Goede prijs/kwaliteit verhouding. Deur stond netjes klaar toen ik het afhaalde en vriendelijk geholpen. Ik ben vanuit Limburg naar homing xl gereden omdat de ze erg scherp geprijsd zijn en de de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestelling gedaan, producten netjes geleverd. Bleek 2 duimhengen extra nodig te hebben, na telefonisch contact de hengen snel ontvangen. Bij montage bleek een onderdeel de verkeerde kleur te hebben, d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Beschikbaarheid zelfs eerder dan was aangegeven. Bij ophalen lag alles klaar om zo ingeladen te worden. De afhandeling ging razendsnel. Verzendkosten zouden naar verhouding te hoog zijn geweest. Maar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prijzen zijn erg aantrekkelijk en er word snel gereageerd. Alleen online voorraad heeft geen zin om naar te kijken. ALS JE LAAT BEZORGEN DOOR HET EXTERNE VERVOERSBEDRIJF MOET JE RUIM 2 WEKEN WACHTEN... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dé Huis- en Tuinspecialist met de laagste prijsgarantie! Bij ons vind je alles om jouw huis en tuin om te toveren tot een plek waar je je écht thuis voelt. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij precies wat er nodig is om kwaliteit, stijl en betaalbaarheid te combineren. Wij staan bekend als dé huis- en tuinspecialist met de laagste prijsgarantie, zodat je nooit te veel betaalt voor jouw aankoop. In onze ruime showroom van 1200 m² in Vianen kun je zelf de materialen, kleuren en producten bekijken en ervaren. Van deuren, vloeren en traprenovaties tot schuttingen, tuinmeubels en overkappingen: ons assortiment van maar liefst 4000 artikelen biedt voor ieder project en iedere smaak een passende oplossing. Klanttevredenheid staat bij ons altijd centraal. Dat blijkt wel uit ons prachtige Kiyoh-cijfer van 9.0, gebaseerd op meer dan 2600 beoordelingen. Onze klanten waarderen ons om de persoonlijke service, deskundig advies en het meedenken in oplossingen die écht passen bij hun wensen. Of je nu je tuin een upgrade wilt geven met een nieuwe schutting, of binnenshuis meer sfeer en comfort wilt creëren, wij helpen je graag stap voor stap verder. Online of in de showroom: samen maken we van jouw huis en tuin iets bijzonders.
Stuartweg 4C, 4131 NJ, Vianen, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Ik had een bestelling gedaan en kreeg al snel bericht dat ik kon ophalen. Ophaal afspraak gemaakt en ik er naar toe. Bleek dat er iets mis gegaan was ( ik had geen bevestiging ontvangen van die ophaalafspraak) maar dat werd zeer coulant opgepakt. De spullen die ik had besteld werden netjes bij elkaar gezocht en ik kon met alles naar huis. De bestelde spullen zelf ben ik ook zeer tevreden over, mooi afgewerkt en kwalitatief hoogwaardig. Ik ga hier zeker weer komen!

Risposta di HomingXL
Tijdens de bestelling van trapwangen stond er op voorraad. Dat betekende dus op voorraad in Denemarken en duurde 12-15 werkdagen. Zeer slechte communicatie ik moest overal zelf achteraan mailen. Bij installatie blijken de wangen ook niet waterpas, matige productkwaliteit.

Risposta di HomingXL
Zeer klantvriendelijk een goede kwaliteit en een zeer eerlijke prijs als ik in de toekomst nog dergelijke materialen nodig heb zal ik niet twijfelen om naar jullie te komen ook al is het vanuit België

Risposta di HomingXL
Gewenst product op voorraad en snelle afwikkeling

Risposta di HomingXL
Very disappointing experience. The advertised delivery time was up to 8 days, but after ordering I was informed it would take 3.5 weeks. I had to drive 150 km to collect the fence myself. One panel was damaged, and four profiles were missing from the order. I was promised that the missing profiles would be delivered 3 days later, but nothing has arrived.
Its been already 10 days. Customer service has completely ignored my emails. I have wrote several emails. I cannot recommend this company based on my experience.
Now I have fance without two walls. Thanks homing!

Risposta di HomingXL
Na online bestelling van elephant hekwerk werd ik gebeld dat het huismerk exact dezelfde hekwerken waren en stukje goedkoper. Bestelling is omgezet en deel geld werd terug gestort. Top! En toen ik alles kwam ophalen lag het al klaar op een pallet dus kon het meteen meenemen.

Risposta di HomingXL
Een mooi composiet vlonder besteld, hele goeie prijs. Hopen dat we hier jaren plezier van mogen hebben. Wij hebben onze bestelling in Vianen afgehaald, omdat we snel de spullen nodig hadden.
Diezelfde dag kregen we een email om een afhaal afspraak in te plannen, wat ons het beste uit kwam. Hele fijne ervaring!

Mooi product.
Zeer behulpzaam en vakbekwaam personeel en bijzonder coulant bij teveel besteld materiaal.

Risposta di HomingXL
Online bestelling gedaan, snelle reactie per mail dat het klaar lag.
Makkelijk een datum en tijdstip door kunnen geven om materialen op te halen.
Materialen lagen al buiten klaar bij ophalen. Materialen zonder schade, compleet e.d. Ben zeer tevreden.

Risposta di HomingXL
Na bestelling, dezelfde dag kunnen halen en de volgende dag kunnen leggen. Mooie degelijke composiet vlonderplanken en makkelijk te leggen!

Risposta di HomingXL
Artikelen zijn keurig geleverd en later moest ik wat ophalen en dat lag keurig klaar toen ik kwam. Hoewel het contact telefoonnummer lastig te vinden was , ben ik aan de telefoon geweldig geholpen. Er werd echt de tijd genomen om te kijken naar een oplossing voor een fout die ik zelf had gemaakt bij een bestelling.

Risposta di HomingXL
Goed advies nette winkel vlotte service.

Risposta di HomingXL
HomingXL doet aan misleidende reklame. Ze schrijven voor "de laagste prijs garantie", maar als je wil afrekenen zijn de verzendkosten plots 119 euro i.p.v. de 10 euro beloofde verzendkosten, die op Google voor dat product wordt voorgesteld. En is het groot of zwaar, nee. Er wordt van alles bezorgt wat groter en zwaarder is.
Zorg er ieder geval voor dat de juiste verzendkosten worden weergegeven op bijvoorbeeld een Google, maar dat doen jullie ook niet. Wees open en eerlijk naar de klant.
Als je tijdens het telefoongesprek hiernaast verwijst, is het "O ja, dat staat fout".
Uiteindelijk heb ik de bestelling gelanceerd omdat de bezorgkosten de pan uitreizen.
Kortom, ze spelen aan de voorkant mooi weer met "laagste prijsgarantie", maar bij het afrekenen ben je duurder uit.

- telefonisch goed bereikbaar
- snelle terugkoppeling
- snelle service en afhandeling van bestelling
- telefonisch aangegeven dat een product beschadigd is en deze kon omgeruild worden voor een nieuwe
- retourbeleid positief

Risposta di HomingXL
Omdat het bedrijf Homing XL hier om de hoek zit (Vianen) was ik daar, benieuwd, toch maar eens binnen gaan kijken. Mijn plan was een trapje te maken van Vlonderhout. Ik werd door de grote showroom geleid en keek mijn ogen uit. Mijn oog viel op Douglashout, om dat ‘t buiten zo gezellig van kleur is. Voor de bestelafspraak werd ik prima geholpen door Paul Koolhoven ,ik ben een doe-het zelver, maar nu was ik hier dus aangekomen in het walhalla van informatie.
Met 9 planken van 3 m en de nodige informatie ging ik aan de gang. Het resultaat, dat intussen in mijn omgeving bewonderd werd, maakte ik een foto van de trap bij de buitendouche en bedankte Paul
voor de informatie. Ook Hij was complimenteus. Mijn vraag aan hem was. Waarom staan er in de mooie Homing XL presentatie-gids die ik meenam, geen trappen van vlonders, dat ‘oogt’ toch altijd zo mooi…Hij stelde dat. ‘ie de afdeling Marketing zou vragen en evt mijn foto te gebruiken. En zo was mijn ervaring met de mensen van Homing XL 4 sterren waard!

Risposta di HomingXL
Een ronde eethoekbank besteld. Deze is keurig op tijd geleverd. Prima gecommuniceerd met Homingxl. Goed verpakt en netjes afgeleverd.
De moeite waard om eens op de site rond te snuffelen. TOP.

Risposta di HomingXL
Super tevreden met de service en met mijn bestelling!

Risposta di HomingXL
Aankoop half hardhouten schuttingdeel ter reparatie van een schutting. Beste prijs en prima afhandeling door afhalen op zelfgekozen afhaalmoment.