Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit ! Wij hebben een eetkamertafel gekocht waarbij het blad op voorraad was en de poot zou men regelen, kwam helemaal goed. 2 dagen voordat we naar Spanje gingen (H... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fauteuils en eetkamer stoelen gekocht bij Home Center. Door vriendelijke medewerkers fantastisch geholpen. Deze verkoopsters hebben goed geluisterd naar onze wensen. Ze gingen zelfs met ons mee naar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Terwijl we al hadden besloten om de winkel te verlaten kwamen we een aanbieding tegen bij Profijt. Tessa was heel enthousiast en vertelde ons het eea over deze aanbieding. Toevallig stonden er ook sto... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij wonen 4 hoog met lift. De meeste banken zijn te lang voor de lift. Marienella van de afdeling top select kwam met een geweldig idee om 2 hoek gedeeltes te bestellen en zodoende konden die makk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Met meer dan 200 bekende merken onder één dak zijn wij de grootste woonboulevard van Nederland! Grote kans dat jij slaagt!
Frisaxstraat 12, 8471 ZW, Wolvega, Paesi Bassi
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Geholpen door Guido. Hij heeft werkelijke de hele winkel doorgezocht om de perfecte stoelen te vinden die aan al mijn eisen voldoen. Ik twijfelde over de kleur van het blad van mijn tafel maar Guido beleef rustig en zeer geduldig alle opties met ons doornemen. Echt een fijne verkoper dus

Risposta di Home Center Wolvega
Riviera Maison stoel besteld. Netjes aangeleverd maar op de verkeerde dag. Communicatie bezorging en winkel is niet ok. Gaat langs elkaar heen. Of de coördinatie op de distributie afdeling loopt niet goed. Verder alles in orde.

Risposta di Home Center Wolvega
Bestelling van 2 bedden keurig volgens afspraak geleverd en er is service verleend bij het afleveren ervan. Niets op aan te merken.

Risposta di Home Center Wolvega
Wij zijn erg tevreden over de manier waarop wij begeleid worden naar een compleet nieuwe inrichting van onze woonkamer. Er komt nogal wat bij kijken. En wij vinden het ontzettend knap hoe goed Willem ons heeft begrepen en ons hierin begeleidt. En ook een compliment voor Saskia voor het op papier zetten van de ingewikkelde Hülstakast. Wij zitten momenteel nog volop in het proces en delen daarom later graag onze verdere ervaringen. De reden waarom wij 4 sterren geven op dit moment is omdat de prijzen van de Hülstakasten wel heel erg hoog zijn. Verder niets dan lof voor de begeleiding.

Risposta di Home Center Wolvega
Snelle reactie, zeer goede correcte communicatie.
Volgens afspraak geleverd, keurig verpakt.
Uitstekende service.

Risposta di Home Center Wolvega
Slechte service, nog geen twee jaren geleden hebben we vier eethoekstoelen van Leolux gekocht. De stof van deze stoelen vertoont een sterke verkleuring en verbleekt op verschillend punten. De antraciet kleur is op sommige punten bijna wit. Volgens een service medewerker van Home Center is het ook verkleuring maar vind het gebruikerssporen . We zijn met 2 personen en gebruiken stoelen alleen tijdens de maaltijden. Ze zien er nu erg slordig uit. Volgen ons mag dat binnen 2 jaarboek voorkomen. De stoelen waren erg duur. Dan verwacht je toch kwaliteit. Een stof kan slecht uitvallen. Maar je verwacht dan van zo’n bedrijf toch een Goede service. erg teleurstellend
Mooi bijzet tafeltje zeer tevreden. Had alleen graag van te voren geweten wat de levertijd zou zijn. Nu had ik hier geen zicht op.

Risposta di Home Center Wolvega
Goede service ooknafatcer door mij n fout was gemaakt

Risposta di Home Center Wolvega
Ik had een fotolijst besteld en die was helaas beschadigd geleverd. Heb een mail gestuurd met de foto’s van de beschadigingen en krijg zonder tegen reactie, discussie of wat dan ook direct een nieuwe opgestuurd.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben over de service en levering.
Echt top

Risposta di Home Center Wolvega
Uiterst prettig en met veel geduld gedurende 2 bezoeken geholpen en geadviseerd.
Nu wachten op de levering, maar tot zover een hele goede ervaring.

Risposta di Home Center Wolvega
Op het moment dat er een probleem is, moet je er zelf 10 keer achter aan bellen voordat ze er eindelijk eens een keer iets mee doen. In oplossingen denken kunnen ze ook niet.
Flut service daar!

Risposta di Home Center Wolvega
Zeer teleurstellend, Homecenter komt keer op keer hun afspraken niet na, ik heb al vijf of zes keer een leveringsweek toegezegd gekregen van onze nieuwe bank maar iedere keer wordt deze met één of twee weken opgeschoven. Om hier achter te komen moet je steeds wel zelf contact met ze opnemen, zij doen het in ieder geval niet. Uiteindelijk na een toezegging per mail dat de bank deze week geleverd zal worden wordt de levering weer een week opgeschoven. We zitten nu al 22 weken te wachten op deze bank terwijl bij de verkoop gezegd werd 8 tot 10 weken. Homecenter geeft aan dat ze leveringsproblemen hebben ivm corona. Dat er leveringsproblemen zijn kan ik begrijpen maar geef dan één keer een realistische leveringsdatum, communiceer met je klant en houdt je klant niet aan het lijntje.
Enige compensatie voor het niet nakomen van hun afspraken zit er niet in, slechts een doekje voor het bloeden. Een leenbank is ons aangeboden, dat is geen aanrader, wij hebben er eentje van Homecenter staan, wat zit die bank slecht.
Kortom, Homecenter belooft vaak iets maar komen afspraken niet na en daar kun je het mee doen. Hopelijk wordt de bank dit jaar nog geleverd :-(
Update;
De bank is inmiddels geleverd, complimenten aan de bezorgers die alles netjes hebben neergezet.

Risposta di Home Center Wolvega
De verkoper Cor was zeer attent en deskundig, wij zijn uitermate tevreden met de aanschaf van de prachtige super elips tafel + 8 schitterende leren fauteuils

Risposta di Home Center Wolvega
Wij zijn voornamelijk bij Profijt Meubelen geweest. Mooie winkel met echt heel veel keus. Wij zijn hier dus ook geslaagd en hebben een mooie eetkamerbank en twee bijpassende eetkamerstoelen gekocht. De verkoopster was vriendelijk, behulpzaam en zeer kundig zonder een koop op te dringen. Heel plezierig.
Kortom een goede ervaring. Top.

Risposta di Home Center Wolvega
Goed geadviseerd tijdens de aanschaf van mijn bank. Erg tevreden!

Risposta di Home Center Wolvega
Zeer leuk en goed geholpen bij Profijtmeubel door verkoopster Tinca!

Risposta di Home Center Wolvega
Wij waren op zoek naar een bank en hebben gelijk om advies gevraagd. Super prettig geholpen en meteen geslaagd. Erg meedenkend. Hele goede klantvriendelijke ervaring!

Risposta di Home Center Wolvega
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.