Vi havde et super godt weekend ophold, hvor især maden gjorde en forskel. Der blev gjort en solid indsats, for at vi skulle føles os godt tilpas. Området var fantastisk, og især hvis du er glad f... Leggi di più
Vi har lige været på et ophold på Løgstør Badehotel (2 overnatninger) og vi fik den fineste velkomst da vi ankom . Følte os meget velkomne. Vi fik fin middag begge dage med fin præsentation af ma... Leggi di più
Følte os meget velkomne. Positiv betjening. God mad prisen taget i betragtning. Super beliggenhed med fjordudsigt. Lidt slidt, men charmerende.
Vi kender hotellet fra tidligere ophold. Værelserne er lidt slidte, men ok. til den lave pris. Vi og en anden familie havde ikke fået besked på, at vi skulle spise aftensmad på Løgstør Park Hotel, som... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
1 stjerne for personalet
1 stjerne for personalet, og 1 for morgenmaden.

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
Alt i alt en god oplevelse
Et dejligt ophold på et fint værelse. Aftensmaden på dag nr. 1 var desværre ikke særlig god men både morgenbuffeten og aftensmaden på dag nr. 2 var fantastisk!
Tak for et dejligt ophold.

Perfekt beliggenhed
Perfekt beliggenhed ved havnepromenaden.
God betjening/ venlig personale og god mad😊

Dejligt weekendophold
Dejligt weekendophold.
Hotellet har fin beliggenhed, ok værelse, badet trænger til renovering.
God mad og venlig betjening.
Mvh. Esben

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
Meget slidtkommer ikke igen…
Meget slidt store døre som skal åbnes manuelt svært for ældre personer. Beskidt på værelser spindelvæv fra loft bad !!!
Ok mad men det vill gøre underværker hvis der var grilbestik til kød der er umulig at overskære med almindelig kniv

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
En oplevelse alle burde prøve
3 dags ophold på Løgstør badehotel var en uforglemmelig og dejlig oplevelse.
Hotellet er et ældre hotel men alt er pænt og rent.
En kulinarisk mad oplevelse med tre rettersmenu med tilhørende vine, fra det gode danske køkken, lækker råvare og flot anrettet med gode smagsnuancer .
Utroligt sødt og meget imødekommende personale, som helt klart sætter gæsten i centrum.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale alle at prøve Løgstør badehotel, vi kommer helt sikkert igen.

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
tre dages opholdOpholdet var igen en god oplevelse med…
Opholdet var igen en god oplevelse med dejlig udsigt og lækker mad, både om morgen og aften. Personalet var flinke. Vi kommer gerne igen selv om hotellet er ældre.

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
Meget slidt i alle ordens betydninger
Meget slidt i alle ordens betydninger, både bygning og inventar er meget medtaget.
Ok mad, men bestemt ikke noget der overrasker.
Meget stivnakket i forhold til hvad der er inkluderet i tilbud, ikke særlig godt beskrevet i tilbud.
Morgenmad nogenlunde, fik noget ildelugtende rullepølse, som vi fravalgte at spise.
Kaffe med kage var som selvbetjening.
Opvarmet kage som bestemt ikke er et hotel værdig.
Burde ikke være nødvendigt, at servere en opvarmet frostkage, når der kan serveres bagerbrød til morgenmad, den samme bager kunne nok også levere en kage til kaffen
Beliggenhed er fin
Vi kommer ikke igen.

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
Slidt udseende.... kan overraske :-)
Godt nok ser/er hotellet lidt slidt, ved første øjekast, og der er lidt fejl og mangler ved bygningen. Men man kan se, der bliver arbejdet på sagen. Restauranten er dejlig og indbydende. Ligesom morgenmadsrestauranten. Og beliggenheden kan da ikke fåes bedre. Dejlige senge. Vi sov godt :-) Udsigt lige ud til fjorden. Maden var så lækker, dejlig forret, skøn marineret flæskesteg med en sovs, som smagte så godt :-) Mogenmaden var til ug. Der var det, der skulle være, men bedst af alt, rigtig bagerbrød ( rugbrød og rundstykker) og ikke det pokkers "bake-off" :-) Glemte det mest væsentlige... Sød, sød, dejlig, venlig servering.

Smilende servering
Hyggelig hotel. Mega Go seng.. lækker 3 retters menu begge dage . Morgenbuffet nok at vælge imellem. Enorm venlig, humørfuld, sød og frisk servering / betjening … mange tak for det . Finn og Pia

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
Desvœrre levede hotellet ikke op til forventningerne
Desvœrre levede hotellet ikke op til sin beskrivelse: det er gammelt, har behov for en grundig renovation, der lugtede grimt, det var beskidt, ingen aftensmad selvom det var inkluderet i prisen: vi skulle tage til Logstor Parkhotel 2 km vaek. Badehotellets reception var lukket lørdag aften.
Beliggenheden er skon og det er virkeligt aergerligt, at man lader et dejligt hotel forfalde. Det har potentiale men kan IKKE anbefales som det er i dag.

Et dejligt ophold.
Et dejligt ophold.
God betjening hele vejen igennem, og god og rigelig mad.
Aase og Kurt Mikkelsen

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
Find jer et andet sted at overnatte
Hotellet er meget slidt og værelset var under al kritik. Der var et stort hul i gulvet ved radiatoren, huller i væggen, der var ikke støvsuget (mange hår på badeværelset gulvet og noget der lignede tråspåner på gulvtæppet) og afløbet på badeværelset var stoppet, som gav en ildelugtende lugt i hele værelset. Slet ikke pengene værd. Brug jeres penge andet sted!

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
Løgstør Badehotel er ikke værd at anbefale
Løgstør Badehotel er et generelt meget slidt hotel. Vedligeholdelse på værelserne var under alt kritik, et badeværelse der lugtede af kloak, elinstallationer der ikke fungerede og en brusekabine der ikke virkede, idet det kolde vand pludselig stoppede, så man blev skoldet. Morgenmaden var okay, men spartansk.
Receptionisten virkede ikke til at have nogen beføjelser, idet hun ikke var i stand til at tage nogen beslutninger.

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
Fint og godt opholds sted
Fint og godt opholds sted. Pænt og rent, og god beliggenhed.
Vores værelse lugtede fælt da vi ankom, ikke pga rengøring, men nok pga. Et gammelt tæppe på gulvet.
Et godt tip, sørg for en gulv skraber, således vi efter et bad, kan skubbe vandet mod afløb

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
Et meget slidt hotel som bør renoveres
Et meget slidt hotel som bør renoveres. At det har 3 stjerner er uforståeligt. El installationerne var nærmest livsfarlige og hang løst ud af væggen. Bruseren virkede ikke pludselig stoppede det kolde vand så man blev skoldet. Der manglede borde ved aftensmaden, så nogle gæster måtte sidde alene i et lokale. Hotellet evnede ikke at skrive drikkevare på værelse nummer. Hotellet evnede ikke at tage højde for fødevareallergi til trods for at vi kontaktet Hotellet i god tid inden ankomst. Personalet gik med airpods i ørerne under servering og bestemt ikke nærværende. Vil man spilde sine penge er dette det rigtige sted at vælge. I har åbenbart ikke en gang styr på hvem der tjekker ind. Tjek jeres booking d. 24-7. Vil du have et skærmdump af min bestilling så sig til. Latterligt svar men viser standarden.Booking nr. 1117356. Risskov er orienteret. Selvfølgelig gør vi os umage, så andre ikke oplever det samme. De fine anmeldelser må være familie eller venner som har lagt op. Til andre hold jer langt væk.
Hvor er det dog et mangelfuldt svar. Vi taler ikke om drikkevarer på værelset men om i restauranten. Vi har ikke fået at vide at at der ville blive taget hensyn til allergi mod mer betaling men kun at vi kunne spise det der blev serveret. Vi fastholder vores begrundet kritik og kommer ikke der mere. Tag kritikken til dig og lev op til en service virksomhed hvor gæsterne er i fokus. Vores anmeldelse står ikke alene kan vi se.

Risposta di Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel
Hyggeligt, men lidt slidt badehotel
Hyggeligt, men lidt slidt badehotel. Hotellet har en fantastisk beliggenhed.

En dejlig oplevelse
En dejlig oplevelse, sød og venlig betjening, nye håndklæder lørdag selvom det ikke var med i servicen, fint anrettet og tilberedt aftensmad. Hotellet er lidt gammel og slidt, men pænt og rent.