Hotel Troense Recensioni

TrustScore 4 su 5

3,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi var heldige, at få et weekend ophold til 18 personer på Hotel Troense, der for nylig har skiftet ejer. Hele hotellet har fået et gevaldigt estetisk løft, med smukke harmoniske farver og møble... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

En helt anden og fantastisk oplevelse 🌟🌟🌟🌟 Efter vores første besøg på Hotel Troense, som jeg havde givet 2 stjerner, blev min mor og jeg inviteret tilbage af hotellet. Det er... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fantastisk og hyggeligt. God, sød og venlig betjening. Skøn udsigt og svendborgsund Bestilling online: Bord udenfor, 50 års fødselsdag, flag på bord. Jeg fik desværre ikke, hvad jeg bedte om i... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Hotellet har den mest fantastiske udsigt og de ny lokaler er super hyggelige og man kommer i rigtig badehotels stemning. Maden og betjeningen er der ikke noget at sætte fingre på, kan anbefale det h... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Hotel
  2. Ristorante

Scritti dall'azienda

På Hotel Troense møder du en stemning af ro, nærvær og klassisk badehotelcharme. Med den idylliske beliggenhed i Troense på Tåsinge danner havet, naturen og de historiske omgivelser rammen om et ophold, hvor der er tid til at slappe af og nyde øjeblikket. Start dagen med udsigt til vandet, udforsk de hyggelige gader og havnen i Troense, eller oplev områdets mange muligheder for vandre- og cykelture, sejlsport og et besøg på Valdemars Slot. Her er plads til både afslapning, gode måltider og små oplevelser tæt på naturen. Vi håber, du har nydt dit ophold hos os. Din oplevelse betyder meget for os, og vi vil sætte stor pris på, at du deler den med andre ved at skrive en anmeldelse. Din feedback hjælper både os med at blive endnu bedre og kommende gæster med at finde det ophold, der passer til dem.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Stor ros

Vi var tre par på “kæresteforhold”, alt spillede perfekt 😎😎😎 kommer gerne igen

5 settembre 2026

Hej Kirsten

Tusinde tak for de flotte ord!
Vi glæder at kunne byde jer velkommen igen.

Familie træf på nyrenoveret Hotel Troense

Hele hotellet har fået et gevaldigt estetisk løft, med smukke harmoniske farver og møblement.
Vi fik, som ønsket, et fint langbord med udsigt over sundet.
Menuen blev grill buffet, med mange lækkerier og dertil vinmenu ( fri), for dem der ønskede det.
Hotellet og restauranten var fuld booket, og ingen tvivl om, at personalet havde travlt, men ydede en fortrinlig service fra start til slut og fandt kreative løsninger, så vi som gruppe kunne hygge videre efter restaurantens lukketid trods flere andre selskaber, der også fortsatte deres samvær.
Stor tak til Hotel Troense’ fantastiske personale og ledelse, der gjorde deres til, at vi kunne få en fuldendt fætter/kusine genforening.

29 agosto 2026

Hej Marianne

Tusinde tak for de flotte ord!
Det glæder os rigtig meget, at I havde en god oplevelse hos os!

Valutata 4 stelle su 5

Fra 2 til 4 stjerner 🌟- sikke en forskel!

En helt anden og fantastisk oplevelse
🌟🌟🌟🌟

Det er jeg virkelig glad for, at vi gjorde.

Denne gang bestilte vi Signatur stjerneskud,
2 glas Chardonnay og sluttede af med Hindbærmousse på kiksebund.

Alt var veltilberedt og smagte fantastisk. Smagene, anretningen og helhedsoplevelsen gjorde, at alle sanser blev vækket. Det var ganske enkelt en fornøjelse fra start til slut.

Jeg vil også gerne fremhæve, at vi denne gang oplevede en helt anden imødekommenhed og service.
Det betyder meget, når man som gæst oplever, at ens kritik bliver taget seriøst – og endnu mere, når man kan mærke, at der bliver gjort en indsats for at rette op.

Min mor og jeg havde en dejlig eftermiddag på Hotel Troense, og jeg kan nu kun anbefale stedet.

Tak for en rigtig god oplevelse – vi kommer gerne igen. 🌸

30 agosto 2026

Hej J. Egdal

Tusind tak for din fine anmeldelse og ikke mindst fordi du og din mor havde lyst til at give os en ny chance.

Det glæder os meget at høre, at I denne gang fik den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster, både når det gælder maden, servicen og den samlede stemning på Hotel Troense.

Tak for jeres besøg og for de flotte ord.
Vi vil glæde os til, at byde jer begge velkommen igen.

Kedelig oplevelse.

Kedelig oplevelse.
Desværre må vi sige at stedet ikke kan anbefales. Hverken som hotel eller spise sted.
Vi valgte at giver vores anmeldelse direkte ved afrejsen først til en receptionist og efterfølgende blev vi bed om at give samme besked om vores oplevelse til ejeren.
Havde vi fået en undskyldning og måske noget kompensation havde vi nok ikke lavet denne anmeldelse.
Men det fik vi ikke nærmest bare et nå!!! Fra ejeren som om han var fuldstændig ligeglad.

Vores anmeldelse:
Ankomst fredag kl.17.00, vi havde meddelt vores lidt sene ankomst i forhold til eftermiddag kaffe og kage og fik i tlf. at vide at det skulle vi nok finde ud af.
Vi havde bestilt middag til kl.18.30 og værelse med udsigt.
Vi bliver ved ankomst taget i mod af ejeren lidt kold og uengageret modtagelse i receptionen ingen information om hotel eller noget.
I restauranten bliver vi taget i mod af en sød ung tjener som straks sørge for kaffe og kage til os.
Da vi spørger til middagen som på vores bookning hedder 3 retters menu får vi surt svar af en ældre tjener at det får vi ikke, vi får grillbuffet og vi får ikke vores bord kl.18.30 igen surt sagt til os.
Egentlig passer det os ok da vi nu først får kaffe og kage kl.17
Kaffe og kage er super fint vi tager den med op på værelset efter anbefaling af den søde unge tjener da vi har fået værelset med den bedste udsigt.
Værelset 1.... et lille hummer... med to delt seng flot udsigt og en lille altan hvor vi kan sidde og drikke vores kaffe og kage. Vejret er helt perfekt.
Værelset en skuffelse. Her lugter af sure håndklæder, og der er ikke støvsuget ordentligt. Min mand vælger at spænde de to senge sammen med sit bælte og under sengen af der fyldt af skidt og støv.
Ny malet?? Ja måske men man har malet uden at afmontere knager, lamper m.m. hvilke tydeligt kan se. Der er også maling på gulvet flere steder. Skruehuler og gamle skruer er ikke fjernet eller udbedret før maling.
Senge ok men ikke bedre.

Vi kører en tur på skønne Tåsinge inden middagen hvor vi først må komme kl.20
Vi kommer dog ned i restauranten kl.19.40 hvor der begynder at være plads igen.
Vi får plads ved vinduet efter selv at måtte bede om dette.
Mens vi venter på at bordet bliver gjort klart får vi lov at starte på vinbuffeten som vi vælger at til købe.
Ikke noget at råbe hurra for men kan drikkes.
Vi går på terrassen for at se grillen her får vi at vide at der kun er et stykke laks tilbage og lidt kylling. Ellers okse " klumper" og pølser samt majs.
Den grønne buffet er ikke fyldt op og der er også kun 1 slags sovs og 1 slags kartoffel tilbage.
Samt forret to slags
Vi får vores bord og smager på forresten som er det eneste ved middagen som kan få et par stjerner.
Rejer med salat og gaszpacho.
Så går vi til grillen jeg får det sidste stykke laks og et stykke kylling som nu har ligget på grillen længe.
Alligevel er laksen rå i midten og mærkelig slimet, og kyllingen fuldstændig tør stegt og uspiselig.
Der bliver ikke fyldt op med grønsager og kartofler og sovs så vi kommer til tomme fade. Dessert kedelig Øv øv øv...
Morgenbordet dagen efter var fin.
Alt i alt må vi bare sige
"Lad vær og komme her"

21 agosto 2026

Kære Tine

Tak for din anmeldelse. Vi er så kede af, at jeres ophold hos os ikke levede op til jeres forventninger.

Vi har været i personlig dialog med jer omkring jeres oplevelse, og vi er glade for, at vi sammen har fundet en løsning. Vi håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen og give jer den oplevelse, som et ophold på Hotel Troense skal være.

Super hyggelig badehotel

Super hyggelig badehotel. Servicen i orden på godt jysk. Dejlige forretter som jeg/ vi elskede. Hyggelig med udendørs terrasse og flot udsigt. Værelserne i tilpas størrelse og hyggelige.

13 luglio 2026

Hej Else

Tusinde tak, vi er meget glade for dine flotte ord!

En rigtig dejlig oplevelse

En rigtig dejlig oplevelse. 4 personer og 3 forskellige retter til aftensmad. Alt var vel tilberedt, ingen ventetid, gode vine, velskænket øl og maden smagte fremragende. Betjeningen var venlig og med et smil. Vi anbefaler jer gerne videre og ønsker succes med det nye ejerskab.

26 luglio 2026

Hej Knudsen

Tusinde tak for de flotte ord!
Det glæder os meget, at I havde en god oplevelse hos os!

Valutata 1 stelle su 5

syndes egentlig ikke de fortjente nogen…

syndes egentlig ikke de fortjente nogen stjerner. Vi bestilte to “ Smørstegte rødspættefileter” og fik en slatten frysefilet efter en vente tid på 50min.Alt i alt lad vær med at spise der!

21 luglio 2026

Hej Vera

Tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig ked af, at høre om jeres oplevelse her i vores skønne restaurant!

Vil du sende en mail til mig på mail@hoteltroense.dk?
Så kan vi få lavet en ny bookning til jer på huset regning.

Jeg håber, at høre fra dig.

Lea

Et meget vellykket arrangement

Et meget vellykket arrangement. Vi fejrede en rund fødselsdag med 50 gæster. Alt fungerede rigtig godt. Buffeten var i top. Opdækningen var fin. Afvikling af hele arrangementet levede fuldt ud op til forventningerne. Service og god betjening hele vejen igennem. Masser af ros fra gæsterne.

19 luglio 2026

Hej Poul

Tusinde tak for de flotte ord!
Det glæder os meget, at I havde en god oplevelse og et vellykket arrangement hos os!

Fantastisk og hyggeligt.

Fantastisk og hyggeligt.
God, sød og venlig betjening.
Skøn udsigt og svendborgsund
Bestilling online: Bord udenfor, 50 års fødselsdag, flag på bord.
Jeg fik desværre ikke, hvad jeg bedte om i bemærkning. Dog fik vi et bord udenfor. Skal siges at jeg heller ikke kommenterede dette.
Dejlig og frisk forret med asparges og rejer. Skøn smag og portion størrelse.
Lækker Hovedret oksefilet med nye kartofler. Dog lige en sølv-sene der var lidt træls i kødet.
Drikkevarer helt perfekt.

16 luglio 2026

Hej Christian

Tusinde tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du havde en god oplevelse selvom vi ikke fik hvad du efterspurgte.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen!

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god mad og super venlig…

Rigtig god mad og super venlig betjening. Stedet har vist fået ny ejer indenfor det seneste år, og oplevelsen er meget anderledes (positiv) end for et års tid siden.

13 luglio 2026

Hej Henrik

Tusinde tak for de fine ord! Det glæder os meget, at I havde en god oplevelse hos os.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen!

Valutata 5 stelle su 5

Vi besøgte Troense Hotel restaurant den…

Vi besøgte Troense Hotel restaurant den 6.7.2026 3 voksne og 2 børn. En virkelig god oplevelse , hvor der også var plads til børn . Maden og servicen var fantastisk og vi følte os virkeligt godt behandlet. Vi kommer igen.Mine bedste anbefalinger fra os alle 5

6 luglio 2026

Hej Bjarne

Tusinde tak for de flotte ord! Det glæder os meget, at I havde en god oplevelse hos os, og at både store og små følte sig godt tilpas.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen!

Skøn frokostoplevelse

Kørte impulsivt forbi til en frokost og det var en rigtig skøn oplevelse. God service, fantastisk stjerneskud med super lækre råvarer - kunne godt være lidt mindre, men det er også eneste “kritik”.
Tydeligt at mærke, der er kommet nye ejere.

4 luglio 2026

Hej Kirsten

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os, at I nød hele oplevelsen. Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen.

Valutata 3 stelle su 5

Hotellet har den mest fantastiske…

Hotellet har den mest fantastiske udsigt og de ny lokaler er super hyggelige og man kommer i rigtig badehotels stemning. Maden og betjeningen er der ikke noget at sætte fingre på, kan anbefale det hele.
Men udenoms arealerne lader nu en del tilbage at ønske, trist at de grønne bakker overfor ikke bliver passet ordentligt. Ukrudtet har nærmest overtaget ude foran, ligesom det kæmpe træhegn nede bagved nærmest lukker værelserne inde - ikke charmerende og hyggeligt at sidde i dette vildnis. Hegn og beplantning i have mangler også en kærlig hånd.
Der skal lige strammes lidt, men så er det også det skønneste sted 🤩

10 giugno 2026

Hej T. Hansen

Tusinde tak for din flotte og nuancerede anmeldelse. Det glæder os meget, at du har nydt den fantastiske udsigt, de hyggelige nye lokaler og den særlige badehotelsstemning. Også de fine ord om maden og betjeningen betyder rigtig meget for os. 😊

Tak også for din ærlige feedback om vores udearealer. Vi er helt enige i, at omgivelserne skal matche oplevelsen inde på hotellet, og vi arbejder på højtryk for at give de grønne områder, beplantningen og de øvrige udearealer den kærlige hånd, de fortjener.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele både ros og forbedringspunkter, og vi håber at byde dig velkommen igen, så du kan opleve hotellet, når også udeområderne står helt skarpt.😊

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk sted, lækkert mad og virkelig varmt og nærværende personale

30. Maj 2926 80 års fødselsdag.
Den virkelig god oplevelse på alle områder. Dejligt med et “nyt” Troense Badehotel: Lækre omgivelser, skøn mad og ikke mindst: En super professionel og meget nærværende, smilende personale 👍👍😊. Tusind tak. Vi kommer gerne igen
Mvh
Helga Prehn

30 maggio 2026

Hej Helga

Tusinde tak for de flotte ord!
Det glæder os meget, at I havde en rigtig god dag hos os.

Vi ser frem til kunne byde jer velkommen igen.

Et fint og rart ‘nyt’ badehotel 👌

Super fin og hyggelig aften i går på det ‘nye’ Troense Badehotel, lækker mad, god betjening og super nyindretning, lige som et godt badehotel skal være. Kan klart anbefales 👌

11 maggio 2026

Hej Maja

Tusinde tak for de flotte ord!
Det glæder os meget, at I kan lide vores smukke hotel.

Valutata 1 stelle su 5

Hotel Troense er ikke et vi kommer…

Hotel Troense er ikke et vi kommer igen, idet vi bruger et GoDream gavekort, men bliver ved afrejse opkrævet et tillæg GoDream som jeg ikke var blevet oplyst om da jeg ringer til Hotellet for at booke og derved bruge gavekort. Da jeg spørger hvorfor jeg skal betale et tillæg siger direktøren Claus at det er til GoDream, hvilket ikke er rigtigt. Ved godt at det står på den bekræftelse som jeg modtager den dag som vi skal ankomme. Hvis jeg viste at jeg selv skulle betale 500 kr. havde jeg ikke booket ophold på Hotellet. Desuden lugtede toiletterne af urin.

11 agosto 2025
Valutata 2 stelle su 5

Kritik af Hotel Troense

Kritik af Hotel Troense – et badehotel uden badehotelstemning

Hotel Troense har en enestående beliggenhed og en stærk historie, men desværre er den klassiske og samtidig tidssvarende badehotelatmosfære helt forsvundet. Helhedsindtrykket er middelmådigt og mangler både charme og hygge.

Udendørsarealerne
Terrassen, der kunne være et trækplaster, fremstår uinspireret med plastikborde og -stole, trist farvevalg og parasoller samt tæpper med store Carlsberg-logoer. Det giver associationer til et tilfældigt spisested på en overturistet ferieø, snarere end et dansk badehotel. Askebægre, plastikskåle til hundevand og spindelvæv langs husmuren bidrager ikke til en indbydende oplevelse. Indgangen er trist og døren af plastik uden sprossevinduer, og harmonerer slet ikke med bygningens stil eller den sommerstemning, man kunne forvente.

Indendørsindretningen
Indenfor fortsætter det farveforladte og lidt kolde udtryk. Restauranten er holdt i sort/hvid uden nogen form for personlighed eller varme, og tilstødende rum er dækket af koboltblå duge, som leder tankerne tilbage til 1980’erne – dog uden at være retro på en stilfuld måde. Samlet set minder det mere om et forsamlingshus end et badehotel. Toiletfaciliteterne bar præg af manglende vedligehold: rust i kummerne og intet papir til at tørre hænder.

Maden
Menuen er dyr i forhold til den samlede oplevelse og præget af samme tristhed som omgivelserne. En græsk salat var både kedelig i smag og præsentation – grøntsagerne var skåret uden omtanke, og retten manglede friskhed. Generelt føltes maden som noget, man kunne få serveret hvor som helst, uden særlige kendetegn.

Betjeningen
Tjeneren, der tog imod os, udstrålede ingen varme eller karisma. Det lagde sig som et sidste lag på en oplevelse, der allerede manglede atmosfære.

Hvad stedet kunne blive
Med sin placering kunne Hotel Troense blive et sandt fyrtårn for moderne badehotelstemning – med samme elegance og varme som Svinkløv, Helenekilde eller Dyvig, kombineret med den imødekommende, levende atmosfære man finder på Svendborgs nye spisesteder, der appellerer til de næste generationer. Inspiration kunne også hentes fra Gaardhaven i Rudkøbing, hvor fællesskab, musikquiz og langbordsmiddage skaber liv, hygge og samhørighed. Hotellet rummer alle forudsætninger for at blive et sted, hvor både lokale og turister får lyst til at blive hængende – men i dag står potentialet desværre uudnyttet.

13 agosto 2025
Valutata 2 stelle su 5

hotellet ligger super flot med udsigt…

hotellet ligger super flot med udsigt over vandet. Desværre levede værelserne ikke op til dette fik et bette hummer lige med plads til en dobbeltseng og to stole foran tv. vi havde en smartbox til ophold og mad og skal så betale 500 kr ekstra det var vi oplyst om. Maden er 3 bitte små stykker saltet laks med lidt salat og asparges. Hovedret kalvesteg med bønner og noget kartoffel der bar præg af at være fra dagen før. kalvestegen og sovsen var super. morgenbordet ikke noget at råbe højt over. tilbage til værelset på badeværelset er der sorte pletter ved fliserne og i håndvasken. De 2 stjerner er for udsigten i restauranten og for kalvestegen med sovs

12 agosto 2025

Et rigtigt dejligt ophold

Vi havde booket 2 overnatninger, men blev så begejstrede at vi tog en ekstra overnatning, noget værten Claus ordnede hurtigt selvom, værelset egentlig var booket.
Vi havde hund med som var velkommen i restauranten.
Dejlig anneks værelse med lille terrasse og fællesgræsplæne.
Morgenmaden, der er med i værelsesprisen, var super lækker og de 2 gange vi spiste på restauranten var det også glimrende.
Alt i alt et rigtig dejligt ophold.
Vi kommer igen.

17 luglio 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più