Jeg kan slet ikke forstå, at jeg aldrig havde hørt om jer før - og tilfældigt faldt over jeres gardiner på Instagram. Vi er SÅ tilfredse og meget imponeret over hvor godt de lukker af for lyset. Insta... Leggi di più
Jeg købte en pølsepude hos dem, men den viste sig at være lidt for blød til min personlige smag. Derfor kontaktede jeg dem for at høre, om det var muligt at købe ekstra fyld. Jeg fik en helt fantast... Leggi di più
Man ser altid de der influencer videoer der viser hvordan et rum bliver kulsort. Har altid har svært ved at tro på det... Howtosleepbetter lever i hvert fald op til forventningen. Bestilte tirsdag af... Leggi di più
Beställde mörkläggningsgardinen instant night och den håller vad den lovar! Väldigt enkel att montera, robust och tålig konstruktion. Det blir kolsvart i rummet, även dagtid! Vi är jättenöjda. Det end... Leggi di più
Hos HowToSleepBetter tager vi søvn alvorligt. Vores produkter hjælper dig, så du kan få mere og bedre søvn. Vores mest populære produkt er det mobile og effektive mørklægningsgardin Instant Night. Det adskiller sig fra andre mørklægningsgardiner ved, at du kan sættes det op, uden at bruge værktøj. Det tilpasses nemt til bredden på dit vindue og så kan du endda tage det med i sommerhuset, så du også kan sove godt på ferien.
Hirsemarken 1B, 3520, Farum, Danimarca
- info@howtosleepbetter.dk
- howtosleepbetter.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
getting good sleep now
Have never had such a pleasant experience with online shopping before.
Products matched and even exceeded my expectations.
I had made a mistake by ordering an extra gardinstang that I did not need. The courtesy they gave and making sure everything is in order made this the best experience with online shopping I've ever had.
Fast and timely delivery.
Great quality products.
Can't recommend enough.

Risposta di HowToSleepBetter
Det er ikke muligt at have dem i flere…
Det er ikke muligt at have dem i flere timer om natten

Risposta di HowToSleepBetter
Virker hvis man kan finde ud af det
Købte gardinstænger med teleskopeffekt. Instruktionerne var lidt uklare, og låsemekanismen er noget pernitten - det er ikke en drejning i en bestemt retning, der låser stangen, men snarere en bestemt position, hvilket gjorde at vi først troede der var en defekt med produktet. Vi fik det dog til at virke efter at have prøvet med to andre stænger og fået taget på det. Nu virker det som det skal.
Med hensyn til selve produktet, er det udmærket, bortset fra, at der hvor man retter stangen til, er der en samling som gardinerne har det med at sætte sig fast i. Jeg anbefaler at bruge gardinringe - vær opmærksom på om ringene kan komme over enden af stangen, som er bredere end den påskrevne diameter.
Alt i alt var det prisen værd i forhold til den nemme opsætning.

Hurtig levering og nem og overskuelig
Hurtig levering og nem og overskuelig
hjemmeside

God hjemmeside
Jeg har nu 2 gange købt nøgleringe til pixel.
Varen kommer hurtigt god service.
Hilsen Helle

Risposta di HowToSleepBetter
Forsendelsen var ret hurtigt til…
Forsendelsen var ret hurtigt til afhentning, men i forhold til den meget grundige indpakning i flere lag pap, må jeg konstatere, at den ene teleskopstang har været åbnet, plastikken omkring var brudt, endestykket sad ikke på, og inderstangen var svær at få ud af yderrøret, da den var skubbet ind midt i røret.
Ellers er jeg godt tilfreds

Fantastisk service
Fantastisk service, kvalitet og sovende-børn-garanti!
Tusind tak Carina 😀

Det bliver mørkt 👍
Det bliver mørkt 👍Kan anbefale gardinen. Men den vinder ikke nogen skønhedskonkurrence. Nem at sætte op, men ikke så nemt at rulle gardinen op når man er alene. Alt i alt et godt køb.
Opdatering: Havde lidt udfordringer, henvendte mig til kundeservice. Fik svar og hjælp med det samme. Der blev enda lavet en video der hjalp mig med programmet! 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!!

Meget velfungerende mørklægningsgardin
Et virkelig velfungerende, transportabelt mørklægningsgardin i rigtig god kvalitet. Hurtig levering, pædagogik forklaring af den nemme opsætning. Og det virker tilmed på børnenes søvn! Vi er meget begejstrede.

Upåklageligt
Upåklageligt. God kundeservice, hurtig respons og levering.
Jeg havde købt et mørklægningsgardin, som desværre viste sig at være for kort. Efter kontakt med kundeservice, bestilte jeg et længere og derefter kan jeg sende det andet retur.

Risposta di HowToSleepBetter
Hurtig levering og fantastisk gardin…
Hurtig levering og fantastisk gardin til vores store dreng på 1 1/2, som er begyndt at have færre opvågninger efter værelset er blevet helt mørklagt.