Homeproducts

Valutata 1 stelle su 5

Inte värd en enda stjärna däremot 1 miljon minusstjärnor! Jag har hållit på sedan november 2021 med en beställning där jag inte fått mitt paket. De har inte gjort något i att försöka hjälpa till att s... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ska verkligen inte ha en stjärna av mig 🤬😭jag beställde ett puzzle med eget tillverkat foto på som jag skulle ha givit i födelsedagspresent till min man beställde i november har inte fått det än och... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Urdåligt. Beställt skor som långt ifrån motsvarar förväntningarna. Ingen orderbekräftelse, ingen info i leveransen hur man går tillväga för att returnera. Av klarna fick jag en länk till en hemsida s... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Helt bedrövligt. Beställde skor, fick inget ordermail, ett mail med ursäkt om att leveranser kommer dröja dök upp. Däremot kom fakturan till Klarna "som ett brev på posten". Har nu försökt bli av med... Leggi di più

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Sämsta!!

Sämsta!!
Beställ inget av dom!
Fick produkten levererad en månad efter beställning, dessutom är det en otroligt dålig kopia av produkten som jag beställde.
Beställde en avfällningsprodukt som heter striphair. De använde originalets reklam och bild i annonsen så blev grundlurad. Ska vara en solid gummi"borste" men kom i två ihoplimmade bitar. Sämst. Verkligen sämst.

8 ottobre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Som sagt värdelöst företag med riktigt dåliga…

Som sagt värdelöst företag med riktigt dåliga och billiga varor från Kina. Jag beställde en dörrmatta som såg ut som om den var tillverkad av en blind människa som bara trasslat ihop den. Skulle få skicka tillbaka till Kina och det skulle bli dyrt sa dom, det var självklart en jobbig process. Så det blev att jag fick betala överpris för den här skitfula mattan till slut. Tog en månad eller mer att få den också. Absolut sämst! Handla inte från dom!!
/Therese

24 agosto 2021

Köp inget härifrån

Köp inget härifrån! Beställde en jeanskläning i juni och idag kom den. Har fått betala extra frakt och skjutit upp betalningen på Klarna. Klänningen som kom ifrån Kina, ser ut som en fångklänning ifrån Kina… alltså ingen jeanskläning som på bilden.

20 agosto 2021
Valutata 1 stelle su 5

Blufföretag som omöjliggör att…

Blufföretag som omöjliggör att returnera undermåliga kläder och tvingar kunden att betala trots retur till hänvisad adress (en postlåda) och sen hävda att returen ej kommit och därmed är man tvungen att betala.
Riktigt blufföretag som fått ännu en missnöjd kund som ALDRIG återkommer !!

20 agosto 2021
Valutata 1 stelle su 5

Skicka inte efter något från detta…

Skicka inte efter något från detta företag. Mitt paket anlände till Sverige, skickades tillbaka till Kina, och därefter tillbaka till Sverige på nytt...Det tog 2 månader innan jag fick mitt paket, plus att jag fick betala tullavgift. Det var dessutom mycket dålig kvalitet på kläderna. Handla INTE från dem.

19 agosto 2021
Valutata 1 stelle su 5

Homeproducts a very nice company to stay away from......

Fick en vara som slutade fungera som den skulle efter några månader och kontaktar då Homeproducts kundservice om detta. Får först ett snabbt svar inom några timmar men efter det alldeles tyst från deras sida. jag har stött på dem med hitintills 6 st. förfrågningar men ännu ingen respons från dem.

Detta är under all kritik, de tar inte sitt ansvar tyvärr.....

12 agosto 2021
Valutata 1 stelle su 5

VARNING för oseriöst bolag!

Skickat varor i urusel kvalité som dessutom är i fel färg och material. När man försöker kommunicera via supporten så skickar bara autosvar och man kan inte ringa för att förklara att det är de som gjort fel. De kräver att man ska skicka tillbaka varorna till Kina och stå för frakten själv. Det framgick inte när beställningen gjordes att varorna kom från Kina eller att man skulle behöva stå för returer själv.
De existerar under flera olika namn så dåligt.

11 agosto 2021

Sämsta kundupplevelse

Beställde 26 juni, valde att betala via Klarna för att säkerställa att jag hann få varan innan betalning. Efter 14 dagar betalades min faktura men ingen vara har kommit. Kontaktat deras Support i flera omgångar och jag får 3-4 olika länkar för att se var min vara befinner sig. Efter 6 veckors letande på olika länkar har jag ännu inte fått min vara….. Sämsta kundmottagande jag varit med om och nu även lurad på pengarna.

6 agosto 2021

Under all kritik

Under all kritik, ren lurendrejeri! HANDLA INTE!! Jag skickade efter från "By Joylais Sverige", varorna skickades från Kina (vilket inte framgick i leveransbeskedet) varpå betalningen aktiverades på Klarna och jag betalade. Själva leveransen dröjde flera veckor och det var låååångt ifrån de produkterna jag beställt och betalat för. Får ingen kontakt med säljföretaget, deras hemsida är en bluff.
Återigen: HANDLA INTE! Lägg dina pengar på något annat.

3 agosto 2021

VARNING

VARNING! Dåligt bemötande och otrevliga mail och hot. Fick betala extra tullavg. Produkterna är otroligt dålig kvalitet och inte alls som utlovats. Varning!!!

27 luglio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Mycket nöjd

Mycket nöjd med produkten. Leverans och betalning fungerade utmärkt. Lite lång leveranstid men inte så konstigt i juletid och leverades från Kina.

5 luglio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Homeproducts skickar inte det man har…

Homeproducts skickar inte det man har beställt, utan de skickar en helt annan produkt till avsevärt lägre värde.
Man blir alltså lurad. När man vill returnera vill de att man ska skicka spårat paket till Kina(!) fast man beställt från en svensk hemsida. Returneringsinformationen hittar man inte i första taget. Det här är ett oseriöst kinesiskt företag som döljer sig bakom en svensk hemsida. Denna är i sin tur kopplad till Nederländerna. Efter mycket letande hittar man en koppling till Kina. Vågade beställa eftersom Klarna fanns med som betalningsalternativ. Märkligt att Klarna samarbetar med dessa typer av företag, kan jag tycka.

29 giugno 2021

Homeproducts är bluff.

Beställt duschhållare och betalt i november 2020,men ingen leverans. Har mailat dom typ 10gånger å frågat, vi hörav os inom 48tim kommer i ett autosvar.
Stor bluff!!! UPPDAT
fortf inget kommit. Homeproducts ber mej kontkta nån båt på haven å kolla vart saken är. Dom beställer å tar emot stålar sen skiter dom i hur det slutar.

27 giugno 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più