Homesweethomeonline Recensioni

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 5 stelle su 5

Zeer netjes verpakt, fijne klantenservice

Mooie website met een duidelijk bestel proces. Heel netjes verzonden, goed stevig ingepakt in een hele gezellige kerst doos, wat de ervaring echt leuker maakt, de doos kun je ook mooi bewaren ook voor bijv een tweedehands item of om kerstspullen in te doen. Winst voor het milieu. Scherpe aanbetaling prijzen voor Merkspul van Clayre & Eef. Ik had een fout gemaakt in mijn mailadres en toen ik daar over mailde kreeg ik direct antwoord en nogmaals de track en trace, hele goede service. Kleine kanttekening, op whatsapp wordt helaas helemaal niet gereageerd dus bij contact, kies voor mail. Toch een hele fijne ervaring!!

11 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Beetje achterlijke mensen die hier…

Beetje achterlijke mensen die hier werken. Product retour gestuurd, maar deze is niet aangekomen. Ik bleef maar betalingsherinneringen krijgen. Daarna contact opgenomen met het bedrijf en verzendbewijs overhandigd. Kreeg toen een verontwaardigde reactie. Even aangegeven dat ik daar niet van gediend ben, maar toen moest ik wel onthouden dat het ook inkomsten voor hun zijn en dat ik eerder aan de bel had moeten trekken?!? Waar is de service gebleven.

22 novembre 2022

Bestelling geplaatst via BOL

Bestelling geplaatst via BOL. De bezorger was DPD. Die hebben er een zootje van gemaakt. Het pakket werd 2 maal opgestuurd: de eerste keer vonden ze het adres niet (steeds een bezorger uit Wallonië die geen woord nederlands machtig is en blijkbaar problemen heeft met een adres in Vlaanderen); de tweede keer hebben ze zogezegd aangebeld zonder resultaat. We waren op dat ogenblik thuis, hebben niets gehoord en zelfs de hond heeft niet geblaft. We hebben ook een pakjesbox die dikwijls gebruikt wordt als we er niet zijn, maar daar niets in gevonden. Geen briefje, geen bericht. Daarna ontving ik een email van BOL dat ze het pakket in retour hadden ontvangen. Ronduit hilarisch. Contactname met DPD zonder gevolg. Niet de eerste keer dat er met DPD problemen zijn.
Dan contact genomen met klantendienst BOL/Meraki. Dit leverde een snelle en efficiënte reactie op. Kort daarop ontving ik mijn pakket, perfect ingepakt en geleverd via een andere bezorger. Dank Meraki/ Homesweethomeonline en BOL. Het voelt wel aan dat ze zich betrokken voelen bij een probleem en zoeken dan naar een oplossing die tegemoet komt aan de wensen van de klant. Ondanks de eerste problemen en de eerste periode die overdreven lang was geef ik toch 5 sterren want het probleem lag duidelijk aan het geklungel van de eerste bezorger, buiten de wil om van de verkopers die achteraf snel en efficiënt een oplossing hebben uitgewerkt.

7 febbraio 2022

Mooie producten

Ik ben tevreden over deze webshop.

De producten zijn netjes ingepakt verstuurd. De omschrijvingen van de producten zijn goed. Ik zou het wel prettig vinden als bij de ovenhandschoenen expliciet zou staan dat het per stuk is (en niet een paar). Nooit bij stilgestaan.

En mijn review op een product is ook na enkele weken online gezet.

10 dicembre 2020
Valutata 3 stelle su 5

Leuke producten

Leuke producten, maar die van mij kwam helaas beschadigd aan (er zat een kras op). Dit was niet de schuld van de postbezorger, aangezien het product wel heel goed zat ingepakt. Was een beetje een domper...

30 luglio 2020
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più