Homeproducts

Valutata 1 stelle su 5

Inte värd en enda stjärna däremot 1 miljon minusstjärnor! Jag har hållit på sedan november 2021 med en beställning där jag inte fått mitt paket. De har inte gjort något i att försöka hjälpa till att s... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ska verkligen inte ha en stjärna av mig 🤬😭jag beställde ett puzzle med eget tillverkat foto på som jag skulle ha givit i födelsedagspresent till min man beställde i november har inte fått det än och... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Urdåligt. Beställt skor som långt ifrån motsvarar förväntningarna. Ingen orderbekräftelse, ingen info i leveransen hur man går tillväga för att returnera. Av klarna fick jag en länk till en hemsida s... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Helt bedrövligt. Beställde skor, fick inget ordermail, ett mail med ursäkt om att leveranser kommer dröja dök upp. Däremot kom fakturan till Klarna "som ett brev på posten". Har nu försökt bli av med... Leggi di più

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Varning

Varning. Akta dig .
Jag köpte en hållare av detta företag, vid första användning ramlade ner min mobil, den blev skadad. Jag returnerade hållaren, de registrerade inte returen. Klarna tvingade mig att betala hållaren fast jag hade returnerat den.
Det är mitt fel att jag inte läste alla omdömen, det är bedrägeri de håller på med. Det borde finnas någon som ingriper.
Det är några skojare som öppnat detta företag.

22 giugno 2021
Valutata 1 stelle su 5

Försöker returnera en klänning som…

Försöker returnera en klänning som skulle vara linne men bomull o viskos 2nr för liten inget svar överhuvudtaget
Den klänningen hade inget att göra m bilden dom visade ser ut som en städrock
Köp aldrig av detta lurendrejeriföreyag

19 giugno 2021

Bara en massa problem

Beställde för mer än ett halvår sedan bl.a. en klättrande tomte att ha i julas. Den kom ca en månad efter utlovad tid (en bit in i januari) och dessutom var det felaktiga delar medskickade vilket gjorde den helt oanvändbar. Så jag gjorde en reklamation. De verkar inte fatta att de vid reklamation ska stå för returfrakten alternativt göra prisavdrag, utan tror att de kan ta fullt betalt. Detta ligger ännu i tvist hos Klarna.

VARNING!
De här skojarna verkar även under namnen "bisko.se", "nazeshop.com" och "medora-shop.se". Undvik stt handla från dem.

17 giugno 2021

Gick på bluffen helt...

Gick på bluffen helt och får väl bara vara glad att man inte köpte något dyrare. Hyfsad snygg hemsida och bra (troligtvis helautomatiserad) kommunikation efter köp. Men, efter försenad utlovad leverans ett par gånger dyker det upp något skräp i grå plastpåse som åkte direkt i papperskorgen. Som de flesta blufföretag var det inte den produkten som visades på hemsidan som skickades. Noterar nu att det inte finns några produkter på den svenska hemsidan. Bara att bita ihop och hoppas man upptäcker bluffen i tid nästa gång.

12 giugno 2021

lögner o mer lögner…

Helt kass lögner o mer lögner hade jag vetat att d skulle ta 1,5månad o få ett litet paket så hade inte bes.o att skylla på pandemin håller inte om inte paketet ens e skickat innan klarnas betala före datum (men d va d o sen inte o sen fel adress o sen tullproblem mm) skriv något bra omdöme om oss ber dom en o göra javisst LÄGG NER

11 giugno 2021
Valutata 1 stelle su 5

Beställde en blus som tills slut kom…

Beställde en blus som tills slut kom (långa lev.tider) den var 4 strl för liten så jag returnerade den med deras egen returlapp. De hävdar de inte fått den åter och vill ha betalt iaf. Trots att det var de som skickade fel från början, hade de skickat storleken som jag beställt hade detta inte hänt...
Handla inte där!!!

8 giugno 2021
Valutata 1 stelle su 5

Köpte hörlurar som kom efter ett par…

Köpte hörlurar som kom efter ett par månader,glappar i kontakt,hörs bara av å till. Mail på engelska som lovar skicka nya,ville ha pengar tillbaka! Inget funkar på denna sidan. Grymt besviken. Lurad till tusen,nu efter ytterligare 1,5 månad samma svar😡 HANDLA INTE!

6 giugno 2021

Helt otroligt besviken!

Helt otroligt besviken!

Först och främst tog det nästan en månad att få hem produkten, som för det andra inte var den samma som HomeProducts visade i sin annons samt på sin hemsida (numera borttagen produkt?). Sedan har de fake reviews med trassligt översatt svenska "jätte bra produkten, kan jag fick jättefort nöjd, 5 stjärnan hej alla jättemycket!" Vid försök till avbeställning i ett tidigt skede kom ett autosvar att "din produkt har redan lämnat vårat lager, det går inte att avbeställa nu, du får returnera din produkt om du inte är nöjd" men då ska man som kund stå för hela det kalaset och ansvara för att produkten kommer fram hel och i originalskick. Min produkt kom i ett trasigt pappersbrev med trött bubbelplast, rostig redan innan jag öppnade paketet.

Köp aldrig något från detta eller liknande företag någonsin, stöd inte deras vidriga verksamhet.

2 giugno 2021
Valutata 1 stelle su 5

Ett myckt oseriöst företag!

Ett myckt oseriöst företag. Har eftersökt en betald vara vid flera tillfällen ... får inget svar tillbaka.
När man skriver mail till dem får man ett automatsvar att en "kundrepresentant" kommer höra av sig inom 48 timmar, ingen återkoppling sker. Vill varna för detta företag, funderar att polisanmäla dem för bedrägeri.

22 maggio 2021

Varning oseriöst företag

Jag beställde en vara som skulle levereras mellan den 6 april och 1 maj, den har fortfarande inte kommit. Företaget lade på extra avgift när jag ville pausa fakturan. Det går inte att få kontakt annat via mail och de håller inte vad de lovar på hemsidan. Jag kommer aldrig mer att handla på detta företag och varnar alla för att göra det.

18 maggio 2021
Valutata 1 stelle su 5

De skickar ändå varorna!!!

Hade annullerat ordern efter en halvtimme, men de skickar ändå den och svarar på inga mejl. Beställ aldrig därifrån. Leveransen kommer från KINA, fast på kolli-id:en står det Luxemburg.

18 maggio 2021

Uruselt företag😡

Beställde en vara och betalade via paypal 3e april. Har fortfarande inte fått varan. Mejlade igår till kundservice och fick idag svar på engelska, att varan levererats, möjligtvis att någon granne fått leveransen???? Kommer aldrig mer köpa något av dom eller rekommendera någon att handla där!

9 maggio 2021

Beställde en 12V fläkt med värme

Beställde en 12V fläkt med värme, som inte fungerade och fläkten lät som en stenkross. Mejlade till supporten som lovade att göra en reklamation, frågade efter en vecka hur det gick med reklamationen och fick till svar på engelska att jag skulle skicka den till Kina och stå för frakten själv. Finns ingen info på köpvillkor att varorna kommer från Kina och att jag ska stå för den frakten dit när det är skickat en def. vara. Bedrägeri!!!!!!!

7 maggio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Beställde en produkt och fick en tom…

Beställde en produkt och fick en tom bruten förpackning. Försökt få hjälp från deras support men de fördröjer ärendet gång på gång och upprepar vad de behöver för att gå vidare.

Mitt tycke är att detta är ett rent blufföretag och rekommenderar ingen att köpa något alls därifrån.

29 aprile 2021
Valutata 1 stelle su 5

Kan bara instämma i alla dåliga…

Kan bara instämma i alla dåliga omdömmen.

En site som till det yttre verkar vara svensk visar sig vara kinesisk skitimport som dessutom orsakar tullavgifter. Beställt för 2 månader sen fortfarande ingen leverans.

Uppdatering
Nu 3.5 månader och fortfarande ingen produkt! De informerade om att de slarvat bort leveransen och skickar en ny. Kundsupporten svarar varannan dag och enligt en mall att det inte går att cancelera eftersom ordern redan skickats.

KÖP INGENTING FRÅN DETTA SCAM FÖRETAG

26 aprile 2021

Service is non existent

We ordered some items in February and have never received it and the items seem to have been missing at arrival, according to the tracing site. Several mails have been sent to the customer service and our questions are not answered. This must be a scam company

26 aprile 2021

Mycket besviken

Mycket besviken, beställde roterande kryddställ för snart 2 månader sedan. Även betalt till Klarna men har fortfarande inte fått min beställning. Jag har även skickat 3st.förfrågnigar där det svaras att jag ska vänta.

22 aprile 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più