Banner for Horeca Stichting Nederland (HSN)

Horeca Stichting Nederland (HSN) Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen juni heb ik de leermeester cursus gevolgd in Eindhoven. De locatie is super dichtbij het station. Ook was de lunch geweldig in orde! De cursus zat ook goed in elkaar en met name onze docen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik vond het prettig dat ik kon kiezen tussen diverse trainingen en echt kon afwegen wat voor mij het beste aansluit. Voor mij werk een e-learning het beste, fijn zo'n mix tussen boek + video's + vrage... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb de videotraining HACCP gevolgd. Deze was goed opgeknipt in korte, hapklare onderdelen. Leuke, heldere filmpjes. Duidelijke uitleg. Het bleef goed hangen! De opzet was luchtig, maar dat ging nie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alle onderwerpen worden in korte video's behandeld, wat het overzichtelijk houd! De theorie is goed te volgen door het tempo van spreken. Daarnaast is het erg fijn dat je de HACCP Horeca gids van te... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Istituto d'istruzione
  2. anche in
  3. Corsi di formazione per adulti

Scritti dall'azienda

HSN (Horeca Stichting Nederland) is dé marktleider in horecaopleidingen en biedt het meest complete cursusaanbod voor de horeca. Of je nu je SVH Diploma Sociale Hygiëne, je SVH Leermeester Diploma, je HACCP Certificaat of je Allergenen Certificaat wilt behalen, bij ons ben je aan het juiste adres! Wij begrijpen dat iedereen een eigen manier van studeren heeft. Daarom kun je bij ons kiezen uit flexibele leermethoden, zoals Online Video Trainingen en klassikale cursussen op meer dan 30 locaties in Nederland. Zo kun je leren op een manier die het beste bij jouw situatie past. Bij HSN staat kwaliteit voorop, daarom maken we ook gebruik van Trustpilot voor onafhankelijke beoordeling. Daarnaast zijn al onze cursussen erkend door het SVH, waardoor je verzekerd bent van hoogwaardig onderwijs dat perfect aansluit op de exameneisen. Bovendien zijn wij CRKBO-erkend, wat betekent dat onze cursussen BTW-vrij zijn. Dit maakt onze opleidingen niet alleen professioneel en effectief, maar ook financieel aantrekkelijk. Twijfel je over welke cursus het beste bij je past of heb je vragen over onze trainingen? Ons deskundige team van studieadviseurs staat voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via 076 - 52 33 666 of bezoek onze website. Wij helpen je graag op weg naar succes in de horeca!

Horeca Stichting Nederland

Scritti dall'azienda

All-Inclusive Cursusprijzen
Geen verborgen kosten, volledige transparantie in onze tarieven. Je weet precies waar je aan toe bent!
BTW-vrij, dus 21% voordeel
Dankzij onze CRKBO-erkenning zijn al onze cursussen vrijgesteld van BTW, waardoor je direct 21% bespaart!
Hoogste Slagingspercentages
Uit onderzoek van SVH blijkt dat onze cursisten bovengemiddeld slagen. Kies voor zekerheid en haal je diploma met vertrouwen!
Kwalitatief hoogwaardige cursussen
Erkend door SVH, CRKBO en beoordeeld met uitstekende reviews op Trustpilot. Gegarandeerd de beste kwaliteit!
Cursus die bij jou past
Leer op jouw manier: kies uit klassikale cursussen, online trainingen of e-learning. Flexibel en efficiënt!

Promotion box for Horeca Stichting Nederland (HSN)

Behaal je SVH Diploma Sociale Hygiëne

Makkelijk studeren en in 1x je SVH Diploma behalen? Volg deze cursus!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

5K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

116 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Hygiënecode HACCP online videotraining

De hygiënecode HACCP online videotraining van HSN gevolgd. Als ik kijk naar de vragen in de tussentijdse kennistesten en in het examen, was lang niet alles behandeld in de video's. Sommige zaken kon ik dus niet weten op basis van wat ik in de filmpjes had gezien/gehoord. Je hebt dan echt het fysieke boek er bij nodig. Als je deze niet hebt, is het qua informatie dus eigenlijk te summier. De filmpjes waren duidelijk en leuk om naar te kijken, maar ik zou deze qua inhoud dus goed laten aansluiten op de vragen. Sommige info in de filmpjes was ook al verouderd.

24 settembre 2026

Leuke lessen en leerzaam

Leerzaam en leuk

25 agosto 2026

Beste Julian,

Dank je wel voor je review!

Wat fijn om te lezen dat je de lessen van Francis zowel leerzaam als leuk hebt ervaren. We geven je compliment natuurlijk met veel plezier aan Francis door, daar wordt ze vast blij van!

Gefeliciteerd met het behalen van je Leermeester diploma en heel veel succes met alles wat je ermee gaat doen!

Valutata 4 stelle su 5

Heldere opzet van de cursus

Heldere opzet van de cursus, boek en video's. Goede video's welke samen met de proefexamens een goede voorbereiding op het examen bieden.
Af en toe technische problemen met toegang tot proefexamens.

11 settembre 2026

Beste Marjon,

Dank je wel voor je fijne review!

Wat goed om te lezen dat je de opzet van de cursus, het boek en de video’s als helder en prettig hebt ervaren. Fijn dat de video’s en proefexamens je een goede voorbereiding op het examen hebben gegeven. Jammer dat je af en toe technische problemen hebt ervaren bij de toegang tot de proefexamens, bedankt dat je dit met ons deelt, we nemen deze feedback zeker mee.

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH diploma en veel succes met alles wat je ermee gaat doen!

beoordeling allergenen theorie

Het was duidelijk en inhoudelijk goed. Opbouw was goed. De combinatie beeld en tekst was prettig met humor erin. Enige kritiek punt is dat het lang is, veel werd herhaald.

9 settembre 2026

Beste Marja,

Dank je wel voor je uitgebreide review!

Fijn om te horen dat je de cursus duidelijk en inhoudelijk goed vond en dat de combinatie van beeld en tekst, met wat humor, prettig werkte. Ook goed om te lezen dat je de opbouw van de cursus als prettig hebt ervaren. We nemen je feedback over de lengte en de herhaling zeker mee, dit helpt ons om de training verder te verbeteren.

Gefeliciteerd met het behalen van je Allergenen certificaat en veel succes met het toepassen van je kennis in de praktijk!

Goede en duidelijke communicatie

Goede en duidelijke communicatie. Heldere video's en leesbaar boek. Veel oefenexamens wat prettig is als je alleen thuisstudie doet.

10 agosto 2026

Beste Petra,

Dank je wel voor je mooie review!

Fijn dat je de communicatie als prettig en duidelijk hebt ervaren. Ook goed om te horen dat de video’s en het boek je op een heldere manier door de lesstof hebben geholpen. De vele oefenexamens geven inderdaad een fijne manier om zelfstandig te oefenen en je kennis goed te testen.

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je SVH diploma en heel veel succes met de kennis die je hebt opgedaan!

Valutata 5 stelle su 5

fijne lesstof , vol humor, duidelijk en leerzaam

fijne lesstof : leerzaam, vol humor en duidelijk.

8 agosto 2026

Beste Ron,

Dank je wel voor je fijne review!

Wat leuk om te lezen dat je de lesstof duidelijk, leerzaam en met een goede dosis humor hebt ervaren. Fijn dat de training op deze manier prettig en interessant voor je was.

Gefeliciteerd met het behalen van je HACCP certificaat en veel succes met alles wat je ermee gaat doen!

Bijzonder bruikbare extra informatie

Ten eerste was het een hele leuke dag. Francis was fantastisch en de stof die behandeld werd hielp extra. Ik had mijzelf wel goed voorbereid. Al met al leidde dat tot 1 fout antwoord op het examen. Helaas wordt dat naar beneden afgerond en had ik slechts een 9. 😉

Beste Erik-Jan,

Dank je wel voor je enthousiaste review!

Wat leuk om te lezen dat je zo’n fijne dag hebt gehad en dat de extra informatie je goed heeft geholpen. Wat een mooi compliment voor Francis, we geven het graag aan haar door! En met slechts één fout op het examen mag je natuurlijk ontzettend trots zijn op die 9.

Gefeliciteerd met je mooie resultaat en veel succes met alles wat je met je SVH diploma gaat doen!

Allemaal heel duidelijk

Allemaal heel duidelijk, persoonlijk en met geduld. Accommodatie ook goed verzorgd.

Beste Erwin,

Dank je wel voor je fijne review!

Wat leuk om te lezen dat je de cursus duidelijk, persoonlijk en met geduld hebt ervaren. Ook fijn dat de accommodatie goed verzorgd was en alles naar wens is geweest.

We wensen je veel succes met het toepassen van je kennis in de praktijk en natuurlijk gefeliciteerd met het behalen van je SVH diploma!

Duidelijk en informatief

Duidelijk en informatief

Beste Marion,

Dank je wel voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je de cursus als duidelijk en informatief hebt ervaren. Geweldig dat Dorine hieraan heeft bijgedragen met haar manier van lesgeven. We zorgen ervoor dat we jouw compliment aan haar doorgeven.

Super gedaan met het behalen van je SVH diploma, we wensen je veel succes en plezier met het toepassen van je nieuwe kennis!

Goede uitleg

Goede uitleg

Beste Shanaya,

Dank je wel voor je review!

Wat leuk om te lezen dat je de uitleg als goed hebt ervaren. Fijn dat Dorine de lesstof op een duidelijke manier heeft uitgelegd. We geven jouw compliment met veel plezier aan haar door.

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH diploma en heel veel succes met alles wat je in de toekomst gaat doen!

Valutata 5 stelle su 5

Het was een duidelijke e-learning

Het was een duidelijke e-learning. Rustig uitgelegd met ruimte voor toetsen tussendoor

20 luglio 2026

Beste Bojoura,

Dank je wel voor je review!

Wat leuk om te lezen dat je de online video training als duidelijk hebt ervaren en dat de lesstof rustig werd uitgelegd. Fijn ook dat de tussentijdse toetsen je goed hebben geholpen tijdens het volgen van de training, daar doen we het voor!

Bedankt voor het delen van je ervaring. Van harte gefeliciteerd met je SVH diploma en veel succes met je verdere stappen!

Duidelijke filmpjes

Duidelijke filmpjes. Sloten goed aan bij de stof.

7 luglio 2026

Beste Bart,

Dank je wel voor je fijne review!

Wat leuk om te horen dat de filmpjes duidelijk waren en goed aansloten bij de lesstof. Fijn dat de online videotraining je op deze manier goed heeft kunnen ondersteunen tijdens je voorbereiding.

Valutata 5 stelle su 5

Fijne cursus met een geweldige docent!

De cursus zat ook goed in elkaar en met name onze docent Tjalling verdient de complimenten! Hij wist ons op een humoristische maar toch ook zeer duidelijke manier de benodigde informatie en kennis bij te brengen. Voor mij heeft dit een heel andere kijk op Hospitality gegeven. Tjalling, nogmaals bedankt!

15 luglio 2026

Beste Bart,

Dank je wel voor je enthousiaste review!

Wat fijn om te horen dat je de Leermeestertraining als zo prettig hebt ervaren. Mooi dat niet alleen de locatie en de lunch goed bevielen, maar vooral ook de manier waarop Tjalling de lesstof op een duidelijke en humoristische manier wist over te brengen.

Geweldig om te lezen dat de training je een andere kijk op hospitality heeft gegeven, daar doen we het voor! We geven je mooie complimenten met veel plezier door aan Tjalling.

Gefeliciteerd met het behalen van je Leermeester diploma en heel veel succes met alles wat je met deze mooie kennis gaat doen!

Valutata 5 stelle su 5

Ik had heel erg veel aan de filmpjes en…

Ik had heel erg veel aan de filmpjes en voorbeelden.

14 luglio 2026

Beste Natascha,

Dank je wel voor je fijne review!

Wat fijn om te horen dat je zoveel hebt gehad aan de filmpjes en de voorbeelden. Mooi dat de videocursus je goed heeft geholpen bij het volgen van de training en dat de lesstof op een duidelijke manier werd uitgelegd.

Gefeliciteerd met het behalen van je certificaten, een mooie prestatie. We wensen je veel succes met het toepassen van je kennis in de praktijk!

Valutata 5 stelle su 5

De uitleg was heel prettig en duidelijk.

De uitleg was heel prettig en duidelijk.

30 giugno 2026

Beste Marleen,

Dank je wel voor je fijne review!

Wat leuk om te lezen dat je de uitleg als prettig en duidelijk hebt ervaren. Mooi dat de cursus zo goed is bevallen en dat Dorine daar met haar begeleiding een fijne bijdrage aan heeft geleverd. We geven je mooie compliment met veel plezier aan haar door.

Van harte gefeliciteerd met je Leermeesterdiploma, een mooie prestatie. We wensen je veel plezier en succes met het begeleiden van toekomstige leerlingen!

Heel fijne beg

15 giugno 2026

Beste Kenneth,

Dank je wel voor je review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de begeleiding tijdens de cursus. Daar doen we het voor!

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je Leermeester diploma, een mooie prestatie. We wensen je veel succes en plezier met alles wat je in je rol als leermeester gaat bereiken!

Duidelijke video's

Duidelijke video's, goeie proefexamens

29 giugno 2026

Beste Attie,

Dank je wel voor je fijne review!

Wat leuk om te horen dat je de video's duidelijk vond en dat de proefexamens je goed hebben geholpen bij de voorbereiding. Mooi dat de online cursus zo goed is bevallen.

Goede theoretische cursus

Goede theoretische cursus, duidelijk lesmateriaal en aanvullende videos zijn ook prettig. Veel oefen examens waar je ook veel van leert.
Het was de spoedcursus, afgezien daarvan vond ik sommige onderwerpen erg droog en theoretisch omdat je het eigenlijk in de praktijk zal moeten ervaren wat je hebt aan de kennis.

18 giugno 2026

Beste Cees,

Dank je wel voor je uitgebreide review!

Wat fijn om te horen dat je de online videocursus, het lesmateriaal, de aanvullende video's en de oefenexamens als prettig en leerzaam hebt ervaren. We begrijpen ook dat sommige onderdelen wat theoretisch kunnen aanvoelen, zeker wanneer je de kennis uiteindelijk vooral in de praktijk gaat toepassen. Bedankt dat je dit met ons deelt, we nemen je feedback zeker mee.

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH diploma en veel succes met alles wat je in de horeca gaat bereiken!

Valutata 5 stelle su 5

de cursusleidster was leuk en legde het…

de cursusleidster was leuk en legde het goed uit

8 giugno 2026

Beste Roberto,

Dank je wel voor je review!

Wat fijn om te horen dat je de uitleg van Suzanne duidelijk vond en dat je haar manier van lesgeven als prettig hebt ervaren. Dat maakt het volgen van de cursus een stuk aangenamer. We geven je mooie compliment met veel plezier door aan Suzanne.

Alcola…

De online cursus wordt duidelijk en met veel passie verteld door Gabriella. De manier waarop sprak me erg aan. Haar voorbeelden, tips en trucs. Op die wijze blijft er veel hangen. Niet te schoolmeester achtig. Dikke pluim.

21 giugno 2026

Beste Anita,

Dank je wel voor je enthousiaste review!

Wat leuk om te lezen dat de online cursus je zo goed is bevallen. Mooi dat de enthousiaste manier van lesgeven van Gabriëlla, gecombineerd met herkenbare voorbeelden en praktische tips, ervoor heeft gezorgd dat de stof goed bleef hangen. We geven je compliment met veel plezier aan haar door.

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH diploma en heel veel succes met alles wat je in de toekomst met deze kennis gaat doen!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più