Vi havde et super godt weekend ophold, hvor især maden gjorde en forskel. Der blev gjort en solid indsats, for at vi skulle føles os godt tilpas. Området var fantastisk, og især hvis du er glad f... Leggi di più
Vi har lige været på et ophold på Løgstør Badehotel (2 overnatninger) og vi fik den fineste velkomst da vi ankom . Følte os meget velkomne. Vi fik fin middag begge dage med fin præsentation af ma... Leggi di più
Følte os meget velkomne. Positiv betjening. God mad prisen taget i betragtning. Super beliggenhed med fjordudsigt. Lidt slidt, men charmerende.
Vi kender hotellet fra tidligere ophold. Værelserne er lidt slidte, men ok. til den lave pris. Vi og en anden familie havde ikke fået besked på, at vi skulle spise aftensmad på Løgstør Park Hotel, som... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Rent værelse (nr.29) men trænger til…
Rent værelse (nr.29) men trænger til Update (renovering), inkl. badeværelse.
Fin forplejning både morgenbuffet og 3 retters middag aften.
Meget imødekommende og engageret personale.

Vi har boet på Hotel du Nord to gange før
Vi har boet på Hotel du Nord to gange før og altid følt os godt behandlet, har fået god morgenmad og aftensmad. Vi har hver gang tilkøbt værelse med fjordudsigt og nydt det. Vi har altid været tilfreds med personalets venlighed og imødekommenhed.
Værelserne trænger til renovering, men da vi køber de billige deals er det lidt vores egen skyld at det kniber med penge til dyre opgraderinger

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
Fantastisk beliggenhed med dejlige…
Fantastisk beliggenhed med dejlige omgivelser og en aktiv havn - flot havnefront
Hotellet mangler en opdatering og husk at skrive "ingen" elevator til 1. og 2. sal
Opholdet var som forventet og maden ok, personalet venligt men også presset (når der er udsolgt af alle værelser)
Hvis der skal felere stjerner til skal hotellet opgraderes

Dejligt ophold
Vi havde et dejligt ophold på Løgstør Badehotel.
Fantastisk beliggenhed.
Værelser og hotellet kunne godt trænge til en renovering, men det var som forventet, så ingen klage herfra.
Vi havde købt en deal med 1 overnatning, kaffe/kage på ankomstdagen, aften 3 retters menu og morgenmad og alt var som det skulle være og sødt og venligt personale, så vi et dejligt ophold der.

Gammel og slidt hotel
Gammel og slidt hotel. Maden ikke særlig god, lav kvalitet. Kantineagtig.

Forfald med ynde. Hotel de Nord er noget g bras
Hotel de Nord er noget gammelt bras, men et rigtig frisk koncept. Vi kikker ind en anden gang.
Vi kom på hotellet som børn. Det var drøn fornemt og højborgerligt.det er lidt sælsomt at opleve forvandlingen.

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
Vi har været på Deal ophold
Vi har været på Deal ophold, først på Løgstør Parkhotel og nu på Løgstør Badehotel.
Maden og rengøring var god og som forventet, men personalet var upersonligt og på akkord. I hvert fald blev bordene tæppet af straks folk havde rejst sig, og man følte sig presset til at blive færdig hurtigst muligt.
Værelserne var af meget ringe standard og sammenlignet med Parkhotellet, hvor dealen kostede det samme, var standarden 10 x så høj deroppe.
Jeg behøver ikke at vinde et weekendophold. /Niels

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
Rigtig god mad og betjening
Rigtig god mad og betjening.
Dårligt badeværelse.
Ældre hotel der trænger til renovering.

god beliggenhed
god beliggenhed, og mader var ok. desværre lukker restauranten kl. 21.00, så manglede vi et sted at være til sengetid. der er kun et lille stue 8 pers.værelset var ok, men der mangler stikkontakter, toilettet trænger til renovering.vi fik en meget fin betjening. vi var oppe og se Park hotellet, det der det næste ophold bliver.
Hilsen Knud Erik Pedersen

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
Hotellet med den smukke udsigt
Fantastisk udsigt fra hotellet lidt ærgerligt vi ikke havde udsigt til vandet fra hotelværelset. Ok værelse med ny seng. Men badeværelset trænger til en opgradering. 2 overnatninger med 3 retters menu. Ok 1. dag men noget bedre 2. dag.

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
Hotellet har en rigtig god beliggenhed
Hotellet har en rigtig god beliggenhed, og vi var heldige at få et værelse ud mod Limfjorden. Vi fik serveret en 3 retters aftensmenu og morgenbuffet. Vi havde betalt ca. 800 kr. pr. dag for 2 personer, og vi har fået fuld valuta for de penge. Vi har været der 2 gange tidligere og vi vil komme der igen på et senere tidspunkt.
Sonja og Jørn Vind

Vores ophold var fra den 10.—12.september
Vi havde et dejligt ophold, fint værelse med udsigt over fjorden.
De sanitære forhold trænger til service.
God forplejning og venlig personale.
Mvh Pia og Ole

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
Har ikke noget at klage over
Har ikke noget at klage over, det er et gammelt hotel, men det er godt vedligeholdt, værelset var rent og dejligt. Super beliggenhed ud til Limfjorden. Maden var rigtig dejlig og smagte rigtig godt. Derfor 5 stjerner

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
Dejlig mad og rigtig god og venlig betjening
Vi havde en enkelt overnatning og var tilfredse med
værelset selvom det ikke vente ud mod fjorden.
Snakkede med de fleste andre gæster og oplevede
rigtig god stemning, som gjorde opholdet endnu bedre.
Med venlig hilsen
Erik

Et dejligt sted
Et dejligt sted, som vi kom tilbage til for anden gang. Vi fik et skønt værelse på 2. sal med fjordudsigt. Maden var ok, og betjeningen var udmærket.

Værelse meget nedslidt.
Værelse meget nedslidt.
Mangler el-stik ved sengen.
Mad OK, men uinspireret - det ku' vi squ ha' lavet derhjemme :-(
Betjening sød og venlig.

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
Værelset var lidt tæt og indelukket
Værelset var lidt tæt og indelukket. Måske duftdifuser på gangene trænger til at blive skiftet. Badeværelset var lidt udfordret løse riste, løs kant så der var vand over alt. Der var ikke styr på at Vi skulle have 3 retters menu, den første aften fik vi kun 2, som trøst fik vi en kop kaffe. Maden var ok. Ved ankomst var medarbejder en smule mukken og arogant, vi hørte hun råbte af sin hjælper flere gange. Han gjorde det godt stor ros til ham. Vi kommer nok ikke igen, så skulle det være for udsigten.
Jytte

Plads til forbedring
God mad og lækker udsigt fra vandsiden af hotellet.
Meget slidte værelse, men rent.
Dog trist at man skal betale 49 kr. for vand til vinen når man "kun" køber 2 glas vin...

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
Jeg syntes det er meget slidt og den…
Jeg syntes det er meget slidt og den skilmsvamp der er på badeværelserne skal man agere på samtidig som brandmand er det ikke Ok med kiler i branddøre maden er nogenlunde tag lidt mere for det det vil alle gerne betale hvis maden er i top strømsvigt er uheldig lige hvor alle tjekker ind jeg tror der mangler nogen med erfaring stedet er jo dejlig mit råd stram op

Slidt og uhumsk hotel
Slidt og uhumsk hotel - der nærmer sig det sundhedsskadelige. Skimmelsvamp overalt i vinduer på værelset og i badeværelset. Tør ikke tænke på, hvordan det ser ud i køkkenet.
Maden første dag var decideret ringe, anden dag acceptabel.
Vi kommer aldrig igen og kunne heller ikke drømme om at anbefale det til andre