super vriendelijke mensen hebben begrip…
super vriendelijke mensen hebben begrip voor je vraag
super vriendelijke mensen hebben begrip voor je vraag
geweldige begeleiding en snel antwoord op mijn vragen
Tot nu toe alleen fijne ervaringen met hotelveiling.Reeds 42 boekingen gedaan.
Bij een eventueel fallisement, 2 keer meegemaakt, hebben ze de bon vergoed in een waardebon voor hetzelfde bedrag min de veilingkosten (jammer).
Perfekte tussenkomst bij een door mij begane foute reservering (2 keer).
De bemiddeling voor een moeilijke boeking, tussen hotelveiling en het hotel zelf werkt snel en perfekt.
We hebben het 1 keer meegemaakt een piepkleine kamer te krijgen, maar dat stond ook in de recenties aangegeven.
Soms is het inderdaad moeilijk om de meest geschikte datum te reserveren, maar dat vind ik aanvaardbaar aangezien de bodem prijzen.
Meestal zit er een heerlijk ontbijt bij!!! Parkeren en WiFi.
Ik ben heel blij met de geboden kansen in het spel.
Soms vind ik het triest, onaangenaam, oneerlijk te zien dat de veilingkosten hoger zijn dan het inkomen van het hotel zelf : hard werkende mensen voor een verlies- inkomen. Zo boekte ik laatst voor € 2 een verblijf voor 2 nachten.... Ik maak het dan wel goed bij het afrekenen in het hotel zelf.
Het enige puntje van kritiek is dan ook de hoge veilingkosten. Verhoogd van € 7,50 naar € 9,-. Dat begrijp ik niet als ik de prijs zie voor de veiling zelf. Die mensen moeten er keihard voor werken!
Met vriendelijke groet, H.W.
Deze zeer misleidende site van dito bedrijf zorgt alleen maar voor extra stress en in mijn geval kosten (en dan heb ik de telefoonkosten vanwege urenlang on hold staan met "klantenservice"niet meegerekend.) Een ontzettende afrader!!!
voor de eerste keer geboden op een hotel bij hotelveilingen
ik moest inloggen en kwam daarna (dacht ik) op de zelfde pagina met het hotel waar ik op wilde bieden
ik mijn bod gedaan en ja hoor bingo
ik wilde naar Emmen en naar later bleek had ik op de zelfde hotel keten maar dan in Assen geboden
ik moest in Emmen zijn maar toch maar betaald ivm beschikbaarheid en gereserveerd
maar het was wel 47 km van de bestemming Emmen
dus toch maar gebeld met hotelveiling.nl en een dag later omgezet naar Emmen
heel vriendelijk geholpen en perfect en snel geregeld
een dikke duim voor de snelle hulp.
zehadden ook niks kunnen doen net zo makkelijk!!!
PS de verhalen over beschikbaarheid kloppen niet, je kan maar 5 dagen van te voren reserveren, en er was in mijn geval in 2 verschillende hotels voldoende plek
m.v.g. Els Besems
Wat gedurende de veiling wordt aan geboden, wordt nadien niet waar gemaakt:
1. Kamers zijn bijna nooit te boeken binnen looptijden waardebon.
2. Hotelkamers bij hotel site rechtstreeks meestal wel beschikbaar
3. Als de "Waardebon" is verlopen zonder gebruik te maken van het gekochte op de veiling vervalt het tegoed aan de veiling site.
4.Hotels niet blij met boeking via deze site.
5.Altijd de minste kamer bij uit eindelijke boeking
Een maand geleden voor de eerste keer eens gekeken op deze site, op advies van kennissen, en direct een bod gedaan. helaas niets geworden, maar direct daarn aop een hotelaanbod geboden waar nog 1 min inschrijving op resteerde.
En,.. gekregen voor € 27,50 excl. € 7,50 veilingkst. Overnachting incl. ontbijt 2 pers. € 32,50 totaal. Diercte gemaild met hotel voor boeking,... helaas geen kamers beschikbaar.
Vraag is of zij potentiële gasten prefereren boven de hotelveiling-gasten.... Binnekort maar weer een poging wagen. De bon is een jaar geldig dus nog tijd zat
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.