precis vid kontoret i Stockholm är också ett plus. Så här långt känner vi oss trygga med vårt val och ser fram emot vår resa mot ett färdigt Attefallshus. Mvh / Eva & Glenn

28 febbraio 2022

Tack Amanda!

Tack Amanda!
Hade lite tidspress då vi har mycket annat som skall planeras in då vi gör trädgård, pool och Attefall i ett. Snabb service och tydlig info om vad som behövdes för att kunna få ärendet handlagt såfort som möjligt hos kommunen. Extra eloge till uppföljning efter beställda ritningar:)

22 febbraio 2022

Fina Attefallshus från Husverket

Husverket har levererat två superfina Attefallshus till vårt landställe i Stockholms skärgård. Trots tight tidsschema stod husen på plats enligt plan. Husverket har på bästa sätt medverkat till att projektet kunde slutföras och tillsammans har vi kunnat lösa de frågor som uppstått.

14 febbraio 2022
Valutata 4 stelle su 5

Husverket har bästa hemsidan och produkt

Husverket har bästa hemsidan för sk Attefallshus, bodar, etc. Ger verkligen proffsigt intryck och efter relativt stor research med flera konkurrenter gick vi vidare med Husverket. Kundbemötande också proffsigt och Ferhat såg till att vi fick en väl anpassad produkt efter våra önskemål. Likaså första hjälpen med att få startbesked från kommunen så hjälpte Husverket till på ett föredömligt sätt. Knepigt case med rätt kraftigt sluttande tomt krävde noggrann anpassning för att få marklov och accept till permanent uthyrningsbar tilläggsbyggnad. Efter det så tog det tvärstopp i processen från Husverket. Vi väntade både 1,2, 3, 4 månader och inget skedde. Först ett halvår efter startbeskedet fick vi en återkoppling att huset nu skulle beställas. Otroligt besviken att det tog så lång tid samtidigt fanns en successivt ökad förståelse då vi var mitt inne i stormen av Coronaåret 2021. Jobbar med närliggande frågor och visste att det rådde stor brist på både material, transporter och personal. Så gjorde ingen större grej av det hela mer än att framföra sakligt och konstruktivt vår missnöjdhet med processen. Sommaren gick och likaså hösten så till sist fick vi en bekräftelse att markentreprenören skulle förbereda grunden till huset. Nu är vi i början av December.... Sen har det hela fortlöpt relativt smärtfritt och det efterlängtade huslyftet skedde i mitten av Januari i år. Så från att köpeavtalet signerades till att huset nu levererades så tog det över 1 år vilket nog bör anses som alltför långt. Utan Corona och med lärdom från året 2021 bedömer jag att Husverket kan minska den tiden till hälften vilket är en rimlig projekttid för den här typen av byggnad.
Hade det inte varit för den alltför långa väntetiden hade jag nog gett full pott till Husverket.

9 febbraio 2022

Fick vårt hus i november 2021

Fick vårt hus i november 2021. Husverket har varit lösningsorienterande trots svåra tider med att få material i tid. Vi tackar för leveransen och är nöjda.

7 febbraio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Vi fick vårt hus levererat i december…

Vi fick vårt hus levererat i december 2021 och flyttade in efter slutbesked i januari. Vi är väldigt nöjda med huset och Husverket, lösningsorienterad och trevlig personal. Trots vår svårarbetade tomt skötte de allting väldigt bra och smidigt.
Vi har förstått att det har varit ett tufft år med höga råvarupriser och en stor efterfrågan. Det vi hade önskat mer av Husverket är lite bättre kommunikation,
men har fått det förklarat för oss att Husverket haft en kraftig expansion och att de rekryterat för fullt under 2021.

Vi är nöjda och önskar er lycka till med er nya fabrik i Borlänge!

7 febbraio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Attefalls hus via Husverket.

Vi beställde och köpte ett Attefalls hus Pulpet P2 från Husverket, fick det levererat på ett bra sätt och allt gick smidigt. Upptäckte två fel efter kanske 10 månader, fel anmälde dessa och fick hjälp på en gång, var inga problem och det gick smidigt och proffsigt. Är mycket nöjd med vårat köp och rekommenderar verkligen Husverket som leverantör av Attefalls hus

25 gennaio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Vi beställde ett 30 kvm Attefallshus…

Vi beställde ett 30 kvm Attefallshus 2020 o kan bara konstatera att man blir förvånad av vissa omdömen
Vi kan bara säga att Leverans logistik o kvalite har varit föredömlig ,Servicen vi fick var kanon o väldigt snabb återkoppling när vi hade frågor
Jag har lite synpunkter på grundarbetet men efter lite högt i tak så löste sig det
Vi kan så här efter ca 1,5 år kortsäga att vi är skitnöjda

20 gennaio 2022
Valutata 3 stelle su 5

Attefallshus till Kringlekullen i Göteborg

Vi beställde Attefallshuset K2-standard för ett tag sedan och även om det blev lite kommunikationsfel precis innan leverans, så rättade dem till det under tiden. När huset kom var det et fint lite hus som vi kunde flytta in i direkt! Vi är jättenöjda med huset och även hur Husverket har rättat till fel och missförstånd.
Huset innehåller et rymlig badrum med plats för tvättmaskin och värme i golv, vilket gör huset mycket användbart till en extra bostad på tomten.

9 dicembre 2021
Valutata 4 stelle su 5

Bra dialog med säljaren som hjälpte oss…

Bra dialog med säljaren som hjälpte oss med köpet av ett Attefallshus på 25 kvm. Stundtals svårt att få kontakt med säljaren pga. underbemannad organisation.

Bra tillvalslista med många olika möjligheter.

Vid mottagning av huset var det viss förvirring, kommunikationen var inte den bästa mellan säljare och leverantörsansvarig dock väldigt god planing av transporten.

Vi hade önskat mer stöd vid själva lyfttillfället med person på plats från Husverket.

Bra också att huset levereras med extrapanel, målarfärg och fog till badrummet.

18 novembre 2021
Valutata 4 stelle su 5

Vi är mycket nöjda med vårt fina Attefallshus!

Vi är mycket nöjda med vårt fina Attefallshus. Bra och tillmötesgående säljare, tidsplanen följdes fram till leverans, dock långsamt åtgärdande av de fel och brister som uppmärksammades i slutbesiktningen. Spännande process från beställning till leverans och installation. Vi är ni nöjda!

6 novembre 2021
Valutata 3 stelle su 5

Prisvärt

Fint byggt hus, smidig leverans trots vissa förseningar. Har dock haft en del restpunkter som inte blivit slutförda på 10 månader, väntar fortfarande.

4 novembre 2021

Proffsigt företag

Vi köpte ett 25 kvm nyckelfärdigt attefallshus från Husverket i 2020 och vi är jättenöjda. Hela processen är mycket smidig. Huset levererades i tid med material av god kvalitet. Projektteamet är mycket kunnigt och professionellt. De sköter allt inkl. ritningarna, kommunansökan, grunden, el och vvs kopplingen m.m. Priset är också transparent - vi fick en god förståelse från början för vad ingår i totala priset och vad kan tillkomma och det skrevs tydligt på kontraktet också. Emil Helander från Husverket hjälpte mycket att svara på våra frågor

22 ottobre 2021

Kan varmt rekommendera Husverket

Kan varmt rekommendera Husverket. Det som jag uppskattar som kund är att även efter man har betalt hela huset så tar dom ansvar för eventuella fel/problem.
Det känns tryggt att dom inte försöker slingra sig ur sitt ansvar när problem uppstår, även fast det gått i mitt fall nästan 2 år.

12 ottobre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Extremt nöjd med den service jag möttes…

Extremt nöjd med den service jag möttes av. Hela processen har varit enkel och smidig från början till slut. Huset levererades i tid och är definitivt prisvärt jämfört med andra konkurrenter vi tidigare sett på.
Rekommenderas starkt.

TACK Husverket och på återseende!

6 ottobre 2021
Logo di husverket.se

Risposta di husverket.se

Hej Elin, stort tack att du tog dig tiden att recensera oss här på Trustpilot! vi tackar för ett lyckat husprojekt tillsammans med er.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più